Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Amìg egy janicsár meg nem csavarintja.Bolla meg úgy néz ki, mint a tetovált lányJátszhat piercinggel az orrában?
Willie Parker
csebi
11 hónapja
Csak negyszer ment, mind a negyszer bejutottak moge es helyzet lett 😀Fiola kurva gyenge amugy. Rajta kivul azert hozzak magukat a legtobben.Nem is megy arra a labda, mi bajod?
Stez
😅
JC6 (Mr. Miele)
11 hónapja
Bolla meg úgy néz ki, mint a tetovált lányJátszhat piercinggel az orrában?
Willie Parker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
11 hónapja
Amúgy Kerkez a PL-ben is hetek óta marha jól ad be
Poloska vagyok.
11 hónapja
Bolla meg úgy néz ki, mint a tetovált lány
11 hónapja
vfdbfdsn
175
Ezek a Kerkez beadások brutálisak
11 hónapja
Kerkez baszott jol ad be. Minden beadasabol veszely van.Pont ezt akartam írni én is, csak nekem a netes adás miatt csúszik a meccs
Stez
Poloska vagyok.
11 hónapja
Addig jó nekünkFiola kurva gyenge amugy. Rajta kivul azert hozzak magukat a legtobben.Nem is megy arra a labda, mi bajod?
Stez
😅
JC6 (Mr. Miele)
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Kerkez baszott jol ad be. Minden beadasabol veszely van.
11 hónapja
Fiola kurva gyenge amugy. Rajta kivul azert hozzak magukat a legtobben.Nem is megy arra a labda, mi bajod?
Stez
😅
11 hónapja
Fiola kurva gyenge amugy. Rajta kivul azert hozzak magukat a legtobben.
11 hónapja
Miért emainek írod az anált?Elég volt csak egy email ha szoros nem számít (azt a szavazást linkeltem, nem Dzsudzsi vezet most, valszeg akkor sem ő nyert)Szíjjas egész nap nyomkodta a gombot, hogy Dzsuvás Balázs bejussonZsuzsám bmeg....a 30-as èvektől a 80-as èvek vègèig bmelyik válogatott inkább befèrt volna a posztján mint mint ő.....röhögsèges.....de ja Wiili Orban is èrdekes Kerkez meg sehol nem tett le mèg annyit, majd talán 10 èv múlva. Èrtem hogy kellenek a ma hősök ès itt nehèz objektívnek lenni, de akkor is na....nem tudom ki rakta ezt össze. Ja igen látom... akkor nem csodálom a szavazas vègeredmènyèt....
Matthew99
dande2
Willie Parker
zacknorb
11 hónapja
Nem mered beírni a Carpatian Brigade oldaláraNagy makunk amugy, hogy nagyjabol a teljes torok vedelem serult, a masik fele meg el van tiltva, ha itt lenne Demiral, azert itt lenne szenvedes, igy meg annyira lyukasak hatul, hogy siman kaphatnak harmat.Istenkáromló vagy mindjárt neked esnek
Stez
ThundersNFL a Paraszt
11 hónapja
Nagy makunk amugy, hogy nagyjabol a teljes torok vedelem serult, a masik fele meg el van tiltva, ha itt lenne Demiral, azert itt lenne szenvedes, igy meg annyira lyukasak hatul, hogy siman kaphatnak harmat.Istenkáromló vagy mindjárt neked esnek
Stez
Draft

11 hónapja
Nem mondod? 😉Idegenben lőtt gol megvan ezazMár szart sem ér
csebi
ThundersNFL a Paraszt
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
11 hónapja
Nagy makunk amugy, hogy nagyjabol a teljes torok vedelem serult, a masik fele meg el van tiltva, ha itt lenne Demiral, azert itt lenne szenvedes, igy meg annyira lyukasak hatul, hogy siman kaphatnak harmat.
11 hónapja
Lol, ezzel a cserével konkrétan szerintem jobbak lettek a törökök
Poloska vagyok.
11 hónapja
Idegenben lőtt gol megvan ezazMár szart sem ér
csebi
Draft

11 hónapja
Idegenben lőtt gol megvan ezaz
11 hónapja
Çıkar şunu seni palyaço
11 hónapja
Elég volt csak egy email ha szoros nem számít (azt a szavazást linkeltem, nem Dzsudzsi vezet most, valszeg akkor sem ő nyert)Szíjjas egész nap nyomkodta a gombot, hogy Dzsuvás Balázs bejussonZsuzsám bmeg....a 30-as èvektől a 80-as èvek vègèig bmelyik válogatott inkább befèrt volna a posztján mint mint ő.....röhögsèges.....de ja Wiili Orban is èrdekes Kerkez meg sehol nem tett le mèg annyit, majd talán 10 èv múlva. Èrtem hogy kellenek a ma hősök ès itt nehèz objektívnek lenni, de akkor is na....nem tudom ki rakta ezt össze. Ja igen látom... akkor nem csodálom a szavazas vègeredmènyèt....
Matthew99
dande2
Willie Parker
Poloska vagyok.
11 hónapja
Egál
Draft

11 hónapja
Érett

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon