Soccer

41 feliratkozó

11 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 949 — Lucas Scott
Gulácsi védte volna

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 900
Milyen ironikus az is, hogy míg kislisztes csak álmodozhat a felnőtt keretről (mert "fel kell építeni erőnlétileg" természetesen), addig a német születésű Noah Fenyő már a kispadon lesz
r.baggio
Noah Fenyő saját nevelésű játékosnak számít, amiből kell a keretben 8 hogy érvényes keretet tudjanak leadni (vagy kevesebb, de akkor annyival kevesebb játékost regisztrálhatnak), szóval annyira nagy jelentősége nincs a dolognak.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
11 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Beszél a Bogdán és folyamatosan belevág a szavába a másik, elképesztő. Eddig is legalja volt a kommentálás, de ez felteszi az i-re a pontot.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na Arajuo annyira menni akart hogy 2031-ig hosszabbított 😏
11 hónapja
Milyen ironikus az is, hogy míg kislisztes csak álmodozhat a felnőtt keretről (mert "fel kell építeni erőnlétileg" természetesen), addig a német születésű Noah Fenyő már a kispadon lesz
r.baggio
Csak megtanulja majd a magyar futballközeg egyszer, hogy az nb1-es "ügyeskéket" (by Ferenczi Attila) a helyükön kell kezelni.
Kampman
Ezt te sem gondolod komolyan.

11 hónapja
Bogdannak nem jutott mikrofon?

Kibaszott gaz ugy hallani mintha a szomszed szobabol beszelne.
gamerkr
Ez a lépcső maszas hatás

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 407 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Csípője?
Rohadtul fájhat neki....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 369 — Omar's Coming Yo!
Hat ez nem nez ki jol Denes.

11 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 541 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Bogdannak nem jutott mikrofon?

Kibaszott gaz ugy hallani mintha a szomszed szobabol beszelne.

11 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 049
r.baggio
Csak megtanulja majd a magyar futballközeg egyszer, hogy az nb1-es "ügyeskéket" (by Ferenczi Attila) a helyükön kell kezelni.

11 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 841 — Colts Fan
Én azt még megértem ,hogy kell a Citybe egy cserecsatár.
De Garnacho mi a fészkes francért kell a Chelsea-be??????
Ennyiért tudtak volna venni egy top jobbhátvédet,esetleg egy korrekt cserét/alternatívát Jackson mögé, egy Caicedo alternatívát, egy klasszis kapust, de nem, a 23. szélső kell nekik....

Szerkesztette: Tony Adams
11 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 351 — no es importante

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 369 — Omar's Coming Yo!
9-től hollywood bowl a match4-en.

11 hónapja
Na így a Feyenoord vereséggel amúgy a Bayern úgy fogja tolni a BL pótkört hogy két meccs között lesz a Leverkusen elleni bajnoki (akiknek jelen állás szerint nem lesz meccs akkor). Ez a tegnapi vereség a bajnokságra is hatással van nem picit

11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 865 — Kinek mit intézett a kormánya
Valaki emmondja, mi a fsznak kell amugy a Citynek csatar 75 millioert Haaland moge? Ertem en, hogy 210 profi meccsbol 39-et jatszott mar szelen, de o nem szelso, hanem kozepcsatar. Meg azt is ertem, hogy Haaland minden evben megserul 1-2 honapra, de akkor is, ez 8-10-15 meccs evente. Meg azt is ertem, hogy kell korrekt csere. De nalam a korrekt cserejatekos az nem 75 millioba kerul.
Stez
Alvarez pótlék lesz ő szerintem, kvázi beismerik hogy elbaszták a nyáron.
Tony Adams
Annyi pénzért szerintem reális volt, hogy elengedik, de itt is az ár a durva, nem az, hogy hoznak egy ilyen játékost.

Poloska vagyok.
11 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 841 — Colts Fan
Valaki emmondja, mi a fsznak kell amugy a Citynek csatar 75 millioert Haaland moge? Ertem en, hogy 210 profi meccsbol 39-et jatszott mar szelen, de o nem szelso, hanem kozepcsatar. Meg azt is ertem, hogy Haaland minden evben megserul 1-2 honapra, de akkor is, ez 8-10-15 meccs evente. Meg azt is ertem, hogy kell korrekt csere. De nalam a korrekt cserejatekos az nem 75 millioba kerul.
Stez
Alvarez pótlék lesz ő szerintem, kvázi beismerik hogy elbaszták a nyáron.
11 hónapja
Stez
Megtehetik. Szerintem ennél több logika nincs ebben.

11 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 868 — Whoops, looks like something went wrong.

11 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 561
21:00, League One: Wrexham (#3) - Birmingham (#1)!
warr_b
Megint hazai pálya
😃
- JC6
14-12 eddig a H/A nekik a ligában.
Most lesz egymás után két hazai, azzal 16-12, de utána a maradék 7-11 lesz. NEm látok ebben semmi kirívót.
warr_b
Csalás tesó
Csalás
11 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 932 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
Megint hazai pálya
😃
- JC6
14-12 eddig a H/A nekik a ligában.
Most lesz egymás után két hazai, azzal 16-12, de utána a maradék 7-11 lesz. NEm látok ebben semmi kirívót.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 561
warr_b
Megint hazai pálya
😃
11 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 932 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 865 — Kinek mit intézett a kormánya
Kíváncsian várom hogy mire megy majd Marmoush nélkül a Frankfurt.

A City pedig remélem belefullad a 157 szabályszegésbe minél előbb. (Igen, most a naiv énem írt.)
Mikey
lassú és öreg a középpályád, mire költesz? nyilván a védelemre meg a támadósorra.
slowmotion
Taktika váltás és mehet az ívelgetés hátulról előre.
Matthew99
meglepodnek, ha Haaland mellett konstansan fenn lenne a palyan egy idoben.
csebi
Tavalyi Alvarez szerepkörét fogja szerintem játszani, mert Pep rájöttek hogy nem tudták pótolni.

Poloska vagyok.
11 hónapja

A City pedig remélem belefullad a 157 szabályszegésbe minél előbb. (Igen, most a naiv énem írt.)
Mikey
lassú és öreg a középpályád, mire költesz? nyilván a védelemre meg a támadósorra.
slowmotion
Matthew99
meglepodnek, ha Haaland mellett konstansan fenn lenne a palyan egy idoben.

mondanam, hogy buko ez a Citynek, es nyugodtan verjek magukat csodbe ilyen igazolasokkal, de hat nyomtatjak a penzt szoval ez sem all fenn. a jatekost picit sajnalom, elmehetett volna egy hozza jobban illo csapatba is vszeg nyaron ...

11 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man

Mikey
slowmotion

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.