Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
YoungZeeZee
9 412
en anno ugy csinaltam meg a Pro evolution soccerben ott 4-5 ligat lehetett osszerakni hA hazai bajnoksagokra: igy van. De megsincs igy, mert az angol klubok peldaul azert leptek ki a szuperligabol, mert a sajat szurkoloik csinaltak meg a nagy balhet, nem a FIFA, nem az UEFA. Mivel Angliaban peldaul akkora hagyomanya lett a labdarugasnak, hogy mondjuk egy rakat Liverpool-szurkolo semmivel sem akar kevesbe latni egy Everton elleni meccset, mint egy Barcelona ellenit. Hiaba a top parositas, olyan rivalizalas van orszagon belul, illetve orszagszerte minden masodik csapat kozott, amit nem hajlandoak elengedni, meg a szuperligaert sem.Plusz akkor lenne erdekes, ha mindenki mindenkivel jatszana. Viszont ez nem megoldhato a bajnoksagok es a valogatott meccsek mellett/kozottA nemzeti bajnokságok azok, amik nagyrésze teljesen érdektelen és felesleges.
Stez
A 38 meccsből van 6 rangadó, 6 izgisebb meccs ilyen-olyan okból, a többi full resztli.
Egy Real-Osasuna, Bayern-Freiburg vagy Liverpool-Leicester mind sportszakmailag, mind szórakoztató faktor tekintetében tök érdektelen.
Nyilván ebben a jelenlegi fociban, ahol van 10-15 klub csillagászati büdzsével, majd két nagyságrendnyi szakadék, aztán jön a többi klub, már teljesen érdektelen és irreleváns a nemzeti bajnokság, pláne egy egységesedő Európában, ahol már nem szempont, hogy egy párizsi csapat Nizzába, Londonba vagy Milánóba utazik.
Az én logikámban egy kétosztályos Szuperliga (20 plusz 2x20 csapattal) szerepel, körmérkőzéses rendszerrel, és akik nem férnek eleve be, vagy idővel kiesnek, azok játszhatnak a nemzeti bajnokságaikban.
Ez, vagy valami hasonló a jövő, kb. mint az MLB, az NBA vagy az NFL. A major ligákon kívüls is van baseball, kosár meg foci, de egy Dodgers nem játszik egy random kaliforniai csapattal csak azért, mert földrajzilag közel van.
És az UEFA simán átállhatna franchise- vagy licencrendszerre, amitől ugyanúgy maradna az ő kezükben az irányítás és a nagy lóvé, mint most. Akinek van licence az indulhat a Szuperligában, akinek nincs, az nem, az UEFA dönt, mindenki boldog.
Őszentsége Sobri Jóska
Az angol csapatok szuperliga-reszvetelet konkretan az dontotte be, hogy tomeges fenyegetesek es peticiok erkeztek. Annyira ruhellik egymast a rivalisok, hogy nem tudjak elengedni ezeket az evenkenti 2-3-4 meccseket egymas ellen.
De amugy ertem a gondolkodasod, es en is inkabb igy gondolkodom, csak ra akartam mutatni, hogy nem mindenhol vannak ezzel igy. Viszont emiatt a legtobb elklub sosem fogja feladni a hazai bajnoksagat.
Mint ahogy a logikaddal sincs baj, szamomra. Viszont ugye tudjuk, hogy a FIFA-UEFA paros mekkora maffia, es bebizonyosodott, hogy egyaltalan nem hajlandoak sem kozoskodni, sem pedig reformba belemenni. Sot, olyan modszerekkel kezdtek el fenyegetozni, ami tobb, mint inkorrekt volt, meg ha nyilvan ertem is az indittatasukat.
A BL-t viszont nem fogjak feladni, mellette a szuperliga mar csak a szukos menetrend miatt sem ferne el, akkor sem, ha lenne ra hajlandosag. De az sincs.
Stez
volt egy ami szuper league szint ,tehat vegyes csapatok,orszagok
majd a tobbi is vegyes csapatok orszagok igy a kulon bajnoksag gyoztesei meg stb mehettek blbe es el be.
teny reszeltek a nemzeti liganak,de vmit vmiert.
szivesebben neznek egy fradi vmit mint egy fradi mezokovesdet.
