NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 128 — The Mathematician
nézem a supnat 11.évadát és ez az Amara-Chuck beszélgetés elég jóra sikerült

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Egy kis trükközés Filonitól a Mandalorian SW timeline-ja kapcsán:
 i.redd.it/4shngk8lve261.jpg
| Rebels epilógust asszem 5 ABY-ra teszik. Ha Mandalorian S02E05 azelőtt játszódik, akkor Ezrát kizárhatjuk, de másban sztem nem változtatna nagyon máson. |
Beki
| Az eddigiek alapján 9 ABY-ra saccolták a storyline-t, szal inkább utána van, ez sztem pusztán némi marketing indíttatású szarkavarás Filoni részéről |
empty taxi
| Thrawn jó sokáig tud bújkálni előlük eme esetben az fix. |
Beki
Koroknai is ezzel foglalkozik:  telex.hu/szorakozas/2020/11/30/mandalorian-2-evad-5-resz-magyarazo-ahsoka-tano
empty taxi
| Feltételezve, hogy helyesek a tippek ugye Rebels epilógus és Mandalorian (évszámok tekintetében), akkor ez a 9 év durván soknak tűnik. Látva h Clone Wars és Rebelsben is mennyi eseményt bepréseltek néhány évbe...ezzel most vagy megágyaznak Filoniék sok évados sorozatoknak, vagy kiaknázatlan lehetőségek maradnak ki.

"The timeline that was shown at the 2019 D23 Expo shows that Star Wars Rebels ended in 0 BBY. According to Star Wars: Women of the Galaxy, Ahsoka Tano searched for Ezra Bridger five years after they last met in "A World Between Worlds," which took place shortly before this episode. Therefore, the epilogue takes place in 5 ABY."
Igazából játszódhatna a Mandalorian S02E05 az epilógus előtt, ha Ahsoka tudott infót kiszedni a Magisztrátusból (vagy h írják magyarul) és utána elindulhattak Sabine-l Ezra keresésére, de nálam ez nem lenne logikus.
|
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
| Rebels epilógust asszem 5 ABY-ra teszik. Ha Mandalorian S02E05 azelőtt játszódik, akkor Ezrát kizárhatjuk, de másban sztem nem változtatna nagyon máson. |
Beki
| Az eddigiek alapján 9 ABY-ra saccolták a storyline-t, szal inkább utána van, ez sztem pusztán némi marketing indíttatású szarkavarás Filoni részéről |
empty taxi
Beki
Koroknai is ezzel foglalkozik:  telex.hu/szorakozas/2020/11/30/mandalorian-2-evad-5-resz-magyarazo-ahsoka-tano

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Beki
empty taxi
több mint 3 éve
Beki

Madden hates me.
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!
Na megvolt végre az első két Mandalorian rész, kedvem is támadt újranézni a Justifiedot 😀

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Talán ide való leginkább:  nepszava.hu/3101091_22-ev-utan-veget-er-a-baratok-kozt
Beki
Végre le lesz zárva, elkezdhetem darálni 🤣
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Talán ide való leginkább:  nepszava.hu/3101091_22-ev-utan-veget-er-a-baratok-kozt
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 24 183 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Alex de la Iglesia kedvelőknek

www.sorozatjunkie.hu/2020/11/27/delelotti-video-4-30-ezust-1-evad/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Ma jött velem szembe hogy dec. 16-án jön a The Expanse 5. évada.

Végre már, ideje volt hogy valamelyik kedvenc sorozatom, ami még megy, folytatódjon.
Mikey
nemtom ezt tudod-e akkor

Ugyanitt Expanse 6.évad és kasza!
steelwolf

több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 755
Ma jött velem szembe hogy dec. 16-án jön a The Expanse 5. évada.

Végre már, ideje volt hogy valamelyik kedvenc sorozatom, ami még megy, folytatódjon.
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
😊 😊 😊
több mint 4 éve
A Star wars topic nem volt rossz ötlet
😉
ozibozi
sztem felesleges, most még 3 hétig lesz mandalorian aztán semmi
trónok harcánál is ment itt ugyanez

