Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Elvettek egy 11-est zsozééktőlRúghatnak eleget nem sokára.
ozibozi
11 hónapja
És odahaza?mikor rúgott a MU utoljára 4-et? 😊tavaly októberben a ligakupában
NB2
Löfli
11 hónapja
Közben megy a Concacaf Champions Cup is, az USA csapatai egész jól mennek, mind2 Los Angelesi ott van a negyeddöntőben, és az Inter Miami is jól áll.
11 hónapja
Na ez a világ vicce az ELben tart a legtovább a győzelmi esèlye a Spursnek 😀😀😀 eztet se gondoltam volna
11 hónapja
mikor rúgott a MU utoljára 4-et? 😊tavaly októberben a ligakupában
NB2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
mikor rúgott a MU utoljára 4-et? 😊
11 hónapja
Ez Hamarkameratene fixen magyar csapat, csak magyar szavakból áll a nevük.
11 hónapja
YoungZeeZee
9 509
hummelsI am sorry @OfficialASRoma . I want to apologize to our fans and my teammates. I let everyone down today with a mistake that was simply stupid and horrendous. These games used to be the games my team could rely on me, now i fu**** up and cost the whole club the dream of winning the Europa League. Don‘t know what else to say, I am as disappointed in me like all of you.
11 hónapja
ez a bíró hülye az MU meccsen 😀😀😀DDDDDDDDd
11 hónapja
négy4444 ! 😀nem láttam az esetet, csak vicceskedni szerettem volna 😀oké, csak ez sztem nem azhááááátnem hát, még csak három tizi volt! 😊
Negritis, a vajda
bogjosi
Negritis, a vajda
(amúgy összefoglalóban láttam az első tizit, hát..inkább a támadó szabálytalankodott de Ligttel kb, másodiknál Hojlund ha nem Hojlund, akkor az alapból gól, és nem egy kérdéses, ámde azért adható tizi...végén majd megnézem a harmadikat, mindenesetre ez a tizi párbaj..nevetséges)
bogjosi
szerk.: vagy mégse 😀
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
11 hónapja
Nem hiszem el ezt a Rangerst more
11 hónapja
Nem is ertem, miert nem allando kezdo Maddison a spursben, messze o a legjobb kp a keretben. Iszonyat jol lat a palyan es szervez. Kb o az a csapatnak, mint BrunoF/Odegaard/Palmer.
11 hónapja
jelenleg 3 OT-s meccsünk van!Ez szép volt ,jövök egy sörrel.
NB2
11 hónapja
Szivacs szerencsére már Szentlőrincben parádézikRasmus, Rasmus...megye2 szint vagy..Vasasnak nem kell ott van Szivacsky, Honvédba mehet.
bogjosi
Sixo
Poloska vagyok.
11 hónapja
jelenleg 3 OT-s meccsünk van!
11 hónapja
Glasgowban kezd érdekes lenni