10 hónapja
Az én logikámban egy kétosztályos Szuperliga (20 plusz 2x20 csapattal) szerepel, körmérkőzéses rendszerrel, és akik nem férnek eleve be, vagy idővel kiesnek, azok játszhatnak a nemzeti bajnokságaikban.Ott nézed be, hogy a major ligák lényegében amerikai bajnokságok, csak bevettek kanadai csapatokat. De ők nem sok vizet zavarnak, NBA-ben egy címet szereztek, amikor Kawhi Torontóba ment egy évre, MLB-ben a Montreal Expos (kb '93) óta talán nem is volt még csak döntő sem, NFL-ben nincs is kanadai csapat, nekik ott van a CFL, némileg más szabályokkal, gyengébb játékosokkal.
Ez, vagy valami hasonló a jövő, kb. mint az MLB, az NBA vagy az NFL. A major ligákon kívüls is van baseball, kosár meg foci, de egy Dodgers nem játszik egy random kaliforniai csapattal csak azért, mert földrajzilag közel van.
És az UEFA simán átállhatna franchise- vagy licencrendszerre, amitől ugyanúgy maradna az ő kezükben az irányítás és a nagy lóvé, mint most. Akinek van licence az indulhat a Szuperligában, akinek nincs, az nem, az UEFA dönt, mindenki boldog.
Őszentsége Sobri Jóska
Az MLS volt az egyetlen, ahol a kanadai csapatok jól szerepeltek, amikor beléptek, talán Henry, Drogba, Giovinco (ő volt az az alacsony növésű olasz csatár?) húzta őket. De alapvetően ezek amerikai bajnokságok.
A hazai bajnoksagokra: igy van. De megsincs igy, mert az angol klubok peldaul azert leptek ki a szuperligabol, mert a sajat szurkoloik csinaltak meg a nagy balhet, nem a FIFA, nem az UEFA. Mivel Angliaban peldaul akkora hagyomanya lett a labdarugasnak, hogy mondjuk egy rakat Liverpool-szurkolo semmivel sem akar kevesbe latni egy Everton elleni meccset, mint egy Barcelona ellenit. Hiaba a top parositas, olyan rivalizalas van orszagon belul, illetve orszagszerte minden masodik csapat kozott, amit nem hajlandoak elengedni, meg a szuperligaert sem.Meg a PL, FA is basztatta őket, hogy ha Szuperliga van, akkor hazai bajnokság nincs, és így BL sincs.
Az angol csapatok szuperliga-reszvetelet konkretan az dontotte be, hogy tomeges fenyegetesek es peticiok erkeztek. Annyira ruhellik egymast a rivalisok, hogy nem tudjak elengedni ezeket az evenkenti 2-3-4 meccseket egymas ellen.
De amugy ertem a gondolkodasod, es en is inkabb igy gondolkodom, csak ra akartam mutatni, hogy nem mindenhol vannak ezzel igy. Viszont emiatt a legtobb elklub sosem fogja feladni a hazai bajnoksagat.
Mint ahogy a logikaddal sincs baj, szamomra. Viszont ugye tudjuk, hogy a FIFA-UEFA paros mekkora maffia, es bebizonyosodott, hogy egyaltalan nem hajlandoak sem kozoskodni, sem pedig reformba belemenni. Sot, olyan modszerekkel kezdtek el fenyegetozni, ami tobb, mint inkorrekt volt, meg ha nyilvan ertem is az indittatasukat.
A BL-t viszont nem fogjak feladni, mellette a szuperliga mar csak a szukos menetrend miatt sem ferne el, akkor sem, ha lenne ra hajlandosag. De az sincs.
Stez
A Szuperliga persze rengeteg pénz, de a BL egy jól teljesítő csapatnak 80-100 millió fontot hoz, a PL pedig 130-140 millió között csak a tv-pénzek és a helyezési pénz után. Pontosabban ez volt 4-5 éve, azóta csak ment fel az összeg.