több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 17 194
A Star wars topic nem volt rossz ötlet
😉
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Mandalorian S02E05 #aztakurva
| Ennyi mindenre nem számítottam 40 perc alatt...kicsike fénykardos pittyputtynak már örültem volna, bőven több volt.
Ahogy Mandó kereste Ahsokát, Morai is feltűnt. Kiderült Baby Yoda neve, de az külön érdekes h a legnagyobb mesterek tanították őt Coruscanton, érdekelne h ki mentette őt ki onnan. Baby Yoda félelmével utalt Ahsoka Anakinra is.
Semmi infó nem derült ki mi történhetett Rebels epilógus és Mandó eddigi része között, de a tény h Ahsoka még mindig Thrawn-t keresi, utóbbi így valszeg életben van. Feltűnt egy lothal cat is, ami szerintem erős utalás Ezrára.
Innentől kíváncsi leszek, hogy merrefele megy a sztori: inkább Darksaber vagy a Tythonon levő Jedi templom is belefér. Kettő sztem nem. No meg Baby Yoda mit dönt, próbál-e egyáltalán Jedit keresni és h jön-e bárki a keresésére...
|
Beki
| Van egy olyan érzésem h erőlélek is fog megjelenni a Tythonon. Izgi lenne ahogy Qui-Gon vagy Obi-Wan amellett érvel h Grogu az esély a redemptionre Anakin után. |
empty taxi
| Innentol mar barmit el tudok kepzelni kb. Azt a vonalat nem tudom elkepzelni h Grogu a nem tanulas reszt valasztana. Ezrat kihuzhatjuk sztem, mint aki jelenleg johetne Groguert (abbol indulok ki h Ahsoka meg mindig keresi Thrawn-t 4-5 ev utan, igy Ezra hollete is homalyos.
Legkezenfekvobb Luke lenne, aki "reagal"...talan ekkor elkezdte Jedi rend ujjaepiteset kiserleti szinten. Vagy behoznak vkit, akirol azt hittuk eddig h halott vagy teljesen uj Jedi karaktert? Az is vilagos h Gideon vmikor lecsap rajuk.
Mindenesetre durva lezarasra szamitok (Darksaber elokerulesehez hasonlora).

Edit: ugye Grogu nem volt hajlando visszapasszolni Ahsokanak a kovet, csak Mandonak. Mi lenne, ha olyasvalaki keresi fel ot, akit ismer?
|
több mint 4 éve
| Ennyi mindenre nem számítottam 40 perc alatt...kicsike fénykardos pittyputtynak már örültem volna, bőven több volt.
Ahogy Mandó kereste Ahsokát, Morai is feltűnt. Kiderült Baby Yoda neve, de az külön érdekes h a legnagyobb mesterek tanították őt Coruscanton, érdekelne h ki mentette őt ki onnan. Baby Yoda félelmével utalt Ahsoka Anakinra is.
Semmi infó nem derült ki mi történhetett Rebels epilógus és Mandó eddigi része között, de a tény h Ahsoka még mindig Thrawn-t keresi, utóbbi így valszeg életben van. Feltűnt egy lothal cat is, ami szerintem erős utalás Ezrára.
Innentől kíváncsi leszek, hogy merrefele megy a sztori: inkább Darksaber vagy a Tythonon levő Jedi templom is belefér. Kettő sztem nem. No meg Baby Yoda mit dönt, próbál-e egyáltalán Jedit keresni és h jön-e bárki a keresésére...
|
Beki
| Van egy olyan érzésem h erőlélek is fog megjelenni a Tythonon. Izgi lenne ahogy Qui-Gon vagy Obi-Wan amellett érvel h Grogu az esély a redemptionre Anakin után. |

Madden hates me.
több mint 4 éve
én még nem nézem a mandaloriant, de Shirin eléggé odavan 😀

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
|
több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 218 — Egyéb témák lakó
steelwolf
Mondjuk ez várható volt.

| Egy kisebb ország GDP-je kellett volna digitálisan megöregíteni mindenkit, a maszkok meg író bénák lett volna még 3 évadon keresztül. Arról nem is beszélve, hogy az újracasting nagyon ritkán sül el jól. A 6. könyv/évad vége egy jó nyugvó pont, a 7-8. könyvek annyira átcsapnak high sci-fi-ban, idegentechnológiába, hogy szerintem akarva-akaratlanul és béna lett volna. Jó döntés a kasza. |

több mint 4 éve
ez komoly?!

www.youtube.com/watch?v=NcKk7BgHl1A

több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Jön a dán Dark!

www.youtube.com/watch?v=IdPMmkU84z4

több mint 4 éve
na akkor ma indítom a supernatural 15. évados maratont. próbálok mindennap legalább egy részt megnézni. 😊
csebi
én megint folytatom a 11. évad elején járok 😀

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 964 — Lucas Scott
na akkor ma indítom a supernatural 15. évados maratont. próbálok mindennap legalább egy részt megnézni. 😊

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
azért ha spoilerbe ágyaztok spoilereket legalább annyi legyen már hogy melyik sorozatról beszéltek
Negritis
Szerintem meg nyissanak egy Star wars topicot! 😊
steelwolf
az se biztos h arról beszélnek 😀
Negritis
Azzal kezdte Beki hogy: "Mandalorian S02E05"
bcsarli
Igen, aztán van egy 3x beágyazott spoiler halmaz amirol nem derül ki H wtf