Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
SZEDD KI BOHOCElsőnél hol maradtál? 😊
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Ló a lónak
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Kis gol is gol
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Civic elment sós cukorért
10 hónapja
Van ma is TNT-s Gaol Show Xtra
Poloska vagyok.
10 hónapja
Szerintem durvább, h a PSV eladta 9 millióért Matteo Damst az Al-Ahlynak, aki egy 20 éves, belga, feltörekvő balhátvéd.Szerintem mindannyian tudnánk mondani legalább 1 20 év körüli PL játékost az elmúlt tizen évből, akiből kinéztük, hogy hosszú-hosszú évekig a liga klasszisai között lesz, de kb 2-3 éven belül ilyen-olyan okok miatt elfüstölt. Semmi sem garantálja hogy hosszú karriered lesz a PLben. Ez biztos és talán egyszeri alkalomnak látták, és lecsaptak rá. Én úgy láttam, hogy tegnap a padon ülve nagyon boldog volt. Drukkolok neki.Most robbant igazán nagyot, nyáron fixen kapott volna egy akkora szerződést amiből ő és a családja is ellett volna élete végéig.Jhon Durán Al Nassr HVG. Én meg az idei szezonban szerzett 12 gólja után azt hittem előrelép. Elmegy egy másik csapatba kezdőnek vagy eladják előle Watkinst. Erre meg CR7 cseréjé lesz.Higgadt döntést várni egy 21 éves sráctól aki Kolumbiából jött, és a világ pénzét elé rakják ? 1000(!!!!!!!!!!!!!!) százalékos béremelést kap, heti 300000 font adómentes fizu.
Sixo
Elhiszem hogy elcsábult. 21 évesen mi a fenét veszthet? 4-5 év alatt összeszed annyi pénzt, amit Európában 10 év alatt sem tudna megtenni. Majd 26-27 évesen ha akar, a primejában megmérheti magát máshol is.
2021.01.21.: Leigazolja a Chicago Fire 1,5 M fontért
2023.01.16.: Leigazolja a Villa 15 m fontért
2025.01.30.: Leigazolja a CR7 FC 64 m fontért.
Kolumbiai nevelőklubbja 1,9 M fontot, a Chicago Fire 8,5 M fontot kap
footballbiography.com/jhon-duran-untold-football-story/
Már csak a képek miatt érdemes belelapozni a cikkbe....
Tony Adams
Nem nagyon van rá példa, hogy az arab kalandozás után visszatér még valaki a csúcsra. A top fociba nagyon ritkán vezet az út vissza ha egyáltalán.
Mit veszíthet? Hát egy karriert. Onnan a válogatottba is azért félve hívják a játékosokat.
Sixo
Dzsudzsák jó példa amúgy, de az nagyon más világ volt, meg vagyok győződve róla, ha ma a PSV-ből egy magyar sztárjátékos elmenne Dagesztánba szénné keresni magát, kevésbé ítélnék el.
Tony Adams
Elvileg az Anderlecht, a Bruges és a Lyon is akarta, de az arabok többet adtak érte.
10 hónapja
Szerintem mindannyian tudnánk mondani legalább 1 20 év körüli PL játékost az elmúlt tizen évből, akiből kinéztük, hogy hosszú-hosszú évekig a liga klasszisai között lesz, de kb 2-3 éven belül ilyen-olyan okok miatt elfüstölt. Semmi sem garantálja hogy hosszú karriered lesz a PLben. Ez biztos és talán egyszeri alkalomnak látták, és lecsaptak rá. Én úgy láttam, hogy tegnap a padon ülve nagyon boldog volt. Drukkolok neki.Most robbant igazán nagyot, nyáron fixen kapott volna egy akkora szerződést amiből ő és a családja is ellett volna élete végéig.Jhon Durán Al Nassr HVG. Én meg az idei szezonban szerzett 12 gólja után azt hittem előrelép. Elmegy egy másik csapatba kezdőnek vagy eladják előle Watkinst. Erre meg CR7 cseréjé lesz.Higgadt döntést várni egy 21 éves sráctól aki Kolumbiából jött, és a világ pénzét elé rakják ? 1000(!!!!!!!!!!!!!!) százalékos béremelést kap, heti 300000 font adómentes fizu.