10 hónapja
Meccs előtti sajtótájékoztatón-Egy újságíró idézte Domit tavalyról, miszerint honfitársunk azt mondta az előző idényre reflektáva, hogy talán túl magasra állította a lécet, amit aztán nem minden meccsen tudott megugrani.
Arne válasza a kérdésre.
„Ha Dominik tényleg ezt mondta, akkor ma vagy holnap el fogok beszélgetni vele. Ennél a klubnál nincs olyan, hogy valaki túl magasra állítja a lécet, ez képtelenség. A klubnál a lehető legmagasabb szinten kell teljesíteni, a játékosoknak a legmagasabbra kell eljutni. Persze a fociban ha játszol ~60 meccset, elképzelhetetlen, hogy mindig ugyanazon a magas szinten teljesíts, bizonyos visszaesések mindig lesznek, de fontos a kiegyensúlyozottság, hogy nagyon komoly visszaesés ne történjen. Ebben a szezonban Dominik konzisztensen nagy munkabírással dolgozik, amit sokan a fociban alábecsülnek, de holnapi ellenfelünk, a Bournemouth is azért teljesít úgy, ahogy, mert nagy munkabírással dolgoznak. Akárcsak mi. Amiben Dominik rengeteg játékos közül kiemelkedik, hogy folyamatosan nagy intenzitással közlekedik a pályán; amiben pedig az elmúlt hetekben, hónapokban fejlődött, hogy egyre jobban részese a veszélyes támadásainknak. A legutóbbi bajnokin két gólban is szerepet játszott, ezt pedig abszolút megérdemli, mert rengeteget melózott ezért. A technikai tudása szintén kiemelkedő. Mindig is tudtam, hogy góljai, gólpasszai lesznek, mert a lövései, a labdaérintései… hát igen. Nagyon magasra kell állítania azt a bizonyos lécet, mert ő bizonyosan az a játékos, aki meg tudja azt a magasságot ugrani.”
10 hónapja
nso cikket olvastam, nem néztem utána rendesenNem tudom, nekem első ránézésre valami pénzmosás volt a háttérbe, abba nem gondoltam bele hogy ilyen gyorsan légiós cserélnek.Szappanos 😀😀😀én őt nem hibáztatom
Heisman nádor
a csapat a retard
Negritis, a vajda
Heisman nádor
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/01/paks-szappanos-peter-visszater-kolcsonbe-a-klubhoz
lol közbe átírták a cikket 😀
Denayert is kivágta a csapat amúgy 😀
eredetileg 9-11 volt írva most 8-10 van 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Nem tudom, nekem első ránézésre valami pénzmosás volt a háttérbe, abba nem gondoltam bele hogy ilyen gyorsan légiós cserélnek.Szappanos 😀😀😀én őt nem hibáztatom
Heisman nádor
a csapat a retard
Negritis, a vajda
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Szappanos kölcsön -> PaksNope. Eros tippem, hogy kellett a csapatban egy legios hely (szabalyozva van az araboknal ez), es ot aldoztak be. Erre utal is a nyilatkozataban, mint ahogy az is, hogy elbucsuztak tole, es egybol bejelentett a csapata egy uj legiost. 😀
Sok volt az a 300 bekapott gól pár meccsen 😃
JC6 (Mr. Miele)
Szimplan odabasztak neki, hogy mennie kell, kolcsonbe, gondolom amugy, a fizeteset is egeszeben alljak tovabbra is, csak menjen el. A Paks meg teljesen ingyen hulye lett volna nem visszahozni.
10 hónapja
A hazai bajnoksagokra: igy van. De megsincs igy, mert az angol klubok peldaul azert leptek ki a szuperligabol, mert a sajat szurkoloik csinaltak meg a nagy balhet, nem a FIFA, nem az UEFA. Mivel Angliaban peldaul akkora hagyomanya lett a labdarugasnak, hogy mondjuk egy rakat Liverpool-szurkolo semmivel sem akar kevesbe latni egy Everton elleni meccset, mint egy Barcelona ellenit. Hiaba a top parositas, olyan rivalizalas van orszagon belul, illetve orszagszerte minden masodik csapat kozott, amit nem hajlandoak elengedni, meg a szuperligaert sem.Plusz akkor lenne erdekes, ha mindenki mindenkivel jatszana. Viszont ez nem megoldhato a bajnoksagok es a valogatott meccsek mellett/kozottA nemzeti bajnokságok azok, amik nagyrésze teljesen érdektelen és felesleges.
