Sorozatok
32 feliratkozó
1 órája
Természetesen, még Reacher is megváltoztatta a nevét. 🙂2010-es évekbeli feelingem van.Csak L betűs lehet? 😀
Már 4 sorozatom megy hetibe.
/Lanterns, Lasso, Leacher, Lioness 😁
steelwolf
bcsarli, Udvari Főkóstoló
2 órája
Aki bedobta a TD-et a Lanterns kapcsán, mehet büntibe.Kurva jó volt, kár volt megnézni mert várhatok 1 hetet a kövire.Ma kezdődik a /True Detective új évada 🙃 / Lanterns!Taylor edző lubickol a szerepben 🙂
steelwolf
steelwolf
True Detective-es volt igen. 😅
KeyG
Eb. tényleg jó volt az első rész, ezer dolog kijöhet belőle (még ha nem is lesz olyan, mint a Watchmen, ami nálam abszolút első).
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
15 órája
2010-es évekbeli feelingem van.Csak L betűs lehet? 😀
steelwolf
15 órája
2010-es évekbeli feelingem van.Nekem hetek óta 2 - Silo, Sárkányok Háza/Lanterns
steelwolf
16 órája
2010-es évekbeli feelingem van.Már 4 sorozatom megy hetibe.
18 órája
Kurva jó volt, kár volt megnézni mert várhatok 1 hetet a kövire.Ma kezdődik a /True Detective új évada 🙃 / Lanterns!Taylor edző lubickol a szerepben 🙂
steelwolf
steelwolf
True Detective-es volt igen. 😅
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
22 órája
Ma kezdődik a /True Detective új évada 🙃 / Lanterns!Taylor edző lubickol a szerepben 🙂
steelwolf
1 napja
Viszlát Pompomlány 🥲Akkor vége lesz a világnak.
24.hu/kultura/2026/08/17/meghalt-hayden-panettiere-breaking/
steelwolf
Rip
Hősökben is mennyivel több lehetőség volt, mint ami kijött.
1 napja
Viszlát Pompomlány 🥲A hősök sorsa már csak ilyen, a világot megmentik, de ők meghalnak.
steelwolf
Fiatalabb volt mint én, ehh.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 napja
az Ice Princessből akkor már Casey és Gen is eltávozott 😕Viszlát Pompomlány 🥲36 kemény, nem vagyok annyi se de rohadt fiatal volt.
steelwolf
A napokban nekem nagyon sok Britney videót dobott fel a Tiktok pedig sosem kerestem rá ahogy reggel láttam a képet akkor tudtam meg ki ő.
Pedig szerepelt az Until Dawnban is a Sikolyból meg ismertem.
KeyG
ha itt beszélünk róla akkor nyilván a hősök
és durva hogy fiatalabb volt mint én 😕
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 napja
Viszlát Pompomlány 🥲36 kemény, nem vagyok annyi se de rohadt fiatal volt.
steelwolf
A napokban nekem nagyon sok Britney videót dobott fel a Tiktok pedig sosem kerestem rá ahogy reggel láttam a képet akkor tudtam meg ki ő.
Pedig szerepelt az Until Dawnban is a Sikolyból meg ismertem.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 napja
Ma kezdődik a /True Detective új évada 🙃 / Lanterns!
3 napja
ha már D23én ezt várom, de ez elvileg december
www.youtube.com/watch?v=SmQa_LCkEDA
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 napja
VisionQuest - október 14Welcome home, Vision.
— Marvel Studios (@MarvelStudios) August 15, 2026
Loading….Marvel Television’s #VisionQuest, arriving October 14 only on Disney+. pic.twitter.com/wWTpyIsbVa
Ahsoka S2 - 2027 január 20
Are you a Jedi… or not?
— Star Wars (@starwars) August 15, 2026
Ahsoka Season 2 premieres January 20 only on @DisneyPlus. pic.twitter.com/NZVk07NnH9
Szerkesztette: iktriad
5 napja
Dagobert bácsi
347
Reacher sorozat 04. évad. Nekem nagyon adja az első 3 rész.
Na meg az Ázsiai riporter csaj azt a kúrva .....
6 napja
Sarkanyok igy a harmadik evad masodik felere azert elert egy igen eros szinvonalat. Lassan epitkezett, nagyon lassan de most mar azt mondom megerte. Kar hogy vagy 2 ev mire folytatjuk pedig beindult a buli.| Alicent kábé súlytalan volt végig. Helaena is, aki azért csak nyomott egy Tommen special-t. talán az ablak is ugyanaz volt.
Olivia Cooke meg az egyik legjobb karakter / szinesz kombo Daemon mellett. Szerintem ot mindenki birja.
JéBé
Aemond meg: hány éves vagy Alys? 150? a picsába, nagyon hot. persze egy kis mom/son PH az full okés hozzá 😀
de az a Stark féle Észak, ahogy rajzfilmfigurákat csináltak belőlük, nagyon gáz volt. mondjuk a seggbekardozás az menő volt, azt adom.
de persze amikor kimegy Ulf a 2 Hightower őrrel, az senkinek nem gyanús, geci 😀
|
beszpojlereztem, hogy ne legyen hiszti.
eh, elbaszták szerintem a végét, vártam mi lesz a cliffhanger vagy ami nagyot üt. de nem jött. több volt ebben.