Sixo
Elhiszem hogy elcsábult. 21 évesen mi a fenét veszthet? 4-5 év alatt összeszed annyi pénzt, amit Európában 10 év alatt sem tudna megtenni. Majd 26-27 évesen ha akar, a primejában megmérheti magát máshol is.
Tony Adams
Nem nagyon van rá példa, hogy az arab kalandozás után visszatér még valaki a csúcsra. A top fociba nagyon ritkán vezet az út vissza ha egyáltalán.
Mit veszíthet? Hát egy karriert. Onnan a válogatottba is azért félve hívják a játékosokat.
Sixo
Dzsudzsák jó példa amúgy, de az nagyon más világ volt, meg vagyok győződve róla, ha ma a PSV-ből egy magyar sztárjátékos elmenne Dagesztánba szénné keresni magát, kevésbé ítélnék el.
10 hónapja
Nem, a Girona B az hivatalosan Spanyol 3. vagy 4. osztályban játszik így nem számít bele, Yako a legjobb 5 ligás felvetésbe.Az A-ban játszik, tegnap is ott játszott az Arsenal ellen, nem ez a lényeg?Én azt nem vágom, hogy Yaakobashvilli nem számít magyarnak? Nem egy stabil kezdő, az tény, de ott van. És -eddig- többet játszott a Gironában, mint Nikitscher a Valladolidban, akinél bizonyosan momentán nem lehet tudni, hogy majd fixen kezdő lesz minden meccsen.Ő magyarnak számít, de hivatalosan a Girona B keretébe van benevezve.
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
A játszik azért soso, van 5 meccse.Az A-ban játszik, tegnap is ott játszott az Arsenal ellen, nem ez a lényeg?Én azt nem vágom, hogy Yaakobashvilli nem számít magyarnak? Nem egy stabil kezdő, az tény, de ott van. És -eddig- többet játszott a Gironában, mint Nikitscher a Valladolidban, akinél bizonyosan momentán nem lehet tudni, hogy majd fixen kezdő lesz minden meccsen.Ő magyarnak számít, de hivatalosan a Girona B keretébe van benevezve.
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
De B csapatos szerződése (gondolom Janek posztjára reagáltál, és ő ezt adta alaptézisnek, aminek egy Yaakobishvili sem felel meg.)
Poloska vagyok.
10 hónapja
Az A-ban játszik, tegnap is ott játszott az Arsenal ellen, nem ez a lényeg?Én azt nem vágom, hogy Yaakobashvilli nem számít magyarnak? Nem egy stabil kezdő, az tény, de ott van. És -eddig- többet játszott a Gironában, mint Nikitscher a Valladolidban, akinél bizonyosan momentán nem lehet tudni, hogy majd fixen kezdő lesz minden meccsen.Ő magyarnak számít, de hivatalosan a Girona B keretébe van benevezve.
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
10 hónapja
Én azt nem vágom, hogy Yaakobashvilli nem számít magyarnak? Nem egy stabil kezdő, az tény, de ott van. És -eddig- többet játszott a Gironában, mint Nikitscher a Valladolidban, akinél bizonyosan momentán nem lehet tudni, hogy majd fixen kezdő lesz minden meccsen.Ő magyarnak számít, de hivatalosan a Girona B keretébe van benevezve.
Őszentsége Sobri Jóska
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Én azt nem vágom, hogy Yaakobashvilli nem számít magyarnak? Nem egy stabil kezdő, az tény, de ott van. És -eddig- többet játszott a Gironában, mint Nikitscher a Valladolidban, akinél bizonyosan momentán nem lehet tudni, hogy majd fixen kezdő lesz minden meccsen.
