Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Sorozatok

32 feliratkozó

3 órája
KeyG Baltimore Ravens 14 712
Imádom ahogy felnézek egy jelen esetben Facebookra mondjuk és a From 10. részéről tele van videókkal a fal. Hivatalos megjelenés holnap van, de ugye az MGM-nél kint már megjelent.
Már két dolgot tudok az évadzáróból.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
21 órája
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 990 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Aranyélet

Hát ez baromi jó volt!
Nem gondoltam volna, hogy magyar sorozatgyártásban van ilyen. A 2. évad volt a kedvenc míg a 3. évadban volt egy olyan rész, ami technikailag, megvalósításilag és még történetileg is nagyon jó vagy inkább kiemelkedő volt.
Tuti innét ,lopták' a House of hill haunting egy snittes részét. 🙂
Voltak benne klisék, unalmas szálak, idegesítő karakterek de sokkal-sokkal több volt a pozitívum mint a negatív.
..és még a vége is meglepett.
Szóval nagy pacsi mindenkinek!
1 napja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 701 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Fuhh, ez az utolsó két From rész... kezd elmenni nagyon rosszba. Nem tetszik, hogy így menet közben változnak a szabályok csak úgy.
warr_b
Nekem már a masodik evadtol össze-visszasagnak hat. S akkor meg emellé jon, hogy negyedik evadnal járunk de csak a kérdőjelek sokasága van meg mindig. Az otodik lesz az utolso, szóval tancsak lehull a lepel.
Ventura
Én 2. évad vége fele közelitek, eddig tetszik kifejezetten, legtöbb rész nagyon bejön eddig.
zavi27
Ha idáig tetszett, szerintem azután is fog.
KeyG
Jah, persze, egyébként azért nézem én is, mert a misztikum ott tart. 😀

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

2 napja
Fuhh, ez az utolsó két From rész... kezd elmenni nagyon rosszba. Nem tetszik, hogy így menet közben változnak a szabályok csak úgy.
warr_b
Nekem már a masodik evadtol össze-visszasagnak hat. S akkor meg emellé jon, hogy negyedik evadnal járunk de csak a kérdőjelek sokasága van meg mindig. Az otodik lesz az utolso, szóval tancsak lehull a lepel.
Ventura
Én 2. évad vége fele közelitek, eddig tetszik kifejezetten, legtöbb rész nagyon bejön eddig.
zavi27
Ha idáig tetszett, szerintem azután is fog.

We are just the Ravens!
2 napja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 732 — Amerikai sportok rajongója
warr_b
Ventura

Szerkesztette: zavi27
2 napja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 701 — 🏈🐬🐂🤘🏽
warr_b

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

2 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 971 — Lucas Scott
na ez már prime GOT volt.
Kenny
bizony. tegnap potoltam, es vegre volt minden, ami egy GoTban kell, hogy legyen. beletettek a beletennivalot

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 napja

Nekem tetszett, hozott egy nagyon jó 7-es szintet nálam, le is daráltam a meccsek ellenére a végére akartam érni.
Tudom hogy egy mese az egész és hogy le lesz győzve Azula de a csaj verhetetlennek tűnik Aang Dr. Manhattan cheat kódja nélkül.

We are just the Ravens!
2 napja
Kenny Atlanta Falcons 11 702 — Omar's Coming Yo!
na ez már prime GOT volt.

2 napja
Nem vagyok biztos benne, hogy ebben a topikban a helye és a célközönség sem itt található, de az utóbbi idők legjobb mesesorozota a Bluey.
Azon kevesek közé tartozik amelyiket nemcsak a gyerekeim miatt nézek meg szívesen.
Persze nem hátrány az sem, hogy 5 perc egy rész, de engem nagyon megvett.
kittli
Múlt hónapban fizettem először elő a Disney+-ra (a Shogun nálam minden idők egyik legjobb szériája is lett), és hát a gyerek nagyon rákapott, a sparban pedig már lehet kapni Bluey-s müzlit 😊
r.baggio
toy storyk is fent vannak amúgy 😊
ha már kint az új rész

de erről majd a filmekbe írok ha lesz kis levegőm
Negritis, a vajda
Én az Avatar sorozatot tolom a 2. évadot, sparban az is volt.

