Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Plzen?
10 hónapja
vfdbfdsn
175
Akkor Roma vagy Plüzen
10 hónapja
Meg a végén X lesz😆
10 hónapja
Spurs annyira televan sérültekkel hogy már Ajayinak kell gólt lőnie 😉
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Mondtam hogy a Fagyinak kellenek a pontok hogy továbbjussanak. Le is hozzák.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Fradinak még kéne kettőt rúgnia ,hogy megelőzze a Romat.Mondjuk az pont nem jelentene semmit.
Sixo
Poloska vagyok.
10 hónapja
És megint Spurs sérülésDragusinnál valszeg egy korosztályos gyerek is jobb, szóval nem igazi sérülés.
zacknorb
10 hónapja
Ez mi? Valami vicc?
10 hónapja
Jelenleg a Plzen vagy a Midtjylland lenne a Fradi következő ellenfele
Poloska vagyok.
10 hónapja
Ebben az egy percesben a csaj volt a legjobb 😀Az összesbem 😛 szó mi szó, legalább erre adnak, mondjuk másèrt nincs is miért nèzni 😏
Nomac
10 hónapja
YoungZeeZee
9 412
a 2. golnal a kapus hogy vetodott?!
10 hónapja
Ebben az egy percesben a csaj volt a legjobb 😀
10 hónapja
Az a lényeg, hogy egyszerre legyen a ligákban magyar. Gondolom amikor ő a la ligában játszott nem volt Ligueben vagy a Serie A-ban magyar.Erre mondjuk nem is gondoltam. Mondjuk az ötödik nem tudom melyik, mert csak a franciába rémlik, hogy lenne magyar, de francia nem top5 és Lajos is határeset betyár. De top4 is kemény.És mi volt akkor Vadóczcal meg az Osasunával? Vagy ott volt az a colos gyerek az MTK-ból, aki valamelyik lányligás csapatban játszott
Some back-and-forth later, Tamás Nikitscher has signed with La Liga side Valladolid 🇪🇸—marking the first time EVER that a Hungarian player has a valid first-team contract in all five top European leagues. A historic moment for Hungarian football! 🧵👇 pic.twitter.com/8YBxRfEl8P
— János Kele (@janekk_) January 29, 2025
Sixo
slowmotion
10 hónapja
Erre mondjuk nem is gondoltam. Mondjuk az ötödik nem tudom melyik, mert csak a franciába rémlik, hogy lenne magyar, de francia nem top5 és Lajos is határeset betyár. De top4 is kemény.És mi volt akkor Vadóczcal meg az Osasunával? Vagy ott volt az a colos gyerek az MTK-ból, aki valamelyik lányligás csapatban játszott
Some back-and-forth later, Tamás Nikitscher has signed with La Liga side Valladolid 🇪🇸—marking the first time EVER that a Hungarian player has a valid first-team contract in all five top European leagues. A historic moment for Hungarian football! 🧵👇 pic.twitter.com/8YBxRfEl8P
— János Kele (@janekk_) January 29, 2025
Sixo
10 hónapja
Ez az Alkmaar B csapta? Az A ellen vagyunk ilyen jók?Eléggé ifi
Nomac
Poloska vagyok.
10 hónapja
Ez az Alkmaar B csapta? Az A ellen vagyunk ilyen jók?
10 hónapja
Az Elfsborg kapusa eddig parádé a Spurs ellen
Poloska vagyok.
10 hónapja
vfdbfdsn
175
Két hatalmas La Masia tehetség is a tevékhez igazolt a napokban..Szerintem durvább, h a PSV eladta 9 millióért Matteo Damst az Al-Ahlynak, aki egy 20 éves, belga, feltörekvő balhátvéd.Szerintem mindannyian tudnánk mondani legalább 1 20 év körüli PL játékost az elmúlt tizen évből, akiből kinéztük, hogy hosszú-hosszú évekig a liga klasszisai között lesz, de kb 2-3 éven belül ilyen-olyan okok miatt elfüstölt. Semmi sem garantálja hogy hosszú karriered lesz a PLben. Ez biztos és talán egyszeri alkalomnak látták, és lecsaptak rá. Én úgy láttam, hogy tegnap a padon ülve nagyon boldog volt. Drukkolok neki.Most robbant igazán nagyot, nyáron fixen kapott volna egy akkora szerződést amiből ő és a családja is ellett volna élete végéig.Jhon Durán Al Nassr HVG. Én meg az idei szezonban szerzett 12 gólja után azt hittem előrelép. Elmegy egy másik csapatba kezdőnek vagy eladják előle Watkinst. Erre meg CR7 cseréjé lesz.Higgadt döntést várni egy 21 éves sráctól aki Kolumbiából jött, és a világ pénzét elé rakják ? 1000(!!!!!!!!!!!!!!) százalékos béremelést kap, heti 300000 font adómentes fizu.
