Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 1 éve
ozibozi
17 143
'FRIENDS' STAR MATTHEW PERRYDEAD AT 54 ...
After Apparent Drowning
www.tmz.com/2023/10/28/friends-star-matthew-perry-dead-dies-drowning/
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Justin Benson and Aaron Moorhead will co-driect multiple episodes of 'DAREDEVIL: BORN AGAIN' once Disney agrees to pay their actors fairly and end the SAG-AFTRA strike.
— One Take News (@OneTakeNews) October 27, 2023
This is the third MCU project the duo has worked on, following work on 'MOON KNIGHT' and #LokiS2.
(via… pic.twitter.com/cYWpaLoNCw
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
@Negritis, a vajda-nek és a többi manga/anime rajongónak - kijött a Pluto Netflix-en... ha valami várós volt nálam/esélyes lehet az év animéjére, akkor ez az.jaja nagyon vártam én is
www.youtube.com/watch?v=9ez8lm9I26Y
Hétvégén fogom valszeg darálni, egyelőre nem néztem belőle semmit, de 1) Urasawa (Monster, 20th Century Boys, etc... nálam minden idők legjobb manga-írója), szóval csak a Netflix szúrhatja el, viszont 2) trailer alapján jól néz ki, és egyelőre nagyon áradoznak róla a kritikák is...
Igor
és ha top 1 lesz akkor nagyon boldog leszek mer a Vinland Saga S2 elég magasra teszi a lécet
több mint 1 éve
@Negritis, a vajda-nek és a többi manga/anime rajongónak - kijött a Pluto Netflix-en... ha valami várós volt nálam/esélyes lehet az év animéjére, akkor ez az.www.youtube.com/watch?v=9ez8lm9I26Y
Hétvégén fogom valszeg darálni, egyelőre nem néztem belőle semmit, de 1) Urasawa (Monster, 20th Century Boys, etc... nálam minden idők legjobb manga-írója), szóval csak a Netflix szúrhatja el, viszont 2) trailer alapján jól néz ki, és egyelőre nagyon áradoznak róla a kritikák is...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Nekem rémlik semmi róla így hirtelenwww.polygon.com/nycc/23918162/nycc-percy-jackson-show-disney-plus-panel-rick-riordannem emlékszem, hogy a föszereplö csaj afro amerikai lett volna. Plusz Alexandra Daddario után bárki más alakítása 0 lesz. 😀
www.youtube.com/watch?v=bzHMAXqFFvc
Negritis, a vajda
Toto21
Ha a színész jó felőlem bármi lehet
D'addario meg lehet cuki, de nah
több mint 1 éve
Vótmá?
youtu.be/JLHsM4bpfxY?si=uf7eNqWi0DXft3gY
warr_b
több mint 1 éve
Vótmá?youtu.be/JLHsM4bpfxY?si=uf7eNqWi0DXft3gY
Szerkesztette: warr_b
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
youtu.be/5ADY30Awz6Q?si=nmd-HpfP2kHvfuYL
több mint 1 éve
Toto21
5 951
www.polygon.com/nycc/23918162/nycc-percy-jackson-show-disney-plus-panel-rick-riordannem emlékszem, hogy a föszereplö csaj afro amerikai lett volna. Plusz Alexandra Daddario után bárki más alakítása 0 lesz. 😀
www.youtube.com/watch?v=bzHMAXqFFvc
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Carla Gugino áll egy helyben, az embernek meg utánozni támad kedveNo 3 nap alatt megnéztem.Kijött az Usher-ház bukása ☺️ez valami kibaszott nagy - mogyuk kell hozzá az expert-POE
Sajnos szerdánál előbb nem fogom tudni nézni...
warr_b
Gróf de sutianap
Nem tagadom, hogy erősen elfogult vagyok Flanagannel szemben, de baszki... a fickó egy zseni, megint megcsinálta.
Imádtam minden percét, csodálatos, hihetetlen ahogy ezt (is) összerakta. A hangulat ott van, az egész ahogy kinéz totál profi, átlengi az egészet Poe szelleme (nagyon bírom az írásait), szerintem egészen remek ahogy adaptálták és modernizálták az egészet, a zene szokás szerint fanzasztikus és csodálatos, a színészi játék pazar (imádom, hogy nagyjából ugyanazzal a csapattal dolgozik, kb mint a saját kis társulata), Carla Guginóra nem nagyon tudok mit mondani, csodás ahogy van, ha csak áll egy helyben az is lenyűgöző. Bruce Greenwood is hatalmasat játszik, akit még kiemelnék az Mark Hamill a hideg ügyvéd szerepében, le a kalappal.
