Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Aki koveti a Real meccseit, Tchouamenirol mi a velemenye?Egy jó játékos, de minden második évben flop... ráadásul az öreg bünteti azzal, hogy CB-ben játszatja.
Hendrix
Tavaly jól nyomta ott, de idén a sorminta alapján nem megy neki. Én bíztam benne hogy beválik középhátvédnek, de idén... valszeg el kell engedni ezt a projektet. Lehet agyban mégsincs meg a képesség.
Ráadásul tavaly a CsuVaCa középpálya veretlen volt egész évben. Idén valahogy ez se megy.
Az okos Bernabeu meg kifütyüli a meccseken ha játszik, gondolom az is nagy segítség...
Plusz idén a keret mocskos szarul van kezelve, kész csoda, hogy mindenhol mèg versenyben vannak. Mondjuk a tegnapi mutatvány alapján lehet, hogy a következő két hétben Solari módra kiszállnak a buliból a BL-ben meg a Lali-ban.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
10 hónapja
Aki koveti a Real meccseit, Tchouamenirol mi a velemenye?
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
Nem érzi az öreg,hogy mérget kellene eladni a csapatból....V Jr-t...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Na most nem tudom nem megjegyezni, hogy Perez pont e héten jegyezte meg, hogy szerinte a bírók miatt nem szereztek sokkal több címet, és hogy máshonnan kéne bírókat hozatni, például Angliából.Ez a kijelentés annyi különböző szempontból nézve kurva nagy poén, hogy az nem igaz, viszont amíg én ezeket a Viccek topicba linkelném, addig a spanyol bírók az ő saját bowl.hu-jukon valszeg a Gyűlölködjünkbe tették.
Itt tekintenék ki az ominózus Rossi-Marquez csörtére, amikor Rossi minden alap nélkül meggyanúsította Marquezt, hogy Lorenzónak segít, mer' spanyol-spanyol egymás fszát szopja. Na és akkor Marquez megmutatta, hogy milyen az, ha tényleg segít Lorenzónak.
Hát Perez papa fullba tolta a kretént, eljátszotta a hálátlan köcsög szerepét, a bírók meg aszonták neki, hogy "na te vén fasz, most fogd meg a cervezám, most megmutatom, milyen az, amikor tényleg ellenetek fújok".
Ha nem muszáj belefosni a ventilátorba, akkor inkább kerüljük az ilyen helyzeteket, ugye. Ősi dakota közmondás.
10 hónapja
Jön majd az atleti meg a city, legalabb 1 het alatt bukjuk a blt meg a bajnoksagot is. Főleg ha nem lesz rüdiger es tchuameni lesz az egyik CB.Ez gondolom Atleti wint jelent, so én aláírtam😄
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
10 hónapja
Faszsag a sporira fogni, a Courtois Asencio duon kivul kuka volt ma az egesz csapat. Nulla ez a jatek, siman szet kellett volna futnunk őket, erre az átmenetekben sokkal gyorsabbak voltak mint mi. Tele vagyunk fiatalokkal, es nyomatjuk ezt az ocsmany lassu körülmenyes nyugger focit. Mindennek a tetejére a korona hogy annyit nyult bele hogy behozta a 40 eves Modricot, akinek 1 db jo megmozdulasa sem volt, es a golt is nagyreszt miatta szoptuk.
Jön majd az atleti meg a city, legalabb 1 het alatt bukjuk a blt meg a bajnoksagot is. Főleg ha nem lesz rüdiger es tchuameni lesz az egyik CB.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Sokat, mint ahogy az ilyen spanyol kiscsapatos senkiknek is akik hétről hétre csak az a célja, hogy rúgjanak szét valakit.Kurva anyját az ilyen Carlos Romero féle patkányoknak és sárga, ha ezt Vini csinálja 15 meccsTényleg elég ótvar bíró, járt volna a piros, de ha már itt tartunk mennyi eltiltást kapott Vinicius eddigi életében? Annyira rühellem az ilyen túlzásokat...mert amit eddig kapott, azt bőven ki is érdemelte.
KeyG
Klaci79
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
C. Romero, akit ki kellett volna állítani xdd
Poloska vagyok.
10 hónapja
Kurva anyját az ilyen Carlos Romero féle patkányoknak és sárga, ha ezt Vini csinálja 15 meccsTényleg elég ótvar bíró, járt volna a piros, de ha már itt tartunk mennyi eltiltást kapott Vinicius eddigi életében? Annyira rühellem az ilyen túlzásokat...mert amit eddig kapott, azt bőven ki is érdemelte.
KeyG
10 hónapja
Persze hogy az lövi akinek már nem kellene pályán lennie...

10 hónapja
És ő szerzi a gólt, Pathetic Liga
We are just the Ravens!
10 hónapja
Skorupski mekkorát védett itt a legvégén, azt a mindenit. 😮
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Cissé törései óta én ilyet nem akarok látnifaszán eltörte a lila a dió gyerek lábát.Én is most néztem.
petey
Elég csúnyán “lifegett” ott boka fölött…
Sinisa
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
faszán eltörte a lila a dió gyerek lábát.Én is most néztem.
petey
Elég csúnyán “lifegett” ott boka fölött…
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
10 hónapja
Pedig ennél tisztább piroslap nem nagyon létezik.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Kurva anyját az ilyen Carlos Romero féle patkányoknak és sárga, ha ezt Vini csinálja 15 meccs
We are just the Ravens!
10 hónapja
Ha rüdiger lesérül, akkor kb ennyi is volt a bl szezon.Ott volt a padon Asencio, Alaba erre be volt kötözve Rüdiger combja.
eaglesmcnabb
Nekem nagyon kezd elegem lenni Ancelottiból.
We are just the Ravens!
