Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Jesszus de gyenge meccs volt ez a Manchester-Fulham,lényeg a három pont már ennek örülni kell😂
manuszka86
With only 0.05 open-play xG, seven entries into the danger zone, and 13.4% touches in the final third, Man United delivered their worst attacking performance of the season pic.twitter.com/VtPjm3GnuX
— markstats (@markrstats) January 26, 2025
Poloska vagyok.
11 hónapja
Jesszus de gyenge meccs volt ez a Manchester-Fulham,lényeg a három pont már ennek örülni kell😂
11 hónapja
Barca 15 perc után 3-0…na jó ez csak a Valencia, de azért ez így is kemény.
11 hónapja
Pedig első meccs alapján tökéletes lenne a spursnek. Kineveltuk Robbiet is 😊A Spurs elbaltázta, Moyes és Potter két tökéletes utódjelölt lett volna a helyzet stabilizálásához, ehelyett jöhet egy rizikósabb váltás, lehet hogy rosszabb kimenetellel....Lemaradtunk Robbie Kínről a csuda vigye el pedig hát.... mondjuk ők is megdobhatnák a Fradit pár euró millióval bánat pènzkènt mert fogytán a píz 😁🤣😀😎
Tony Adams
dande2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
1 éve:A message to Liverpool supporters from Jürgen Klopp. pic.twitter.com/l7rtmxgOzt
— Liverpool FC (@LFC) January 26, 2024
Poloska vagyok.
11 hónapja
Nyert a Laci!Ezzel ellépett a kieső zónából!!
Poloska vagyok.
11 hónapja
Szalait becserélte ma a Sdandard Liege a meccs végén.✌️
11 hónapja
Úgy sejtem fog még a Felcsút a Hoffenheimből csatárt igazolni...😀
11 hónapja
youtu.be/ULIvYRmr7Y0Itt egy dal amit Szobóról énekelnek az angol szurkerek a kocsmában.
Szerkesztette: ozibozi
11 hónapja
A Spurs elbaltázta, Moyes és Potter két tökéletes utódjelölt lett volna a helyzet stabilizálásához, ehelyett jöhet egy rizikósabb váltás, lehet hogy rosszabb kimenetellel....Lemaradtunk Robbie Kínről a csuda vigye el pedig hát.... mondjuk ők is megdobhatnák a Fradit pár euró millióval bánat pènzkènt mert fogytán a píz 😁🤣😀😎
Tony Adams
11 hónapja
EdzőbuktatásEz a fasz lehozta az egyetlen játékost akiben tényleg ott volt a gól? Nem az a kérdés kibasszák e, hanem mikor már végre.
- JC6
Azért az elmúlt 10 évben már láttunk pár szánalmas Spurs-t, de ez mindegyiknek az alja. A másik oldalon meg olyan jatékosok, akik ide nem kellettek jogosan és most meg simán nyernek, mert hazai helyzet sincs.
11 hónapja
Edzőbuktatás
11 hónapja
A Spurs elbaltázta, Moyes és Potter két tökéletes utódjelölt lett volna a helyzet stabilizálásához, ehelyett jöhet egy rizikósabb váltás, lehet hogy rosszabb kimenetellel....
11 hónapja
És megérdemelten, főleg 1-2 után nagyon nyomott a milan92.percben még 1-2re vezetett Balogh Boti csapata, a Parma a San Siroban. Erre a köcsög Milán nem rúgott 2őt ...De.
Sixo
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
11 hónapja
92.percben még 1-2re vezetett Balogh Boti csapata, a Parma a San Siroban. Erre a köcsög Milán nem rúgott 2őt ...De.
Sixo
11 hónapja
92.percben még 1-2re vezetett Balogh Boti csapata, a Parma a San Siroban. Erre a köcsög Milán nem rúgott 2őt ...
11 hónapja
De aztán igen. De az Előre meg az MTK szerintem sosem játszottak egy osztályban.nem nézted végig a videót, ejnyeJa, én a Dundee Derbyre gondoltamMTK-BKV mióta rivalry?www.facebook.com/share/r/1AJ2udH3Ka/Jaja, száz méterre van a két pálya egymástól
zacknorb
slowmotion
Dzsokijuing
slowmotion
Löfli
11 hónapja
We’ve all been there before #afcb pic.twitter.com/B1oDWAyptv
— D&M⚽️🇺🇸 (@DandMussoccer) January 25, 2025
11 hónapja
nem nézted végig a videót, ejnyeJa, én a Dundee Derbyre gondoltamMTK-BKV mióta rivalry?www.facebook.com/share/r/1AJ2udH3Ka/Jaja, száz méterre van a két pálya egymástól
zacknorb
slowmotion
Dzsokijuing
slowmotion

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Ja, én a Dundee Derbyre gondoltamMTK-BKV mióta rivalry?www.facebook.com/share/r/1AJ2udH3Ka/Jaja, száz méterre van a két pálya egymástól
zacknorb
slowmotion
Dzsokijuing