Stez
A 38 meccsből van 6 rangadó, 6 izgisebb meccs ilyen-olyan okból, a többi full resztli.
Egy Real-Osasuna, Bayern-Freiburg vagy Liverpool-Leicester mind sportszakmailag, mind szórakoztató faktor tekintetében tök érdektelen.
Nyilván ebben a jelenlegi fociban, ahol van 10-15 klub csillagászati büdzsével, majd két nagyságrendnyi szakadék, aztán jön a többi klub, már teljesen érdektelen és irreleváns a nemzeti bajnokság, pláne egy egységesedő Európában, ahol már nem szempont, hogy egy párizsi csapat Nizzába, Londonba vagy Milánóba utazik.
Az én logikámban egy kétosztályos Szuperliga (20 plusz 2x20 csapattal) szerepel, körmérkőzéses rendszerrel, és akik nem férnek eleve be, vagy idővel kiesnek, azok játszhatnak a nemzeti bajnokságaikban.
Őszentsége Sobri Jóska
10 hónapja
Szappanos 😀😀😀én őt nem hibáztatom
Heisman nádor
a csapat a retard
10 hónapja
YoungZeeZee
9 412
Szappanos 😀😀😀mondjuk ha szar lett volna nem kezd.de kb mindig kezdett.
Heisman nádor
10 hónapja
Plusz akkor lenne erdekes, ha mindenki mindenkivel jatszana. Viszont ez nem megoldhato a bajnoksagok es a valogatott meccsek mellett/kozottA nemzeti bajnokságok azok, amik nagyrésze teljesen érdektelen és felesleges.
Stez
10 hónapja
YoungZeeZee
9 412
parhuzamos liga.tobb meccs .jatszon mindenki mindenkivel.az igazsagos.ezek a csoportosdik amugy sem jok sztemNem tudom, mi a megoldas. Mert nyilvan nezokent szeretnem latni, ahogy hetrol hetre a legjobb csapatok jatszanak. Viszont tudom azt is, hogy valami iszonyat cogany dolog lenne ez a kisebb csapatokkal, akik nem lehetnek ott, mig egy BL-ben mondjuk legalabb az alapszakasz hatso feleben elbenaznak, ha nem is nagyon szereznek pontot.Tehát összefoglalva, szerinted is csak a Superliga a megoldás.Szerintem meg valami elkepesztoen unalmas es rahedli fos volt az alapszakasz a Bl-ben es az El-ben is. Igen, mutogathatunk ra, hogy bezzeg a City, csak eppenseggel pont amiatt jutottunk el ide, mert jo par nagycsapat magasrol fosott az egeszre. Nezhettel egy City vs. Inter, Juventus, PSG elleni papiron rangadot a Bajnokok Ligajaban ugy, hogy senki telibe sem kakalta, mi lesz a vege, mert hiaba van tetje a parositasnak, tulajdonkeppen egyaltalan nem volt tetje. Ott tartunk, hogy nyolc meccsbol ha megnyersz harmat vagy negyet, akkor mar ott vagy a folytatasban, tehat nettoban kevesebb meccsen kell megizzadnod.Egyenlőre jól vizsgázik ez az új rendszeramugy igen. nyilvan nekunk magyaroknak nem volt ujdonsag ez az utolso fordulos matekkockasfuzetes dolog, de mki masnak izgalmas lehet.
ozibozi
raadasul tenyleg nehez sztem olyan BL kiirast keresni, ahol az utolso forduloban egyszerre volt kenyszerben egy PSG-City-Real harmas.
elkerultuk a Cityt szoval, ha tovabbjutunk akkor egy Atleticonak orulnek a legjobban.
csebi
City–Real? Ebben sincs semmi, a csoportkor utan az elozo lebonyolitasban is volt mar legalabb ket nagyon jo parositas, meg egy nagyon jo ag. Azt adom, hogy ez a bajnoksag formatumos lebonyolitas jobb, mint a csoportkoros, de ezen az egeszen latszik, hogy ez egy elsietett reakcio volt a Perez-fele szuperliga-cirkuszra, viszont az UEFA magasrol baszott a klubokra es a jatekosokra, abszolut folosleges plusz meccseket pakolt oda mar megint a szovetsegek orra ele, az izgalom meg semmivel sem volt nagyobb, mint eddig amugy barmelyik evben, mert mindig volt nem egy meglepetes bucsuzo a csoportkorben.
