Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Szerintem meg valami elkepesztoen unalmas es rahedli fos volt az alapszakasz a Bl-ben es az El-ben is. Igen, mutogathatunk ra, hogy bezzeg a City, csak eppenseggel pont amiatt jutottunk el ide, mert jo par nagycsapat magasrol fosott az egeszre. Nezhettel egy City vs. Inter, Juventus, PSG elleni papiron rangadot a Bajnokok Ligajaban ugy, hogy senki telibe sem kakalta, mi lesz a vege, mert hiaba van tetje a parositasnak, tulajdonkeppen egyaltalan nem volt tetje. Ott tartunk, hogy nyolc meccsbol ha megnyersz harmat vagy negyet, akkor mar ott vagy a folytatasban, tehat nettoban kevesebb meccsen kell megizzadnod.Egyenlőre jól vizsgázik ez az új rendszeramugy igen. nyilvan nekunk magyaroknak nem volt ujdonsag ez az utolso fordulos matekkockasfuzetes dolog, de mki masnak izgalmas lehet.
ozibozi
raadasul tenyleg nehez sztem olyan BL kiirast keresni, ahol az utolso forduloban egyszerre volt kenyszerben egy PSG-City-Real harmas.
elkerultuk a Cityt szoval, ha tovabbjutunk akkor egy Atleticonak orulnek a legjobban.
csebi
City–Real? Ebben sincs semmi, a csoportkor utan az elozo lebonyolitasban is volt mar legalabb ket nagyon jo parositas, meg egy nagyon jo ag. Azt adom, hogy ez a bajnoksag formatumos lebonyolitas jobb, mint a csoportkoros, de ezen az egeszen latszik, hogy ez egy elsietett reakcio volt a Perez-fele szuperliga-cirkuszra, viszont az UEFA magasrol baszott a klubokra es a jatekosokra, abszolut folosleges plusz meccseket pakolt oda mar megint a szovetsegek orra ele, az izgalom meg semmivel sem volt nagyobb, mint eddig amugy barmelyik evben, mert mindig volt nem egy meglepetes bucsuzo a csoportkorben.
10 hónapja
Csehek nagyon jók, izgalmas csata leszCseheknél jól be lehet rúgni, kocsival is pár óra, minden adott egy jó kis szurkolói botrányhoz akár a pálya mellett is.🍺😎🍺Álomsorsolás, én mindenképp cseh csapatot szerettem volna eddig is minden körben, minden ellenfélnek, csak hogy igazán látszódjon a különbség
ozibozi
r.baggio
10 hónapja
Andy Robertson: Szoboszlai Makes a Big Impact"He has so much quality," Andy Robertson said about Dominik Szoboszlai. "Last week, he hit the crossbar, so he’s been getting closer to the target, and thankfully, this time, he managed to put us in the lead. In the first half, we just tried to create a few chances, and luckily, we were able to convert them."
Robertson highlighted Szoboszlai's significant contribution to Liverpool's attack, not only in creating opportunities but also in becoming increasingly clinical in front of goal. The Hungarian midfielder appears to be growing into a key figure for the team.
10 hónapja
nyilvan nem arra gondoltam, hogy itt olyan hatalmas gigaszok csataja van hanem h izgalmasak, anno a BL-ben mar a 16 kozott kb minden parositasban volt egy magasan eselyes, max 1-2ben nem.Szerintem ha a formákat nézzük az egyik borzalmasabb, mint a másik. Monaco - Benfica talán a legjobb ,de az mégis a francia 3. vs a portugál 2. .ahhoz kepest, hogy ez meg nem a top 16 van par tok jo parositas sztem.Brugge-AtalantaSima Atalanta, City, Juve, PSG, Sporting, Bayern, Milan, Benfica.
