Soccer
Ez a Bayern védő gyengeelméjű lehet. Nincs más magyarázat erre a kifelé 11-reMost állt be, egyszerűen nem vette fel a meccs ritmusát
ozibozi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Gimenez nem szarozott 😀Kis gol is gol
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
The German translator for Tottenham’s press conference had a coughing fit and was forced to stop mid-translation...
— Hayters TV (@HaytersTV) January 22, 2025
Postecoglou: "We've even lost my translator, he's injured now!” 😂
🔗 https://t.co/YJFMwmWvqx pic.twitter.com/Lyruuqpq3M
kicsit ilyen ETH - Ajax a holland csapat szemszögébőlFeyenord -Bayern meccs éppen all mert a füst bombák mit semmit sem látni a pályánSlot kurva nagyot húzott ezzel a klubváltással
csebi
slowmotion
Feyenord -Bayern meccs éppen all mert a füst bombák mit semmit sem látni a pályánSlot kurva nagyot húzott ezzel a klubváltással
csebi
Alapbol nem is értem miért gondoltak jó ötletnek kinevezni. Asszem talán vmi török kis fos csapatban volt HC előtte, de ott se volt felejthetetlen.mer "klublegenda"
rob3r7o
Alapbol nem is értem miért gondoltak jó ötletnek kinevezni. Asszem talán vmi török kis fos csapatban volt HC előtte, de ott se volt felejthetetlen.varhato volt. meg talan elnezobbek is voltak vele mint masokkal korabban.Borussia Dortmund und Nuri Sahin gehen ab sofort getrennte Wege
— Borussia Dortmund (@BVB) January 22, 2025
Der BVB hat seinen Cheftrainer nach der enttäuschenden 1:2-Niederlage in der UEFA Champions League am Dienstagabend beim FC Bologna freigestellt.
Alle Infos:
👉 https://t.co/TufDGRXeGq pic.twitter.com/3CeC9hgAAe
zacknorb
csebi
Viszont legalább Lipcse nyert végre. Rájuk fért, amilyen elcseszett Bl szezonjuk volt/van.
„History is a set of lies agreed upon.”
Amikor a Brestnek annyit kellene csinálni a top8hoz, hogy egy már szinte fixen kieső csapatot, akik nem is tudtak otthon játszani, meg kéne verni, nyilván kikapnak. Nah majd biztos a Realt az utolsó fordulóban elkapják.mer a sporting?
Sixo
valogatott.mlsz.hu/ferfi-a-valogatott/hir/csapat/svedorszag-es-azerbajdzsan-ellen-jatszik-a-valogatott-juniusbanTeljessé vált a férfi A-válogatott 2025-ös programja és ezzel kialakultak a Szurkolói Klub pontgyűjtő mérkőzései is. Részletek kora délután az mlsz.hu-n! #csakegyutt #magyarok #szurkoloiklub
— MLSZ (@MLSZhivatalos) January 22, 2025
zacknorb
Poloska vagyok.
Teljessé vált a férfi A-válogatott 2025-ös programja és ezzel kialakultak a Szurkolói Klub pontgyűjtő mérkőzései is. Részletek kora délután az mlsz.hu-n! #csakegyutt #magyarok #szurkoloiklub
— MLSZ (@MLSZhivatalos) January 22, 2025
Poloska vagyok.
varhato volt. meg talan elnezobbek is voltak vele mint masokkal korabban.Borussia Dortmund und Nuri Sahin gehen ab sofort getrennte Wege
Der BVB hat seinen Cheftrainer nach der enttäuschenden 1:2-Niederlage in der UEFA Champions League am Dienstagabend beim FC Bologna freigestellt.
Alle Infos:
zacknorb
Borussia Dortmund und Nuri Sahin gehen ab sofort getrennte Wege
Alle Infos:
Poloska vagyok.
vizilabda, szo szerint😃vard ki az uj szabalyokat, amiket tesztelnek. 7 meteren tulrol lott gol 2-t er. buntetot is lehet 7rol loni, 2-t er. siman 30 felett szereznek golokat a teszt merkozeseken.