Stez
Sokan vannak ezen a véleményen mint te.
/Perez papa is élete főműveként akarja ezt megalkotni
ozibozi
Tehat a szuperliga is jo egy oldalrol, szar egy masikrol. Akkor jo lenne, ha a jelenlegi rendszer lenne a kijutas, plusz mondjuk meg lenne x „wild card” hely, mert azert, mert mondjuk egy Chelsea, Tottenham, Milan peldaul a bajnoksagaban epp nincs ott a top4-ben, az ilyen csapatoknak ott lenne a helye. Plusz akkor lenne erdekes, ha mindenki mindenkivel jatszana. Viszont ez nem megoldhato a bajnoksagok es a valogatott meccsek mellett/kozott, ilyen plusz terhelest sem a klubok, sem a jatekosok nem fogadnak el, nem is lehet osszehozni egy megfelelo menetrendet, mert tobb meccset kene lejatszania egy csapatnak, mintha elmenne a Bajnokok Ligaja dontojeig.
De en egyebkent osszessegeben orulnek egy szuperliganak, nem erdekel, Perezzel vagy nelkule. Mondjuk en az vagyok, aki hiaba nezi a meccseket, evek ota egy kalap fosnak latom a BL, El, Eb-k, vb-k minoseget. A meccsek fele nezhetetlen, focizni szinte senki sem akar, mert vagy nem tud, vagy pedig baszik bele mindenbe (khm kedvenc angolkaim).
A Nemzetek Ligajat is felfujtuk, mert nagyok vagyunk benne, leven, szinte lefossa minden jobb csapat, de egyebkent annal is foloslegesebb sorozatot, ha akartak volna sem tudtak volna kitalalni szerintem. De amig letezni fog FIFA es UEFA, sosem lesz semmilyen masmilyen liga, olyan maffia ez a ket szervezet, ami sosem fogja hagyni, es mivel tudjak fenyegetni a klubokat es az adott orszagok szovetsegeit, azok meg nem mernek mashol is jatszani. Nem veletlenul lepett ki mindenki a szuperligabol vegul.
Stez
10 hónapja
Szappanos 😀😀😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Szappanos kölcsön -> PaksSok volt az a 300 bekapott gól pár meccsen 😃
10 hónapja
Nem tudom, mi a megoldas. Mert nyilvan nezokent szeretnem latni, ahogy hetrol hetre a legjobb csapatok jatszanak. Viszont tudom azt is, hogy valami iszonyat cogany dolog lenne ez a kisebb csapatokkal, akik nem lehetnek ott, mig egy BL-ben mondjuk legalabb az alapszakasz hatso feleben elbenaznak, ha nem is nagyon szereznek pontot.Tehát összefoglalva, szerinted is csak a Superliga a megoldás.Szerintem meg valami elkepesztoen unalmas es rahedli fos volt az alapszakasz a Bl-ben es az El-ben is. Igen, mutogathatunk ra, hogy bezzeg a City, csak eppenseggel pont amiatt jutottunk el ide, mert jo par nagycsapat magasrol fosott az egeszre. Nezhettel egy City vs. Inter, Juventus, PSG elleni papiron rangadot a Bajnokok Ligajaban ugy, hogy senki telibe sem kakalta, mi lesz a vege, mert hiaba van tetje a parositasnak, tulajdonkeppen egyaltalan nem volt tetje. Ott tartunk, hogy nyolc meccsbol ha megnyersz harmat vagy negyet, akkor mar ott vagy a folytatasban, tehat nettoban kevesebb meccsen kell megizzadnod.Egyenlőre jól vizsgázik ez az új rendszeramugy igen. nyilvan nekunk magyaroknak nem volt ujdonsag ez az utolso fordulos matekkockasfuzetes dolog, de mki masnak izgalmas lehet.
