Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Martin mekkora balfasz...
több mint 1 éve
Nagyapám lőtte gec, 69 éves
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
😀 😀 😀 😀 😀 hehe
több mint 1 éve
Mondjuk ezek visszavonulnak úgy is, én meg évtizedekig szabadon tudok majd garázdálkodni.Tanulj a másik hiábájból, Yoda és Obi-wan legyen a kezdet. A többi már rutinmunka.Na lesz-e megint 3-3?Először a gyerekekkel vagy Obi-Wan kenobival végezzek?
Szép volt padawan.Iktriad jegyzeteltél?De ha nem kapcsol rá nem lesz BL győzelem.Rafinha eddig ma semmi, pedig aranylabdát akarnak neki adni ha Bl győzelem lenne ebből.Előző Aranylabda kapcsán Vini kirablása volt a téma, pedig lényegesen kevesebb kanadai pontja volt.
Sixo
HA lenne Barca BL, akkor szerintem elég valid esélyes lenne Raphinha…
Sinisa
Sixo
Sixo
iktriad
Sixo
shagi0206
több mint 1 éve
nem hiszem el geciiii 😊
több mint 1 éve
háááááááááááááááááááááááá 😀
több mint 1 éve
Az már megvolt ,az az utáni lépést kérdem.Dugd meg Natalie PortmantNa lesz-e megint 3-3?Először a gyerekekkel vagy Obi-Wan kenobival végezzek?
Szép volt padawan.Iktriad jegyzeteltél?De ha nem kapcsol rá nem lesz BL győzelem.Rafinha eddig ma semmi, pedig aranylabdát akarnak neki adni ha Bl győzelem lenne ebből.Előző Aranylabda kapcsán Vini kirablása volt a téma, pedig lényegesen kevesebb kanadai pontja volt.
Sixo
Sinisa
Sixo
Sixo
iktriad
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
Tanulj a másik hiábájból, Yoda és Obi-wan legyen a kezdet. A többi már rutinmunka.Na lesz-e megint 3-3?Először a gyerekekkel vagy Obi-Wan kenobival végezzek?
Sixo
Sinisa
Sixo
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 1 éve
Dugd meg Natalie PortmantNa lesz-e megint 3-3?Először a gyerekekkel vagy Obi-Wan kenobival végezzek?
Sixo
Sinisa
Sixo
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 1 éve
Ott kezdtem remènykedni hogy Lautraot lehozta 😏 de mèg messze a vège
több mint 1 éve
Na lesz-e megint 3-3?Először a gyerekekkel vagy Obi-Wan kenobival végezzek?
Sixo
Sinisa
Sixo
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
Gundi félelmetesen gyenge és felkészületlen! De leszarom jelenleg!!!!
több mint 1 éve
Egeszen siralmas.Gundi, attol, ha nem er bele, meg lehet lesen es akadalyozhat mast. FelelmetesAll season long ezt tolja
Stez
zacknorb
több mint 1 éve
Gundi, attol, ha nem er bele, meg lehet lesen es akadalyozhat mast. FelelmetesAll season long ezt tolja
Stez
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Na lesz-e megint 3-3?Szép volt padawan.Iktriad jegyzeteltél?De ha nem kapcsol rá nem lesz BL győzelem.Rafinha eddig ma semmi, pedig aranylabdát akarnak neki adni ha Bl győzelem lenne ebből.Előző Aranylabda kapcsán Vini kirablása volt a téma, pedig lényegesen kevesebb kanadai pontja volt.
Sixo
Sinisa
Sixo
Sixo
több mint 1 éve
Helyes
több mint 1 éve
Idén minden is összejön a Barcának.....sokan nem hitték el....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
azért az kibaszott szánalmas, hogy Gundi itthon van és nem lát semmit
több mint 1 éve
Iktriad jegyzeteltél?De ha nem kapcsol rá nem lesz BL győzelem.Rafinha eddig ma semmi, pedig aranylabdát akarnak neki adni ha Bl győzelem lenne ebből.Előző Aranylabda kapcsán Vini kirablása volt a téma, pedig lényegesen kevesebb kanadai pontja volt.
Sixo
Sinisa
Sixo
több mint 1 éve
rafinha?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Gundi, attol, ha nem er bele, meg lehet lesen es akadalyozhat mast. Felelmetes
több mint 1 éve
Nem lennék meglepődve ezen a meccsen, ha ez les lenne végül…