6 napja
Dunkirkben is ő a csávó aki egy kis ladikon megy át a faterjával.Aegont jatszo srac is jo, parhuzamosan nezem a Rogue Heroes-t ott egy badass sivatagi katonat jatszik alig hittem el hogy ugyanaz a szinesz.Sarkanyok igy a harmadik evad masodik felere azert elert egy igen eros szinvonalat. Lassan epitkezett, nagyon lassan de most mar azt mondom megerte. Kar hogy vagy 2 ev mire folytatjuk pedig beindult a buli.Eleinte nem tetszett, de itt a végére Aegon fasza lett. Mikor megjelent a halottnak hitt Sunfyre és legyakták a hetvenkedő sereget, az elég badass volt.
Olivia Cooke meg az egyik legjobb karakter / szinesz kombo Daemon mellett. Szerintem ot mindenki birja.
JéBé
warr_b
JéBé
6 napja
Igen, az utolsó pár részt nagyon odetette.Aegont jatszo srac is jo, parhuzamosan nezem a Rogue Heroes-t ott egy badass sivatagi katonat jatszik alig hittem el hogy ugyanaz a szinesz.Sarkanyok igy a harmadik evad masodik felere azert elert egy igen eros szinvonalat. Lassan epitkezett, nagyon lassan de most mar azt mondom megerte. Kar hogy vagy 2 ev mire folytatjuk pedig beindult a buli.Eleinte nem tetszett, de itt a végére Aegon fasza lett. Mikor megjelent a halottnak hitt Sunfyre és legyakták a hetvenkedő sereget, az elég badass volt.
JéBé
warr_b
JéBé

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
6 napja
Aegont jatszo srac is jo, parhuzamosan nezem a Rogue Heroes-t ott egy badass sivatagi katonat jatszik alig hittem el hogy ugyanaz a szinesz.Sarkanyok igy a harmadik evad masodik felere azert elert egy igen eros szinvonalat. Lassan epitkezett, nagyon lassan de most mar azt mondom megerte. Kar hogy vagy 2 ev mire folytatjuk pedig beindult a buli.Eleinte nem tetszett, de itt a végére Aegon fasza lett. Mikor megjelent a halottnak hitt Sunfyre és legyakták a hetvenkedő sereget, az elég badass volt.
JéBé
warr_b
6 napja
Sarkanyok igy a harmadik evad masodik felere azert elert egy igen eros szinvonalat. Lassan epitkezett, nagyon lassan de most mar azt mondom megerte. Kar hogy vagy 2 ev mire folytatjuk pedig beindult a buli.Nekem lassú is maradt, gyakorlatilag még 3 évadnyi cselekmeny van vissza a konfliktusból, azt hittem ennél kompaktabb lesz
JéBé
Plane hogy a 7 kiralysag is jól sikerult ott meg 2 regeny van vissza
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
6 napja
Sarkanyok igy a harmadik evad masodik felere azert elert egy igen eros szinvonalat. Lassan epitkezett, nagyon lassan de most mar azt mondom megerte. Kar hogy vagy 2 ev mire folytatjuk pedig beindult a buli.Eleinte nem tetszett, de itt a végére Aegon fasza lett. Mikor megjelent a halottnak hitt Sunfyre és legyakták a hetvenkedő sereget, az elég badass volt.
JéBé

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
6 napja
Sarkanyok igy a harmadik evad masodik felere azert elert egy igen eros szinvonalat. Lassan epitkezett, nagyon lassan de most mar azt mondom megerte. Kar hogy vagy 2 ev mire folytatjuk pedig beindult a buli. Olivia Cooke meg az egyik legjobb karakter / szinesz kombo Daemon mellett. Szerintem ot mindenki birja.
Szerkesztette: JéBé
6 napja
Aria nagyon is pozitiv(gyilkos) 😊Martin eleve úgy írta meg a GoT-t, hogy a lánglelkű veszteseken kívül csak a törpöt zárd a szívedbe, de őt nagyon.igen, de sztem ebben a polgárháborúban, senki, de senki sem lett szerethető, legalábbis Martinnál. ugye épp ezért megy úgy tovább az uralkodás ahogy.de amúgy miért is kell szerethető karakter?mert kell valaki akivel pozitív érzelem alakul ki hogy oda kössön a sorozat
csebi
viszont ha már csak 1 évad van, akkor mások szenvedése is elég kielégülés lehet
én pl a westworldot azért is hagytam rá a 2. évad után mert nem marad minimálisan szimpatikus karakter se aki érdekelt volna
Negritis, a vajda
ez egy tipik olyan polgárháború, ahol mki rohadtul keményen tolta. nem volt jó v gonosz.
csebi
Dzsokijuing