NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
97
20
Sorozatok
Rövidebb epizód, de pörgős és igazi SW hangulata van.Erre gondoltam 😃Mandalorian valaki ?4. rész letudva.
😃
Rózsa Sándor (betyár)
Beki
Milyen volt ? (Sajnos én még nem tudom nézni várnom kell a feliratra kb.1óra múlva lesz hozzá )
Rózsa Sándor (betyár)
Bőven van benne adalék a sztorihoz és SW univerzumhoz is.
| A clone így első ránézésre talán Snoke a fején levő szép "karcolás" miatt, végén meg Dark Trooper projekt talán? Illetve az M-count midikloriánra utal. Legalább alakul a kép, hogy mire kellett nekik Baby Yoda. |
Erre gondoltam 😃Mandalorian valaki ?4. rész letudva.
😃
Rózsa Sándor (betyár)
Beki
Milyen volt ? (Sajnos én még nem tudom nézni várnom kell a feliratra kb.1óra múlva lesz hozzá )
Mandalorian valaki ?4. rész letudva.
😃
Rózsa Sándor (betyár)
Bill és Ted 3 már kijött? 😳jaja, még voltak mozik akkor
warr_b
ntékában is fent van jó ideje
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Bill és Ted 3 már kijött? 😳én még mindig a 10-11 közti limboban vagyok, de nekiállok mindenképp most márakkor el is kezdhetem darálni az utolsó évadot.Legalább három évada mondogatom @falatka2003-nak minden évadzárónál, hogy ennyi, elég, adjuk le, nem bírom már fordítani, de valahogy mindig bevállaltunk még egy évadot.
— Deino (@deineaux) November 20, 2020
Aztán most, hogy vége, csak pislogok. 15 év, megszámolni se bírom hány rész, meg felirat. Viszlát, srácok. pic.twitter.com/fyLANdHFFH
youtu.be/mxfhKIaSNQg
Negritis
minden hibája ellenére azért picit úgy éreztem, hogy Sam és Dean az én testvéreim lennének annyi időt töltöttünk együtt.
sztem nagyon alulértékelt sorozat.
csebi
van pár film a hétvégére amit meg akarok nézni (ali g, love and monsters, bill and ted 3, jiu jitsu, journey to china, possessor) de aztán sztem folytatom
elvileg usa VPN-n keresztül az első 14 évad nézhető
a 15.et nemtom
Negritis
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
én még mindig a 10-11 közti limboban vagyok, de nekiállok mindenképp most márakkor el is kezdhetem darálni az utolsó évadot.Legalább három évada mondogatom @falatka2003-nak minden évadzárónál, hogy ennyi, elég, adjuk le, nem bírom már fordítani, de valahogy mindig bevállaltunk még egy évadot.
Aztán most, hogy vége, csak pislogok. 15 év, megszámolni se bírom hány rész, meg felirat. Viszlát, srácok. pic.twitter.com/fyLANdHFFH
youtu.be/mxfhKIaSNQg
Negritis
minden hibája ellenére azért picit úgy éreztem, hogy Sam és Dean az én testvéreim lennének annyi időt töltöttünk együtt.
csebi
van pár film a hétvégére amit meg akarok nézni (ali g, love and monsters, bill and ted 3, jiu jitsu, journey to china, possessor) de aztán sztem folytatom
elvileg usa VPN-n keresztül az első 14 évad nézhető
a 15.et nemtom
Mandalorian valaki ?vmikor hétvégén lesz időm rá.
