NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
69
16
18:30-tól, ARENA4
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 4 éve
ez komoly?!www.youtube.com/watch?v=NcKk7BgHl1A
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Jön a dán Dark!www.youtube.com/watch?v=IdPMmkU84z4
Ugyanitt Expanse 6.évad és kasza!
több mint 4 éve
na akkor ma indítom a supernatural 15. évados maratont. próbálok mindennap legalább egy részt megnézni. 😊én megint folytatom a 11. évad elején járok 😀
csebi
több mint 4 éve
na akkor ma indítom a supernatural 15. évados maratont. próbálok mindennap legalább egy részt megnézni. 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Igen, aztán van egy 3x beágyazott spoiler halmaz amirol nem derül ki H wtfAzzal kezdte Beki hogy: "Mandalorian S02E05"az se biztos h arról beszélnek 😀azért ha spoilerbe ágyaztok spoilereket legalább annyi legyen már hogy melyik sorozatról beszéltekSzerintem meg nyissanak egy Star wars topicot! 😊
Negritis
steelwolf
Negritis
bcsarli
több mint 4 éve
Azzal kezdte Beki hogy: "Mandalorian S02E05"az se biztos h arról beszélnek 😀azért ha spoilerbe ágyaztok spoilereket legalább annyi legyen már hogy melyik sorozatról beszéltekSzerintem meg nyissanak egy Star wars topicot! 😊
Negritis
steelwolf
Negritis
több mint 4 éve
az se biztos h arról beszélnek 😀azért ha spoilerbe ágyaztok spoilereket legalább annyi legyen már hogy melyik sorozatról beszéltekSzerintem meg nyissanak egy Star wars topicot! 😊
Negritis
steelwolf
több mint 4 éve
azért ha spoilerbe ágyaztok spoilereket legalább annyi legyen már hogy melyik sorozatról beszéltekSzerintem meg nyissanak egy Star wars topicot! 😊
Negritis
több mint 4 éve
azért ha spoilerbe ágyaztok spoilereket legalább annyi legyen már hogy melyik sorozatról beszéltek
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
| Hát így hirtelen végiggondolva, Jedik akik szóba jöhetnek (kánon):| 4. Ahsoka NEM fogja vállalni Baby Yoda esetleges tanítását| Ha ez így lesz akk irány Ezra Bridger? |
Úgy hiszem, hogy Ahsoka valamilyen küldetésen lesz és esze ágában sincs a younglinggal foglalkozni (plusz ugye Gideon trackeli Mandó hajóját és kell neki Baby Yoda, így nem hinném h szimplán Ahsokánál ragadna 😀 ) és ennek megfelelően másfele irányítja Mandóékat (h ez egy másik Jedi vagy vmi templom féleség majd kiderül). | Beki
empty taxi
- Luke (őt kihúzhatjuk)
- Ezra (sorsáról Rebels után nincs infó, de nem hiszem h Filoniék kinyírnák őt)
- Cal Kestis (tudom erős főleg h csak egy játékban tűnt fel, de kb 45 éves lehet Mandalorian alatt, amennyiben életben van ekkoriban)
Leia is kapott eddigre sztem némi kiképzést, de ő és Luke nem gondolom, hogy szóba jöhet. Calt is csak említettem. Mindenképpen Ezrát tartom a legesélyesebbnek, hiszen 30 éves lehet ekkoriban és színész is lenne aki hasonlít rá.
|
több mint 4 éve
4. Ahsoka NEM fogja vállalni Baby Yoda esetleges tanítását| Ha ez így lesz akk irány Ezra Bridger? |
Úgy hiszem, hogy Ahsoka valamilyen küldetésen lesz és esze ágában sincs a younglinggal foglalkozni (plusz ugye Gideon trackeli Mandó hajóját és kell neki Baby Yoda, így nem hinném h szimplán Ahsokánál ragadna 😀 ) és ennek megfelelően másfele irányítja Mandóékat (h ez egy másik Jedi vagy vmi templom féleség majd kiderül).
Beki
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Mandalorian S02E05Mivel ezt a részt Filoni rendezte, így leírom h talán mit láthatunk/mit szeretnék látni ebben az epizódban.
| Természetesen az egésznek az alapja, hogy Ahsoka valóban szerepel benne. 😀
1. Ahsoka fénykarddal harcol
Ismerve a karaktert Clone Wars és Rebelsből, sztem tutira ha csak egy aprócska harcig erejéig is, de lesz fénykard pittyputty. Itt igazából csak az érdekelne, hogy ugyanazokat a fénykardokat használja-e még, mint amit a Rebelsben.