We are just the Ravens!
2 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 039 — The Mathematician
Nem vagyok biztos benne, hogy ebben a topikban a helye és a célközönség sem itt található, de az utóbbi idők legjobb mesesorozota a Bluey.
Azon kevesek közé tartozik amelyiket nemcsak a gyerekeim miatt nézek meg szívesen.
kittli
Múlt hónapban fizettem először elő a Disney+-ra (a Shogun nálam minden idők egyik legjobb szériája is lett), és hát a gyerek nagyon rákapott, a sparban pedig már lehet kapni Bluey-s müzlit 😊
r.baggio
toy storyk is fent vannak amúgy 😊
ha már kint az új rész

de erről majd a filmekbe írok ha lesz kis levegőm

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 napja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 135 — no es importante
kittli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 napja
warr_b Washington Commanders 30 434 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 napja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 281
Direkt terápia - Apple

Komolyan mondom, többször írtam már róla, de nálam TOP3 sorozat ever. Egy havidíjat simán megér, hogy megnézzétek, rengeteget ad!
4 napja
Mikey Cincinnati Bengals 21 830
 variety.com/2026/tv/news/ponies-canceled-peacock-1236780171/
Negritis, a vajda
Nyilván, végre volt egy hangulatos, kellemes sorozat, azt is egy évad után kaszálják.

Huh de utálom a mai film- és sorozatkészítő világot. 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 039 — The Mathematician
 variety.com/2026/tv/news/ponies-canceled-peacock-1236780171/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 990 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Most a zsánert untam meg vagy ezek a Harlan Coben feldolgozások egyre gyengébbek.

Úgyis megtalállak a legújabb, de se nem izgalmas, se nem csavaros.
Sam Worthington sem adja el annyira a szerepet. Legalább van benne egy Jonathan Tucker. 🙂
5 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 093 — Apu ökölbeszorított keze
Alaposan berúgta azt a bizonyos ajtót a Sárkányok Háza 3. évada. Te jó ég.
iktriad
Egy kopasz biztos le lesz fejezve a következő részben. 😀
KeyG
Biztos?

5 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 088 — Saturday Night Lights
Elkaszálták a Borroughs-t, magasak voltak a gyártási költségek és Dufferék is mennek a Paramounthoz.
A Nyugdíjas forradalmárok magyar címadás megágyazhatott a döntésnek.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 971 — Lucas Scott
na bazz en meg csak csutortok este tudom megnezni

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
6 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 061 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
iktriad
KeyG
Azt nem tudom, de egyébként tökéletes 9. rész lett volna (igen, ennyire drámai) ha nem olyan spúr a Warner. Mindegy, az a lényeg, hogy most már nézhetjük.
6 napja
iktriad

We are just the Ravens!
6 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 061 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
7 napja
Mikor lesz az hbo-n a HoD ?
Várjak éjfélig?
Janek
Hajnali háromtól talán.
warr_b
Szerintem Hétfő reggel 3 óra az. Nem?
KeyG
De.
warr_b
Most megy HBO3-on a komplett 2.évad.
iktriad
Ja, végül is a fene se emlékszik már rá, mi volt.
warr_b
Én igen, volt egy jó csata a 4. részben, a többi meg egy nagy teaser volt a 3.évadra. 😀
7 napja
warr_b Washington Commanders 30 434 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mikor lesz az hbo-n a HoD ?
Várjak éjfélig?
Janek
Hajnali háromtól talán.
warr_b
Szerintem Hétfő reggel 3 óra az. Nem?
KeyG
De.
warr_b
Most megy HBO3-on a komplett 2.évad.
iktriad
Ja, végül is a fene se emlékszik már rá, mi volt.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"