Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Mondjuk én Domit most visszatoltam volna Macca helyére, mert eddig úgy tűnik Jones nem cserélt helyet Domival, pedig Jones nem arról híres, hogy milyen jó labdaszerző.
10 hónapja
tök mind1 mer előtte volt amikor szépen játszottak és sehova se jutottakHát az oké, de hogyan? Emlékeim szerint elszenvedték magukat legutóbb oda. Az olyan játék egy olyan kerettel számomra inkább szégyenletes mint dicsőség.Sorozatban két EB döntőt, amit előtte nem igazán láttak.számomra az a durva hogy angol edzők is képesek ilyen focit összerakniBiztos tud valamit. Ha más nem, jól szopni.
és aztán mégis ilyen délkapuk lesznek a válogatott edzők
Negritis, a vajda
shagi0206
zacknorb
shagi0206
én azért hoztam fel az egészet mert sztem lehetne eredményes és "nézhető" angol válogatott is még a mostani analitikusan kiherélt taktikai érában is
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
rohadtul kéne még 1 gól
10 hónapja
Hát az oké, de hogyan? Emlékeim szerint elszenvedték magukat legutóbb oda. Az olyan játék egy olyan kerettel számomra inkább szégyenletes mint dicsőség.Sorozatban két EB döntőt, amit előtte nem igazán láttak.számomra az a durva hogy angol edzők is képesek ilyen focit összerakniBiztos tud valamit. Ha más nem, jól szopni.
Negritis, a vajda
shagi0206
zacknorb
10 hónapja
Sorozatban két EB döntőt, amit előtte nem igazán láttak.számomra az a durva hogy angol edzők is képesek ilyen focit összerakniBiztos tud valamit. Ha más nem, jól szopni.
Negritis, a vajda
shagi0206
Poloska vagyok.
10 hónapja
Biztos tud valamit. Ha más nem, jól szopni.számomra az a durva hogy angol edzők is képesek ilyen focit összerakniNaluk nem, de szerintem nem is szabad top klubhoz menni nekik. De Potter is zsenialis Brightont rakott oasze peldaul. Erdekes, hogy ezt az intenziv stilust mennyire kepesek felvenni a teljesen mas felfogasu, peldaul spanyol meg portugal edzok, es mit ossze tudnak rakni kozepes keretekbol.Imadom, ahogy Angliaban ezek a masodvonalas edzok milyen csapatokat ossze tudnak rakni. Nagy kluboknal leszerepelnek, de amit amugy szepen fokozatosan felepitenek... A Brentfordot elmeny nezni, a Bournemouthot is mostmar egy eve, a Brighton evek ota remek, iden a Nottingham is, de a Villa is zsenialis focit jatszik rengetegszer a Villaval.Mondjuk Iraolanal nem tudjuk még, mert nem volt nagy csapatnál, de a Rayonál és itt is remek csapatot épített és jó a foci is.
Persze igazolnak, van penz, de az onmagaban nem lenne eleg, taktikailag is annyira szepen fel vannak epitve ezek a csapatok, orom nezni oket. Meg nem is kolt itt az osszes brutalis penzeket.
Stez
Thomas Frank szintén eddig csak Brentford.
zacknorb
Stez
Negritis, a vajda
10 hónapja
számomra az a durva hogy angol edzők is képesek ilyen focit összerakniNaluk nem, de szerintem nem is szabad top klubhoz menni nekik. De Potter is zsenialis Brightont rakott oasze peldaul. Erdekes, hogy ezt az intenziv stilust mennyire kepesek felvenni a teljesen mas felfogasu, peldaul spanyol meg portugal edzok, es mit ossze tudnak rakni kozepes keretekbol.Imadom, ahogy Angliaban ezek a masodvonalas edzok milyen csapatokat ossze tudnak rakni. Nagy kluboknal leszerepelnek, de amit amugy szepen fokozatosan felepitenek... A Brentfordot elmeny nezni, a Bournemouthot is mostmar egy eve, a Brighton evek ota remek, iden a Nottingham is, de a Villa is zsenialis focit jatszik rengetegszer a Villaval.Mondjuk Iraolanal nem tudjuk még, mert nem volt nagy csapatnál, de a Rayonál és itt is remek csapatot épített és jó a foci is.
Persze igazolnak, van penz, de az onmagaban nem lenne eleg, taktikailag is annyira szepen fel vannak epitve ezek a csapatok, orom nezni oket. Meg nem is kolt itt az osszes brutalis penzeket.
Stez
zacknorb
Stez
10 hónapja
ha les akkor nagy mákunk vanAz volt, ettől függetlenül eddig jobb a Bournemouth
Negritis, a vajda
10 hónapja
Naluk nem, de szerintem nem is szabad top klubhoz menni nekik. De Potter is zsenialis Brightont rakott oasze peldaul. Erdekes, hogy ezt az intenziv stilust mennyire kepesek felvenni a teljesen mas felfogasu, peldaul spanyol meg portugal edzok, es mit ossze tudnak rakni kozepes keretekbol.Imadom, ahogy Angliaban ezek a masodvonalas edzok milyen csapatokat ossze tudnak rakni. Nagy kluboknal leszerepelnek, de amit amugy szepen fokozatosan felepitenek... A Brentfordot elmeny nezni, a Bournemouthot is mostmar egy eve, a Brighton evek ota remek, iden a Nottingham is, de a Villa is zsenialis focit jatszik rengetegszer a Villaval.Mondjuk Iraolanal nem tudjuk még, mert nem volt nagy csapatnál, de a Rayonál és itt is remek csapatot épített és jó a foci is.
Stez
zacknorb
10 hónapja
ha les akkor nagy mákunk van
10 hónapja
Imadom, ahogy Angliaban ezek a masodvonalas edzok milyen csapatokat ossze tudnak rakni. Nagy kluboknal leszerepelnek, de amit amugy szepen fokozatosan felepitenek... A Brentfordot elmeny nezni, a Bournemouthot is mostmar egy eve, a Brighton evek ota remek, iden a Nottingham is, de a Villa is zsenialis focit jatszik rengetegszer a Villaval.Mondjuk Iraolanal nem tudjuk még, mert nem volt nagy csapatnál, de a Rayonál és itt is remek csapatot épített és jó a foci is.
Stez
Poloska vagyok.
10 hónapja
Imadom, ahogy Angliaban ezek a masodvonalas edzok milyen csapatokat ossze tudnak rakni. Nagy kluboknal leszerepelnek, de amit amugy szepen fokozatosan felepitenek... A Brentfordot elmeny nezni, a Bournemouthot is mostmar egy eve, a Brighton evek ota remek, iden a Nottingham is, de a Villa is zsenialis focit jatszik rengetegszer a Villaval.Persze igazolnak, van penz, de az onmagaban nem lenne eleg, taktikailag is annyira szepen fel vannak epitve ezek a csapatok, orom nezni oket. Meg nem is kolt itt az osszes brutalis penzeket.
10 hónapja
Eddig jobbak Kerkezék, de most majdnem Szoboszlai rúgott egyet. Jó izgalmas, lendületes meccs, tötyörészés nélkül. Maradjon így!Pontosan arra számítottam, hogy itt iram az lesz. Kérdés, hogy ki fárad hamarabb. A Poolnál talán nagyobb a rutin ebben.
iktriad
10 hónapja
Eddig jobbak Kerkezék, de most majdnem Szoboszlai rúgott egyet. Jó izgalmas, lendületes meccs, tötyörészés nélkül. Maradjon így!
10 hónapja
Ha már a Forest ennyit lő, a Laci is elkezdhetné termelni a gólokat.Nem jött össze.
zacknorb
Akkor leccgó Skenderbeu a Gyinamó ellen!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
ez megint mi a bűbánatos isten fasza?telekom tv gon minden megy kivéve a spíler egy ami azt mondja hogy csak összekapcsolt szolgáltatással nézhető
spíler 2 is megy
...
edit: valszeg a studió műsornak van vmi baja mer most meg működik mikor már a PL meccs van műsopron
Szerkesztette: Negritis, a vajda
10 hónapja
a Boszmusz 1,78-ra rúgott ötöt, ők most a Pool ellen fognak reality checket kapni.vagy éppen egész szezonban alultejesítettek eddig és előző meccsen bejött minden. Lehet mostantól kezdik el belőni a helyzeteiket. És még így is mínusz 3-ban vannak.
slowmotion
Poloska vagyok.
10 hónapja
7 gül? Mi az isten Hasenhüttl még a PL-ben van?nincs. ő különben is kilenceket szokott kapni.
Sixo
10 hónapja
nem, 0,89-re a nulla gól az abszolút benne van a játékban.3,20-as xG, 13 lövési kísérlet, hét gól.Előző meccsen megvolt.
valami azt súgja, hogy nagyon adja most a gép, de ilyenkor szokott visszakorrigálni a középérték felé
slowmotion
Proxyi
ami az előző meccsükön volt az annyiban számít, hogy a Boszmusz 1,78-ra rúgott ötöt, ők most a Pool ellen fognak reality checket kapni.
10 hónapja
Proxyi
166
3,20-as xG, 13 lövési kísérlet, hét gól.Előző meccsen megvolt.
valami azt súgja, hogy nagyon adja most a gép, de ilyenkor szokott visszakorrigálni a középérték felé
slowmotion
10 hónapja
A tegnapi meccs előtti sajtótájékoztatón Slot elmondta, hogy Chiesa erőnlétileg és mindenhogyan is készen van arra hogy sokkal többet játsszon a PL-ben... erre ma a cserék közé sem nevezi. WTF Arne?mert nagy átlagra vonatkozott. viszont hét közben letolt 100 percet végig rohanva, szar talajon, és van két másik csatár csere. valószínűleg úgysem lépne pályára, akkor meg minden ugráltatni?
Ugyanígy nem fért be Gomez sem, viszont Jota igen.
Mikey
10 hónapja
3,20-as xG, 13 lövési kísérlet, hét gól.valami azt súgja, hogy nagyon adja most a gép, de ilyenkor szokott visszakorrigálni a középérték felé
10 hónapja
múltkor 0-5, most meg 7-0