Soccer

41 feliratkozó

11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 865 — Kinek mit intézett a kormánya
“Teljesen egyenrangú ellenfél a Fradi.” “Taktikailag ez a meccs megvan.”
Miközben Amerikában hatalmas vita zajlik Brady NFL-szakértői összeférhetetlenségéről, idehaza a Fradi meccsein a klub egyik alkalmazottja spineli a narratívát. Miért jobb vajon “kamera által homályosan”?
kj
ozibozi
Azért az jelentős kontextus, hogy az első soros mondatokat Dragóner mondta, és mellette van Henya, akit az egész M4-es brigádot kenterbe veri, de Fradi alkalmazott (ezért nem is szabadna Fradi meccsen alkalmazni, legalább is én 1 éve ezt mondom baráti körben).

Poloska vagyok.
11 hónapja
ozibozi New York Giants 20 244
“Teljesen egyenrangú ellenfél a Fradi.” “Taktikailag ez a meccs megvan.”
Miközben Amerikában hatalmas vita zajlik Brady NFL-szakértői összeférhetetlenségéről, idehaza a Fradi meccsein a klub egyik alkalmazottja spineli a narratívát. Miért jobb vajon “kamera által homályosan”?
kj

Szerkesztette: ozibozi
11 hónapja
Amíg az MVM bármikor kiállít ‘párévente’egy 5Milliárdos váratlan támogatói csekket, ami a tervezett kltségvetesen felül lehívható,
addig mi a szaftért idegeskedne bárki ott hogy mi a veszteség. A menedzser is Hajnalék embere, így pénz sem vész el csak átalakul miután elvesztette közpénz jellegét’
Hihetetlen hogy ezen egy évtized után is ezen értetlenkedünk.

Szerkesztette: ozibozi
11 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 868 — Whoops, looks like something went wrong.
“… és Civic is jó energiákat hozott az együttesbe.”

Aha. Konkrétan nem tudta hova kell futni, balbekk lett volna, erre középen kolbászolt.…
- JC6
Mondjuk lehet pont ez volt a feladata, mert inverted fullbacket kellett játszania, vagy megvoltak azok a bizonyos szituk, amiknél befelé kell húzódnia.
zacknorb
egyszer volt, hogy ebben tudatossagot is lattam miutan Saldanha beallt. szelre kitolodott vki kozeppalyarol, Saldanha kozepen picit jobbra huzodott, Civic meg felvette a kozepso kozeppalyas helyet, Raul Gustavo kilepett kvazi vonal melle hatul, Varga Barna meg balszelso poziban, es kapott is egy jo inditast viszonylag uresen, el is vette, jo pozibol adhatta volna be Saldanhanak, de nyilvan kozelebe nem tudta tenni.

kb ez volt az egyetlen ertelmes tamadasepitesunk egesz meccsen. csak mondjuk Varga Barna helyett egy olyan tamado kellett volna, aki tud elokesziteni.
csebi
Mindenfele tudatossag es Saldanha egy mondatban... 😆
Jo, rossz indulatu vagyok, na. De egesz egyszeruen tovabbra sem fer a fejembe, hogy ezt a palit hogyan es mikent scoutoltak, hogy nem tunt fel egyetlen ferencvarosi zseninek, hogy a pali nem hajlando futni sem. Idejott egy uj edzo, alapesetben ilyenkor a legtobb jatekos uj lehetoseget erez es odateszi magat, hajt, hogy megmutassa, mivel elso benyomast csak egyszer lehet tenni, a jo oreg Saldanha pedig netto fel ora alatt szinte meg sem mozdult. Sprintje szerintem nem is volt, zuhanyoznia sem kellett. Hogy a faszba tortenhet ez meg? Oke, hogy Jansent eluldoztek es szava sem lehetett, na de a korulrajongott Keane sem meri kinyitni a szajat Hajnalnak, hogy bocs, de ez gaz, uljetek le ti is elbeszelgetni a faszival, mert nem hajlando konkretan elvegezni a munkajat sem? A gyerekert fizettek 4.5 milliot vagy mennyit, nehany honap alatt sikeresen lecsokkent az erteke is, ami meg tovabb fog valoszinuleg, es a vegen a Fradi meg a nullszaldot sem fogja kihozni a csavo utan, hanem rafizet, mikor elpasszolja. Wtf, ami ott tortenik

11 hónapja
gdavid New England Patriots 3 919 — Patriots fan
 www.nemzetisport.hu/spanyol-labdarugas/2025/01/vilagrekordot-jelento-350-millio-euros-szaudi-ajanlat-erkezett-vinicius-juniorert-sajtohir
Negritis, a vajda
Azonnal eladnám, ha ez tényleg igaz.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
11 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 130 — The Mathematician
 www.nemzetisport.hu/spanyol-labdarugas/2025/01/vilagrekordot-jelento-350-millio-euros-szaudi-ajanlat-erkezett-vinicius-juniorert-sajtohir

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 369 — Omar's Coming Yo!

Aha. Konkrétan nem tudta hova kell futni, balbekk lett volna, erre középen kolbászolt.…
- JC6
Mondjuk lehet pont ez volt a feladata, mert inverted fullbacket kellett játszania, vagy megvoltak azok a bizonyos szituk, amiknél befelé kell húzódnia.
zacknorb
Civic nem is a szélre jött be heló, full szabadon játszott szűrőt kb.