10 hónapja
Ha rüdiger lesérül, akkor kb ennyi is volt a bl szezon.
10 hónapja
Jó az öreg a háznál, De Silvestri góljával vezet a Bologna. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
en azt nem ertettem soha regebben h egy wright, fowler akar heskey milyen sulytalan volt, szinte nem is jatszottak a valogatottbanRobbie Fowler idejében azért ott volt Sheringham és Shearer
YoungZeeZee
aztán Owen
mire lett volna helye Heskeynek berobbant Rooney és Defoe
Fowler többre volt hivatott szerintem, de ennyi jutott
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
És ennyi.De sokkal tehetsegesebb.Akarjuk erteni, hogy papiron minden idok egyik legtehetsegesebb keretevel ...Ez az urban legend.
Stez
Mármint hogy ez a mostani angol keret valami kiemelkedően tehetséges lenne.
Jól marketingekt, jól hypeolt játékosok, az tagadhatatlan, de még a felük se mondhatja el magáról, hogy klubjában ő lenne a sztár, vagy rá épülne a csapat, vagy bármilyen posztok szerinti listán vitathatatlan top3-as játékos lenne. Vagy akár top5-ös.
Az elmúlt évtized angol kerete semmivel se tehetségesebb, mint akár a kilencvenes vagy kétezres évek angol kerete, és pláne nem tehetségesebb, mint mondjuk az elmúlt évtized spanyol, francia, olasz vagy portugál kerete.
Így ha a realitásokhoz passzítod az eredményeket, akkor máris látható, hogy a legutóbbi két EB-döntő valójában túlteljesítés volt az angol válogatottól.
Őszentsége Sobri Jóska
Bellingham és Kane posztjan top3-as a posztjan.
Fodent is az utóbbi evekben top5-be tenném.
Védősorban is van legalább 1 , lehet 2 ember aki a posztján top 5-be tuti befért.
Sakat és még jó pár embert nem is említettünk.
Az, hogy tehetségben ez egy elit gárda az biztos.
Hogy ez vagy a Lampard / Gerrard / Owen / Beckham fémjelezte gárda tehetségben erősebb volt az jó kérdés. Lehet.
Toca
Van 2 sztárjuk, 2-3 fasza játekosuk, meg a resztli.
Nyilván mind tehetséges, hiszen különben nem lenne profi labdarúgó, de ekkora tehetség ugyanígy van még féltucat (ha nem több) csapatnál.
Méghogy minden idők...
Ha már minden idők legtehetségesebb kerete, akkor ott van az Aranycsapat, Peléék vagy Zico Brazíliája, Beckenbauerek NSZK-ja, Cruyff Hollandiája, Maradonáék, van Basten Riijkard, Gullit Hollandiája, a Ronaldos, a Ronaldinhos Brazília, Zidaneék, a spanyolok világbajnok generációja, csak így fejből, és mint írtam, ha a 2020-as éveket nézzük, én simán eléjük raknám (de semmiképp se mögéjük) a franciákat, spanyolokat, hollandokat, belgákat, németeket, olaszokat, portugálokat, argentínokat, brazilokat.
Ha meg csak angol keretek, akkor a világbajnokok, Bryan Robsonék, Linekerék, Beckhamék mind nagyobb mennyiségű tehetséget tudhattak soraikban, mint az elmúlt évek angol kerete.
Minden idők, persze...
10 hónapja
YoungZeeZee
9 412
en azt nem ertettem soha regebben h egy wright, fowler akar heskey milyen sulytalan volt, szinte nem is jatszottak a valogatottbanA védelem szerintem sokkal tehetségesebb volt amikor játszott Ferdinand, Terry és Ashley Cole is.De sokkal tehetsegesebb.Akarjuk erteni, hogy papiron minden idok egyik legtehetsegesebb keretevel ...Ez az urban legend.
Stez
Mármint hogy ez a mostani angol keret valami kiemelkedően tehetséges lenne.
Jól marketingekt, jól hypeolt játékosok, az tagadhatatlan, de még a felük se mondhatja el magáról, hogy klubjában ő lenne a sztár, vagy rá épülne a csapat, vagy bármilyen posztok szerinti listán vitathatatlan top3-as játékos lenne. Vagy akár top5-ös.
Az elmúlt évtized angol kerete semmivel se tehetségesebb, mint akár a kilencvenes vagy kétezres évek angol kerete, és pláne nem tehetségesebb, mint mondjuk az elmúlt évtized spanyol, francia, olasz vagy portugál kerete.
Így ha a realitásokhoz passzítod az eredményeket, akkor máris látható, hogy a legutóbbi két EB-döntő valójában túlteljesítés volt az angol válogatottól.
Őszentsége Sobri Jóska
Bellingham és Kane posztjan top3-as a posztjan.
Fodent is az utóbbi evekben top5-be tenném.
Védősorban is van legalább 1 , lehet 2 ember aki a posztján top 5-be tuti befért.
Sakat és még jó pár embert nem is említettünk.
Az, hogy tehetségben ez egy elit gárda az biztos.
Hogy ez vagy a Lampard / Gerrard / Owen / Beckham fémjelezte gárda tehetségben erősebb volt az jó kérdés. Lehet.
Toca
Előre most szerintem sokkal tehetségesebb játékosaik vannak a védelem megbontására. Gerrard és Lampard kb. kioltotta egymást.
KeyG
10 hónapja
@Kenny: a Fadi secusok nem Monsters-tagok?Noha nem én lettem megszólítva, de tegnap az 1es villamoson menve haza felé készenlétisek meséltek arról, hogy azért ki kellett menni, meg volt pár hülye mindkét oldalról, és vittek el 5-6 hollandot előállítani.
JC6 (Mr. Miele)
Poloska vagyok.