Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
ja sorry faszul nztem 😀 barca-pool max döntő lehet ok ok megvanEz friss?Juve a döntőig 3 olaszt fog kiejteni, az kemény.
zacknorb
Sixo
De akkor ezek szerint a pool-barce lehet negyeddöntő? hogy? 1-2 kiemeltként?
alatriste

Liverpool Fc
10 hónapja
unpopular opinion: Az Arsenal ága jobb, mint a PooléFeladat teljesítve lett már korábban de azért nem rossz az 1. kiemelés.Ennél jobb ágat nehezen lehetett kapni, jár a jutalom az első helyért
Persze ha a 'City ágra' kerülünk és az ő wild card körük után velük kell játszani akkor bekaphatja mindenki.
BL tök jó de a Premier Leaguelegyen meg pls idén! Kell az egyenlítés a MU-al szemben
alatriste
Heisman nádor
Poloska vagyok.
10 hónapja
Ez friss?Juve a döntőig 3 olaszt fog kiejteni, az kemény.
zacknorb
Sixo
De akkor ezek szerint a pool-barce lehet negyeddöntő? hogy? 1-2 kiemeltként?

Liverpool Fc
10 hónapja
Feladat teljesítve lett már korábban de azért nem rossz az 1. kiemelés.Ennél jobb ágat nehezen lehetett kapni, jár a jutalom az első helyért
Persze ha a 'City ágra' kerülünk és az ő wild card körük után velük kell játszani akkor bekaphatja mindenki.
BL tök jó de a Premier Leaguelegyen meg pls idén! Kell az egyenlítés a MU-al szemben
alatriste
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Feladat teljesítve lett már korábban de azért nem rossz az 1. kiemelés.City meg Real elődöntőig nem jöhet
alatriste
Poloska vagyok.
10 hónapja
Ezzel a fos játékkal megérdemelnénk a cityt, oszt viszlát, lehetne is a la ligára koncentrálni. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Feladat teljesítve lett már korábban de azért nem rossz az 1. kiemelés.Persze ha a 'City ágra' kerülünk és az ő wild card körük után velük kell játszani akkor bekaphatja mindenki.

Liverpool Fc
10 hónapja
Legjobb 16 jól néz ki, de a negyeddöntőre mindenkinek fell kell épülnie mert az komoly meccs lesz
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Ó de kár 😀 remélem a city-reál összekerül valahogy - legalább 1 essen ki hamarEz a sorsolás mikor lesz?Az első sorsolás pénteken lesz, és itt tudni mindent előre, nem NFL-esen dinamikus az ág.
Az, hogy a top8 kiket kap majd a wild card kör után gondolom előre nem lesz tudható. Hiszen ha a 9. nyer a 23. ellen vagy fodítva mások a kiemelések
alatriste
zacknorb

Liverpool Fc
10 hónapja
Ez a sorsolás mikor lesz?Az első sorsolás pénteken lesz, és itt tudni mindent előre, nem NFL-esen dinamikus az ág.
Az, hogy a top8 kiket kap majd a wild card kör után gondolom előre nem lesz tudható. Hiszen ha a 9. nyer a 23. ellen vagy fodítva mások a kiemelések
alatriste
Poloska vagyok.
10 hónapja
Jah, hogy Bayern szemszögből mondta, jah értem.A Bayern és a Real szemszögébőlAkkor City v Celtic. Hat nagyon nem mindegy a sorsolás. Lényeg h a reallal max a döntőben futhatunk össze 😊Hogy jött ez a City vs Celtic?
csebi
Sixo
zacknorb
10 hónapja
A Bayern és a Real szemszögébőlAkkor City v Celtic. Hat nagyon nem mindegy a sorsolás. Lényeg h a reallal max a döntőben futhatunk össze 😊Hogy jött ez a City vs Celtic?
csebi
Sixo
Poloska vagyok.
10 hónapja
Ez a sorsolás mikor lesz? Az, hogy a top8 kiket kap majd a wild card kör után gondolom előre nem lesz tudható. Hiszen ha a 9. nyer a 23. ellen vagy fodítva mások a kiemelések

Liverpool Fc
10 hónapja
Akkor City v Celtic. Hat nagyon nem mindegy a sorsolás. Lényeg h a reallal max a döntőben futhatunk össze 😊Hogy jött ez a City vs Celtic?
csebi
10 hónapja
Szegény Zágrám Milán legyőzéssel se lett meg a 24A 9-2 miatt. Ha az “csak” egy 5-2 már ok mennek tovább
alatriste
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Akkor City v Celtic. Hat nagyon nem mindegy a sorsolás. Lényeg h a reallal max a döntőben futhatunk össze 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Szegény Zágrám Milán legyőzéssel se lett meg a 24

Liverpool Fc
10 hónapja
PSV annyira fasza csapat, hogy a cserék ellen elkezdett oxizgatni.Más kérdés, hogy ha komolyan veszi Slot a meccset, akkor négy ide.
A Liverpool kezdőjét ma ugyan nem láthattuk, de a B sor egész jó eséllyel indulna a bajnoki címért a holland bajnokságban.
10 hónapja
Bayern City lesz?Vagy Real City
esanders10
Poloska vagyok.
10 hónapja
Bayern City lesz?
10 hónapja
Atalanta meccsen ki halt meg?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!