NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 3 éve
nézem a supnat 11.évadát és ez az Amara-Chuck beszélgetés elég jóra sikerült
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
| Feltételezve, hogy helyesek a tippek ugye Rebels epilógus és Mandalorian (évszámok tekintetében), akkor ez a 9 év durván soknak tűnik. Látva h Clone Wars és Rebelsben is mennyi eseményt bepréseltek néhány évbe...ezzel most vagy megágyaznak Filoniék sok évados sorozatoknak, vagy kiaknázatlan lehetőségek maradnak ki.Koroknai is ezzel foglalkozik: telex.hu/szorakozas/2020/11/30/mandalorian-2-evad-5-resz-magyarazo-ahsoka-tano| Thrawn jó sokáig tud bújkálni előlük eme esetben az fix. |Egy kis trükközés Filonitól a Mandalorian SW timeline-ja kapcsán:| Az eddigiek alapján 9 ABY-ra saccolták a storyline-t, szal inkább utána van, ez sztem pusztán némi marketing indíttatású szarkavarás Filoni részéről |
i.redd.it/4shngk8lve261.jpg
| Rebels epilógust asszem 5 ABY-ra teszik. Ha Mandalorian S02E05 azelőtt játszódik, akkor Ezrát kizárhatjuk, de másban sztem nem változtatna nagyon máson. |
Beki
empty taxi
Beki
empty taxi
"The timeline that was shown at the 2019 D23 Expo shows that Star Wars Rebels ended in 0 BBY. According to Star Wars: Women of the Galaxy, Ahsoka Tano searched for Ezra Bridger five years after they last met in "A World Between Worlds," which took place shortly before this episode. Therefore, the epilogue takes place in 5 ABY."
Igazából játszódhatna a Mandalorian S02E05 az epilógus előtt, ha Ahsoka tudott infót kiszedni a Magisztrátusból (vagy h írják magyarul) és utána elindulhattak Sabine-l Ezra keresésére, de nálam ez nem lenne logikus. |
több mint 3 éve
Koroknai is ezzel foglalkozik: telex.hu/szorakozas/2020/11/30/mandalorian-2-evad-5-resz-magyarazo-ahsoka-tano| Thrawn jó sokáig tud bújkálni előlük eme esetben az fix. |Egy kis trükközés Filonitól a Mandalorian SW timeline-ja kapcsán:| Az eddigiek alapján 9 ABY-ra saccolták a storyline-t, szal inkább utána van, ez sztem pusztán némi marketing indíttatású szarkavarás Filoni részéről |
| Rebels epilógust asszem 5 ABY-ra teszik. Ha Mandalorian S02E05 azelőtt játszódik, akkor Ezrát kizárhatjuk, de másban sztem nem változtatna nagyon máson. |
Beki
empty taxi
Beki
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
| Thrawn jó sokáig tud bújkálni előlük eme esetben az fix. |Egy kis trükközés Filonitól a Mandalorian SW timeline-ja kapcsán:| Az eddigiek alapján 9 ABY-ra saccolták a storyline-t, szal inkább utána van, ez sztem pusztán némi marketing indíttatású szarkavarás Filoni részéről |
Beki
empty taxi
több mint 3 éve
Egy kis trükközés Filonitól a Mandalorian SW timeline-ja kapcsán:| Az eddigiek alapján 9 ABY-ra saccolták a storyline-t, szal inkább utána van, ez sztem pusztán némi marketing indíttatású szarkavarás Filoni részéről |
Beki
Madden hates me.
több mint 3 éve
Na megvolt végre az első két Mandalorian rész, kedvem is támadt újranézni a Justifiedot 😀
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Egy kis trükközés Filonitól a Mandalorian SW timeline-ja kapcsán:i.redd.it/4shngk8lve261.jpg
több mint 3 éve
Talán ide való leginkább: nepszava.hu/3101091_22-ev-utan-veget-er-a-baratok-koztVégre le lesz zárva, elkezdhetem darálni 🤣
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Talán ide való leginkább: nepszava.hu/3101091_22-ev-utan-veget-er-a-baratok-kozt
több mint 4 éve
Alex de la Iglesia kedvelőknekwww.sorozatjunkie.hu/2020/11/27/delelotti-video-4-30-ezust-1-evad/
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Ma jött velem szembe hogy dec. 16-án jön a The Expanse 5. évada.nemtom ezt tudod-e akkor
Végre már, ideje volt hogy valamelyik kedvenc sorozatom, ami még megy, folytatódjon.
Mikey
Ugyanitt Expanse 6.évad és kasza!
steelwolf
több mint 4 éve
Mikey
18 755
Ma jött velem szembe hogy dec. 16-án jön a The Expanse 5. évada.Végre már, ideje volt hogy valamelyik kedvenc sorozatom, ami még megy, folytatódjon.
több mint 4 éve
😊 😊 😊Things you love to see: that. #TheMandalorian pic.twitter.com/nJKy5Efk3g
— Binge Mode (@binge_mode) November 28, 2020
több mint 4 éve
A Star wars topic nem volt rossz ötletsztem felesleges, most még 3 hétig lesz mandalorian aztán semmi
😉
ozibozi
trónok harcánál is ment itt ugyanez
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
| Innentol mar barmit el tudok kepzelni kb. Azt a vonalat nem tudom elkepzelni h Grogu a nem tanulas reszt valasztana. Ezrat kihuzhatjuk sztem, mint aki jelenleg johetne Groguert (abbol indulok ki h Ahsoka meg mindig keresi Thrawn-t 4-5 ev utan, igy Ezra hollete is homalyos.Mandalorian S02E05 #aztakurva| Van egy olyan érzésem h erőlélek is fog megjelenni a Tythonon. Izgi lenne ahogy Qui-Gon vagy Obi-Wan amellett érvel h Grogu az esély a redemptionre Anakin után. |
| Ennyi mindenre nem számítottam 40 perc alatt...kicsike fénykardos pittyputtynak már örültem volna, bőven több volt.
