NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 154 — The Mathematician
Megnéztem a Farkas gyermekeit. Háááát izé... Alapvetően szerintem érdekesen indult, még ha lassan is, de engem ez nem zavart. Viszont a végére számomra elfajult a dolog és "túl sok lett". Persze végtelen szálon lehet majd tovább vinni a következő évadokat, de ha lesz is, az valószínűleg már nélkülem fog megtörténni.
Gorcsev
Lezárt sorozat?
Kerek egész, vagy annyi szálat hagytak lógva, annyi kérdést nyitva, hogy bizonyosan lesz(nek) még évad(ok)?
Sobri Jóska
Lesz(nek) még évad(ok). (Hacsak nem bukott akkorát a sorozat, hogy nem éri meg folytatni. Nem tudom milyen a megítélése, mert nem olvastam kritikákat.)
Gorcsev
tudtommal elég pozitív, bár a szezonzáró sokakat kiakasztott
a második évad tuti elkészül és majd annak a nézettsége dönt
Negritis
Na azon én is csak pislogtam, hogy mi a fasz. Nem voltam lenyűgözve.
Gorcsev
én még nem láttam, de most hogy a 4. évadjával a Sopranosnak végeztem nézek más sorozatokat is kicsit
a Blood of Zeus jó volt, most a Boys-Witcher-Umbrella Academy-Wolf Children közül jön vmi
aztán sztem God of Highschool

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Gorcsev Pittsburgh Steelers 500
Megnéztem a Farkas gyermekeit. Háááát izé... Alapvetően szerintem érdekesen indult, még ha lassan is, de engem ez nem zavart. Viszont a végére számomra elfajult a dolog és "túl sok lett". Persze végtelen szálon lehet majd tovább vinni a következő évadokat, de ha lesz is, az valószínűleg már nélkülem fog megtörténni.
Gorcsev
Lezárt sorozat?
Kerek egész, vagy annyi szálat hagytak lógva, annyi kérdést nyitva, hogy bizonyosan lesz(nek) még évad(ok)?
Sobri Jóska
Lesz(nek) még évad(ok). (Hacsak nem bukott akkorát a sorozat, hogy nem éri meg folytatni. Nem tudom milyen a megítélése, mert nem olvastam kritikákat.)
Gorcsev
Negritis
Na azon én is csak pislogtam, hogy mi a fasz. Nem voltam lenyűgözve.

"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 4 éve
Gorcsev
Lezárt sorozat?
Sobri Jóska
Gorcsev

több mint 4 éve
Gorcsev
Lezárt sorozat?
Sobri Jóska

"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Gorcsev
Lezárt sorozat?

több mint 4 éve

több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Még két részem van hátra a Bly Manorból. Első négy nagyon adta a lassúsága ellenére is, több zseniális színészi játékkal, az 5, 6, 7 már kicsit wtf volt nekem ezzel a sok flashback/álom/emlék tökömtuggyamivel, kiváncsi leszek mit hoznak ki belőle és hogy zárják le... az mondjuk biztos, hogy horrornak távolról sem nevezném.
warr_b
Olyan szépen mesél Liptai Klaudia! 😊
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 24 205 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Még két részem van hátra a Bly Manorból. Első négy nagyon adta a lassúsága ellenére is, több zseniális színészi játékkal, az 5, 6, 7 már kicsit wtf volt nekem ezzel a sok flashback/álom/emlék tökömtuggyamivel, kiváncsi leszek mit hoznak ki belőle és hogy zárják le... az mondjuk biztos, hogy horrornak távolról sem nevezném.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Star Trek: Discovery ?
Első 3 rész után tetszik
Bár nem vagyok fan előzmény sorozatot nem láttam egyet se csak a új filmeket de így is érthető.
Rózsa Sándor (betyár)
Én ledaráltam a 2 évadot izibe, beszívott pedig nem vagyok Trekkie.
Lesz benne egy jó csavar(meg pár kisebb), majd írd meg mit szólsz hozzá 😀
Az évadzáró végi jelenet pedig libabőrös 😊

A harmadik évad is jól kezdődik, nem laposodik el.
petey
Megnéztem az első évadot (vagy is már a másodiknál vagyok)
Baszott jó eddig nagyon nehéz abba hagyni végre egy jó kis Sci-fi
És igazad volt az elso evad utolso resze nagyon epic volt
több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 218 — Egyéb témák lakó
Expanse esetében pedig nemtom h sorozat vagy könyv legyen
Negritis
Könyv.
Sobri Jóska
Könyv. Írtam az egész sorozatról egy ajánlást év elején, könyves topikba.

Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
Első 3 rész után tetszik
Bár nem vagyok fan előzmény sorozatot nem láttam egyet se csak a új filmeket de így is érthető.
Rózsa Sándor (betyár)
Én ledaráltam a 2 évadot izibe, beszívott pedig nem vagyok Trekkie.
Lesz benne egy jó csavar(meg pár kisebb), majd írd meg mit szólsz hozzá 😀
Az évadzáró végi jelenet pedig libabőrös 😊

A harmadik évad is jól kezdődik, nem laposodik el.

több mint 4 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
En nagyon elveztem a konyveket. A sorozatot nagyon vartam. Lehet, ha azzal kezdem, jobb. De mint szinte mindig, a konyv utan a sorozat csalodas. Nem tudom magam belealmodni semmibe. Steril, keszen kapok mndent, nem kell fantazia. Egyszerusitett karakterek, egyszerusitett tortenet.
Azt mondjak, hosszabb ido olvasni. OK. De ez nekem elony. Van ido reszletezni, amit a filmen nincs.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Negritis
Könyv.
Sobri Jóska
az a bajk h ami időm van olvasásra azt xianxia/xuanhuan olvasással töltöm
Negritis
Akkor ez eldőlt.

