NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Barbárok: végre egy sorozat, ahol nincs buzizás, építkezés, felvezetés, időhúzás, karakterfejlődés meg ilyen felesleges marhaságok 😊
Bele a közepébe, történnek a dolgok, a lómaiak latinul beszélnek (eddig ilyet csak a Romulusnál láttam, pluszpont), nincsenek benne ordas faszságok, logikátlanságok, rendben volt. És csak hat rész, hamar le is lehet darálni 😊
Jól megcsinálták a németek (persze ezt is itt forgatták). A folytatás egyelőre kérdéses, úgy láttam még nincs eldöntve, lesz-e következő évad.
warr_b
Berendelték a 2. évadot!
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
A felszabaditó sorozat a Netflixen.

4 rész, de elég jó, bár furcsa lesz ez a rajzolt világ. Simán ajánlom, de igazából ügyesen merített a nagy elődök által kitaposott elemekből

youtu.be/LPebr-6x3s0
FLZOLI
Mi a pontos műfaja?
Olyasmi mint a Waltz with Bashir? Vagy kevésbé pszichedelikus/pszichotikus és inkább a realizmus / akció jelleg dominál?
Igor
Teljesen reális, mint a Band of Brothers például, élő színészekkel is vették fel, csak aztán tettek bele egy csavart ezzel a kép világgal.

A dráma dominál inkább, nem annyira vér és a nyers erőszak.

több mint 4 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan

4 rész, de elég jó, bár furcsa lesz ez a rajzolt világ. Simán ajánlom, de igazából ügyesen merített a nagy elődök által kitaposott elemekből

youtu.be/LPebr-6x3s0
FLZOLI
Mi a pontos műfaja?
Olyasmi mint a Waltz with Bashir? Vagy kevésbé pszichedelikus/pszichotikus és inkább a realizmus / akció jelleg dominál?

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Mandalorian S02 E03
Na ez már végre valami volt 😀 | Sasha Banks karakterének komolyabb szerepet gondoltam, ez van |
Beki
Te hol nézed?
Chargers LT
Sztem tudod a választ rá. 😀
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 24 204 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Barbárok: végre egy sorozat, ahol nincs buzizás, építkezés, felvezetés, időhúzás, karakterfejlődés meg ilyen felesleges marhaságok 😊
Bele a közepébe, történnek a dolgok, a lómaiak latinul beszélnek (eddig ilyet csak a Romulusnál láttam, pluszpont), nincsenek benne ordas faszságok, logikátlanságok, rendben volt. És csak hat rész, hamar le is lehet darálni 😊
Jól megcsinálták a németek (persze ezt is itt forgatták). A folytatás egyelőre kérdéses, úgy láttam még nincs eldöntve, lesz-e következő évad.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Tény és való h ez a 3. rész volt eddig a legjobb viszont kicsit kezd az a fajta Star Wars-betegség begyűrűzni ebbe az évadba h a cameo- és easteregg-orgia közepette a storyline háttérbe szorul.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Mandalorian S02 E03
Na ez már végre valami volt 😀 | Sasha Banks karakterének komolyabb szerepet gondoltam, ez van |
Beki
Na, ez bíztató, első két rész nagyon gyenge, céltalan volt. Pedig az elején berántott a hangulat megint amiért nagyon szerettem az egész első évadot.
zavi27
az első kettő ilyen töltelék rész volt, fő történet nem haladt, csak hangulat világot adtak át.
| sztem várjunk még ezzel, nincs lezárva ez a 3 másik mandoval a történet, lesznek még ők sztem később |
csebi
Hát mivel ez már a második évad, nem hiszem, hogy 8 részből most kettőnek el kéne még mennie csak erre. Az első évad összes része nagyon jó volt, minden rész hangulatos, kidolgozott, itt már szerintem nem kéne semmit újraalapozni, ha nem nyolc tömény, nagyon fasza epizódot összedobni újra.😊
zavi27
Sztem abszolut nem varhato el h mindig 8 baszo reszt hozzanak ossze. 😊
A sorozat egy mandalorirol szol es ennek a 2. evad tokeletesen megfelel sztem eddig.
Igy is eleg nagy durranas volt h egy force sensitive younglingot bedobtak a sztoriba (az meg csak a raadas h Yoda fajabol szarmazik papiron, amirol semmit sem tudunk -meg-) es a Darksabert az 1. evadban.
| Ha ehhez hozzaveszem h eddig 3 resz alatt kiderult h Boba eletben van, lattunk X-wingeket es nem visszautalast a pokokkal, majd egy 30 perces reszben kiderul nemi extra info arrol a mandalori bandarol (fene tudja mi a jo szo erre 😀) ahol Mando felnevelkedett + h Sasha Banks nem Sabinet alakitja + elhangzik Ahsoka neve + Bo-Katan feltunese alaposan felforgatja az eddigi elmeleteket h mi tortenhet meg az evadban. |
Szoval sztem boven kaptunk ebben a harom reszben annyit, amire nem szamitottunk alapbol. 😉
több mint 4 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
Mandalorian S02 E03
Beki
Na, ez bíztató, első két rész nagyon gyenge, céltalan volt. Pedig az elején berántott a hangulat megint amiért nagyon szerettem az egész első évadot.
zavi27
az első kettő ilyen töltelék rész volt, fő történet nem haladt, csak hangulat világot adtak át.
| sztem várjunk még ezzel, nincs lezárva ez a 3 másik mandoval a történet, lesznek még ők sztem később |
csebi
Hát mivel ez már a második évad, nem hiszem, hogy 8 részből most kettőnek el kéne még mennie csak erre. Az első évad összes része nagyon jó volt, minden rész hangulatos, kidolgozott, itt már szerintem nem kéne semmit újraalapozni, ha nem nyolc tömény, nagyon fasza epizódot összedobni újra.😊
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 154 — The Mathematician
A Star Trek: Discovery 3. évada eddig bitang jó, bőven jobb, mint a második, és az elsőt is megközelíti bőven, sőt. A mostani a rész (3x05) szerintem a sorozat eddigi csúcspontja.
Gyurma Pappa