ozibozi
raadasul tenyleg nehez sztem olyan BL kiirast keresni, ahol az utolso forduloban egyszerre volt kenyszerben egy PSG-City-Real harmas.
elkerultuk a Cityt szoval, ha tovabbjutunk akkor egy Atleticonak orulnek a legjobban.
csebi
City–Real? Ebben sincs semmi, a csoportkor utan az elozo lebonyolitasban is volt mar legalabb ket nagyon jo parositas, meg egy nagyon jo ag. Azt adom, hogy ez a bajnoksag formatumos lebonyolitas jobb, mint a csoportkoros, de ezen az egeszen latszik, hogy ez egy elsietett reakcio volt a Perez-fele szuperliga-cirkuszra, viszont az UEFA magasrol baszott a klubokra es a jatekosokra, abszolut folosleges plusz meccseket pakolt oda mar megint a szovetsegek orra ele, az izgalom meg semmivel sem volt nagyobb, mint eddig amugy barmelyik evben, mert mindig volt nem egy meglepetes bucsuzo a csoportkorben.
Stez
ozibozi
Tehat a szuperliga is jo egy oldalrol, szar egy masikrol. Akkor jo lenne, ha a jelenlegi rendszer lenne a kijutas, plusz mondjuk meg lenne x „wild card” hely, mert azert, mert mondjuk egy Chelsea, Tottenham, Milan peldaul a bajnoksagaban epp nincs ott a top4-ben, az ilyen csapatoknak ott lenne a helye. Plusz akkor lenne erdekes, ha mindenki mindenkivel jatszana. Viszont ez nem megoldhato a bajnoksagok es a valogatott meccsek mellett/kozott, ilyen plusz terhelest sem a klubok, sem a jatekosok nem fogadnak el, nem is lehet osszehozni egy megfelelo menetrendet, mert tobb meccset kene lejatszania egy csapatnak, mintha elmenne a Bajnokok Ligaja dontojeig.
De en egyebkent osszessegeben orulnek egy szuperliganak, nem erdekel, Perezzel vagy nelkule. Mondjuk en az vagyok, aki hiaba nezi a meccseket, evek ota egy kalap fosnak latom a BL, El, Eb-k, vb-k minoseget. A meccsek fele nezhetetlen, focizni szinte senki sem akar, mert vagy nem tud, vagy pedig baszik bele mindenbe (khm kedvenc angolkaim).
A Nemzetek Ligajat is felfujtuk, mert nagyok vagyunk benne, leven, szinte lefossa minden jobb csapat, de egyebkent annal is foloslegesebb sorozatot, ha akartak volna sem tudtak volna kitalalni szerintem. De amig letezni fog FIFA es UEFA, sosem lesz semmilyen masmilyen liga, olyan maffia ez a ket szervezet, ami sosem fogja hagyni, es mivel tudjak fenyegetni a klubokat es az adott orszagok szovetsegeit, azok meg nem mernek mashol is jatszani. Nem veletlenul lepett ki mindenki a szuperligabol vegul.
10 hónapja
Szerintem amúgy maga a formátum működőképes lehetne (bár szerintem feleslegesen túl van bonyolitva), viszont bőven elég lenne 6 ligaszakasz meccsel es ugyan így 32 fővel. Persze tudom, több meccs = több pénz, de ez a 36 csapat felesleges.
„History is a set of lies agreed upon.”