Kenny
Igen, ez a következő probléma 😄mi?Ebben az országban nem kellene a fociba pénzt ölni, nekem ez a véleményem, mert ez rohadt szánalmas annak aki nem ragadt le a 70-80-as években.Nem kellene ENNYI ÉS ILYEN pénzt ölni a fociba.
KeyG
Infa- és szervezeti struktúra már fennáll, már csak a tudástranszfer kell, és legfőképpen a magán/piaci tőke bevonása. Aztán el lehet dönteni, hogy piaci igények kielégítése és/vagy magyar footballtradíció újraélesztése legyen a cél (ez utóbbihoz masszív társadalmi átrendezkedés, és a polgárság újraélesztése kellene, so ezt inkább lapozzuk).
zacknorb
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
mi?Ebben az országban nem kellene a fociba pénzt ölni, nekem ez a véleményem, mert ez rohadt szánalmas annak aki nem ragadt le a 70-80-as években.Nem kellene ENNYI ÉS ILYEN pénzt ölni a fociba.
KeyG
Infa- és szervezeti struktúra már fennáll, már csak a tudástranszfer kell, és legfőképpen a magán/piaci tőke bevonása. Aztán el lehet dönteni, hogy piaci igények kielégítése és/vagy magyar footballtradíció újraélesztése legyen a cél (ez utóbbihoz masszív társadalmi átrendezkedés, és a polgárság újraélesztése kellene, so ezt inkább lapozzuk).
zacknorb
Ebben az országban nem kellene a fociba pénzt ölni, nekem ez a véleményem, mert ez rohadt szánalmas annak aki nem ragadt le a 70-80-as években.Nem kellene ENNYI ÉS ILYEN pénzt ölni a fociba.
KeyG
Poloska vagyok.
Egyébként ha valaki megnézi a magyar és a norvég bajnokság csapatainak az értékét, 154-254 millió a norvég bajnokság javára igaz 4 csapattal több az első osztály ott, a játékosok átlagéletkorát 26.1 a magyar és 24.4 a norvég bajnokságé illetve a légiósok számát 133-97 a magyar bajnokság javára, akkor nekem ne mondja senki, hogy itt nem az utánpótlás nevelésben vannak a gondok.Abszurdisztánban ahol tombol a pluralizmus megakadt a proliság 50 árnyalatánál elég sok minden nem úgy működik ahogy mondjuk a józan ész vagy a racionalitás diktálna.
Norvégia lakossága 5,5 milló mondjuk itt vagyunk 9,5-en és nem vagyunk képesek egy normális bajnokságot kiállítani a magyar bajnokság 2. legértékesebb klubja a Puskás attól 9 értékesebb klub van az Eliteserienben.
És azt is tudjuk, hogy az első Fradi értéke miért és miből annyi amennyi.
Ebben az országban nem kellene a fociba pénzt ölni, nekem ez a véleményem, mert ez rohadt szánalmas annak aki nem ragadt le a 70-80-as években.
KeyG
Amíg a foci mocsara körül folyamatosan rózsaszín, parfümmel tuningolt pöcegőzzel kábítanak és erre vevők is az emberek senkinek se érdeke ebből a körforgásból kilépni.
Norvégia lakossága 5,5 milló mondjuk itt vagyunk 9,5-en és nem vagyunk képesek egy normális bajnokságot kiállítani a magyar bajnokság 2. legértékesebb klubja a Puskás attól 9 értékesebb klub van az Eliteserienben.
És azt is tudjuk, hogy az első Fradi értéke miért és miből annyi amennyi.
Ebben az országban nem kellene a fociba pénzt ölni, nekem ez a véleményem, mert ez rohadt szánalmas annak aki nem ragadt le a 70-80-as években.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!