Soccer

41 feliratkozó

10 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

zacknorb
Juve a döntőig 3 olaszt fog kiejteni, az kemény.
Sixo
Ez friss?
De akkor ezek szerint a pool-barce lehet negyeddöntő? hogy? 1-2 kiemeltként?
alatriste
ja sorry faszul nztem 😀 barca-pool max döntő lehet ok ok megvan

Liverpool Fc
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 862 — Kinek mit intézett a kormánya
Feladat teljesítve lett már korábban de azért nem rossz az 1. kiemelés.
Persze ha a 'City ágra' kerülünk és az ő wild card körük után velük kell játszani akkor bekaphatja mindenki.

BL tök jó de a Premier Leaguelegyen meg pls idén! Kell az egyenlítés a MU-al szemben
alatriste
Ennél jobb ágat nehezen lehetett kapni, jár a jutalom az első helyért
Heisman nádor
unpopular opinion: Az Arsenal ága jobb, mint a Poolé

Poloska vagyok.
10 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

zacknorb
Sixo
Ez friss?
De akkor ezek szerint a pool-barce lehet negyeddöntő? hogy? 1-2 kiemeltként?

Liverpool Fc
10 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
Persze ha a 'City ágra' kerülünk és az ő wild card körük után velük kell játszani akkor bekaphatja mindenki.

BL tök jó de a Premier Leaguelegyen meg pls idén! Kell az egyenlítés a MU-al szemben
alatriste
Ennél jobb ágat nehezen lehetett kapni, jár a jutalom az első helyért

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 862 — Kinek mit intézett a kormánya

alatriste
City meg Real elődöntőig nem jöhet

Poloska vagyok.
10 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
Ezzel a fos játékkal megérdemelnénk a cityt, oszt viszlát, lehetne is a la ligára koncentrálni. 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja

Liverpool Fc
10 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
Legjobb 16 jól néz ki, de a negyeddöntőre mindenkinek fell kell épülnie mert az komoly meccs lesz

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 434 — LIGHTS OUT!

zacknorb

10 hónapja
Ez a sorsolás mikor lesz?
Az, hogy a top8 kiket kap majd a wild card kör után gondolom előre nem lesz tudható. Hiszen ha a 9. nyer a 23. ellen vagy fodítva mások a kiemelések
alatriste
Az első sorsolás pénteken lesz, és itt tudni mindent előre, nem NFL-esen dinamikus az ág.
zacknorb
Ó de kár 😀 remélem a city-reál összekerül valahogy - legalább 1 essen ki hamar

Liverpool Fc
10 hónapja

Poloska vagyok.
10 hónapja
Az, hogy a top8 kiket kap majd a wild card kör után gondolom előre nem lesz tudható. Hiszen ha a 9. nyer a 23. ellen vagy fodítva mások a kiemelések
alatriste
Az első sorsolás pénteken lesz, és itt tudni mindent előre, nem NFL-esen dinamikus az ág.

Poloska vagyok.
10 hónapja
Akkor City v Celtic. Hat nagyon nem mindegy a sorsolás. Lényeg h a reallal max a döntőben futhatunk össze 😊
csebi
Hogy jött ez a City vs Celtic?
Sixo
A Bayern és a Real szemszögéből
zacknorb
Jah, hogy Bayern szemszögből mondta, jah értem.

10 hónapja
Akkor City v Celtic. Hat nagyon nem mindegy a sorsolás. Lényeg h a reallal max a döntőben futhatunk össze 😊
csebi
Sixo
A Bayern és a Real szemszögéből

Poloska vagyok.
10 hónapja

Liverpool Fc
10 hónapja
csebi

10 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 949 — Lucas Scott
Szegény Zágrám Milán legyőzéssel se lett meg a 24
alatriste
A 9-2 miatt. Ha az “csak” egy 5-2 már ok mennek tovább

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 949 — Lucas Scott

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Szegény Zágrám Milán legyőzéssel se lett meg a 24

Liverpool Fc
10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
PSV annyira fasza csapat, hogy a cserék ellen elkezdett oxizgatni.

Más kérdés, hogy ha komolyan veszi Slot a meccset, akkor négy ide.

A Liverpool kezdőjét ma ugyan nem láthattuk, de a B sor egész jó eséllyel indulna a bajnoki címért a holland bajnokságban.
10 hónapja
11 pont -4es gólkülönbség kellett a 24hez, 16 pont a 8hoz.

10 hónapja

Poloska vagyok.
10 hónapja
Bayern City lesz?
esanders10
Vagy Real City

Poloska vagyok.
10 hónapja
esanders10 Denver Broncos 798
Bayern City lesz?
10 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 835 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Atalanta meccsen ki halt meg?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!