2. némi infó h mi történt Ahsokával a Rebels és Mandalorian között
Nem számítok semmi atomdurva infóra, de némi morzsa jól jönne pl Sabine, Ezra vagy Thrawn kapcsán.
3. Baby Yoda múltjáról apróságok kiderülnek
Mivel nem hiszem, hogy valami birodalmi aktából előkerül bármi infó, így Ahsoka jelenti a legjobb lehetőséget, hogy feltárják Baby Yoda múltját. Itt csak annyira számítok, hogy név és h esetleg Order 66 környékén hol merre tartózkodott...bár a fene tudja h 50 éves az apróság és akkoriban mekkora lehetett, hiszen a fajáról nincs infó 😀
4. Ahsoka NEM fogja vállalni Baby Yoda esetleges tanítását
Úgy hiszem, hogy Ahsoka valamilyen küldetésen lesz és esze ágában sincs a younglinggal foglalkozni (plusz ugye Gideon trackeli Mandó hajóját és kell neki Baby Yoda, így nem hinném h szimplán Ahsokánál ragadna 😀 ) és ennek megfelelően másfele irányítja Mandóékat (h ez egy másik Jedi vagy vmi templom féleség majd kiderül).
(5. kérdés h Ahsoka mennyire hiszi el Mandónak, hogy Bo küldte, így talán utóbbi ismét megjelenik) |
több mint 4 éve
topin
2 008
Még régebben láttam de felszínesen és teljesen kiesett az egész szóval most elkezdtük az Oz című sorozatot az HBO-nTronok harca a boriben 😊
www.imdb.com/title/tt0118421/
Pár rész után is simán ajánlós, nem mai darab de HBO klasszik minőség, szinte az összes hasonló sorozat alapja ez
FLZOLI
Nekem nagyon bejott.
több mint 4 éve
Tegnap beszippantott a Trial 4 a Netflixen. Kicsit hosszúra sikeredett, ezt simán megoldhatták volna 3-4 résszel kevesebben, de ha már ilyen terjedelmű a minisorozat, akkor térjünk ki mindenre. | - Nekem kicsit életszerűtlen, hogy hajnali háromkor lemegyek pelekánt venni.
- Egyszer nem kérdőjelezik meg az indítékot, miért akartak volna fegyvert lopni? Erről szinte nem is beszélnek
- A tettestárs szerepe, vele alig foglalkoznak
- Fegyverek, és az újlenyomatok. Erre megint nem kapunk választ, ha nem ő volt hogy került oda.
- Bizonygatják hogy nem kintről lőtték le, de arról nem beszélnek, mi van ha valaki felhúzta az ablakot.
Azok alapján amit láttam, azt mondom 75% hogy ártatlan, de túl sok olyan megválaszoltalan kérdés van, ami nem hagy nyugodni. |
Imádom a Netflixnek a doku sorozatait, de ez most gyengére sikeredett.
Nagyon meglep hogy ilyen mértékű rendőri korrupció volt az USA-ban a 90-es évek elején- Az ügyészségről meg ne is beszéljünk, bármit megtesznek hogy le lehessen zárni egy ügyet.
több mint 4 éve
Még régebben láttam de felszínesen és teljesen kiesett az egész szóval most elkezdtük az Oz című sorozatot az HBO-nwww.imdb.com/title/tt0118421/
Pár rész után is simán ajánlós, nem mai darab de HBO klasszik minőség, szinte az összes hasonló sorozat alapja ez
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
| Valoszinuleg errol a laboros klon h ki akar lenni tobbet mar ugysem tudunk meg.| A klónlabort én Palpatine-klónozásra saccoltam, ami kb. valid tekintve h a birodalom bukása után 5 évvel zajlik elvileg a storyline. |Rövidebb epizód, de pörgős és igazi SW hangulata van.Erre gondoltam 😃Mandalorian valaki ?4. rész letudva.
😃
Rózsa Sándor (betyár)
Beki
Milyen volt ? (Sajnos én még nem tudom nézni várnom kell a feliratra kb.1óra múlva lesz hozzá )
Rózsa Sándor (betyár)
Bőven van benne adalék a sztorihoz és SW univerzumhoz is.
| A clone így első ránézésre talán Snoke a fején levő szép "karcolás" miatt, végén meg Dark Trooper projekt talán? Illetve az M-count midikloriánra utal. Legalább alakul a kép, hogy mire kellett nekik Baby Yoda. |
Beki
empty taxi
Beleolvastam 1-2 helyen es ott is talalgatnak a klonrol csak. Lenyeg h megerositettek h mire kellett Baby Yoda es a vere (bar ezt elso evad utan nem volt nehez kitalani, foleg a doki ruhaja alapjan). Mekkora kereses mehetett a force sensitive fiatalok kapcsan es mennyi ilyen kiserletet tolhattak...
