Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Inter védők már annyit balfaszkodtak fél óra alatt, mint amennyit kb 2 meccs alatt szoktak
több mint 1 éve
Lewa amúgy beszállhat végül ma?Be van egyáltalán öltözve? Sérült listán nincs.
csebi
több mint 1 éve
Egy full les gól a 9 perces hosszabbítás 90+13. percebn nálam sehogy nem szabályosJa. Tudom, nem szabályos mert sípszó után esett.Szabályostól azért az messze volt...Mekkorát védett Szczeszny, de azért egy legalább 2 méteres les volt ,de miért nem lengette be a partjelző, ez nagyon simán látnia kellett volna.Mert ez a lengyel hármas akkor inti be a lest és fújja le azonnal ha a Bayerntol kell elvenni egy szabályos gólt és tovább juttatni a realt mint tavaly.
Sixo
csebi
kapitnono
csebi

több mint 1 éve
Lewa amúgy beszállhat végül ma?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Di Marco 3szor rúgott Yamalba, a bíró szerint mehet tovább.
több mint 1 éve
A bíró nem szarozik, hagyja a kemény játékot. Ez nagyon kedvez a zInternek, nagyon durván elnyomják a fele akkora spanyolokat.
több mint 1 éve
Ja. Tudom, nem szabályos mert sípszó után esett.Szabályostól azért az messze volt...Mekkorát védett Szczeszny, de azért egy legalább 2 méteres les volt ,de miért nem lengette be a partjelző, ez nagyon simán látnia kellett volna.Mert ez a lengyel hármas akkor inti be a lest és fújja le azonnal ha a Bayerntol kell elvenni egy szabályos gólt és tovább juttatni a realt mint tavaly.
Sixo
csebi
kapitnono
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Azért Lautaro kicentizte. A kapu egész bal fele üres, de ő középre rúgja, hátha még eléri Szczesny.
több mint 1 éve
Szabályostól azért az messze volt...Mekkorát védett Szczeszny, de azért egy legalább 2 méteres les volt ,de miért nem lengette be a partjelző, ez nagyon simán látnia kellett volna.Mert ez a lengyel hármas akkor inti be a lest és fújja le azonnal ha a Bayerntol kell elvenni egy szabályos gólt és tovább juttatni a realt mint tavaly.
Sixo
csebi

több mint 1 éve
Biztos voltam benne hogy ráfazunk annyira látszott ès nem látom hogyan rúgnánk "túl" gket....
több mint 1 éve
Nagyon gyenge ma a Barca…iszonyatosan hiányoznak a sérültek, így nem lehet egy ilyen inter ellenMondjuk így nem lehet állva várni a labdát ahogy ha jól lattam Olmo tette
Klaci79
több mint 1 éve
Aztarohadt, Puzsér Robi előttem mos fel a gól után
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
szép emlékekEz is les volt. Thuram Inzaghira itta magát.Jó nem, Pippo azért belőtte mielőtt elvették mert les volt.
Sixo
Sixo
több mint 1 éve
Nagyon gyenge ma a Barca…iszonyatosan hiányoznak a sérültek, így nem lehet egy ilyen inter ellen
több mint 1 éve
Hoppa
több mint 1 éve
😃Mekkorát védett Szczeszny, de azért egy legalább 2 méteres les volt ,de miért nem lengette be a partjelző, ez nagyon simán látnia kellett volna.Mert ez a lengyel hármas akkor inti be a lest és fújja le azonnal ha a Bayerntol kell elvenni egy szabályos gólt és tovább juttatni a realt mint tavaly.
Sixo
csebi
több mint 1 éve
Mekkorát védett Szczeszny, de azért egy legalább 2 méteres les volt ,de miért nem lengette be a partjelző, ez nagyon simán látnia kellett volna.Mert ez a lengyel hármas akkor inti be a lest és fújja le azonnal ha a Bayerntol kell elvenni egy szabályos gólt és tovább juttatni a realt mint tavaly.
Sixo
több mint 1 éve
Ez is les volt. Thuram Inzaghira itta magát.Jó nem, Pippo azért belőtte mielőtt elvették mert les volt.
Sixo