10 hónapja
Francia az 5. De holland, belga, portugálban mind volt magyar
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Erre mondjuk nem is gondoltam. Mondjuk az ötödik nem tudom melyik, mert csak a franciába rémlik, hogy lenne magyar, de francia nem top5 és Lajos is határeset betyár. De top4 is kemény.Some back-and-forth later, Tamás Nikitscher has signed with La Liga side Valladolid 🇪🇸—marking the first time EVER that a Hungarian player has a valid first-team contract in all five top European leagues. A historic moment for Hungarian football! 🧵👇 pic.twitter.com/8YBxRfEl8P
— János Kele (@janekk_) January 29, 2025
10 hónapja
Azért annyira nem jó, hogy a világ legjobb középcsatárát kiszorítsa aki csak elszórva sérült.hmm, ha valóban egy nagy tehetség, akkor miért nem játszatják??Ragaszkodna is a Bayern, csak nem játszik, így a srác távozna.Tottenham és a Bayern megegyezett 60 millaban Telt illetően. Játékos még gondolkozik hogy mi a legjobb megoldás (végleges Transfer vagy kölcsön) viszont tegnap hosszan búcsúzott a szurkolóktól.teljesen elmentek otthonról Londonban?
csebi
nem sokat láttam játszani a srácot, de szerintem a Bayern ragaszkodna hozzá, ha akkora spíler lenne, nem?
Yamal19
zacknorb
nem 16 éves gyerekről van már szó, hogy ne lehetne rá építeni
Yamal19
10 hónapja
Most robbant igazán nagyot, nyáron fixen kapott volna egy akkora szerződést amiből ő és a családja is ellett volna élete végéig.Jhon Durán Al Nassr HVG. Én meg az idei szezonban szerzett 12 gólja után azt hittem előrelép. Elmegy egy másik csapatba kezdőnek vagy eladják előle Watkinst. Erre meg CR7 cseréjé lesz.Higgadt döntést várni egy 21 éves sráctól aki Kolumbiából jött, és a világ pénzét elé rakják ? 1000(!!!!!!!!!!!!!!) százalékos béremelést kap, heti 300000 font adómentes fizu.
Sixo
Tony Adams
10 hónapja
vfdbfdsn
175
hmm, ha valóban egy nagy tehetség, akkor miért nem játszatják??Ragaszkodna is a Bayern, csak nem játszik, így a srác távozna.Tottenham és a Bayern megegyezett 60 millaban Telt illetően. Játékos még gondolkozik hogy mi a legjobb megoldás (végleges Transfer vagy kölcsön) viszont tegnap hosszan búcsúzott a szurkolóktól.teljesen elmentek otthonról Londonban?
csebi
nem sokat láttam játszani a srácot, de szerintem a Bayern ragaszkodna hozzá, ha akkora spíler lenne, nem?
Yamal19
zacknorb
nem 16 éves gyerekről van már szó, hogy ne lehetne rá építeni
10 hónapja
Ragaszkodna is a Bayern, csak nem játszik, így a srác távozna.Tottenham és a Bayern megegyezett 60 millaban Telt illetően. Játékos még gondolkozik hogy mi a legjobb megoldás (végleges Transfer vagy kölcsön) viszont tegnap hosszan búcsúzott a szurkolóktól.teljesen elmentek otthonról Londonban?
csebi
Yamal19
Poloska vagyok.
10 hónapja
vfdbfdsn
175
ugyanezért Dzsudzsákot elítéltük.. még ha az alap sztori más is a gyerekkorukat tekintveJhon Durán Al Nassr HVG. Én meg az idei szezonban szerzett 12 gólja után azt hittem előrelép. Elmegy egy másik csapatba kezdőnek vagy eladják előle Watkinst. Erre meg CR7 cseréjé lesz.Higgadt döntést várni egy 21 éves sráctól aki Kolumbiából jött, és a világ pénzét elé rakják ? 1000(!!!!!!!!!!!!!!) százalékos béremelést kap, heti 300000 font adómentes fizu.
Sixo
Tony Adams
10 hónapja
vfdbfdsn
175
Tottenham és a Bayern megegyezett 60 millaban Telt illetően. Játékos még gondolkozik hogy mi a legjobb megoldás (végleges Transfer vagy kölcsön) viszont tegnap hosszan búcsúzott a szurkolóktól.teljesen elmentek otthonról Londonban?
csebi