Wow. Hibátlan.
warr_b
több mint 1 éve
Biztos volt már róla szó de ma ledaráltam a Beckham sorozatot és majdnem megkönnyeztem..Jó az a negyveneseknek is 🤪😉
Azt hiszem hogy ez pont ennek a 30-as korosztálynak készült ahol még a brazil Ronaldo volt A Ronaldo, és Ferguson, Capello, R. Carlos…
Mindez netflixes köntösben. Szuper volt, szerintem
Miknar
több mint 1 éve
nekem ez most nem talált. persze a csávónál a gyengébb is magasabb polcon van mint másoknak a plafon, de szvsz ez most az egyszer érdemes megnézni, de semmi extra kategóriára sikerült. nekem az éjféli klub is elmaradt a korábbiaktól, szóval remélem nem kezdett el ürülni a tank...No 3 nap alatt megnéztem.Kijött az Usher-ház bukása ☺️ez valami kibaszott nagy - mogyuk kell hozzá az expert-POE
warr_b
Gróf de sutianap
Nem tagadom, hogy erősen elfogult vagyok Flanagannel szemben, de baszki... a fickó egy zseni, megint megcsinálta.
Imádtam minden percét, csodálatos, hihetetlen ahogy ezt (is) összerakta. A hangulat ott van, az egész ahogy kinéz totál profi, átlengi az egészet Poe szelleme (nagyon bírom az írásait), szerintem egészen remek ahogy adaptálták és modernizálták az egészet, a zene szokás szerint fanzasztikus és csodálatos, a színészi játék pazar (imádom, hogy nagyjából ugyanazzal a csapattal dolgozik, kb mint a saját kis társulata), Carla Guginóra nem nagyon tudok mit mondani, csodás ahogy van, ha csak áll egy helyben az is lenyűgöző. Bruce Greenwood is hatalmasat játszik, akit még kiemelnék az Mark Hamill a hideg ügyvéd szerepében, le a kalappal.
Wow. Hibátlan.
warr_b
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Miknar
514
Biztos volt már róla szó de ma ledaráltam a Beckham sorozatot és majdnem megkönnyeztem..Azt hiszem hogy ez pont ennek a 30-as korosztálynak készült ahol még a brazil Ronaldo volt A Ronaldo, és Ferguson, Capello, R. Carlos…
Mindez netflixes köntösben. Szuper volt, szerintem
több mint 1 éve
Tudd, hogy szeretnek!
több mint 1 éve
Hamill: Arthur Gordon Pym - minden horrorok nagyattya - annak befejezetlenségéből bújik elő Howard Phillip Lovecraft világa, ejj és az öreg Coleridge: regeavéntegerészről ejj alkudozni a halállalNo 3 nap alatt megnéztem.Kijött az Usher-ház bukása ☺️ez valami kibaszott nagy - mogyuk kell hozzá az expert-POE
warr_b
Gróf de sutianap
Wow. Hibátlan.
warr_b
ezakettő hiányzott belüle kurvára
youtu.be/MQdxf7O8n1s?si=9t9qPT57BUr4omM2
youtu.be/ulfnJ0E34fU?si=7E7NgLUr2CoUYjqt
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
No 3 nap alatt megnéztem.Kijött az Usher-ház bukása ☺️ez valami kibaszott nagy - mogyuk kell hozzá az expert-POE
warr_b
Gróf de sutianap
Wow. Hibátlan.
több mint 1 éve
Kijött az Usher-ház bukása ☺️ez valami kibaszott nagy - mogyuk kell hozzá az expert-POE
warr_b
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
www.polygon.com/nycc/23918162/nycc-percy-jackson-show-disney-plus-panel-rick-riordanwww.youtube.com/watch?v=bzHMAXqFFvc
több mint 1 éve
A gyenge s2 után, az s3 nagyon tetszik a Lupinből!
több mint 1 éve
youtu.be/tyqiQWxPz0c?si=K8IXMZwVfFAW3DIP
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=4MkmCFEyWAY
több mint 1 éve
Noticed it's a whole row of AI actors. Yikes!
— Christopher Marc Supports SAG-AFTRA (@_ChristopherM) October 12, 2023
Disney is insane and just more reason why the AMPTP needs to ditch this plan to replace background actors with AI. The uncanny valley will always make your show/film look like hot garbage and age like milk. pic.twitter.com/NpfNbx2X1T
több mint 1 éve
Kijött az Usher-ház bukása ☺️Sajnos szerdánál előbb nem fogom tudni nézni...
több mint 1 éve
erre nem tom mennyire van szükség, de hát valszeg népszerű leszThe first trailer for ‘DRAGON BALL: DAIMA’ has been released.
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) October 12, 2023
Releasing in Fall 2024. pic.twitter.com/yrMwguA7CB