Soccer

41 feliratkozó

10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 127 — The Mathematician
hú de szar leírni de go city
Negritis, a vajda
Azért bizonyos szint alá ne menjünk!
Toca
van 3 meccs is ahol nekik fogok szurkolni most 1 hónapon belül 😕

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 127 — Vikings fan
Negritis, a vajda
Azért bizonyos szint alá ne menjünk!
10 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 432 — LIGHTS OUT!
Sokat bukott balszerencsével a csapat az elmúlt időszakban. Nah most visszajött ebből 3 pont. Sok közünk nem volt a meccshez.

10 hónapja

10 hónapja
Látta valaki a MU meccset? Mi volt ez a felállás? A Fotmob szerint Mainoo volt a középcsatár, gondolom csak elírták. Ugye?
Sixo
váltogatták egymást

10 hónapja
Látta valaki a MU meccset? Mi volt ez a felállás? A Fotmob szerint Mainoo volt a középcsatár, gondolom csak elírták. Ugye?

10 hónapja
tanári kontra volt
Amorimnak a védelemmel kurvára kéne valamit kezdenie

10 hónapja
látom a spursnél megint az ellenfél szerzi az első gólt 😉
Negritis, a vajda
Értem miért mondod, de azt hiszem náluk a legkevésbé ez a gond. 21 pontot buktak vezetésről, úgyhogy az első gól nem szokott akkora problémát jelenteni talán 😊
Klaci79
nem azt a meccset néztem szal nem tudom a játék képét
csak egy viccet gondoltam elejteni

10 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 694
Negritis, a vajda
Értem miért mondod, de azt hiszem náluk a legkevésbé ez a gond. 21 pontot buktak vezetésről, úgyhogy az első gól nem szokott akkora problémát jelenteni talán 😊
10 hónapja
eddig sima X volt a meccs
de azért volt bőven helyzete a palacenak is

10 hónapja

10 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Koch jó csúnyát esett, meglepne ha ott nem tört volna el valami.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Megvan az a szo, hogy egyik? Tobb kerdesem nincs, mert ezzel ertelmetlenne is valt a vita, leven, sosem irtam olyat, amire te reagaltal. Amit en irtam, az pedig valid. Minden idok EGYIK legtehetsegesebb kerete.

Stez
Vagyis mit állítasz?
Semmit?
Mert bármelyik keret lehet minden idők EGYIK legtehetségesebb kerete, valid az is, hogy a magyar keret minden idők EGYIK legtehetségesebb kerete Sallaival, Szoboszlaival, Kerkezzel, vagy a 86-os volt, Détárival, Eszterházyval, Garabával, csak bennük maradt az eredmény. Hiszen a tehetség az önmagában csak egy lehetőség, ráadásul ha azzal tovább mismásolod, tovább lágyítod, kened szét az állítást, hogy az EGYIK, akkor az egy echte semmitmondás. Minden keret lehet minden idők EGYIK legtehetségesebb kerete.

Nem lenne egyszerűbb elismerni, hogy egy kicsit nagyot mondtál?

10 hónapja
Kolo Muani 2 meccs 3 gól, Vlahovics mehet ahova akar.

10 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 127 — Vikings fan
faszán eltörte a lila a dió gyerek lábát.
petey
Szerencsétlen Szatmári Csabi bokatörés és szalag szakadás. 3 hónapra legalább kidőlt.
Gergőke
Olyanokat olvastam egynéhány fórumon,hogy hozzá sem ért....magától tört el a lába....
Túl nagy hévvel ment oda és sajnos ez lett belőle.....
ThundersNFL a Paraszt
Nem tudom, a helyszínen pont előttem történt. Nagyon csúnyán festett, meg VAR is volt és utána lett egyből piros az újpesti gyereknek.
Gergőke
Szerintem ő is arra utalt, hogy vagy vakok az emberek vagy ostobák. 😀
10 hónapja
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
petey
Szerencsétlen Szatmári Csabi bokatörés és szalag szakadás. 3 hónapra legalább kidőlt.
Gergőke
optimista becslés szerint akkor kezdhet el edzeni, így szerintem több is lesz az, az idei bajnokságban már nagyon fog pályára lépni, pedig nagyon fontos játékos volt. :/

remélem Kállait sikerül beépíteni a védelem jobb oldalára, Gerának pedig maradhat a támadóbb szerep, középre meg elég lesz a Lund-Bárdos-Csorbadzsijszki trió (+ Sanicanin)
törölt kristof
Én is pont ezen gondolkodtam, hogy valahogy azt kéne megoldási, hogy a Gera Daninak megmaradjon a támadóbb szerep.

10 hónapja
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
petey
Gergőke
Olyanokat olvastam egynéhány fórumon,hogy hozzá sem ért....magától tört el a lába....
ThundersNFL a Paraszt
Nem tudom, a helyszínen pont előttem történt. Nagyon csúnyán festett, meg VAR is volt és utána lett egyből piros az újpesti gyereknek.

