Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Akkor ezzel megvan a legjobb nyolc az utolsó meccsen lehet a tarcsit küldeni
11 hónapja
Hol volt ez a Raphinha a Xavi alatt???Végül ideért….de így is néha azért vannak szornyu meccsei…bár ahhoz képest hogy régen néha voltak jó meccsei, ez elég nagy fejlődés
ozibozi
11 hónapja
Benfica elfikázta....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Hol volt ez a Raphinha a Xavi alatt???
11 hónapja
Jó látni hogy az UEFA már alkalmaz NFL-es scriptírókat 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
Hú meccs lehetett ez a Benfica ellen 😀😀😀😀
11 hónapja
4-5
11 hónapja
JULIAN ALVAREZ TE KIBASZOTT ZSENI
Poloska vagyok.
11 hónapja
Di Mari megbaszhatta volna a Barcát ,de nem tette.Erre 4-4
Sixo
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Na, Chiesa time. 💪
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
Ma elég dili meccsek vannak mindenfelé
Poloska vagyok.
11 hónapja
Elliott okosan rárúgta a védő lábára. ☺️
11 hónapja
Hát bazmeg, ez annyira kibaszottul jellemző.Lille🤝Atleti
Mikey
Emberhátrányos egyenlítő gól
Poloska vagyok.
11 hónapja
Hát bazmeg, ez annyira kibaszottul jellemző.
11 hónapja
Na fél óra power play.
11 hónapja
Maradjon sokáig ha ennyi pontot tud csak szerezni. Játszanak csak minél szebben. Az Atletico is nagy feladat lesz idén nekik.Hát már egy szuperkupával előrébb vannak mint tavaly, bár én örülnék ha kibasznák mihamarabb Flicket (ami egyébkénz szerintem egyhamar kizárt) mert az elmúlt 10 év legjobb Barca edzőjének tartom.Nyilvan kellett hozzá Csesnyi, de azért szégyen hogy kb. Ancelotti volt az egyetlen az elmúlt 2 hónapban aki semmit sem tudott kezdeni a Barca ellen, de ő legalább 2/2-szer bukott csúfosan.Kivancsi vagyok, hogy ha ez igy folytatodik, mikor kezdik el szapulni Flicket a Barca-szurkerek. Mert a kezdeti biztato kep elegge elhalvanyult, es jelenleg az egyetlen, ami Flick mellett szol, kb az, hogy a foci szep. Szep, csak mellekes, hogy egyebkent kozel sem annyira eredmenyes, mint peldaul a nem tul edzofenomen Xavival volt.
eaglesmcnabb
Stez
Alapvetően annyi a problémájuk, hogy nem lövik be a helyzeteket, arról meg nem igazán tehet, sok a fiatal, ez benne van. Yamal is kurvanagy spíler alapvetően, de azért olyan húdesok gólt ő se gurított soha. Lewa pedig játékban szerintem már fék.
Most pedig a kapus ámokfutása dönt, arról se nagyon tehet.
Mondjuk a szezonátlag helyzetkihasználásuk így se szar, mert a Real ellen szépen javítgatják, ott bezzeg a pöcsükről is bepattan 🤣🤣
eaglesmcnabb
11 hónapja
Hát már egy szuperkupával előrébb vannak mint tavaly, bár én örülnék ha kibasznák mihamarabb Flicket (ami egyébkénz szerintem egyhamar kizárt) mert az elmúlt 10 év legjobb Barca edzőjének tartom.Nyilvan kellett hozzá Csesnyi, de azért szégyen hogy kb. Ancelotti volt az egyetlen az elmúlt 2 hónapban aki semmit sem tudott kezdeni a Barca ellen, de ő legalább 2/2-szer bukott csúfosan.Kivancsi vagyok, hogy ha ez igy folytatodik, mikor kezdik el szapulni Flicket a Barca-szurkerek. Mert a kezdeti biztato kep elegge elhalvanyult, es jelenleg az egyetlen, ami Flick mellett szol, kb az, hogy a foci szep. Szep, csak mellekes, hogy egyebkent kozel sem annyira eredmenyes, mint peldaul a nem tul edzofenomen Xavival volt.
eaglesmcnabb
Stez
Alapvetően annyi a problémájuk, hogy nem lövik be a helyzeteket, arról meg nem igazán tehet, sok a fiatal, ez benne van. Yamal is kurvanagy spíler alapvetően, de azért olyan húdesok gólt ő se gurított soha. Lewa pedig játékban szerintem már fék.
Most pedig a kapus ámokfutása dönt, arról se nagyon tehet.
Mondjuk a szezonátlag helyzetkihasználásuk így se szar, mert a Real ellen szépen javítgatják, ott bezzeg a pöcsükről is bepattan 🤣🤣
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
11 hónapja
Nyilvan kellett hozzá Csesnyi, de azért szégyen hogy kb. Ancelotti volt az egyetlen az elmúlt 2 hónapban aki semmit sem tudott kezdeni a Barca ellen, de ő legalább 2/2-szer bukott csúfosan.Kivancsi vagyok, hogy ha ez igy folytatodik, mikor kezdik el szapulni Flicket a Barca-szurkerek. Mert a kezdeti biztato kep elegge elhalvanyult, es jelenleg az egyetlen, ami Flick mellett szol, kb az, hogy a foci szep. Szep, csak mellekes, hogy egyebkent kozel sem annyira eredmenyes, mint peldaul a nem tul edzofenomen Xavival volt.
eaglesmcnabb