Szerkesztette: Kenny

11 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 561

- JC6
zacknorb
JC-t ne zavard össze ilyen kifejezésekkel, mint hogy inverted fullback 😀
ervinator
Google segít
11 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 900

- JC6
zacknorb
JC-t ne zavard össze ilyen kifejezésekkel, mint hogy inverted fullback 😀

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
11 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Jones legalább három meccset kihagy sérülés miatt. Kezet foghat Jotával és Chiesával. Ha nem porcelánból lenne, hatalmas játékos lehetne...
Mikey
ez mondjuk olyan eset volt, ahol lehetett volna rosszabb is szerintem, szóval viszonylag olcsón megúsztuk
11 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 949 — Lucas Scott

- JC6
zacknorb
egyszer volt, hogy ebben tudatossagot is lattam miutan Saldanha beallt. szelre kitolodott vki kozeppalyarol, Saldanha kozepen picit jobbra huzodott, Civic meg felvette a kozepso kozeppalyas helyet, Raul Gustavo kilepett kvazi vonal melle hatul, Varga Barna meg balszelso poziban, es kapott is egy jo inditast viszonylag uresen, el is vette, jo pozibol adhatta volna be Saldanhanak, de nyilvan kozelebe nem tudta tenni.

kb ez volt az egyetlen ertelmes tamadasepitesunk egesz meccsen. csak mondjuk Varga Barna helyett egy olyan tamado kellett volna, aki tud elokesziteni.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 865 — Kinek mit intézett a kormánya

- JC6

Poloska vagyok.
11 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 561

Aha. Konkrétan nem tudta hova kell futni, balbekk lett volna, erre középen kolbászolt. Volt a végén egy beadása, ami a Fradi szurkolóknál landolt. Igazi minőség a csávó, meg energia…
11 hónapja
Kijött a Deloitte Football Money League 2025
 www.deloitte.com/uk/en/services/financial-advisory/analysis/deloitte-football-money-league.html
zacknorb
Több mint 1 milliárd euró bevétel, azt a ...
Mikey
lehet nagyon hulye kerdes, de a matchday duplazasnak mi az oka a Realnal?
csebi
Stadionfelújítás volt, és előtte évben nem teljes befogadóképességgel üzemelt a Bernabéu.
Mikey
tenyleg, elfelejtettem.
de amugy akkoris elkepesztoen kimagaslik az az osszeg:
RM: 248
MCC: 88 LOL
PSG: 170
MU: 152
BM: 131
FCB: 103 (de asszem itt is van vmi a stadionnal?)
Arsenal: 153
Liverpool: 132

meg a masodik legnagyobb is 68%-a nekik.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Jones legalább három meccset kihagy sérülés miatt. Kezet foghat Jotával és Chiesával. Ha nem porcelánból lenne, hatalmas játékos lehetne...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
 www.deloitte.com/uk/en/services/financial-advisory/analysis/deloitte-football-money-league.html
zacknorb
Mikey
csebi
Stadionfelújítás volt, és előtte évben nem teljes befogadóképességgel üzemelt a Bernabéu.

11 hónapja
zacknorb
Mikey

11 hónapja
zacknorb

11 hónapja
Rudi Garcia az uj belga szov kapitany.

11 hónapja

Poloska vagyok.
11 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Es Lisztes azt gondolta, hogy ebbe a Frankfurtba egy ev nb1 utan befer?
Bravo menedzser, szep munka😃
Kenny
Oszinten, amennyi agya annak a gyereknek van, biztos vagyok benne, hogy o nem gondolt semmit se. Csak lattak, hogy Bundes-csapat, aztan itt kimerult az adott sejtek rezgese. Szerintem te tisztaban vagy az o sztorijaival, amiket elsikaltak. Valljuk be, ha ezek utan barki meglepodik azon, hogy mennyire felelmetesen messze van o a Bundesligatol, az nagyon naiv.
Stez
mik a sztoryk?
YoungZeeZee
reszegen meccsnap elott a gozsdubol szedtek ossze pl.

Olyan messze van o a Bundesliga szinttol, mint a Fradi.
Kenny
érdekes mert az apjáról pont az ellenkezője az ami rögtön eszembe jutna. legalábbis ilyen mentalitással nem csinál olyan karriert amilyet a bundásban szvsz.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
11 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 130 — The Mathematician
Beszél a Bogdán és folyamatosan belevág a szavába a másik, elképesztő. Eddig is legalja volt a kommentálás, de ez felteszi az i-re a pontot.
Mikey
Pedig Bogdán se okos

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Az anyja vére 😉
11 hónapja
Kenny
Oszinten, amennyi agya annak a gyereknek van, biztos vagyok benne, hogy o nem gondolt semmit se. Csak lattak, hogy Bundes-csapat, aztan itt kimerult az adott sejtek rezgese. Szerintem te tisztaban vagy az o sztorijaival, amiket elsikaltak. Valljuk be, ha ezek utan barki meglepodik azon, hogy mennyire felelmetesen messze van o a Bundesligatol, az nagyon naiv.
Stez
mik a sztoryk?
YoungZeeZee
Én arról a srácról csak rosszat hallottam, de a legkülönbözőbb emberektől a leginkább eltérő helyeken.
Volt aki szerint ormótlanul bulizott nagy arccal, más a nap bármely szakaszában ment Széll Kálmán térre, ott látta a dohinál.

Poloska vagyok.
11 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 868 — Whoops, looks like something went wrong.
Kenny
Stez
mik a sztoryk?
YoungZeeZee
reszegen meccsnap elott a gozsdubol szedtek ossze pl.

Olyan messze van o a Bundesliga szinttol, mint a Fradi.
Kenny
Ugy ment edzesre, hogy elotte bulizott es jol osszevertek, etc. De akadnak sokkal durvabb dolgok is, viszont azt max majd Kenny elmondja, ha akarja. xD