10 hónapja
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Havas meccs a mennyiben, Loki-Szpari
Kampman
láttam fb-n, hogy le kellett takarítani a pályát
mondom mivaaan??? mi meg itt ülünk a verőfényes napsütésben és 8 fokban
10 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 867 — Whoops, looks like something went wrong.
Akarjuk erteni, hogy papiron minden idok egyik legtehetsegesebb keretevel ...
Stez
Ez az urban legend.
Mármint hogy ez a mostani angol keret valami kiemelkedően tehetséges lenne.
Jól marketingekt, jól hypeolt játékosok, az tagadhatatlan, de még a felük se mondhatja el magáról, hogy klubjában ő lenne a sztár, vagy rá épülne a csapat, vagy bármilyen posztok szerinti listán vitathatatlan top3-as játékos lenne. Vagy akár top5-ös.
Az elmúlt évtized angol kerete semmivel se tehetségesebb, mint akár a kilencvenes vagy kétezres évek angol kerete, és pláne nem tehetségesebb, mint mondjuk az elmúlt évtized spanyol, francia, olasz vagy portugál kerete.
Így ha a realitásokhoz passzítod az eredményeket, akkor máris látható, hogy a legutóbbi két EB-döntő valójában túlteljesítés volt az angol válogatottól.
Őszentsége Sobri Jóska
De sokkal tehetsegesebb.
Bellingham és Kane posztjan top3-as a posztjan.
Fodent is az utóbbi evekben top5-be tenném.
Védősorban is van legalább 1 , lehet 2 ember aki a posztján top 5-be tuti befért.
Sakat és még jó pár embert nem is említettünk.
Az, hogy tehetségben ez egy elit gárda az biztos.
Hogy ez vagy a Lampard / Gerrard / Owen / Beckham fémjelezte gárda tehetségben erősebb volt az jó kérdés. Lehet.
Toca
És ennyi.
Van 2 sztárjuk, 2-3 fasza játekosuk, meg a resztli.
Nyilván mind tehetséges, hiszen különben nem lenne profi labdarúgó, de ekkora tehetség ugyanígy van még féltucat (ha nem több) csapatnál.
Méghogy minden idők...
Ha már minden idők legtehetségesebb kerete, akkor ott van az Aranycsapat, Peléék vagy Zico Brazíliája, Beckenbauerek NSZK-ja, Cruyff Hollandiája, Maradonáék, van Basten Riijkard, Gullit Hollandiája, a Ronaldos, a Ronaldinhos Brazília, Zidaneék, a spanyolok világbajnok generációja, csak így fejből, és mint írtam, ha a 2020-as éveket nézzük, én simán eléjük raknám (de semmiképp se mögéjük) a franciákat, spanyolokat, hollandokat, belgákat, németeket, olaszokat, portugálokat, argentínokat, brazilokat.
Ha meg csak angol keretek, akkor a világbajnokok, Bryan Robsonék, Linekerék, Beckhamék mind nagyobb mennyiségű tehetséget tudhattak soraikban, mint az elmúlt évek angol kerete.
Minden idők, persze...
Őszentsége Sobri Jóska
Megvan az a szo, hogy egyik? Tobb kerdesem nincs, mert ezzel ertelmetlenne is valt a vita, leven, sosem irtam olyat, amire te reagaltal. Amit en irtam, az pedig valid. Minden idok EGYIK legtehetsegesebb kerete.

Mint ahogy az is valid, hogy Anglianak a Southgate-eraban a legfontosabb meccseit szinte folyamatosan taktikai hibak, rossz cserek es tovabbi bibik tarkitottak, minthogy a kapitany keptelen volt meccs kozben lereagalni az ellenfel taktikai huzasait. Es ez visszatero problema volt. Es nem, nem en lattam ezt pusztan igy, nem is a geci bosszuallo brit lapok, hanem olyan elemzok, akik a vilagon kiemelkedonek vannak belyegezve a szakmajukban. Southgate egy olyan figura volt, aki a futballhoz nem ertett, viszont exjatekoskent a jatekosai mentalis oldalahoz igen, es egeszen a tavalyi Eb-ig megfeleloen le tudta venni a nyomast, hogy ne omoljanak ossze fejben. Emberileg, pedagoguskent csucs volt, mint a jatekosai is elmondtak. De mint edzo, nem volt az. Mint edzo, lehet, hogy ketszer is Eb-dontobe jutott a csapata, csak ott mindkettoben sorozatos hibakat kovetett el, amikkel jelentosen csokkentette a csapata eselyeit arra, hogy nyerjenek. Es egy jo edzot ez kulonboztet meg egy rossztol, hogy javit-e vagy ront a meccs elotti, es az a kozbeni donteseivel az eselyeken.

10 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 047
Havas meccs a mennyiben, Loki-Szpari

10 hónapja
De Sciglio az anyád picsáját ... látszik, hogy mindig is Milánóba húzott a szíved ...

10 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 406 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
petey
Gergőke

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 841 — Colts Fan

Okoos lépés a Torinotól, megvették most Ricci pótlását, nyáron 50-60 millával a zsebben jobban megpróbálnák lehúzni őket.

Anno a Rómában annyira szimpatikus volt Zalewski, amikor bemutatkozott, tetszik ez az Interbe igazolás, hátha lelket fújnak belé.😀

Szerkesztette: Tony Adams
10 hónapja
törölt kristof New York Giants Miami Hurricanes 1 261 — Browns GM
petey
Gergőke
optimista becslés szerint akkor kezdhet el edzeni, így szerintem több is lesz az, az idei bajnokságban már nagyon fog pályára lépni, pedig nagyon fontos játékos volt. :/

remélem Kállait sikerül beépíteni a védelem jobb oldalára, Gerának pedig maradhat a támadóbb szerep, középre meg elég lesz a Lund-Bárdos-Csorbadzsijszki trió (+ Sanicanin)

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
10 hónapja
petey