Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Baj van Houston. Csak tizik ne legyenek...
több mint 14 éve
Vezet az Aalesund... 87. perc Fuhre...Wyatt2 perce állt be :/
több mint 14 éve
Kvachantiradze a pályán, gond már nem lehetHurkaa nagy szart nem, 2-1 oda...
több mint 14 éve
Vezet az Aalesund... 87. perc Fuhre...Ranilovic rosszul jött ki, ahogy hallom a háttérből

több mint 14 éve
Community Football Pitch Bowlmondjuk az is kemény, hgy most vasárnap éppen Vidi-Paks lesz Fehérváron 😀HurkaSzerintem OV most felsorakozik a Paks mögé, uh az M1 közvetíteni fogja mindkét meccsét.Sancomák, hogy kiesett a vidi, így jó lesz a gyep 😀Höri
több mint 14 éve
Kvachantiradze a pályán, gond már nem lehet
több mint 14 éve
Igen, jogos. Ebbe nem ástam bele eléggé magam még 😊 Talán majd akkor az idegenbeli meccsetcsak az itthonit nem, sztem az idegenbelinek semmi akadálya nem lehetne...Hurkamibe fogadunk, hogy a következő fordulót se közvetíti semmi? 😀HöriFradit nem lehet, a Paksot már csak-csak 😊Wyatt

több mint 14 éve
Hogy kíméljék a gyepet, a Videoton majd halaszt.mák, hogy kiesett a vidi, így jó lesz a gyep 😀Hörimibe fogadunk, hogy a következő fordulót se közvetíti semmi? 😀HöriSzerintem OV most felsorakozik a Paks mögé, uh az M1 közvetíteni fogja mindkét meccsét.Sanco
több mint 14 éve
mondjuk az is kemény, hgy most vasárnap éppen Vidi-Paks lesz Fehérváron 😀mák, hogy kiesett a vidi, így jó lesz a gyep 😀Hörimibe fogadunk, hogy a következő fordulót se közvetíti semmi? 😀HöriSzerintem OV most felsorakozik a Paks mögé, uh az M1 közvetíteni fogja mindkét meccsét.Sanco
több mint 14 éve
csak az itthonit nem, sztem az idegenbelinek semmi akadálya nem lehetne...mibe fogadunk, hogy a következő fordulót se közvetíti semmi? 😀HöriFradit nem lehet, a Paksot már csak-csak 😊Wyatt
több mint 14 éve
mák, hogy kiesett a vidi, így jó lesz a gyep 😀mibe fogadunk, hogy a következő fordulót se közvetíti semmi? 😀HöriSzerintem OV most felsorakozik a Paks mögé, uh az M1 közvetíteni fogja mindkét meccsét.Sanco
több mint 14 éve
mibe fogadunk, hogy a következő fordulót se közvetíti semmi? 😀HöriSzerintem OV most felsorakozik a Paks mögé, uh az M1 közvetíteni fogja mindkét meccsét.
több mint 14 éve
mibe fogadunk, hogy a következő fordulót se közvetíti semmi? 😀HöriFradit nem lehet, a Paksot már csak-csak 😊

több mint 14 éve
Oláh:Ott az első Kiss-gól is, nagyon komoly volt a védő rúgása is 😀😀
http://www.tv2.no/play/Sanco

több mint 14 éve
A Paksi atom nagyon beindult 😀 Király 😊
több mint 14 éve
Kicsit késett 0-3 😀 Kiss againNem jött be, pedig reménykedtem 😀WyattLassú Sanco, lassú 😀WyattAkkor most beírom, hogy:
Már kettővel megy a Paks, Böde góljával.
Hátha közben már 3 lesz... 😀Sanco
több mint 14 éve
Aalesund 11-esből egyenlített 😕 Junior szerelését fújták leKell a 3 pont! Csak okosan!
Szerk: remélem most nem dupláznak 😮
több mint 14 éve
Egyenlített az Aaselund:nem az Aalesund??? 😀😀😀😀
Michael Barrantes 11-esbőlWyatt
csakhogy én is kötekedjek 😛
több mint 14 éve
Lestem köszi, majd holnap megrakom 😀 Ha legalább 3 bejön kapsz egy sört 😀Lassú Sanco, lassú 😀 Tüsi is 😀Wyatthehe, inkább nézd meg a lottószámaidat Bears topikban 😉tüsi91