Sixo
Elhiszem hogy elcsábult. 21 évesen mi a fenét veszthet? 4-5 év alatt összeszed annyi pénzt, amit Európában 10 év alatt sem tudna megtenni. Majd 26-27 évesen ha akar, a primejában megmérheti magát máshol is.
2021.01.21.: Leigazolja a Chicago Fire 1,5 M fontért
2023.01.16.: Leigazolja a Villa 15 m fontért
2025.01.30.: Leigazolja a CR7 FC 64 m fontért.
Kolumbiai nevelőklubbja 1,9 M fontot, a Chicago Fire 8,5 M fontot kap
footballbiography.com/jhon-duran-untold-football-story/
Már csak a képek miatt érdemes belelapozni a cikkbe....
Tony Adams
Nem nagyon van rá példa, hogy az arab kalandozás után visszatér még valaki a csúcsra. A top fociba nagyon ritkán vezet az út vissza ha egyáltalán.
Mit veszíthet? Hát egy karriert. Onnan a válogatottba is azért félve hívják a játékosokat.
Sixo
Dzsudzsák jó példa amúgy, de az nagyon más világ volt, meg vagyok győződve róla, ha ma a PSV-ből egy magyar sztárjátékos elmenne Dagesztánba szénné keresni magát, kevésbé ítélnék el.
Tony Adams
Elvileg az Anderlecht, a Bruges és a Lyon is akarta, de az arabok többet adtak érte.
Willie Parker
10 hónapja
vfdbfdsn
175
Szerintem amennyit akkor ért az a pénz amit ott kaphatott azzal is szarrá kereste magát. Akik akkor elítélték azok most is ezt tennék.Szerintem mindannyian tudnánk mondani legalább 1 20 év körüli PL játékost az elmúlt tizen évből, akiből kinéztük, hogy hosszú-hosszú évekig a liga klasszisai között lesz, de kb 2-3 éven belül ilyen-olyan okok miatt elfüstölt. Semmi sem garantálja hogy hosszú karriered lesz a PLben. Ez biztos és talán egyszeri alkalomnak látták, és lecsaptak rá. Én úgy láttam, hogy tegnap a padon ülve nagyon boldog volt. Drukkolok neki.Most robbant igazán nagyot, nyáron fixen kapott volna egy akkora szerződést amiből ő és a családja is ellett volna élete végéig.Jhon Durán Al Nassr HVG. Én meg az idei szezonban szerzett 12 gólja után azt hittem előrelép. Elmegy egy másik csapatba kezdőnek vagy eladják előle Watkinst. Erre meg CR7 cseréjé lesz.Higgadt döntést várni egy 21 éves sráctól aki Kolumbiából jött, és a világ pénzét elé rakják ? 1000(!!!!!!!!!!!!!!) százalékos béremelést kap, heti 300000 font adómentes fizu.
Sixo
Elhiszem hogy elcsábult. 21 évesen mi a fenét veszthet? 4-5 év alatt összeszed annyi pénzt, amit Európában 10 év alatt sem tudna megtenni. Majd 26-27 évesen ha akar, a primejában megmérheti magát máshol is.
2021.01.21.: Leigazolja a Chicago Fire 1,5 M fontért
2023.01.16.: Leigazolja a Villa 15 m fontért
2025.01.30.: Leigazolja a CR7 FC 64 m fontért.
Kolumbiai nevelőklubbja 1,9 M fontot, a Chicago Fire 8,5 M fontot kap
footballbiography.com/jhon-duran-untold-football-story/
Már csak a képek miatt érdemes belelapozni a cikkbe....
Tony Adams
Nem nagyon van rá példa, hogy az arab kalandozás után visszatér még valaki a csúcsra. A top fociba nagyon ritkán vezet az út vissza ha egyáltalán.
Mit veszíthet? Hát egy karriert. Onnan a válogatottba is azért félve hívják a játékosokat.
Sixo
Dzsudzsák jó példa amúgy, de az nagyon más világ volt, meg vagyok győződve róla, ha ma a PSV-ből egy magyar sztárjátékos elmenne Dagesztánba szénné keresni magát, kevésbé ítélnék el.
Tony Adams