Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
vfdbfdsn
175
nehéz lett volna még 8 golyót ma kihúzni és akkor letudva az egész...Top 8-t majd én sorsolom vagy mi van?ők, de február 21-én
Yamal19
slowmotion
10 hónapja
Top 8-t majd én sorsolom vagy mi van?Azt majd ez után a kör után. 3 hét múlva
Yamal19
10 hónapja
Top 8-t majd én sorsolom vagy mi van?ők, de február 21-én
Yamal19
10 hónapja
Majd ha lemegy a wild card kör, de ez így is volt hirdetve
Poloska vagyok.
10 hónapja
vfdbfdsn
175
Top 8-t majd én sorsolom vagy mi van?
10 hónapja
Lol az ki se derül, hogy a top8 melyik ágakhoz tagozódik?

Liverpool Fc
10 hónapja
Brugge-AtalantaCity-Real
Juventus-PSV
Brest-PSG
Sporting-Dortmund
Celtic-Bayern
Feyenoord-AC Milan
Monaco-Benfica
Poloska vagyok.
10 hónapja
Ahogy ismerem az UEFA-t a Realnak mindig a legerősebbet adják, szóval kizárt, hogy Celtic legyen. 😀Szánalmas
KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Real-City

Liverpool Fc
10 hónapja
Ahogy ismerem az UEFA-t a Realnak mindig a legerősebbet adják, szóval kizárt, hogy Celtic legyen. 😀
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
vfdbfdsn
175
köszi, M4-re kapcsoltam automatikusan ott meg 13 órától írták EL-tJól látom hogy csak az EL sorsolást adja az a kevés sportcsatorna ami van ?Sport TV-n megy a BL
Yamal19
zacknorb
10 hónapja
Jól látom hogy csak az EL sorsolást adja az a kevés sportcsatorna ami van ?Sport TV-n megy a BL
Yamal19
Poloska vagyok.
10 hónapja
vfdbfdsn
175
Jól látom hogy csak az EL sorsolást adja az a kevés sportcsatorna ami van ?
10 hónapja
jaaaaa, hogy ő magyar? 😊
10 hónapja
🎥 - Juvenil A goalkeeper Aron Yaakobishvili saves 5th penalty and then goes as a 5th penalty taker to score a panenka to win the game for Barcelona vs CF Damm in Copa del Rey Juvenile.pic.twitter.com/WxlXRyv6qW
— Barça Buzz (@Barca_Buzz) January 30, 2025
Poloska vagyok.
10 hónapja
Nem kicsitvége jól el lett baszarintva akkor ígyFix otthon kezd a FradiPlzen?Vagy Roma és otthon kezd a Fradi elvileg ha ezt nem sorsolják külön.. jobb lett volna inkább egy Plzen vagy Porto és akkor visszavágó otthon
NB2
Yamal19
zacknorb
Yamal19
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Jaaaa, ok, végre leesett, amit akart Kele mondani.Az a lényeg, hogy egyszerre legyen a ligákban magyar. Gondolom amikor ő a la ligában játszott nem volt Ligueben vagy a Serie A-ban magyar.Erre mondjuk nem is gondoltam. Mondjuk az ötödik nem tudom melyik, mert csak a franciába rémlik, hogy lenne magyar, de francia nem top5 és Lajos is határeset betyár. De top4 is kemény.És mi volt akkor Vadóczcal meg az Osasunával? Vagy ott volt az a colos gyerek az MTK-ból, aki valamelyik lányligás csapatban játszott
Some back-and-forth later, Tamás Nikitscher has signed with La Liga side Valladolid 🇪🇸—marking the first time EVER that a Hungarian player has a valid first-team contract in all five top European leagues. A historic moment for Hungarian football! 🧵👇 pic.twitter.com/8YBxRfEl8P
— János Kele (@janekk_) January 29, 2025
Sixo
slowmotion
Sixo
Akkor jövőre megnyerjük az akármit is. Vébé lesz? Azt is.
10 hónapja
¡Dale, Tamás! 👊 pic.twitter.com/a4tmdbCWeC
— Real Valladolid C.F. (@realvalladolid) January 29, 2025
10 hónapja
The only unbeaten side in UEL league phase:Manchester United 🏴
Poloska vagyok.
10 hónapja
Ez a bejelentő videó a PO eredménykövető HT showba is beférne Alekosz és Fásy Zsülike után:What’s my name 🎤 pic.twitter.com/ldimrc6EJQ
— Genoa CFC (@GenoaCFC) January 30, 2025
Poloska vagyok.
10 hónapja
Spursnel a 3 golt, 3 ifi szerezte. Beszaras 😀 Egyiknek még a nevéről se hallottam (Ajayi), beállt, majd 3 percre ra vert egy gyönyörű golt.Lehet inkabb nekik kene jatszani a PLben is.
10 hónapja
vfdbfdsn
175
vége jól el lett baszarintva akkor ígyFix otthon kezd a FradiPlzen?Vagy Roma és otthon kezd a Fradi elvileg ha ezt nem sorsolják külön.. jobb lett volna inkább egy Plzen vagy Porto és akkor visszavágó otthon
NB2
Yamal19
zacknorb
10 hónapja
Fix otthon kezd a FradiPlzen?Vagy Roma és otthon kezd a Fradi elvileg ha ezt nem sorsolják külön.. jobb lett volna inkább egy Plzen vagy Porto és akkor visszavágó otthon
NB2
Yamal19
Poloska vagyok.
10 hónapja
vfdbfdsn
175
Plzen?Vagy Roma és otthon kezd a Fradi elvileg ha ezt nem sorsolják külön.. jobb lett volna inkább egy Plzen vagy Porto és akkor visszavágó otthon
NB2