NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
The Boys 2.évad 3.részénél tartok
De valami ritka gyenge.
Itt ezalatt az 1 évadot is értem.
Csak azért nézem végig mert nem szeretek sorozatot félbe hagyni +csak 8 részes az évad.
Rózsa Sándor (betyár)
Nem mindenki érti a poént , nincs ezzel gond 😊
Egyébként annyira nem volt nagy császár szerintem se, mint amennyire mindenki oda volt érte.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
The Boys 2.évad 3.részénél tartok
De valami ritka gyenge.
Itt ezalatt az 1 évadot is értem.
Csak azért nézem végig mert nem szeretek sorozatot félbe hagyni +csak 8 részes az évad.
több mint 4 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Mandalorian 😍
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 154 — The Mathematician
 www.pcguru.hu/hirek/uj-sorozatok-az-hbo-go-n-hetvegi-premierek/58689

ROMULUS – 1. évad 1-2. rész

Műfaj: dráma / történelmi
Szereplők: Andrea Arcangeli, Marianna Fontana, Francesco Di Napoli, Giuseppe Schillaci, Emilio De Marchi
Leírás: A Kr.e. 8. században, a Tiberis folyó partja mentén kialakult primitív és brutális világban az emberek sorsát a természet és az istenek döntik el. Az archaikus nyelven folytatott széria ennek a világnak a története, amelyet három ember – Iemos, Wiros és a Vesta-szűz Ilia – szemszögéből láthatunk. Miközben ezek a férfiak és nők megtanulják, hogyan alakítsák saját sorsukat, egy kegyetlen és védelmező nőstény alak egy új társadalom kialakulásához vezet, megalapozva az egyik legnagyobb birodalmat.

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
 www.youtube.com/watch?v=sbMNcd6SCGc
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 24 204 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Végignéztük a Last Kingdom-ot, jó, hogy lesz 5. évad mert a történetben még van annyi 😊

Nekem bazira tetszik, hogy nincs az utazunk 3 részen át időhúzás, egyből a következő snittben már oda is értek, tök mindegy hány napnyi lovaglásra van a másik helyszín 😀

Mehet is Stefanie Martini a legszebb szinésznők közé 😊

FLZOLI
Én mondtam anno 🙂😉

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Végignéztük a Last Kingdom-ot, jó, hogy lesz 5. évad mert a történetben még van annyi 😊

Nekem bazira tetszik, hogy nincs az utazunk 3 részen át időhúzás, egyből a következő snittben már oda is értek, tök mindegy hány napnyi lovaglásra van a másik helyszín 😀

Mehet is Stefanie Martini a legszebb szinésznők közé 😊

Szerkesztette: FLZOLI

több mint 4 éve
Netflixen van egy sorozat, egy sakkozo lanyrol. Eleg jo. Sakk igazabol nem nagyon van benne, sajnos. Nem akartak, gondolom, farasztani az embereket, nehogy feladjak. Attol a tortenet jo.
The Queen`s Gambit
ulpianus
Héten megnéztem és emiatt csalódtam benne h a sakk érintőleges volt. Agadmatornak azonban van két videója két meccset elemezve.
csebi
Mar 3 😊

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 964 — Lucas Scott
Netflixen van egy sorozat, egy sakkozo lanyrol. Eleg jo. Sakk igazabol nem nagyon van benne, sajnos. Nem akartak, gondolom, farasztani az embereket, nehogy feladjak. Attol a tortenet jo.
The Queen`s Gambit
ulpianus
Héten megnéztem és emiatt csalódtam benne h a sakk érintőleges volt. Agadmatornak azonban van két videója két meccset elemezve.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
The Queen`s Gambit

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 964 — Lucas Scott
Mandalorian ????
Senki semmi ?
Érdekes ....
Rózsa Sándor (betyár)
gondolkoztam h egyben darálom le majd.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914
Kék vér vírus a netflixen.

Nagyon jó!
Amadeus
Az első rész eddig nem szippantott be.
Várhatom hogy ez változik ?
Rózsa Sándor (betyár)
Jo lesz

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Mandalorian ????
Senki semmi ?
Érdekes ....
több mint 4 éve
Törölt felhasználó

