Soccer

41 feliratkozó

11 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 044 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Láttam egy összefoglalót, ahol a riporter azt mondta Laterkusen 😊
66.percben 3-1-re vezetett a Vfb, 94. percben 3-4 😃
Essss vertük a Celticet idegenben, nem is tudom mióta, bár szart sem ér, de azért szép 😊
JC6 (Mr. Miele)
2020 okt. 17-én volt utoljára, előtte '19 dec. 29.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 913
Láttam egy összefoglalót, ahol a riporter azt mondta Laterkusen 😊
66.percben 3-1-re vezetett a Vfb, 94. percben 3-4 😃
Essss vertük a Celticet idegenben, nem is tudom mióta, bár szart sem ér, de azért szép 😊
11 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
Közben több oldalról olvastam, hogy De Paul kezezése és a második gól között többször változott a labdát birtokló csapat, így a videóbíró nem avatkozhatott közbe.
zacknorb
Meg is mutatták a közvetítésben pár perccel utána, a kezezés után visszakerült a barcához a labda, a játékos eltotyogta és a szerelésből indult az atletico akció.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
11 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 118 — #NoStress
One Tv nektek megy?
Hendrix
Simán megy.
Őszentsége Sobri Jóska
Milyen eszkozon nezed? App nalam is megy iPaden, de Macen lejatszasi hibat ir allandoan. Na mindegy, magyar fejlesztes...
Hendrix
iPad, iPhone. Asztali gépen nem próbáltam.

11 hónapja
ozibozi New York Giants 20 959
 www.facebook.com/share/v/1KMG9cdZFJ/?mibextid=wwXIfr
ozibozi
A Nunez iskola
Negritis, a vajda
Azt hittem ez AI,
de csak Cissé a fradiban

Ezt hogy hagyhatta ki Cissé? 😵‍💫

Varga Barnabás ugrott ki a kecskeméti védők között, majd tökéletesen készített elő csapattársának, aki 3 méterről nem találta el az üres kaput. ❌

Szerkesztette: ozibozi
11 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 599 — The Mathematician
ozibozi
A Nunez iskola

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 800 — Kinek mit intézett a kormánya
Közben több oldalról olvastam, hogy De Paul kezezése és a második gól között többször változott a labdát birtokló csapat, így a videóbíró nem avatkozhatott közbe.

Poloska vagyok.
11 hónapja
ozibozi New York Giants 20 959
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 800 — Kinek mit intézett a kormánya
sorlothon elment a meccs 😀
eaglesmcnabb
Nem is tudom amúgy miért cserélte le Alvarezt. Apró sérülés?
shagi0206
Mert ő játszotta a legtöbbet az utóbbi időben. Ezt szerintem előre megmondta neki a fizio stáb hogy 60 perc.
zacknorb
Aztán mint kiderült Julian tényleg beteg (volt)

Poloska vagyok.
11 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 3 117
One Tv nektek megy?
Hendrix
Simán megy.
Őszentsége Sobri Jóska
Milyen eszkozon nezed? App nalam is megy iPaden, de Macen lejatszasi hibat ir allandoan. Na mindegy, magyar fejlesztes...

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
11 hónapja
Ez a Yamal gól is tökéletes példája annak, hogy lövésből lesz a gól. Lehet napestig tilizolizni, abból nem lesz, akármi is a modern szemlélet. Ha meg ellövik 16-25-ről, ha tömeg is van, ha nem is tökéletesen sikerül, de akkor is megpattanhat, és lehet gól.
Lőni kell, nincs mese.
Őszentsége Sobri Jóska
Aztán pont a félidő előtt volt az hogy lövés (ami egy jó helyzet is volt) nem jó, fölé, kirúgás, nabazdmeg abból gólt kaptunk.
zacknorb
Azért kirúgásból gólt kapni az nem egyenes következménye a kapuralövésnek.
De ha nincs lövés, akkor gól sincs, és nem lehet csak 10 méteren belülről ráküldeni, úgy, hogy ha nem gól, akkoris tutira legyen szöglet.

11 hónapja
Ez a Yamal gól is tökéletes példája annak, hogy lövésből lesz a gól. Lehet napestig tilizolizni, abból nem lesz, akármi is a modern szemlélet. Ha meg ellövik 16-25-ről, ha tömeg is van, ha nem is tökéletesen sikerül, de akkor is megpattanhat, és lehet gól.
Lőni kell, nincs mese.
Őszentsége Sobri Jóska
Aztán pont a félidő előtt volt az hogy lövés (ami egy jó helyzet is volt) nem jó, fölé, kirúgás, nabazdmeg abból gólt kaptunk.

Poloska vagyok.
11 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 842
Érdekes módon a Barca végig ment mint a gép, nem szorult be egy percre sem, Ancelotti pedig simán képes volt rá hogy 120 percet lehozzon helyzet nélkül szerdán.
eaglesmcnabb
Volt egy 11-esük, amit a hülyegyerek fölé/mellé rúgott.
11 hónapja
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
Érdekes módon a Barca végig ment mint a gép, nem szorult be egy percre sem, Ancelotti pedig simán képes volt rá hogy 120 percet lehozzon helyzet nélkül szerdán.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
11 hónapja
Ferrán Torres - a valaha volt 2. legjobb F. Torres
shagi0206
Az első a túldalon játszott és most otr edző
zacknorb
Hát szerinted kire gondoltam? 😊 A kedvencem volt, és vszeg örökre az is marad.
11 hónapja
vfdbfdsn 175
Ez ha nem volt kéz akkor innentől csak Suárez gólvonal védése az.
KeyG
Ezt én sem értem.
Az esetet és a bírót Lewa gólja menti meg.
zacknorb
Én úgy gondolom amúgy, vagyis csak arra tudok gondolni, hogy nem közvetlen abból indult az akció, azután volt még Barca érintés.
Tehát új játékhelyzet.
KeyG
Ezt holnap visszanezem ha felkerul az egész meccs, de kötve hiszem.
zacknorb
Igen, utána még visszaszerezte a Barca így a VAR nem vehette el
11 hónapja
shagi0206
Az első a túldalon játszott és most otr edző

Poloska vagyok.
11 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 512 — Omar's Coming Yo!
27 meccs 75 rugott gol.
Beteg.

11 hónapja
Lőni kell, nincs mese.

11 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 318 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ahogy elnèzem alkalmazhatjuk azt ahoyg mondják mifelènk: a jövő hètig se fogunk itt gólt rúgni 😏
dande2
max level iktriad. Kosz!
Kenny
Abszolút kimaxolva 🥳🥳🥳
11 hónapja
11 hónapja
eaglesmcnabb
shagi0206
Mert ő játszotta a legtöbbet az utóbbi időben. Ezt szerintem előre megmondta neki a fizio stáb hogy 60 perc.

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
11 hónapja
eaglesmcnabb
11 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 318 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ahogy elnèzem alkalmazhatjuk azt ahoyg mondják mifelènk: a jövő hètig se fogunk itt gólt rúgni 😏
dande2
max level iktriad. Kosz!
Kenny
Remènykedtem benne hogy így lesz 🤣
11 hónapja
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!