Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Ide nekem a rozsdás bökőt hogy X leszMeccs elott irtam, hogy 0-0 vagy 1-1. Elobbiben szinte biztos vagyok, hogy nem lesz, de az 1-1 eselyes.
JC6 (Mr. Miele)
11 hónapja
Ide nekem a rozsdás bökőt hogy X lesz
11 hónapja
Nagyzsóti a negyedik lehetőségéből sem jut el még csak kapuralövésig sem.Egyből az első lövése kaput talált amúgy.
Szokol
Poloska vagyok.
11 hónapja
Nagyzsóti a negyedik lehetőségéből sem jut el még csak kapuralövésig sem.Mert ez nem a mennyei....
Szokol
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Nagyzsóti a negyedik lehetőségéből sem jut el még csak kapuralövésig sem.
11 hónapja
Azert ilyenert aligha cserelne le Rossi a kzeppyala alapemberet egy Katara, mert ha Dardai lenne, azt mondanam, oke, de o sincs. Nikitscher meg eleg halovany azert.De ha most kapna még egyet (Kerkez Bulgária) az itt lenne szopó.Az lenyegtelen, azzal eltiltatta magat a visszavagora, ugysem jatszana.Gondolom Schafer megserultMeg sárgás.
Stez
zacknorb
Stez
zacknorb
11 hónapja
De ha most kapna még egyet (Kerkez Bulgária) az itt lenne szopó.Az lenyegtelen, azzal eltiltatta magat a visszavagora, ugysem jatszana.Gondolom Schafer megserultMeg sárgás.
Stez
zacknorb
Stez
Poloska vagyok.
11 hónapja
Az lenyegtelen, azzal eltiltatta magat a visszavagora, ugysem jatszana.Gondolom Schafer megserultMeg sárgás.
Stez
zacknorb
11 hónapja
Gondolom Schafer megserultMeg sárgás.
Stez
Poloska vagyok.
11 hónapja
Ezen már a keretben is kiakadtam hogy Kata 2es mezben
Poloska vagyok.
11 hónapja
"Fiola választása a kezdőbe okos húzás volt, Újpestiként már megszokta, hogy kifütyüli és szidalmazza a közönség, az elmúlt néhány hétben főleg"
Poloska vagyok.
11 hónapja
Nagy Zsolt nagyot megy mama is. az nb1 legjobb jatekosa kerdes nincs.
JC6 (Mr. Miele)
11 hónapja
Nagy Zsolt nagyot megy ma
11 hónapja
Balogh BotiLehet nincs jobb a helyére. Bár az szomorú, mert tény, hogy gyenge pont.Csak negyszer ment, mind a negyszer bejutottak moge es helyzet lett 😀Fiola kurva gyenge amugy. Rajta kivul azert hozzak magukat a legtobben.Nem is megy arra a labda, mi bajod?
Stez
😅
JC6 (Mr. Miele)
Stez
shagi0206
11 hónapja
Lepkefing ez a török csapat, nincs mitől félni
11 hónapja
Tippem szerint kenyszerbol rakta be Rossi, Nego kezdene, de van lapja, nem kaphat meg egyet, akkor kihagyna a visszavagot, Rossi meg ezt nagyon nem akarta.Lehet nincs jobb a helyére. Bár az szomorú, mert tény, hogy gyenge pont.Csak negyszer ment, mind a negyszer bejutottak moge es helyzet lett 😀Fiola kurva gyenge amugy. Rajta kivul azert hozzak magukat a legtobben.Nem is megy arra a labda, mi bajod?
Stez
😅
JC6 (Mr. Miele)
Stez
shagi0206
11 hónapja
Ez mondjuk a minőségi balbekkek nem léte miatt is van.Amúgy Kerkez a PL-ben is hetek óta marha jól ad beMegkockáztatom a saját pozíciójában a baloldalon előbb van rangsorolva mint Szóbó
zacknorb
ozibozi
2025-ben PL top1 ott, egész szezonban talán Robinson előtte van a Fulhamből. Talán.
Poloska vagyok.
11 hónapja
Amúgy Kerkez a PL-ben is hetek óta marha jól ad beMegkockáztatom a saját pozíciójában a baloldalon előbb van rangsorolva mint Szóbó
zacknorb
11 hónapja
Másik meccset nézel broCsak negyszer ment, mind a negyszer bejutottak moge es helyzet lett 😀Fiola kurva gyenge amugy. Rajta kivul azert hozzak magukat a legtobben.Nem is megy arra a labda, mi bajod?
Stez
😅
JC6 (Mr. Miele)
Stez
😆
11 hónapja
Lehet nincs jobb a helyére. Bár az szomorú, mert tény, hogy gyenge pont.Csak negyszer ment, mind a negyszer bejutottak moge es helyzet lett 😀Fiola kurva gyenge amugy. Rajta kivul azert hozzak magukat a legtobben.Nem is megy arra a labda, mi bajod?
Stez
😅
JC6 (Mr. Miele)
Stez