😃
Rózsa Sándor (betyár)
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
akkor el is kezdhetem darálni az utolsó évadot.Legalább három évada mondogatom @falatka2003-nak minden évadzárónál, hogy ennyi, elég, adjuk le, nem bírom már fordítani, de valahogy mindig bevállaltunk még egy évadot.
youtu.be/mxfhKIaSNQg
Negritis
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Legalább három évada mondogatom @falatka2003-nak minden évadzárónál, hogy ennyi, elég, adjuk le, nem bírom már fordítani, de valahogy mindig bevállaltunk még egy évadot.
youtu.be/mxfhKIaSNQg
Szerkesztette: Negritis, a vajda
😃
szerintem kurvajó volt, de ez nem ide tartozik 😀Fúj de rossz film volt az is... Bár nyilván Oscar irányba lett gyurva az egésznah ma befejeztem és kurvajó volt, akit érdekel a téma annak javaslomén lassabban nézem kicsit mer sok egyéb is előkerül menet közbenCsak javasolni tudom. Egy nap alatt kimult, mert abbahagyhatatlan volt.ez Eli Cohen életéről szól és a 1960as évekmost állok neki a The Spy-nakÉn igen kurva jó.Nagyon adja azt a kort.Mondjuk én alapba imádom a kosztümös 18-19századi sorozatokat.
valaki nézte korábban?
Negritis
Majd írd meg mi a véleményed
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis
topin
Cohen brutálisan jó
Negritis
Cohen meg brutálisan jó, remélem a Chicago 7ért kap egy oscart
Negritis
FLZOLI
Fúj de rossz film volt az is... Bár nyilván Oscar irányba lett gyurva az egésznah ma befejeztem és kurvajó volt, akit érdekel a téma annak javaslomén lassabban nézem kicsit mer sok egyéb is előkerül menet közbenCsak javasolni tudom. Egy nap alatt kimult, mert abbahagyhatatlan volt.ez Eli Cohen életéről szól és a 1960as évekmost állok neki a The Spy-nakÉn igen kurva jó.Nagyon adja azt a kort.Mondjuk én alapba imádom a kosztümös 18-19századi sorozatokat.
valaki nézte korábban?
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis
topin
Cohen brutálisan jó
Negritis
Negritis
nah ma befejeztem és kurvajó volt, akit érdekel a téma annak javaslomén lassabban nézem kicsit mer sok egyéb is előkerül menet közbenCsak javasolni tudom. Egy nap alatt kimult, mert abbahagyhatatlan volt.ez Eli Cohen életéről szól és a 1960as évekmost állok neki a The Spy-nakÉn igen kurva jó.Nagyon adja azt a kort.Mondjuk én alapba imádom a kosztümös 18-19századi sorozatokat.
valaki nézte korábban?
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis
topin
Cohen brutálisan jó
Negritis
Húúúú, megnyugodtam. Én már azt hittem fejből nyomjátok a legendáriumot 😊Nem muszáj mindenre fejből emlékezni amúgy, wikipedia jellegű oldalak vannak külön SW-hez. 😀Így már értem kösszi 😊😉A Fulcrum eredendően egy űrközi frekvencia neve, ezt használta Anakin a klónháború alatt. Anakin mellett Obi-Wan, Yularen admirális, Saw Gerrera és Ahsoka ismerte ezt a frekvenciát.Na várj a Fulcrum álnév az nem a Lázadókban hangzik el először? Hisz ez Ahsoka álneve.Én is úgy emlékszem, hogy nem találkozott Yoda-val. Az első kapcsolatfelvétel Bo és Ahsoka részéről Anakin és Obi-wan felé történt (itt halljuk először a Fulcrum álnevet). Ezután részletezik nekik h van esély elkapni Maul-t, erre mondja Obi-wan h egyeztetnie kell a tanáccsal és ott Bo nem volt jelen (talán itt volt az h nem tudtak azonnal erősítést küldeni). Következő hologramos beszélgetés Bo, Ahsoka és Obi-wan között zajlik, ahol négyszemközt beszél Obi-wan Ahsokaval (h Anakin megölte Dookut és h ő milyen küldetést kapott), majd később Ahsoka és Rex beszél a tanács néhány tagjával (Mace, Yoda, Ki-Adi-Mundi és Aayla Secura volt jelen), de Bo ott sem volt jelen - itt kérdezte Yoda Ahsokát h szeretne-e vmit mondani Anakinról-.Talalkozott. Hologramon. Amikor a megszallast reszleteztek obi wan anakin windu yoda ki-adi-mundiStar WarsNincs rá konkrétum.
Bo-Katan találkozott Yoda-val?