Asszem amugy a trailer osszes reszet kipipalhatjuk a resz utan. 😀 |
több mint 4 éve
| A klónlabort én Palpatine-klónozásra saccoltam, ami kb. valid tekintve h a birodalom bukása után 5 évvel zajlik elvileg a storyline. |Rövidebb epizód, de pörgős és igazi SW hangulata van.Erre gondoltam 😃Mandalorian valaki ?4. rész letudva.
😃
Rózsa Sándor (betyár)
Beki
Milyen volt ? (Sajnos én még nem tudom nézni várnom kell a feliratra kb.1óra múlva lesz hozzá )
Rózsa Sándor (betyár)
Bőven van benne adalék a sztorihoz és SW univerzumhoz is.
| A clone így első ránézésre talán Snoke a fején levő szép "karcolás" miatt, végén meg Dark Trooper projekt talán? Illetve az M-count midikloriánra utal. Legalább alakul a kép, hogy mire kellett nekik Baby Yoda. |
Beki
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
És van egy brutál a clevelandi rémről is, 2015-ös, anno meg is néztem, neten fent van szerintem még itt-ott:van egy film is ami nagyon erősNetflix A Ted Bundy szallagok (doksi sorozat)Láttam már régebben, nekem is nagyon durva volt, már a nézése is beteg volt a fickónak.
Egészen elképesztő a faszi, mindenkinek ajánlom. Nyilván vannak nagyon deep részek, de őrület az egész story.
És itt olyanokra gondolok, amik apróságok és a sorozatból derül majd ki.
A 36 lány meggyilkolása "csak" a végeredmény. Az az ember kb mindent megváltoztatott a kriminalisztikában és a nyomozási módszerekben.
Chargers LT
zavi27
Negritis
www.youtube.com/watch?v=Ts3wIQZu1Tc
Egész őrült faszi és story ez is... 11 éven át senki nem vette észre, hiába jártak többen is a házában. Félelmetes történet.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
van egy film is ami nagyon erősNetflix A Ted Bundy szallagok (doksi sorozat)Láttam már régebben, nekem is nagyon durva volt, már a nézése is beteg volt a fickónak.
Egészen elképesztő a faszi, mindenkinek ajánlom. Nyilván vannak nagyon deep részek, de őrület az egész story.
A 36 lány meggyilkolása "csak" a végeredmény. Az az ember kb mindent megváltoztatott a kriminalisztikában és a nyomozási módszerekben.
Chargers LT
zavi27
több mint 4 éve
ozibozi
17 199
Komoly rajongótábora tett szert anno.
több mint 4 éve
Netflix A Ted Bundy szallagok (doksi sorozat)Láttam már régebben, nekem is nagyon durva volt, már a nézése is beteg volt a fickónak.
Chargers LT
több mint 4 éve
Netflix A Ted Bundy szallagok (doksi sorozat)Egészen elképesztő a faszi, mindenkinek ajánlom. Nyilván vannak nagyon deep részek, de őrület az egész story.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=L83xHjt4gocAjvé. Mondjuk lehet beszédes, hogy semmi visszhangját nem hallottam 😀Bill és Ted 3 már kijött? 😳jaja, még voltak mozik akkor
warr_b
ntékában is fent van jó ideje
Negritis
warr_b
filmbarátokban is volt róla szó
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Lassan indul be,unalmas,sokáig építkezik meg ugyebár kevés időd van leülni az asszonnyal a TV elé😃Ajvé. Mondjuk lehet beszédes, hogy semmi visszhangját nem hallottam 😀Bill és Ted 3 már kijött? 😳jaja, még voltak mozik akkor
warr_b
Negritis
warr_b
Egyszóval nem neked való.
Keress mást (hiszen egy csomó bomba sorozatot offoltál szemben a Barbariánt meg istenítetted )
+remélem az írónia radarod mükszík 😊
+Érted a viccet IS☝☝ 😛
több mint 4 éve
Ajvé. Mondjuk lehet beszédes, hogy semmi visszhangját nem hallottam 😀Bill és Ted 3 már kijött? 😳jaja, még voltak mozik akkor
warr_b
Negritis
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta