Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 29 141 — nabege2@yahoo.com
nah végre
több mint 1 éve
Stez SMU Mustangs 49 186 — Whoops, looks like something went wrong.
Tuti hosszabbitas lesz ezen a szaron is.
Stez
Es remélhetőleg tizenegyesek is.
Őszentsége Sobri Jóska
Attol mentsen meg az eg, nem erdemlek en ilyen csapast.

több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 529 — #NoStress
Stez
Es remélhetőleg tizenegyesek is.

több mint 1 éve
Stez
jobb, mint a magyar kupa döntő vagy a múlt heti EL döntő 😀
Toto21
Hol erdekel engem, milyen, csak ne legyen hosszabbitas es ne kelljen szopnom vele. 😀
Stez
Lehet pakolni a döntetlent 🤣
davemayer
Na igen, en is a szokasos „mazlimtol” felek. 😀

több mint 1 éve
davemayer Chicago Bears 15 643 — "Grammar maci"
Stez
Toto21
Hol erdekel engem, milyen, csak ne legyen hosszabbitas es ne kelljen szopnom vele. 😀
Stez
Lehet pakolni a döntetlent 🤣

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Stez
Toto21

több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 8 685
Stez
több mint 1 éve

több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 134 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Johnny Cardozo, hát ezt nehezebb volt kihagyni, mint berúgni... Pedig milyen szép Betis támadás volt ez is.

Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 134 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Denilson játszik? 🙃
steelwolf
Max a Fifa 2004-ben. 😀

Én nem, végre lesz jó edzőnk, ha már Ranieri nem marad.
steelwolf
Mint Roma fan én is adnám ezt a forgatókönyvet.

több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 007 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Denilson játszik? 🙃

Gasperini 9 év után elhagyja az Atalantát motiváció hiányra hivatkozva. Leginkább a Romát emlegetik vele kapcsolatban.
Sixo
szomorú vagyok 😕
Löfli
Én nem, végre lesz jó edzőnk, ha már Ranieri nem marad.
több mint 1 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 282 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Vezet a Betis!!!
iktriad
most még szomorúbb vagyok

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Vezet a Betis!!!
több mint 1 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 282 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Gasperini 9 év után elhagyja az Atalantát motiváció hiányra hivatkozva. Leginkább a Romát emlegetik vele kapcsolatban.
Sixo
szomorú vagyok 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 758
És az Asean All Stars legyőzte a MU-t xD
Sixo
Goodwill Kukonki becserélése sem segìtett a MU-n...minden jószándék ellenére.
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 758
Dzsudzsak allitolag a Felix ettermet fogja vezetni, a Honvednal lesz jatekos-edzo, es a valogatottnal lesz szakmai igazgato.
Hendrix
A külügyminisztériumban még igazán kaphatna egy állást
r.baggio
Pl nagykövet lehetne Dagesztánban.
Olyan bejáratott csatornái vannak, mint Szájer Jocinak.
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 875 — LIGHTS OUT!
És az Asean All Stars legyőzte a MU-t xD

több mint 1 éve
Mellekes, hogy nem o donti el, mi tortenik, hanem a Peti. 😀
Stez
Nem hiszem, hogy Petiminiszter pénzéből fizette ki az annak haverjai által felhalmozott nem kevés adósságot, meg működteti a klubot, szóval Szíjjas csak kussoljon, meg örüljön, hogy még beengedik nálunk a VIP-ba a hazai meccsekre a spanjai ámokfutása után. Jobb helyeken már rég ki lenne tiltva a stadionból (és igen sajna tudom, hogy az államé jelenleg az új Bozsik).
iktriad
En ertem, meg jogos is, meg minden, meg jobb helyeken... Csak hat nem a jobb helyeken vagyunk. 😀

több mint 1 éve
Stez
Nem hiszem, hogy Petiminiszter pénzéből fizette ki az annak haverjai által felhalmozott nem kevés adósságot, meg működteti a klubot, szóval Szíjjas csak kussoljon, meg örüljön, hogy még beengedik nálunk a VIP-ba a hazai meccsekre a spanjai ámokfutása után. Jobb helyeken már rég ki lenne tiltva a stadionból (és igen sajna tudom, hogy az államé jelenleg az új Bozsik).

több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 717 — Csodabogár

Sixo
FIFA 25

EA Games, cinegéém

több mint 1 éve
Köszi Leisztinger! Ritkán szólal meg a Honvéd kapcsán*. remélem komolyan is gondolja, amit beszél.

A magyar sajtóban több pletkya is megjelent az utóbbi időben azzal kapcsolatban, hogy a labdarúgó NB II 8. helyén végzett Budapest Honvéd FC tulajdonosa, Leisztinger Tamás megválna az egyesülettől – a találgatásokat maga az üzletember cáfolta a klub hivatalos honlapján.

„Megdöbbenve értesültem arról, hogy a Honvéd eladásával kapcsolatban milyen hírek és milyen kitartóan jelentek meg a médiában. A klub eladásáról senkivel sem tárgyalok, és a későbbiekben sem kívánok. A sportigazgatói állás be van töltve, és ezen változtatni nem szeretnék, és nem is fogok. Hajrá Honvéd! Csak a Kispest! Sportbaráti üdvözlettel, Leisztinger Tamás” – áll a közleményben.
*Konkrétan most először mióta ő a góré Kispesten.
iktriad

több mint 1 éve
Köszi Leisztinger! Ritkán szólal meg a Honvéd kapcsán*. remélem komolyan is gondolja, amit beszél.

A magyar sajtóban több pletkya is megjelent az utóbbi időben azzal kapcsolatban, hogy a labdarúgó NB II 8. helyén végzett Budapest Honvéd FC tulajdonosa, Leisztinger Tamás megválna az egyesülettől – a találgatásokat maga az üzletember cáfolta a klub hivatalos honlapján.

„Megdöbbenve értesültem arról, hogy a Honvéd eladásával kapcsolatban milyen hírek és milyen kitartóan jelentek meg a médiában. A klub eladásáról senkivel sem tárgyalok, és a későbbiekben sem kívánok. A sportigazgatói állás be van töltve, és ezen változtatni nem szeretnék, és nem is fogok. Hajrá Honvéd! Csak a Kispest! Sportbaráti üdvözlettel, Leisztinger Tamás” – áll a közleményben.
*Konkrétan most először mióta ő a góré Kispesten.

több mint 1 éve
Antonio Pintus a Juvébe tart, 18 éve után térhet vissza. Ha ő jön, akkor az fixen Conte érkezését jelenti.

több mint 1 éve
Jorginho -> Flamengo
Luis Henrique -> Inter

több mint 1 éve