Ahogy Mandó kereste Ahsokát, Morai is feltűnt. Kiderült Baby Yoda neve, de az külön érdekes h a legnagyobb mesterek tanították őt Coruscanton, érdekelne h ki mentette őt ki onnan. Baby Yoda félelmével utalt Ahsoka Anakinra is.
Semmi infó nem derült ki mi történhetett Rebels epilógus és Mandó eddigi része között, de a tény h Ahsoka még mindig Thrawn-t keresi, utóbbi így valszeg életben van. Feltűnt egy lothal cat is, ami szerintem erős utalás Ezrára.
Innentől kíváncsi leszek, hogy merrefele megy a sztori: inkább Darksaber vagy a Tythonon levő Jedi templom is belefér. Kettő sztem nem. No meg Baby Yoda mit dönt, próbál-e egyáltalán Jedit keresni és h jön-e bárki a keresésére... |
Beki
empty taxi
Legkezenfekvobb Luke lenne, aki "reagal"...talan ekkor elkezdte Jedi rend ujjaepiteset kiserleti szinten. Vagy behoznak vkit, akirol azt hittuk eddig h halott vagy teljesen uj Jedi karaktert? Az is vilagos h Gideon vmikor lecsap rajuk.
Mindenesetre durva lezarasra szamitok (Darksaber elokerulesehez hasonlora).
Edit: ugye Grogu nem volt hajlando visszapasszolni Ahsokanak a kovet, csak Mandonak. Mi lenne, ha olyasvalaki keresi fel ot, akit ismer? |
több mint 4 éve
Mandalorian S02E05 #aztakurva| Van egy olyan érzésem h erőlélek is fog megjelenni a Tythonon. Izgi lenne ahogy Qui-Gon vagy Obi-Wan amellett érvel h Grogu az esély a redemptionre Anakin után. |
| Ennyi mindenre nem számítottam 40 perc alatt...kicsike fénykardos pittyputtynak már örültem volna, bőven több volt.
Ahogy Mandó kereste Ahsokát, Morai is feltűnt. Kiderült Baby Yoda neve, de az külön érdekes h a legnagyobb mesterek tanították őt Coruscanton, érdekelne h ki mentette őt ki onnan. Baby Yoda félelmével utalt Ahsoka Anakinra is.
Semmi infó nem derült ki mi történhetett Rebels epilógus és Mandó eddigi része között, de a tény h Ahsoka még mindig Thrawn-t keresi, utóbbi így valszeg életben van. Feltűnt egy lothal cat is, ami szerintem erős utalás Ezrára.
Innentől kíváncsi leszek, hogy merrefele megy a sztori: inkább Darksaber vagy a Tythonon levő Jedi templom is belefér. Kettő sztem nem. No meg Baby Yoda mit dönt, próbál-e egyáltalán Jedit keresni és h jön-e bárki a keresésére... |
Beki
Madden hates me.
több mint 4 éve
én még nem nézem a mandaloriant, de Shirin eléggé odavan 😀Ha van isten a neve Dave Filoni. Az egyik ha nem a legjobb Mando rész. Most már megtennék a Star Wars univerzum Kevin Feige-ének?
— Veress Attila (@ShirinGaming) November 27, 2020
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Mandalorian S02E05 #aztakurva| Ennyi mindenre nem számítottam 40 perc alatt...kicsike fénykardos pittyputtynak már örültem volna, bőven több volt.
több mint 4 éve
Ugyanitt Expanse 6.évad és kasza!Mondjuk ez várható volt.
steelwolf
| Egy kisebb ország GDP-je kellett volna digitálisan megöregíteni mindenkit, a maszkok meg író bénák lett volna még 3 évadon keresztül. Arról nem is beszélve, hogy az újracasting nagyon ritkán sül el jól. A 6. könyv/évad vége egy jó nyugvó pont, a 7-8. könyvek annyira átcsapnak high sci-fi-ban, idegentechnológiába, hogy szerintem akarva-akaratlanul és béna lett volna. Jó döntés a kasza. |
több mint 4 éve
ez komoly?!www.youtube.com/watch?v=NcKk7BgHl1A
több mint 4 éve
Jön a dán Dark!www.youtube.com/watch?v=IdPMmkU84z4
Ugyanitt Expanse 6.évad és kasza!
több mint 4 éve
na akkor ma indítom a supernatural 15. évados maratont. próbálok mindennap legalább egy részt megnézni. 😊én megint folytatom a 11. évad elején járok 😀
csebi
több mint 4 éve
na akkor ma indítom a supernatural 15. évados maratont. próbálok mindennap legalább egy részt megnézni. 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Igen, aztán van egy 3x beágyazott spoiler halmaz amirol nem derül ki H wtfAzzal kezdte Beki hogy: "Mandalorian S02E05"az se biztos h arról beszélnek 😀azért ha spoilerbe ágyaztok spoilereket legalább annyi legyen már hogy melyik sorozatról beszéltekSzerintem meg nyissanak egy Star wars topicot! 😊
Negritis
steelwolf
Negritis
bcsarli