Egyébként a könyv olvasása se hosszabb ha úgy számolsz, hogy az S1 az 10 epizód az S2 meg 13, és átlag 50 perc egy epizód, akkor az kb. 19 óra.
Az első két könyv meg kb. 1200 oldal, ami 1 perc per oldallal számolva 20 óra.

több mint 4 éve
Negritis
Könyv.
Sobri Jóska
az a bajk h ami időm van olvasásra azt xianxia/xuanhuan olvasással töltöm

több mint 4 éve
Negritis
Könyv.

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Első 3 rész után tetszik
Rózsa Sándor (betyár)
Én nézem azt is és a Mandaloriant is. Hogy shawnka egyik kedvenc mostanság használt kifejezést idézzem, szétadom, hogy most egy darabig minden héten csütörtökön a Star Trek, pénteken a Star Wars kvázi zászlóshajója ajándékoz meg 1-1 új résszel.
Azt tudod, hogy a Discoverynek a 3. évada megy (az elsőt -én is- imádtam, a másodikat nem annyira, a mostani egyelőre tetszik az első 3 rész alapján)? Vagy te most kezdtem az 1-t?
iktriad
Most kezdtem de már 7 résznél vagyok az első évadból
Eddig tetszik nagyon
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
akik látták a Queens gambit-et

www.youtube.com/watch?v=oIMaTKOZG-8
 www.youtube.com/watch?v=MaMv4cQtEnw
Negritis
Kellene egy chess topik
Gergőbácsi
S lőn:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Sakk - Egyéb témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 032 — Packers Suicide Squad

Negritis
Kellene egy chess topik

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
nekem a star trek annyi amennyit láttam az új filmekből
sorozatok meg ezek nem érdekelnek 😀

én babylon 5-t meg stargate-t néztem gyerekként (sw mellett), aztán belezúgtam a mas effectbe
szórakoztam a farscapen

azóta nem volt űr sci fi sorozat sztem ami rendesen elkapott (altered carbon sztem nem az)
az Orwille S1 egész jó volt, de abból se néztem még meg a 2. évadot
Negritis
A Babylon 5-t én is nagyon imádtam a világa miatt. Plusz Susan Ivanova majdnem akkora eye candy kedvenc volt mint Hetes a Voyagerben.

A The Orville 2. évadát én se láttam, de akik igen, azok ódákat zengenek róla.
több mint 4 éve
Első 3 rész után tetszik
Rózsa Sándor (betyár)
 www.youtube.com/watch?v=_U8te6QIteg
Negritis
A Picard 1. évada elég érdekes volt. Megvoltak az erényei(Picard, Rios és persze Jeri Ryan újra Hetesként) de azért néha lehetett húzni a szádat miatta(az irók túl sokat Mass Effecteztek...). A főcime pedig majdnem annyira tetszik, mint a Discoveryé, ami nagy szó, mert utóbbi egyszerűen zseniális.
iktriad
nekem a star trek annyi amennyit láttam az új filmekből
sorozatok meg ezek nem érdekelnek 😀

én babylon 5-t meg stargate-t néztem gyerekként (sw mellett), aztán belezúgtam a mas effectbe
szórakoztam a farscapen

azóta nem volt űr sci fi sorozat sztem ami rendesen elkapott (altered carbon sztem nem az)
az Orwille S1 egész jó volt, de abból se néztem még meg a 2. évadot

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Első 3 rész után tetszik
Rózsa Sándor (betyár)
 www.youtube.com/watch?v=_U8te6QIteg
Negritis
A Picard 1. évada elég érdekes volt. Megvoltak az erényei(Picard, Rios és persze Jeri Ryan újra Hetesként) de azért néha lehetett húzni a szádat miatta(az irók túl sokat Mass Effecteztek...). A főcime pedig majdnem annyira tetszik, mint a Discoveryé, ami nagy szó, mert utóbbi egyszerűen zseniális.
több mint 4 éve
Első 3 rész után tetszik
Rózsa Sándor (betyár)

több mint 4 éve
Első 3 rész után tetszik
Rózsa Sándor (betyár)
Én nézem azt is és a Mandaloriant is. Hogy shawnka egyik kedvenc mostanság használt kifejezést idézzem, szétadom, hogy most egy darabig minden héten csütörtökön a Star Trek, pénteken a Star Wars kvázi zászlóshajója ajándékoz meg 1-1 új résszel.
Azt tudod, hogy a Discoverynek a 3. évada megy (az elsőt -én is- imádtam, a másodikat nem annyira, a mostani egyelőre tetszik az első 3 rész alapján)? Vagy te most kezdtem az 1-t?
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 463 — Слава Україні! Героям слава!
Flanagan alkotott ismét, jó volt ez a Bly Manor. Nem annyira jó mint a Hill House, de azért bőven rendben volt ez a 9 rész, szeretem. 😊

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv