Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Hornyák is buta volt. Le kellett volna hozni Colley-t.
több mint 1 éve
Istennek hála kiesik ez a fos Felcsút. Dagadt kint van?
több mint 1 éve
LOLOLOLOLOLOLOL mi volt ez a bekapott felcsúti gól?
több mint 1 éve
"Margráf... bocsánat, Markek"

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
És baszki a semmiből egyenlít a koszovói csapat, nem hiszem el
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
És ott van!!!! Igen.Igen, ott van Vella betalált, már csak egy gol kell az OThez
rob3r7o
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Tesómnak volt egy kiváló sprinter csoporttársa Egerben a fősulin, 100-on a felmérőn berottyantott a rajtnál, persze a legjobb időt futotta, de valszeg 200-on is az lett volna, mert azzal a lendülettel megállás nélkül ment is be az öltözőbe az incidens miatt🤣tinédzser koromban verhetetlen voltam 200-on a Postás pályán 😀 már akkor is ment a hasam 😀Megtanult gyorsan futni, cifrával a wc-re.messze van, mit árthat neki 😊Biztos a legjobb embernek szidod a bírókat?Bíró sztem benn hagyta a sípját az öltözőben mert néhány belépőt még az angol megyeiben is lefújták volna márFloriana - Ballkani eredmenykoveto hol van?itt
csebi
Löfli
csebi
Sixo
NB2
Sixo
Löfli
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Na gecc, te is ott koptattad a salakot? Csak gondolom én pár évvel korábban 😄tinédzser koromban verhetetlen voltam 200-on a Postás pályán 😀 már akkor is ment a hasam 😀Megtanult gyorsan futni, cifrával a wc-re.messze van, mit árthat neki 😊Biztos a legjobb embernek szidod a bírókat?Bíró sztem benn hagyta a sípját az öltözőben mert néhány belépőt még az angol megyeiben is lefújták volna márFloriana - Ballkani eredmenykoveto hol van?itt
csebi
Löfli
csebi
Sixo
NB2
Sixo
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Legalább lehet mire fogni a kiesést. Félelmetesen gyenge ez a Puskás.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
Colley nem okos

Don't blink!
több mint 1 éve
Ez a Colley buta egy fiú
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
És ott van!!!! Igen.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 1 éve
Itt is vanA Paksnak kellene gólt szerezni a Maribor kapujába😊Jól nyomja a Paks, kellene egy gólPontosabban kellett volna fogalmaznod
JC6 (Mr. Miele)
warr_b
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Yess Krisa
több mint 1 éve
A Paksnak kellene gólt szerezni a Maribor kapujába😊Jól nyomja a Paks, kellene egy gólPontosabban kellett volna fogalmaznod
JC6 (Mr. Miele)
warr_b
Szerkesztette: T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Floriana jól tolja eddig, simán lőhettek volna egyet
több mint 1 éve
tinédzser koromban verhetetlen voltam 200-on a Postás pályán 😀 már akkor is ment a hasam 😀Megtanult gyorsan futni, cifrával a wc-re.messze van, mit árthat neki 😊Biztos a legjobb embernek szidod a bírókat?Bíró sztem benn hagyta a sípját az öltözőben mert néhány belépőt még az angol megyeiben is lefújták volna márFloriana - Ballkani eredmenykoveto hol van?itt
csebi
Löfli
csebi
Sixo
NB2
Sixo

Don't blink!
több mint 1 éve
Megtanult gyorsan futni, cifrával a wc-re.messze van, mit árthat neki 😊Biztos a legjobb embernek szidod a bírókat?Bíró sztem benn hagyta a sípját az öltözőben mert néhány belépőt még az angol megyeiben is lefújták volna márFloriana - Ballkani eredmenykoveto hol van?itt
csebi
Löfli
csebi
Sixo
NB2
több mint 1 éve
messze van, mit árthat neki 😊Biztos a legjobb embernek szidod a bírókat?Bíró sztem benn hagyta a sípját az öltözőben mert néhány belépőt még az angol megyeiben is lefújták volna márFloriana - Ballkani eredmenykoveto hol van?itt
csebi
Löfli
csebi
Sixo
több mint 1 éve
Biztos a legjobb embernek szidod a bírókat?Bíró sztem benn hagyta a sípját az öltözőben mert néhány belépőt még az angol megyeiben is lefújták volna márFloriana - Ballkani eredmenykoveto hol van?itt
csebi
Löfli
csebi
több mint 1 éve
Bíró sztem benn hagyta a sípját az öltözőben mert néhány belépőt még az angol megyeiben is lefújták volna márFloriana - Ballkani eredmenykoveto hol van?itt
csebi
Löfli
több mint 1 éve
Floriana - Ballkani eredmenykoveto hol van?itt
csebi

Don't blink!
több mint 1 éve
Mekkora hulladék szar ez a felcsút, momentumuk nem volt a meccsen eddig, pedig szurkolok nekik, hogy legalabb meg egy kort menjenek, ne csak a bajnoksagra koncentráljanak megint.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Floriana - Ballkani eredmenykoveto hol van?
több mint 1 éve
Jól nyomja a Paks, kellene egy gólPontosabban kellett volna fogalmaznod
JC6 (Mr. Miele)

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Colley nem egy olyan pali, aki barmibol kepes leszurni barmit. 🤣A 25. percre jutottunk el oda, hogy Colleyt azonnal le kene hozni, mert fixen kiallittattja magat. 🤣Lehet nézték az ETO meccset és Colley ezt szűrte le, mint titkos fegyver.
Stez
zacknorb