Nagyon jó!
Amadeus
Az első rész eddig nem szippantott be.
Várhatom hogy ez változik ?
több mint 4 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 463 — Слава Україні! Героям слава!
Még két részem van hátra a Bly Manorból. Első négy nagyon adta a lassúsága ellenére is, több zseniális színészi játékkal, az 5, 6, 7 már kicsit wtf volt nekem ezzel a sok flashback/álom/emlék tökömtuggyamivel, kiváncsi leszek mit hoznak ki belőle és hogy zárják le... az mondjuk biztos, hogy horrornak távolról sem nevezném.
warr_b
Hát meg is mondják a végén mi ez 😊
FLZOLI
Igen, tényleg. 😊
A nyolcadik rész szépen kontextusba helyezett mindent, az utolsó meg remek lezárást adott. Remekül elmesélt, szomorú és gyönyörű mese volt ❤

Teljesen más, mint a Hill House volt, de nem mondanám rosszabbnak. Várom a következő The haunting of... szériát 😊
warr_b
Én is. 😊

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
Még két részem van hátra a Bly Manorból. Első négy nagyon adta a lassúsága ellenére is, több zseniális színészi játékkal, az 5, 6, 7 már kicsit wtf volt nekem ezzel a sok flashback/álom/emlék tökömtuggyamivel, kiváncsi leszek mit hoznak ki belőle és hogy zárják le... az mondjuk biztos, hogy horrornak távolról sem nevezném.
warr_b
FLZOLI
Igen, tényleg. 😊
A nyolcadik rész szépen kontextusba helyezett mindent, az utolsó meg remek lezárást adott. Remekül elmesélt, szomorú és gyönyörű mese volt ❤

Teljesen más, mint a Hill House volt, de nem mondanám rosszabbnak. Várom a következő The haunting of... szériát 😊
warr_b
Amúgy nem tudom nálatok is előjött ez, de az a durva, és az első évadban is megfigyeltem, hogy Victoria Pedretti alakította karakter(ek) az évad közepére annyira elkezdenek selypíteni vagy mit csinálni hogy baromira idegesít már 😀

Aztán elmúlik a végére megint 😊
Na mindegy, tényleg jó ez az évad is, bár néha már ez a Flora-s Perfectly Splendid a retardált kisgyerekes "De miért?" reklámra hajazott 😊

több mint 4 éve
warr_b
FLZOLI
Igen, tényleg. 😊

warr_b
érdekes mer az OW azon része amit szivesen nézek mg (Kinson) felmérgelte magát a lezárásán
mondjuk ő ugye horror fan én meg nem rajongok a témáért 😀

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 24 204 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
FLZOLI
Igen, tényleg. 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Amúgy a plakát alapján mindig is kerültem, valami fantasy hulladéknak tűnt a The Last Kingdom, de beszippantott 😊

Én a Vikings-t is szerettem, ez meg majdnem ugyan olyan. Talán a főszereplő esetén csúszott el a cast, de amúgy a színészek is jók. A GOT-hoz képest pedig fénysebességgel közlekednek a térképen 😊
FLZOLI
akkor neked is bedobom a Barbarians-t mer az is hasonló elvileg 😀
bár nem a legjobb 😀
Negritis
Már megnéztem 😊

több mint 4 éve
Amúgy a plakát alapján mindig is kerültem, valami fantasy hulladéknak tűnt a The Last Kingdom, de beszippantott 😊

Én a Vikings-t is szerettem, ez meg majdnem ugyan olyan. Talán a főszereplő esetén csúszott el a cast, de amúgy a színészek is jók. A GOT-hoz képest pedig fénysebességgel közlekednek a térképen 😊
FLZOLI
akkor neked is bedobom a Barbarians-t mer az is hasonló elvileg 😀
bár nem a legjobb 😀

több mint 4 éve

több mint 4 éve
warr_b

több mint 4 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914

Nagyon jó!

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Megnéztem a Farkas gyermekeit. Háááát izé... Alapvetően szerintem érdekesen indult, még ha lassan is, de engem ez nem zavart. Viszont a végére számomra elfajult a dolog és "túl sok lett". Persze végtelen szálon lehet majd tovább vinni a következő évadokat, de ha lesz is, az valószínűleg már nélkülem fog megtörténni.
Gorcsev
Lezárt sorozat?
Kerek egész, vagy annyi szálat hagytak lógva, annyi kérdést nyitva, hogy bizonyosan lesz(nek) még évad(ok)?
Sobri Jóska
Nem lezárt, lesz még évad belőle, lehet nem is egy. Az évadzáró elég... érdekesre sikerült. Azért majd megnézem, ha az érkezik a 2, évad.

Az openingje pedig még mindig csodaszép.
 www.youtube.com/watch?v=nDOYuREd89w

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 469 — no es importante
A Fargo-ból már javában megy a 4. évad, most néztük újra a második-harmadikat, kötelező az is
Új címeknek már nem nagyon állok neki, a The Boys egynek azért elmegy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal