Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
A kurva anyádat Michael Oliver
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
Sikerült hamar eldönteni a meccset, jól van.Mi ez a borzalmas kezdő az Arsenalnál? Most nézem ,hogy Odegaard is sérült, lemaradtam róla. Balra ott van Zinchenko meg Calafiori, még is a 18 éves Lewis-Skelly kezd.
Már csak Arsenal és Nottingham pontvesztések kellenének.
Mikey
11 hónapja
Amúgy Salah játéka iszonyat idegesítő 😆
11 hónapja
Sikerült hamar eldönteni a meccset, jól van.Már csak Arsenal és Nottingham pontvesztések kellenének.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
Tök mind1 szerintem ,egyedül ha Iraola számít, a többi posztra találnak embert.Amúgy kiveszed Kluivert juniort meg Kerkezt aztán jószerivel kiesés ellen megy majd a Bmouth.a biztonság kedvéért Semenyót se kéne ott hagyni, még a végén bent tartja őket
- JC6
slowmotion
11 hónapja
Amúgy kiveszed Kluivert juniort meg Kerkezt aztán jószerivel kiesés ellen megy majd a Bmouth.a biztonság kedvéért Semenyót se kéne ott hagyni, még a végén bent tartja őket
- JC6
11 hónapja
Amúgy kiveszed Kluivert juniort meg Kerkezt aztán jószerivel kiesés ellen megy majd a Bmouth.
11 hónapja
Ajj ez nagyon térdszalag gyanús Burnsnél.
11 hónapja
Végre lövünk a tizenhatoson kívülről, elképesztő!
11 hónapja
Profi munka
11 hónapja
Egy óra múlva jön az Ipswich Town elleni bajnoki, van Dijk 300. meccse lesz Liverpool mezben.minjá itt vannak haverék, szal sztem nem sokat látok belőle
Mintha tegnap lett volna, hogy kétkedve fogadtam a leigazolását...
Mikey
a lényegen még itt voltam 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Hogy odament Salah azonnal, hogy legközelebb passzolja már le neki 😂
11 hónapja
SzoBOSSlai!!
11 hónapja
Dominik szépet kent
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Attyaég micsoda undorító fault Raum-on...🤮🤮Szerk:
A karma odab.aszott!! 😎
Szerkesztette: Tony Adams
11 hónapja
Egy óra múlva jön az Ipswich Town elleni bajnoki, van Dijk 300. meccse lesz Liverpool mezben.Mintha tegnap lett volna, hogy kétkedve fogadtam a leigazolását...
11 hónapja
Csak tudnám hogy Gallas mi a francot keres Magyaroszágon 😃Honvéd akadémián dolgozgat
- JC6
Poloska vagyok.
11 hónapja
walker city->ac milan.Idén egy kalap szar jobban játszott nála, plusz van az asszonyos válós story is.
miert?nem jatszott mar sokat vagy csak a fasza ki lett?
YoungZeeZee
Poloska vagyok.
11 hónapja
Szerencsére az olaszoknál rondábbak is a nők mint a szigetországban így a kísértés se lesz akkora...walker city->ac milan.Jól helyen kapizsgálsz, a faszával volt gond! 😁😁
YoungZeeZee
(Bár házas, de október végén kiderült hogy több nőtől van még gyereke, a válást is belengették, lehet hogy az egykori Love Island-es feleség nem akart az országban maradni. Ha gazdag vagy, és a feleséget kell kiengesztelni, Milánó nem lehet egy szar hely.🤪)
Tony Adams

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
11 hónapja
walker city->ac milan.Jól helyen kapizsgálsz, a faszával volt gond! 😁😁
YoungZeeZee
(Bár házas, de október végén kiderült hogy több nőtől van még gyereke, a válást is belengették, lehet hogy az egykori Love Island-es feleség nem akart az országban maradni. Ha gazdag vagy, és a feleséget kell kiengesztelni, Milánó nem lehet egy szar hely.🤪)
11 hónapja
YoungZeeZee
9 412
walker city->ac milan.miert?nem jatszott mar sokat vagy csak a fasza ki lett?
11 hónapja
Csak tudnám hogy Gallas mi a francot keres Magyaroszágon 😃
11 hónapja
Ennyi, csak ez annyiban is szánalmasabb, mert az előző Pártelit, amikor egy csapatot így fényezett mint a Vasas, Honvéd, Dózsa, azok azért legtöbbször komoly csapatok ellen léptek pályára, értelmezhetetlen pénzekért, konkrétan csak gombokért..,“Teljesen egyenrangú ellenfél a Fradi.” “Taktikailag ez a meccs megvan.”Azért az jelentős kontextus, hogy az első soros mondatokat Dragóner mondta, és mellette van Henya, akit az egész M4-es brigádot kenterbe veri, de Fradi alkalmazott (ezért nem is szabadna Fradi meccsen alkalmazni, legalább is én 1 éve ezt mondom baráti körben).
Miközben Amerikában hatalmas vita zajlik Brady NFL-szakértői összeférhetetlenségéről, idehaza a Fradi meccsein a klub egyik alkalmazottja spineli a narratívát. Miért jobb vajon “kamera által homályosan”?
kj
ozibozi
zacknorb
Legjobb 8-4 között is sokszor/folyamatosan megfordultak.
Néha nyertek
/ legtöbbször nem a nemzetközi porondon/. Kapura azért biztos rúgtak, de/és nem is röhögték ki őket mint most.
Akkor még a magyar játékosokból álló csapatok— légiósok nélkűl— voltak ilyen sikertelenek és egy jóval szűkebb piac /de minőségi/
volt tele nemzetközileg is jegyzett játékosokkal, csapatokkal, ők ennek a nemzetközi klubnak voltak a tagjai.
Ennek a mostani bolsevik bandának nincs oka büszkének lenni, mert most pénz is van, ráAdásul minden is van, csak tehetség és eredményesség nincs.
#a fejlődésmegkerdojelezestbdtb
Szerkesztette: ozibozi