Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Nagyon féltem, hogy ilyen játékkal BL-t nyerhet az Inter, de lassan kezdek megnyugodni.
több mint 1 éve
Inzaghi fejben màr a sivatagban van, v mi ez a dekoncentráltság?Csak a rossz milanoi csapat kerult be makkal. A jobbik vert volna itt otot a PSG-nek.
Willie Parker
több mint 1 éve
Adj 1 🖐️-t
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Anulu mekkorát vert
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Sommer bazdmeg hova kapod a golokat.Kapuba?
Kenny
Draft

több mint 1 éve
teljesen megérdemelt győzelem
több mint 1 éve
Jó hát McTominayt se sokan gondolták volna év játékosának, mégis megkapta. Remény hal meg utoljára.Sose lehet tudniPoén volt az aranylabda rész, nyilván nem ő fogja kapni.Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.Ha Dembele nem rúgta volna két méterről taccsra az első félidő vége felé, akkor ő lett volna, mert lényegében egész szezonban ő volt a nyerő embere a PSG-nek, de valóban, Kavaradona logikus választás lenne.
Sixo
Meg azt is látni, hogy mennyit javított a PSG-n, mert Barcola kiszorításával másfél emberrel többen lettek.
slowmotion
Sixo
slowmotion
több mint 1 éve
A nap kérdése, hogy minek van öt ember az Inter közeppályáján, ha egész meccsen közük nincs a labdához
több mint 1 éve
Ez már szemétség 😀Nem, ez csak kiütés.
shagi0206
több mint 1 éve
Inzaghi fejben màr a sivatagban van, v mi ez a dekoncentráltság?
több mint 1 éve
történelmi alázás

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
"PSG - csillagos ötös" Szívesen Stez!
több mint 1 éve
Én zokszó nélkül eladnám.....egy igazi mérgező 💩🧰ha van eszük 1 Milliárd EUR-ért elküldik a sivatagba Vini-t! Akkor egyből jobb lenne a RealNyertek már eleget, kibírják BL trófea nélkül 10 évig. Jó, Hegyi Iván nem. 😀Mbappé biztos jól szórakozik most, ha nézi.Elment a fék a csapatból.....akkor a Real egy darabig nem nyer BL-t
iktriad
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
iktriad
Toto21
Draft

több mint 1 éve
Dembele 48 meccsen 46 kanadai pont,az azért combosSose lehet tudniPoén volt az aranylabda rész, nyilván nem ő fogja kapni.Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.Ha Dembele nem rúgta volna két méterről taccsra az első félidő vége felé, akkor ő lett volna, mert lényegében egész szezonban ő volt a nyerő embere a PSG-nek, de valóban, Kavaradona logikus választás lenne.
Sixo
Meg azt is látni, hogy mennyit javított a PSG-n, mert Barcola kiszorításával másfél emberrel többen lettek.
slowmotion
Sixo
slowmotion
több mint 1 éve
aztakurva
több mint 1 éve
Ez már szemétség 😀
több mint 1 éve
amúgy fantasztikusan játszik a PSG, csak picit nekem olyan vegyes érzéseim vannak, hogy egy bűn gyenge francia bajnokságban voltak... nem tudom mi lett volna velük egy PL-benNem ok tehetnek rola, hol jatszanak. Ellenben a BL-ben nagyjabol ok csaptak ki az osszes komoly csapatot, szoval azert az agukon rendesen megmutattak, nem makkal mentek be.
NB2
Enrique ezt szepen osszerakta.
több mint 1 éve
Jo latni ezt az Enrique fele PSG-t. Az Intertol nem vartam sokat, de ez harmatgyenge.
Szerkesztette: Hendrix
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 1 éve
amúgy fantasztikusan játszik a PSG, csak picit nekem olyan vegyes érzéseim vannak, hogy egy bűn gyenge francia bajnokságban voltak... nem tudom mi lett volna velük egy PL-benA Fradi is egy bűn gyenge bajnokságban játszik, azt nézd meg mire vitte a nemzetközi kupában! 😀
NB2
több mint 1 éve
amúgy fantasztikusan játszik a PSG, csak picit nekem olyan vegyes érzéseim vannak, hogy egy bűn gyenge francia bajnokságban voltak... nem tudom mi lett volna velük egy PL-benmost jönnének az egytekervényűek azzal, hogy "de hát végigverték az egész PL-t a BL-ben".
NB2
több mint 1 éve
Sose lehet tudniPoén volt az aranylabda rész, nyilván nem ő fogja kapni.Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.Ha Dembele nem rúgta volna két méterről taccsra az első félidő vége felé, akkor ő lett volna, mert lényegében egész szezonban ő volt a nyerő embere a PSG-nek, de valóban, Kavaradona logikus választás lenne.
Sixo
slowmotion
Sixo
több mint 1 éve
Na Neymár! 😀legalább motivált leszMbappé biztos jól szórakozik most, ha nézi.Elment a fék a csapatból.....akkor a Real egy darabig nem nyer BL-t
iktriad
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
A fék amúgy már évek óta elment onnan 😀
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
amúgy fantasztikusan játszik a PSG, csak picit nekem olyan vegyes érzéseim vannak, hogy egy bűn gyenge francia bajnokságban voltak... nem tudom mi lett volna velük egy PL-ben