City-Real
Juventus-PSV
Brest-PSG
Sporting-Dortmund
Celtic-Bayern
Feyenoord-AC Milan
Monaco-Benfica
zacknorb
Sixo
csebi
Sixo
iden ugye egynek ott van a Real-City, de nekem tetszik a Sporting-Dortmund, Monaco-Benfica is. ez mar 3 a 8bol. es meg nem is a top 16.
arrol nem is beszelve, hogy sorsolastol fugg de siman lehet egy ilyen 16-os fordulo:
PSG-Liverpool
Benfica-Barcelona
Atalanta-Lille
Dortmund-Aston Villa
Real/City-Atletico
Juve-Arsenal
Bayern-Bayer
Milan-Inter.
ezek a parositasok nagyon odavernenek.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Cseheknél jól be lehet rúgni, kocsival is pár óra, minden adott egy jó kis szurkolói botrányhoz akár a pálya mellett is.🍺😎🍺Álomsorsolás, én mindenképp cseh csapatot szerettem volna eddig is minden körben, minden ellenfélnek, csak hogy igazán látszódjon a különbség
ozibozi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
Real-Brest vagy Brest-City lett volna a legjobb.ahhoz kepest, hogy ez meg nem a top 16 van par tok jo parositas sztem.Brugge-AtalantaSima Atalanta, City, Juve, PSG, Sporting, Bayern, Milan, Benfica.
City-Real
Juventus-PSV
Brest-PSG
Sporting-Dortmund
Celtic-Bayern
Feyenoord-AC Milan
Monaco-Benfica
zacknorb
Sixo
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Szerintem ha a formákat nézzük az egyik borzalmasabb, mint a másik. Monaco - Benfica talán a legjobb ,de az mégis a francia 3. vs a portugál 2. .ahhoz kepest, hogy ez meg nem a top 16 van par tok jo parositas sztem.Brugge-AtalantaSima Atalanta, City, Juve, PSG, Sporting, Bayern, Milan, Benfica.
City-Real
Juventus-PSV
Brest-PSG
Sporting-Dortmund
Celtic-Bayern
Feyenoord-AC Milan
Monaco-Benfica
zacknorb
Sixo
csebi
10 hónapja
ahhoz kepest, hogy ez meg nem a top 16 van par tok jo parositas sztem.Brugge-AtalantaSima Atalanta, City, Juve, PSG, Sporting, Bayern, Milan, Benfica.
City-Real
Juventus-PSV
Brest-PSG
Sporting-Dortmund
Celtic-Bayern
Feyenoord-AC Milan
Monaco-Benfica
zacknorb
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Brugge-AtalantaSima Atalanta, City, Juve, PSG, Sporting, Bayern, Milan, Benfica.
City-Real
Juventus-PSV
Brest-PSG
Sporting-Dortmund
Celtic-Bayern
Feyenoord-AC Milan
Monaco-Benfica
zacknorb
10 hónapja
YoungZeeZee
9 412
megneztem az ossefoglalot.varga azert eleg gyenge volt sajna a kapuban
10 hónapja
Oda csak néhány úr kell (bocs).Cseheknél jól be lehet rúgni, kocsival is pár óra, minden adott egy jó kis szurkolói botrányhoz akár a pálya mellett is.🍺😎🍺vonattal se vészes 😊
ozibozi
Negritis, a vajda
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
Cseheknél jól be lehet rúgni, kocsival is pár óra, minden adott egy jó kis szurkolói botrányhoz akár a pálya mellett is.🍺😎🍺vonattal se vészes 😊
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Cseheknél jól be lehet rúgni, kocsival is pár óra, minden adott egy jó kis szurkolói botrányhoz akár a pálya mellett is.🍺😎🍺
10 hónapja
vfdbfdsn
175
Twente-Bodo/Glimtálomsorsolás. sima elődöntő 😀
Union Saint-Gilloise--Ajax
AZ-Galatasaray
FRADI-PLZEN
Fenerbahce-Anderlecht
PAOK-FCSB
Midtjylland-Sociedad
Porto-Roma
zacknorb
10 hónapja
Twente-Bodo/GlimtUnion Saint-Gilloise--Ajax
AZ-Galatasaray
FRADI-PLZEN
Fenerbahce-Anderlecht
PAOK-FCSB
Midtjylland-Sociedad
Porto-Roma
Poloska vagyok.