Rózsa Sándor (betyár)
Ugye a Köztársaság "Mandalore-felelőse" Obi-wan, így vele többször is összefutott, plusz a hozzá közelálló jedikkel (Anakin, Ahsoka), ezen kívül az Ezra Bridgerrel való találkozása dokumentált.
empty taxi
diverdoc
Beki
Vagy előtte kit hívnak Fulcrumnak ?
Rózsa Sándor (betyár)
Ennek megfelelően mikor Ahsoka és Bo-Katan ezen a frekvencián kért segítséget a Yerbanán zajló csata alatt Anakintól és Obi-Wantól, ők először azt hitték Gerrera kér tőlük segítséget az onderoni megszállás miatt, közben ugye a 2 csaj volt, akik Darth Maul ellen kértek segítséget.
Szal maga a Fulcrum már a klónok háborúja alatt ismert fogalom volt mint álnév valóban Ahsoka lett az első (de korántsem az egyetlen) Fulcrum, amikor átvette a 66-os parancs után Organa szenátor hírszerző hálózatát.
empty taxi
De hallod honnan emlékszel ilyenekre?
Én 1éve néztem meg a Klónok háborúját meg a Lázadókat de nem tudom vissza idézni.De most hogy írtad kezdett derengeni.
Rózsa Sándor (betyár)
Beki
Hát én simán kinézem Empty-ből hogy ezt fejből tudja 😃Puskáztam 😉
+plusz én nekem lövésem se lenne hogy keresek erre rá 😅😅
Rózsa Sándor (betyár)
Amúgy elhangzott a Fulcrum szó Clone Wars 7. évad előtt már?The Fulcrum title first appeared in "Out of Darkness," a first-season episode of Star Wars Rebels. Ahsoka Tano was not revealed to be the person behind it until the first season finale, "Fire Across the Galaxy". The novel Ahsoka revealed the circumstances under which she created the title, while The Clone Wars season 7 episode "Old Friends Not Forgotten" revealed Tano's inspiration for the title. The third season episode "The Antilles Extraction" later revealed that the title had come to be used by multiple agents.
Beki
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Hát én simán kinézem Empty-ből hogy ezt fejből tudja 😃Nem muszáj mindenre fejből emlékezni amúgy, wikipedia jellegű oldalak vannak külön SW-hez. 😀Így már értem kösszi 😊😉A Fulcrum eredendően egy űrközi frekvencia neve, ezt használta Anakin a klónháború alatt. Anakin mellett Obi-Wan, Yularen admirális, Saw Gerrera és Ahsoka ismerte ezt a frekvenciát.Na várj a Fulcrum álnév az nem a Lázadókban hangzik el először? Hisz ez Ahsoka álneve.Én is úgy emlékszem, hogy nem találkozott Yoda-val. Az első kapcsolatfelvétel Bo és Ahsoka részéről Anakin és Obi-wan felé történt (itt halljuk először a Fulcrum álnevet). Ezután részletezik nekik h van esély elkapni Maul-t, erre mondja Obi-wan h egyeztetnie kell a tanáccsal és ott Bo nem volt jelen (talán itt volt az h nem tudtak azonnal erősítést küldeni). Következő hologramos beszélgetés Bo, Ahsoka és Obi-wan között zajlik, ahol négyszemközt beszél Obi-wan Ahsokaval (h Anakin megölte Dookut és h ő milyen küldetést kapott), majd később Ahsoka és Rex beszél a tanács néhány tagjával (Mace, Yoda, Ki-Adi-Mundi és Aayla Secura volt jelen), de Bo ott sem volt jelen - itt kérdezte Yoda Ahsokát h szeretne-e vmit mondani Anakinról-.Talalkozott. Hologramon. Amikor a megszallast reszleteztek obi wan anakin windu yoda ki-adi-mundiStar WarsNincs rá konkrétum.
