Soccer

41 feliratkozó

11 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor ezzel megvan a legjobb nyolc az utolsó meccsen lehet a tarcsit küldeni
11 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 695
Hol volt ez a Raphinha a Xavi alatt???
ozibozi
Végül ideért….de így is néha azért vannak szornyu meccsei…bár ahhoz képest hogy régen néha voltak jó meccsei, ez elég nagy fejlődés
11 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 407 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Benfica elfikázta....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
ozibozi New York Giants 20 244
Hol volt ez a Raphinha a Xavi alatt???
11 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
Jó látni hogy az UEFA már alkalmaz NFL-es scriptírókat 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hú meccs lehetett ez a Benfica ellen 😀😀😀😀
11 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 695
4-5
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 865 — Kinek mit intézett a kormánya
JULIAN ALVAREZ TE KIBASZOTT ZSENI

Poloska vagyok.
11 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 407 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Di Mari megbaszhatta volna a Barcát ,de nem tette.
Sixo
Erre 4-4

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 434 — LIGHTS OUT!
Di Mari megbaszhatta volna a Barcát ,de nem tette.

11 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 369 — Omar's Coming Yo!
vizilabda, szo szerint😃

11 hónapja
85. percben jött az első kaput talált lövés 😀

11 hónapja
Na, Chiesa time. 💪
Mikey
te az mi gól lesz

11 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Na, Chiesa time. 💪

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
Ma elég dili meccsek vannak mindenfelé
zacknorb
Jah, Brugge-Juvén 75 perc alatt még nem volt kaput talált lövés, elég lobond.

Szerkesztette: Sixo

11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 865 — Kinek mit intézett a kormánya
Ma elég dili meccsek vannak mindenfelé

Poloska vagyok.
11 hónapja
Elliott okosan rárúgta a védő lábára. ☺️

11 hónapja
Trubin is alkot

Poloska vagyok.
11 hónapja
Hát bazmeg, ez annyira kibaszottul jellemző.
Mikey
Lille🤝Atleti
Emberhátrányos egyenlítő gól

Poloska vagyok.
11 hónapja
Hát bazmeg, ez annyira kibaszottul jellemző.

11 hónapja
Na fél óra power play.

11 hónapja
Nyilvan kellett hozzá Csesnyi, de azért szégyen hogy kb. Ancelotti volt az egyetlen az elmúlt 2 hónapban aki semmit sem tudott kezdeni a Barca ellen, de ő legalább 2/2-szer bukott csúfosan.
eaglesmcnabb
Kivancsi vagyok, hogy ha ez igy folytatodik, mikor kezdik el szapulni Flicket a Barca-szurkerek. Mert a kezdeti biztato kep elegge elhalvanyult, es jelenleg az egyetlen, ami Flick mellett szol, kb az, hogy a foci szep. Szep, csak mellekes, hogy egyebkent kozel sem annyira eredmenyes, mint peldaul a nem tul edzofenomen Xavival volt.
Stez
Hát már egy szuperkupával előrébb vannak mint tavaly, bár én örülnék ha kibasznák mihamarabb Flicket (ami egyébkénz szerintem egyhamar kizárt) mert az elmúlt 10 év legjobb Barca edzőjének tartom.

Alapvetően annyi a problémájuk, hogy nem lövik be a helyzeteket, arról meg nem igazán tehet, sok a fiatal, ez benne van. Yamal is kurvanagy spíler alapvetően, de azért olyan húdesok gólt ő se gurított soha. Lewa pedig játékban szerintem már fék.
Most pedig a kapus ámokfutása dönt, arról se nagyon tehet.

Mondjuk a szezonátlag helyzetkihasználásuk így se szar, mert a Real ellen szépen javítgatják, ott bezzeg a pöcsükről is bepattan 🤣🤣
eaglesmcnabb
Maradjon sokáig ha ennyi pontot tud csak szerezni. Játszanak csak minél szebben. Az Atletico is nagy feladat lesz idén nekik.
11 hónapja
A szép foci csak addig érdekli a szurkereket amíg nem az Atletico és a Real seggét kell nézni folyamatosan.
Ott ezt sokáig nem pontozzák magasra.

Szerkesztette: ozibozi
11 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
Nyilvan kellett hozzá Csesnyi, de azért szégyen hogy kb. Ancelotti volt az egyetlen az elmúlt 2 hónapban aki semmit sem tudott kezdeni a Barca ellen, de ő legalább 2/2-szer bukott csúfosan.
eaglesmcnabb
Kivancsi vagyok, hogy ha ez igy folytatodik, mikor kezdik el szapulni Flicket a Barca-szurkerek. Mert a kezdeti biztato kep elegge elhalvanyult, es jelenleg az egyetlen, ami Flick mellett szol, kb az, hogy a foci szep. Szep, csak mellekes, hogy egyebkent kozel sem annyira eredmenyes, mint peldaul a nem tul edzofenomen Xavival volt.
Stez
Hát már egy szuperkupával előrébb vannak mint tavaly, bár én örülnék ha kibasznák mihamarabb Flicket (ami egyébkénz szerintem egyhamar kizárt) mert az elmúlt 10 év legjobb Barca edzőjének tartom.

Alapvetően annyi a problémájuk, hogy nem lövik be a helyzeteket, arról meg nem igazán tehet, sok a fiatal, ez benne van. Yamal is kurvanagy spíler alapvetően, de azért olyan húdesok gólt ő se gurított soha. Lewa pedig játékban szerintem már fék.
Most pedig a kapus ámokfutása dönt, arról se nagyon tehet.

Mondjuk a szezonátlag helyzetkihasználásuk így se szar, mert a Real ellen szépen javítgatják, ott bezzeg a pöcsükről is bepattan 🤣🤣

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
11 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 868 — Whoops, looks like something went wrong.
eaglesmcnabb