10 hónapja
a tábla alsó fele a felső felével csak az elődöntőben találkozhat, jobb oldal a ballal csak a döntőben.Elvileg, ha jó ez a rajz, akkor például a Liverpool-Barca kettős vagy a Brest PSG vagy a Monaco Benfica továbbjutóját kaphatja. Ezt sorsolják majd ki, hogy ki melyiket. Tehát lehet egy Liverpool-Brest/PSG/és egy Barca-Monaco/Benfica/ illetve fordítva sorsolástól függően. Tehát a Liverppol EGYELŐRE tuti elkerüli a Brugget Atalantát Madridot, Cityt Juventust PSV-t és a SPortingot Dormundot Celticet, Bayernt Feyenoordot és Milant. Ugyan ez a többi "negyednél". Nyilván már a r16 sorsolásánál végképp kiderül ki melyik ágra kerül. Remélem így érthető. 😊en nem ertem az agat, r16-ban ki kit kap?
KeyG
YoungZeeZee
dande2
az, hogy valaki alsó vagy felső félben van, az eddig is tudott volt, most csak a jobb/bal oldalt döntötték el a 9-24 számára, vagyis hogy melyik negyedbe kerülnek.
Szerkesztette: slowmotion
10 hónapja
Elvileg, ha jó ez a rajz, akkor például a Liverpool-Barca kettős vagy a Brest PSG vagy a Monaco Benfica továbbjutóját kaphatja. Ezt sorsolják majd ki, hogy ki melyiket. Tehát lehet egy Liverpool-Brest/PSG/és egy Barca-Monaco/Benfica/ illetve fordítva sorsolástól függően. Tehát a Liverppol EGYELŐRE tuti elkerüli a Brugget Atalantát Madridot, Cityt Juventust PSV-t és a SPortingot Dormundot Celticet, Bayernt Feyenoordot és Milant. Ugyan ez a többi "negyednél". Nyilván már a r16 sorsolásánál végképp kiderül ki melyik ágra kerül. Remélem így érthető. 😊en nem ertem az agat, r16-ban ki kit kap?
KeyG
YoungZeeZee
Szerkesztette: dande2
10 hónapja
YoungZeeZee
9 412
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2025/01/31/yaakobishvili-aron-kivedett-tizenegyes-utan-panenka-tovabbjutas-ifjusagi-kiraly-kupa-barcelona-u19/?_gl=1*69j9jo*_gcl_au*MTI2NjQ1NzAwMi4xNzM3NTI2Mjk5*_ga*MTYwNTk2NDY2OS4xNzAzMzU0NTk1*_ga_WQCPVWN1XZ*MTczODMyNTEyMy4xNjkuMS4xNzM4MzI1MTU1LjAuMC4w
10 hónapja
Egyenlőre jól vizsgázik ez az új rendszeramugy igen. nyilvan nekunk magyaroknak nem volt ujdonsag ez az utolso fordulos matekkockasfuzetes dolog, de mki masnak izgalmas lehet.
ozibozi
raadasul tenyleg nehez sztem olyan BL kiirast keresni, ahol az utolso forduloban egyszerre volt kenyszerben egy PSG-City-Real harmas.
elkerultuk a Cityt szoval, ha tovabbjutunk akkor egy Atleticonak orulnek a legjobban.
10 hónapja
Egyenlőre jól vizsgázik ez az új rendszer
10 hónapja
Az alsó negyed az elég nagy ajándék lehet a Barcanak vagy a Poolnak
Poloska vagyok.
10 hónapja
vfdbfdsn
175
nehéz lett volna még 8 golyót ma kihúzni és akkor letudva az egész...Top 8-t majd én sorsolom vagy mi van?ők, de február 21-én
Yamal19
slowmotion