Rózsa Sándor (betyár)
Ugye a Köztársaság "Mandalore-felelőse" Obi-wan, így vele többször is összefutott, plusz a hozzá közelálló jedikkel (Anakin, Ahsoka), ezen kívül az Ezra Bridgerrel való találkozása dokumentált.
empty taxi
diverdoc
Beki
Rózsa Sándor (betyár)
Ennek megfelelően mikor Ahsoka és Bo-Katan ezen a frekvencián kért segítséget a Yerbanán zajló csata alatt Anakintól és Obi-Wantól, ők először azt hitték Gerrera kér tőlük segítséget az onderoni megszállás miatt, közben ugye a 2 csaj volt, akik Darth Maul ellen kértek segítséget.
Szal maga a Fulcrum már a klónok háborúja alatt ismert fogalom volt mint álnév valóban Ahsoka lett az első (de korántsem az egyetlen) Fulcrum, amikor átvette a 66-os parancs után Organa szenátor hírszerző hálózatát.
empty taxi
Én 1éve néztem meg a Klónok háborúját meg a Lázadókat de nem tudom vissza idézni.De most hogy írtad kezdett derengeni.
Rózsa Sándor (betyár)
Beki
+plusz én nekem lövésem se lenne hogy keresek erre rá 😅😅
Amúgy elhangzott a Fulcrum szó Clone Wars 7. évad előtt már?A Fulcrum eredendően egy űrközi frekvencia neve, ezt használta Anakin a klónháború alatt. Anakin mellett Obi-Wan, Yularen admirális, Saw Gerrera és Ahsoka ismerte ezt a frekvenciát.Na várj a Fulcrum álnév az nem a Lázadókban hangzik el először? Hisz ez Ahsoka álneve.Én is úgy emlékszem, hogy nem találkozott Yoda-val. Az első kapcsolatfelvétel Bo és Ahsoka részéről Anakin és Obi-wan felé történt (itt halljuk először a Fulcrum álnevet). Ezután részletezik nekik h van esély elkapni Maul-t, erre mondja Obi-wan h egyeztetnie kell a tanáccsal és ott Bo nem volt jelen (talán itt volt az h nem tudtak azonnal erősítést küldeni). Következő hologramos beszélgetés Bo, Ahsoka és Obi-wan között zajlik, ahol négyszemközt beszél Obi-wan Ahsokaval (h Anakin megölte Dookut és h ő milyen küldetést kapott), majd később Ahsoka és Rex beszél a tanács néhány tagjával (Mace, Yoda, Ki-Adi-Mundi és Aayla Secura volt jelen), de Bo ott sem volt jelen - itt kérdezte Yoda Ahsokát h szeretne-e vmit mondani Anakinról-.Talalkozott. Hologramon. Amikor a megszallast reszleteztek obi wan anakin windu yoda ki-adi-mundiStar WarsNincs rá konkrétum.
Rózsa Sándor (betyár)
empty taxi
diverdoc
Beki
Rózsa Sándor (betyár)
empty taxi
Nem muszáj mindenre fejből emlékezni amúgy, wikipedia jellegű oldalak vannak külön SW-hez. 😀Így már értem kösszi 😊😉A Fulcrum eredendően egy űrközi frekvencia neve, ezt használta Anakin a klónháború alatt. Anakin mellett Obi-Wan, Yularen admirális, Saw Gerrera és Ahsoka ismerte ezt a frekvenciát.Na várj a Fulcrum álnév az nem a Lázadókban hangzik el először? Hisz ez Ahsoka álneve.Én is úgy emlékszem, hogy nem találkozott Yoda-val. Az első kapcsolatfelvétel Bo és Ahsoka részéről Anakin és Obi-wan felé történt (itt halljuk először a Fulcrum álnevet). Ezután részletezik nekik h van esély elkapni Maul-t, erre mondja Obi-wan h egyeztetnie kell a tanáccsal és ott Bo nem volt jelen (talán itt volt az h nem tudtak azonnal erősítést küldeni). Következő hologramos beszélgetés Bo, Ahsoka és Obi-wan között zajlik, ahol négyszemközt beszél Obi-wan Ahsokaval (h Anakin megölte Dookut és h ő milyen küldetést kapott), majd később Ahsoka és Rex beszél a tanács néhány tagjával (Mace, Yoda, Ki-Adi-Mundi és Aayla Secura volt jelen), de Bo ott sem volt jelen - itt kérdezte Yoda Ahsokát h szeretne-e vmit mondani Anakinról-.Talalkozott. Hologramon. Amikor a megszallast reszleteztek obi wan anakin windu yoda ki-adi-mundiStar WarsNincs rá konkrétum.
Rózsa Sándor (betyár)
empty taxi
diverdoc
Beki
Rózsa Sándor (betyár)
empty taxi
Rózsa Sándor (betyár)
Így már értem kösszi 😊😉A Fulcrum eredendően egy űrközi frekvencia neve, ezt használta Anakin a klónháború alatt. Anakin mellett Obi-Wan, Yularen admirális, Saw Gerrera és Ahsoka ismerte ezt a frekvenciát.Na várj a Fulcrum álnév az nem a Lázadókban hangzik el először? Hisz ez Ahsoka álneve.Én is úgy emlékszem, hogy nem találkozott Yoda-val. Az első kapcsolatfelvétel Bo és Ahsoka részéről Anakin és Obi-wan felé történt (itt halljuk először a Fulcrum álnevet). Ezután részletezik nekik h van esély elkapni Maul-t, erre mondja Obi-wan h egyeztetnie kell a tanáccsal és ott Bo nem volt jelen (talán itt volt az h nem tudtak azonnal erősítést küldeni). Következő hologramos beszélgetés Bo, Ahsoka és Obi-wan között zajlik, ahol négyszemközt beszél Obi-wan Ahsokaval (h Anakin megölte Dookut és h ő milyen küldetést kapott), majd később Ahsoka és Rex beszél a tanács néhány tagjával (Mace, Yoda, Ki-Adi-Mundi és Aayla Secura volt jelen), de Bo ott sem volt jelen - itt kérdezte Yoda Ahsokát h szeretne-e vmit mondani Anakinról-.Talalkozott. Hologramon. Amikor a megszallast reszleteztek obi wan anakin windu yoda ki-adi-mundiStar WarsNincs rá konkrétum.
Rózsa Sándor (betyár)
empty taxi
diverdoc
Beki
Rózsa Sándor (betyár)
empty taxi
A Fulcrum eredendően egy űrközi frekvencia neve, ezt használta Anakin a klónháború alatt. Anakin mellett Obi-Wan, Yularen admirális, Saw Gerrera és Ahsoka ismerte ezt a frekvenciát.Na várj a Fulcrum álnév az nem a Lázadókban hangzik el először? Hisz ez Ahsoka álneve.Én is úgy emlékszem, hogy nem találkozott Yoda-val. Az első kapcsolatfelvétel Bo és Ahsoka részéről Anakin és Obi-wan felé történt (itt halljuk először a Fulcrum álnevet). Ezután részletezik nekik h van esély elkapni Maul-t, erre mondja Obi-wan h egyeztetnie kell a tanáccsal és ott Bo nem volt jelen (talán itt volt az h nem tudtak azonnal erősítést küldeni). Következő hologramos beszélgetés Bo, Ahsoka és Obi-wan között zajlik, ahol négyszemközt beszél Obi-wan Ahsokaval (h Anakin megölte Dookut és h ő milyen küldetést kapott), majd később Ahsoka és Rex beszél a tanács néhány tagjával (Mace, Yoda, Ki-Adi-Mundi és Aayla Secura volt jelen), de Bo ott sem volt jelen - itt kérdezte Yoda Ahsokát h szeretne-e vmit mondani Anakinról-.Talalkozott. Hologramon. Amikor a megszallast reszleteztek obi wan anakin windu yoda ki-adi-mundiStar WarsNincs rá konkrétum.
Rózsa Sándor (betyár)
empty taxi
diverdoc
Beki
Rózsa Sándor (betyár)
Madden hates me.
