Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
cdn.totalsportek.space/webplayer.php?t=ifr&c=2630810&lang=en&eid=265234300&lid=2630810&ci=7&si=1&ask=1738184400&noplayer=0Ez eddig tényleg marhajó.ez hol van?
Azért nem egy Redzone, de jó.
zacknorb
Sixo
Poloska vagyok.
10 hónapja
Ez eddig tényleg marhajó.ez hol van?
Azért nem egy Redzone, de jó.
zacknorb
10 hónapja
soccerlive.app/hát ,hogy el oldal és ott van az összes meccsre link, csak rákattintasz a csapatra és kidobja az aktuális meccsét a csapatnak és akkor ad rá egy jól működő hd streametnemtom mire gondolsznincs ilyen oldal, mint az nfl.nél a webcast?engem már az is zavar mikor 2 meccs megy egyszerre (fociban és kosárban, nflben valahogy működik a red zone)Ha valaki TNT Sports streamet tud ehhez:UEFA Champions League Goals Show Xtra, azt adnámUCL Simulcast létezik, remélem jó
zacknorb
zacknorb
szal kerestem egy "csak" pool streamet
Negritis, a vajda
Sixo
Negritis, a vajda
Sixo
footybite.to/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Ez eddig tényleg marhajó.Azért nem egy Redzone, de jó.
Poloska vagyok.
10 hónapja
hát ,hogy el oldal és ott van az összes meccsre link, csak rákattintasz a csapatra és kidobja az aktuális meccsét a csapatnak és akkor ad rá egy jól működő hd streametnemtom mire gondolsznincs ilyen oldal, mint az nfl.nél a webcast?engem már az is zavar mikor 2 meccs megy egyszerre (fociban és kosárban, nflben valahogy működik a red zone)Ha valaki TNT Sports streamet tud ehhez:UEFA Champions League Goals Show Xtra, azt adnámUCL Simulcast létezik, remélem jó
zacknorb
zacknorb
Negritis, a vajda
Sixo
Negritis, a vajda
10 hónapja
nemtom mire gondolsznincs ilyen oldal, mint az nfl.nél a webcast?engem már az is zavar mikor 2 meccs megy egyszerre (fociban és kosárban, nflben valahogy működik a red zone)Ha valaki TNT Sports streamet tud ehhez:UEFA Champions League Goals Show Xtra, azt adnámUCL Simulcast létezik, remélem jó
zacknorb
zacknorb
Negritis, a vajda
Sixo
10 hónapja
nincs ilyen oldal, mint az nfl.nél a webcast?engem már az is zavar mikor 2 meccs megy egyszerre (fociban és kosárban, nflben valahogy működik a red zone)Ha valaki TNT Sports streamet tud ehhez:UEFA Champions League Goals Show Xtra, azt adnámUCL Simulcast létezik, remélem jó
zacknorb
zacknorb
Negritis, a vajda
10 hónapja
engem már az is zavar mikor 2 meccs megy egyszerre (fociban és kosárban, nflben valahogy működik a red zone)Ha valaki TNT Sports streamet tud ehhez:UEFA Champions League Goals Show Xtra, azt adnámUCL Simulcast létezik, remélem jó
zacknorb
zacknorb
Szerkesztette: Negritis, a vajda
10 hónapja
Ha valaki TNT Sports streamet tud ehhez:UEFA Champions League Goals Show Xtra, azt adnámUCL Simulcast létezik, remélem jó
zacknorb
Poloska vagyok.
10 hónapja
Ha valaki TNT Sports streamet tud ehhez:UEFA Champions League Goals Show Xtra, azt adnám
Poloska vagyok.
10 hónapja
Giuntoli, a Juve sportigazgatója lezártnak tekinti a januári mercatot... ekkora kókler balfasz sem dolgozott a csapatnál... ember baszki, 3 belső védője van a csapatnak kövi félévre 3 sorozatra, ebből egy az a Veiga, aki nyáron megy vissza Chelseahez. Remélem nyáron Mottával karöltve kibasszák a picsába.
10 hónapja
Robbo CB-ként a B csapatnál a kezdőben. 😀ez inkább C 😀
alatriste
Liverpool: Kelleher, Bradley, Quansah, Robertson, Tsimikas; Endo, McConnell, Elliott; Chiesa, Gakpo, Danns
Subs: Jaros, Davies, Kone-Doherty, Mabaya, Nallo, Morrison, Norris, Morton, Nyoni
10 hónapja
Weah meg McKennie a két szélső hátvéd, milyen csapat ez már te xD
10 hónapja
Robbo CB-ként a B csapatnál a kezdőben. 😀

Liverpool Fc
10 hónapja
Antal kezd az Arsenal ellenPoloska vagyok.
10 hónapja
nemtom el tudod-e olvasni a cikket, de a lényeg hogy a FFP/PSR vagy nemtom mi miatt ugye a Foresttől meg az Evertontól vontak le pontokat, ami jelzés a többi csapat felé (kivéve chelsea, man city gondolom) és emiatt nehezen van PL vevőÁhh oké bocsi, sikerült félre értelmeznem.nem az hogy meg tud venni bárkit, hanem hogy ligán belül a legjobbjait nem muszáj eladniaEzt el is hiszem h PL középcsapat meg tud lassan venni bárkit szívbaj nélkül (nem Barca kivásárlási áraira értendő)Aston Villa have rejected today an official bid from Arsenal for Ollie Watkins.olvastam egy cikket hogy van elég pénz a PL középcsapatainál is már hogy pl Isakot nem biztos hogy bárki meg tudja venni ligán belül
Proposal around £60m turned down as Villa are not happy with timing of the bid, ahead of crucial UCL game for the club.
idióta PL klubok b+... egy 30 éves csatárért
Beki
Negritis, a vajda
Beki
www.nytimes.com/athletic/6083459/2025/01/26/premier-league-psr-financial-rules/
Negritis, a vajda
Beki
nem PL csapatból meg van max 3(4?) ami beszállhat a buliba ha nem számoljuk a saudiakat
10 hónapja
Áhh oké bocsi, sikerült félre értelmeznem.nem az hogy meg tud venni bárkit, hanem hogy ligán belül a legjobbjait nem muszáj eladniaEzt el is hiszem h PL középcsapat meg tud lassan venni bárkit szívbaj nélkül (nem Barca kivásárlási áraira értendő)Aston Villa have rejected today an official bid from Arsenal for Ollie Watkins.olvastam egy cikket hogy van elég pénz a PL középcsapatainál is már hogy pl Isakot nem biztos hogy bárki meg tudja venni ligán belül
Proposal around £60m turned down as Villa are not happy with timing of the bid, ahead of crucial UCL game for the club.
Beki
Negritis, a vajda
Beki
Negritis, a vajda
10 hónapja
nem az hogy meg tud venni bárkit, hanem hogy ligán belül a legjobbjait nem muszáj eladniaEzt el is hiszem h PL középcsapat meg tud lassan venni bárkit szívbaj nélkül (nem Barca kivásárlási áraira értendő)Aston Villa have rejected today an official bid from Arsenal for Ollie Watkins.olvastam egy cikket hogy van elég pénz a PL középcsapatainál is már hogy pl Isakot nem biztos hogy bárki meg tudja venni ligán belül
Beki
Negritis, a vajda
Beki
10 hónapja
Ezt el is hiszem h PL középcsapat meg tud lassan venni bárkit szívbaj nélkül (nem Barca kivásárlási áraira értendő)Aston Villa have rejected today an official bid from Arsenal for Ollie Watkins.olvastam egy cikket hogy van elég pénz a PL középcsapatainál is már hogy pl Isakot nem biztos hogy bárki meg tudja venni ligán belül
Beki
Negritis, a vajda
10 hónapja
Mondjuk a Newcastle pont határeset középcsapat és ott fix van money dögivel 😀Aston Villa have rejected today an official bid from Arsenal for Ollie Watkins.olvastam egy cikket hogy van elég pénz a PL középcsapatainál is már hogy pl Isakot nem biztos hogy bárki meg tudja venni ligán belül
Beki
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
10 hónapja
Aston Villa have rejected today an official bid from Arsenal for Ollie Watkins.olvastam egy cikket hogy van elég pénz a PL középcsapatainál is már hogy pl Isakot nem biztos hogy bárki meg tudja venni ligán belül
Beki
10 hónapja
Gyökeres ma nem lesz, a Sporting viszont pontszerző kényszerben van.
Poloska vagyok.
10 hónapja
www.csakfoci.hu/magyar-foci/a-honvednak-nem-kellett-titokban-zambiaban-jatszott-ha-kell-felmeztelen-elkepeszto-tortenetek-egy-oszinte-interjuban-vadocz-krisztiantolNem énekeltük meg h Vadocz Krisztián eligazolt az ezredik klubjába is nemrég.
Ezt a részt külön kiemelném :
“Egyébként az nem teljesen igaz, hogy foci nélkül telt ez az időszak, az Uruguayból való távozásomat követően egészen egy évvel ezelőttig több mint 40 mérkőzést játszottam Zambiában, még ha nem is hivatalosan. Az ottani másodosztályú bajnokságtól lefelé szinte minden osztályban játszottam, még U19-es bajnokin is pályára léptem”
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.