(Ő amúgy itt David Cronenberg, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint Az erőszakos múlt, az Eastern Promises vagy az EXistenZ. Nehogy már csak a Mandalorianben legyenek neves rendezők, mint Werner Herzog vagy Waititi. 😊 )
iktriad
Mondjuk én Cronenbergtől nem ezeket mondanám, hanem inkább a Veszett, A légy, Karambol közül, bár igazából bármelyik testhorrorját 😊
warr_b
meg is nézem ma végre a legyet 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Mandalorian S02 E03
Beki
Te hol nézed?
Chargers LT
Igaz nem engem kérdeztél!
De ncore-n mindig fent van az aktuális rész!
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 964 — Lucas Scott
Mandalorian S02 E03
Beki
zavi27

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 24 204 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A Star Trek: Discovery 3. évada eddig bitang jó, bőven jobb, mint a második, és az elsőt is megközelíti bőven, sőt. A mostani a rész (3x05) szerintem a sorozat eddigi csúcspontja.
Gyurma Pappa

(Ő amúgy itt David Cronenberg, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint Az erőszakos múlt, az Eastern Promises vagy az EXistenZ. Nehogy már csak a Mandalorianben legyenek neves rendezők, mint Werner Herzog vagy Waititi. 😊 )
iktriad
Mondjuk én Cronenbergtől nem ezeket mondanám, hanem inkább a Veszett, A légy, Karambol közül, bár igazából bármelyik testhorrorját 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Gyurma Pappa

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Mandalorian S02 E03
Beki
Te hol nézed?

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 197 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Fúú a The Queen’s Gambit nekem nagyon bejött, régen rántott be darálásra sorozat, most ez is megtörtént. Anya Taylor-Joy pedig zseniálisat alakított!
Tony Adams
biztos velem van a baj, mert tényleg csak istenítést hallottam a sorozatról, de én nem értem a hype-ot 😀 mármint tényleg jó, de egyáltalán nem kiemelkedő, csak idén volt ennél kb 20 jobb új sorozat 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 218 — Egyéb témák lakó

több mint 4 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Fúú a The Queen’s Gambit nekem nagyon bejött, régen rántott be darálásra sorozat, most ez is megtörtént. Anya Taylor-Joy pedig zseniálisat alakított!
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com

youtu.be/LPebr-6x3s0

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Mandalorian S02 E03
Beki
| A Corvus nevű bolygó, amelyre Bo-Katan utal...az nem lehet, hogy inkább egy teszt Mandó számára és inkább a Corvus nevű corvettere utal? Mivel Calodan nevű város sincs...nyilván bármikor behozhatnak egy új bolygót, de gyanús h ezzel nem vesződnek most. |
több mint 4 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
Mandalorian S02 E03
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Mandalorian S02 E03
több mint 4 éve
Amúgy az oszmán birodalom után megnéztem az utolsó cárokat is a netflixen. nekem mindkettő bejött, tetszik, ahogy a netflix csinálta ezt a két sorozatot vegyes stílusban.
emiatt elkezdtem nézni a Róma császárait, de nem jön be annyira, mint a másik kettő.
csebi
A róma császárai sztem kifejezetten gagyi
peach
igen ugyanez a véleményem, lehet kaszálni is fogom.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Amúgy az oszmán birodalom után megnéztem az utolsó cárokat is a netflixen. nekem mindkettő bejött, tetszik, ahogy a netflix csinálta ezt a két sorozatot vegyes stílusban.
emiatt elkezdtem nézni a Róma császárait, de nem jön be annyira, mint a másik kettő.
csebi
A róma császárai sztem kifejezetten gagyi

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
 www.sorozatbarat.club/video/series/9555/A_felszabadito_online_sorozat/01_evad