Időrendben nézve.Na várj a Fulcrum álnév az nem a Lázadókban hangzik el először? Hisz ez Ahsoka álneve.Én is úgy emlékszem, hogy nem találkozott Yoda-val. Az első kapcsolatfelvétel Bo és Ahsoka részéről Anakin és Obi-wan felé történt (itt halljuk először a Fulcrum álnevet). Ezután részletezik nekik h van esély elkapni Maul-t, erre mondja Obi-wan h egyeztetnie kell a tanáccsal és ott Bo nem volt jelen (talán itt volt az h nem tudtak azonnal erősítést küldeni). Következő hologramos beszélgetés Bo, Ahsoka és Obi-wan között zajlik, ahol négyszemközt beszél Obi-wan Ahsokaval (h Anakin megölte Dookut és h ő milyen küldetést kapott), majd később Ahsoka és Rex beszél a tanács néhány tagjával (Mace, Yoda, Ki-Adi-Mundi és Aayla Secura volt jelen), de Bo ott sem volt jelen - itt kérdezte Yoda Ahsokát h szeretne-e vmit mondani Anakinról-.Talalkozott. Hologramon. Amikor a megszallast reszleteztek obi wan anakin windu yoda ki-adi-mundiStar WarsNincs rá konkrétum.
Rózsa Sándor (betyár)
empty taxi
diverdoc
Beki
Rózsa Sándor (betyár)
Na várj a Fulcrum álnév az nem a Lázadókban hangzik el először? Hisz ez Ahsoka álneve.Én is úgy emlékszem, hogy nem találkozott Yoda-val. Az első kapcsolatfelvétel Bo és Ahsoka részéről Anakin és Obi-wan felé történt (itt halljuk először a Fulcrum álnevet). Ezután részletezik nekik h van esély elkapni Maul-t, erre mondja Obi-wan h egyeztetnie kell a tanáccsal és ott Bo nem volt jelen (talán itt volt az h nem tudtak azonnal erősítést küldeni). Következő hologramos beszélgetés Bo, Ahsoka és Obi-wan között zajlik, ahol négyszemközt beszél Obi-wan Ahsokaval (h Anakin megölte Dookut és h ő milyen küldetést kapott), majd később Ahsoka és Rex beszél a tanács néhány tagjával (Mace, Yoda, Ki-Adi-Mundi és Aayla Secura volt jelen), de Bo ott sem volt jelen - itt kérdezte Yoda Ahsokát h szeretne-e vmit mondani Anakinról-.Talalkozott. Hologramon. Amikor a megszallast reszleteztek obi wan anakin windu yoda ki-adi-mundiStar WarsNincs rá konkrétum.
Rózsa Sándor (betyár)
empty taxi
diverdoc
Beki
Én is úgy emlékszem, hogy nem találkozott Yoda-val. Az első kapcsolatfelvétel Bo és Ahsoka részéről Anakin és Obi-wan felé történt (itt halljuk először a Fulcrum álnevet). Ezután részletezik nekik h van esély elkapni Maul-t, erre mondja Obi-wan h egyeztetnie kell a tanáccsal és ott Bo nem volt jelen (talán itt volt az h nem tudtak azonnal erősítést küldeni). Következő hologramos beszélgetés Bo, Ahsoka és Obi-wan között zajlik, ahol négyszemközt beszél Obi-wan Ahsokaval (h Anakin megölte Dookut és h ő milyen küldetést kapott), majd később Ahsoka és Rex beszél a tanács néhány tagjával (Mace, Yoda, Ki-Adi-Mundi és Aayla Secura volt jelen), de Bo ott sem volt jelen - itt kérdezte Yoda Ahsokát h szeretne-e vmit mondani Anakinról-.Talalkozott. Hologramon. Amikor a megszallast reszleteztek obi wan anakin windu yoda ki-adi-mundiStar WarsNincs rá konkrétum.
Rózsa Sándor (betyár)
empty taxi
diverdoc
Én úgy emlékszem h ott Obi-Wan egyedül jelentett a tanácsnak, de nem teszem rá a fejem.Talalkozott. Hologramon. Amikor a megszallast reszleteztek obi wan anakin windu yoda ki-adi-mundiStar WarsNincs rá konkrétum.
Rózsa Sándor (betyár)
empty taxi
diverdoc
Madden hates me.