10 hónapja
Tehát összefoglalva, szerinted is csak a Superliga a megoldás.Szerintem meg valami elkepesztoen unalmas es rahedli fos volt az alapszakasz a Bl-ben es az El-ben is. Igen, mutogathatunk ra, hogy bezzeg a City, csak eppenseggel pont amiatt jutottunk el ide, mert jo par nagycsapat magasrol fosott az egeszre. Nezhettel egy City vs. Inter, Juventus, PSG elleni papiron rangadot a Bajnokok Ligajaban ugy, hogy senki telibe sem kakalta, mi lesz a vege, mert hiaba van tetje a parositasnak, tulajdonkeppen egyaltalan nem volt tetje. Ott tartunk, hogy nyolc meccsbol ha megnyersz harmat vagy negyet, akkor mar ott vagy a folytatasban, tehat nettoban kevesebb meccsen kell megizzadnod.Egyenlőre jól vizsgázik ez az új rendszeramugy igen. nyilvan nekunk magyaroknak nem volt ujdonsag ez az utolso fordulos matekkockasfuzetes dolog, de mki masnak izgalmas lehet.
ozibozi
csebi
Stez
Szerkesztette: ozibozi
10 hónapja
vfdbfdsn
175
A régi már elavult volt. Ott gyorsan megnyerték a meccseiket általában a nagyok aztán szartak az egészbe. Ez bármelyik formátumban így van hogy unalmas is lehet. Lehet hogy így volt ahogy mondod hogy pár nagy csapat fosott az egészbe, de nem egynél rezgett a léc.. arról nem beszélve hogy alapból 2 meccsel többet játszol így az alapszakaszban, ha nem vagy a 8-ban akkor lehet lazsálni csak az plusz 4 meccset jelent. Ami jelenleg már rohadtul nem mindegy. Nekem eddig tetszik ez a lebonyolítás. Anyázhatnék minek kellett ez a még több meccses alapszakasz és társai, de ha már így alakult akkor azt az oldalát nézem hogy szerintem jobb lett mint a régi.Szerintem meg valami elkepesztoen unalmas es rahedli fos volt az alapszakasz a Bl-ben es az El-ben is. Igen, mutogathatunk ra, hogy bezzeg a City, csak eppenseggel pont amiatt jutottunk el ide, mert jo par nagycsapat magasrol fosott az egeszre. Nezhettel egy City vs. Inter, Juventus, PSG elleni papiron rangadot a Bajnokok Ligajaban ugy, hogy senki telibe sem kakalta, mi lesz a vege, mert hiaba van tetje a parositasnak, tulajdonkeppen egyaltalan nem volt tetje. Ott tartunk, hogy nyolc meccsbol ha megnyersz harmat vagy negyet, akkor mar ott vagy a folytatasban, tehat nettoban kevesebb meccsen kell megizzadnod.Egyenlőre jól vizsgázik ez az új rendszeramugy igen. nyilvan nekunk magyaroknak nem volt ujdonsag ez az utolso fordulos matekkockasfuzetes dolog, de mki masnak izgalmas lehet.
ozibozi
csebi
Stez
10 hónapja
Közben Tel visszautasította a Tottenhamet, nem akar végleg eligazolni Munchenbol, csak és kizárólag kölcsön jön nála lehetőségként szóba. Emiatt állítólag az MU a legesélyesebb, amit én nem értek, mert sztem itt sem lenne alapból kezdő játékos. Márpedig sztem neki csak akkor érne meg egy el igazolás ha alap ember lenne.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Igazad is van meg nem is (sztem). Majd hétfőn reagálok rá érdemben (remelem).Szerintem meg valami elkepesztoen unalmas es rahedli fos volt az alapszakasz a Bl-ben es az El-ben is. Igen, mutogathatunk ra, hogy bezzeg a City, csak eppenseggel pont amiatt jutottunk el ide, mert jo par nagycsapat magasrol fosott az egeszre. Nezhettel egy City vs. Inter, Juventus, PSG elleni papiron rangadot a Bajnokok Ligajaban ugy, hogy senki telibe sem kakalta, mi lesz a vege, mert hiaba van tetje a parositasnak, tulajdonkeppen egyaltalan nem volt tetje. Ott tartunk, hogy nyolc meccsbol ha megnyersz harmat vagy negyet, akkor mar ott vagy a folytatasban, tehat nettoban kevesebb meccsen kell megizzadnod.Egyenlőre jól vizsgázik ez az új rendszeramugy igen. nyilvan nekunk magyaroknak nem volt ujdonsag ez az utolso fordulos matekkockasfuzetes dolog, de mki masnak izgalmas lehet.
ozibozi
csebi
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
ehhez vegyük hozzá, hogy teljesen adhoc jelleggel kapsz ellenfeleket, múltkor írtam, hogy a fradi az utolsó 5 csapatból játszott 3-mal, és a végén meg már egy full továbbjutóvalmiért lenne ad-hoc?
nem tudod kivel játszol, így aki továbbjutó helyen van, kb tojik is bele a végén
NB2
minden kalapból kapsz 2-t
10 hónapja
ehhez vegyük hozzá, hogy teljesen adhoc jelleggel kapsz ellenfeleket, múltkor írtam, hogy a fradi az utolsó 5 csapatból játszott 3-mal, és a végén meg már egy full továbbjutóvalSzerintem meg valami elkepesztoen unalmas es rahedli fos volt az alapszakasz a Bl-ben es az El-ben is. Igen, mutogathatunk ra, hogy bezzeg a City, csak eppenseggel pont amiatt jutottunk el ide, mert jo par nagycsapat magasrol fosott az egeszre. Nezhettel egy City vs. Inter, Juventus, PSG elleni papiron rangadot a Bajnokok Ligajaban ugy, hogy senki telibe sem kakalta, mi lesz a vege, mert hiaba van tetje a parositasnak, tulajdonkeppen egyaltalan nem volt tetje. Ott tartunk, hogy nyolc meccsbol ha megnyersz harmat vagy negyet, akkor mar ott vagy a folytatasban, tehat nettoban kevesebb meccsen kell megizzadnod.Egyenlőre jól vizsgázik ez az új rendszeramugy igen. nyilvan nekunk magyaroknak nem volt ujdonsag ez az utolso fordulos matekkockasfuzetes dolog, de mki masnak izgalmas lehet.
ozibozi
csebi
Stez
nem tudod kivel játszol, így aki továbbjutó helyen van, kb tojik is bele a végén
10 hónapja
Február 11 21:00 Manchester City-Real MadridFebruár 19 21:00 Real Madrid-Manchester City
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Ezekbe az arab ligakba igazolasokba mi a perspektiva? Marmint a penzen kivul. Mert gondolom innen mar top ligaba nincs visszaut mivel egy vicc az egesz. Azt ertem ha valaki 35 evesen elmegy levezetni haknizni, de aki a karrierje elejen 20-22 evesen oda megy az itt feladja a karriert?En is ezt gondoltam, de a vicc az, hogy pont azt latom, hogy van visszateresi perspektiva, egy halom topliga igazolgat vissza 1-2-3 eve az araboknal jatszo 30 alattiakat. Szerintem kimennek csomoan fiatalon jatszani, hogy megszedjek magukat ket-harom ev alatt, aztan viszont konnyu oket visszahozni Europaba, mert az raboknak nem kell magas atigazolasi dijakat fizetni, mivel szarnak ra, raadasul ha a jatekosok besirnak, hogy menni akarnak, engedik is el oket, leszarjak, hogy 40-ert megvettek valakit, aztan most el kell adni ezeket a feleert.
Hendrix
10 hónapja
Ezekbe az arab ligakba igazolasokba mi a perspektiva? Marmint a penzen kivul. Mert gondolom innen mar top ligaba nincs visszaut mivel egy vicc az egesz. Azt ertem ha valaki 35 evesen elmegy levezetni haknizni, de aki a karrierje elejen 20-22 evesen oda megy az itt feladja a karriert?mer az nem elég?
Hendrix
ha a klubbok és a szervezetek semmibe nézik a játékosokat akkor azok miért kéne hogy bármit figyelembe vegyenek?
amúgy lehet visszaút, de nyilván a 20-25 közötti időszak kurva fontos lenne a játékosnak
Hendo most épp az Ajaxból menne a Monacoba
10 hónapja
Ezekbe az arab ligakba igazolasokba mi a perspektiva? Marmint a penzen kivul. Mert gondolom innen mar top ligaba nincs visszaut mivel egy vicc az egesz. Azt ertem ha valaki 35 evesen elmegy levezetni haknizni, de aki a karrierje elejen 20-22 evesen oda megy az itt feladja a karriert?
Szerkesztette: Hendrix
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain