Bowldog Hálaadást!

Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
A Fauda szvsz kb reggelire megeszi a Homeland majd összes évadát, a vörös akasztása óta tuti... ha jóindulattal nézzük, akkor addig meg legyen mondjuk kb laza egál. 😊
ozibozi
Ne már, ez micsoda elfogultság, a Homeland a maga nemében bazi nagyot virított.
Oké volt 1-2 nagyon gyér évad, de szépen visszajött megint az utolsó évadokra.
FLZOLI
És ettől még nem lehet jobb?
Mondjuk nyilván könnyebb ha van alapod ami a Homeland volt valszeg.
De ha kiveszik a rinyát belőle akkor bőven lehet.
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
A Fauda szvsz kb reggelire megeszi a Homeland majd összes évadát, a vörös akasztása óta tuti... ha jóindulattal nézzük, akkor addig meg legyen mondjuk kb laza egál. 😊
ozibozi
Ne már, ez micsoda elfogultság, a Homeland a maga nemében bazi nagyot virított.
Oké volt 1-2 nagyon gyér évad, de szépen visszajött megint az utolsó évadokra.

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 17 193
Izraeli sorozat, helyszínen helyiekkel forgatva,. Sok jelenetet át kellett írni mert túl felismerhető volt az eredeti, és szóltak hogy talán ezt mégse. :;
több mint 3 éve
ozibozi
Na megnézem majd. Nem is hallottam még róla.
Mondjuk ha a főszereplő nem egy rinyálos idegroncs már nagy előnnyel indul 😀
több mint 3 éve

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 310 — Je suis kobranadrág
Nem is tudtam, hogy Homeland moszkvai részeit BPn forgatták.
Toca
Nagyon vicci a magyarul ordibáló orosz rendőr 😃
több mint 3 éve
Nem is tudtam, hogy Homeland moszkvai részeit BPn forgatták.
több mint 3 éve
Kegyetlen, kiszámíthatatlan és komplikált - Elindult a Fargo 4. évada

www.szeretlekmagyarorszag.hu/kult/kegyetlen-kiszamithatatlan-es-komplikalt-elindult-a-fargo-4-evada/
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 127 — The Mathematician
 geeklife.hu/2021/01/07/moon-knight-marvel-sorozat-oscar-isaac-budapest/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Hát véget ért a Vikings.... Vegyes volt az utolsó évad 2.fele, de egy klasszis, egyedi sorozat fejeződött be. Az tény, hogy Ragnar után igencsak bicsaklott az egész, de voltak jó karakterek és szálak.
Skol! 😊

több mint 3 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 444 — no es importante
Végetért a Vikings (végre)! Igazából a Great Heathen Army inváziója után simán le is fújhatták volna az egészet, mert nagyon el-GoTosították az utolsó 3 (6) évadot. Eckbert és Ragnar karaktere zseniálisan volt ábrázolva, az Aethelstan hypeot sosem értettem a részükről, messze a legidegesítőbb szereplő volt -- a sorozat első felében persze, mert utána gombamód kezdtek szaporodni a személyiség nélküli idegesítő karakterek. Motivációk, szövetségek és barátságok egy fingnyi gondolatra változtak, fontos döntések teljesen légbőlkapott módon lettek meghozva, az eleinte nagyon jó skirmish-szerű harcokat armageddon szintű kamu-csaták váltották fel, amik egymás überelésében a totális baromság szintjéig jutottak. | Bjorn Ironside a szláv (!!!) megszállás visszaverése közben hal meg?! | Ezen utóbbi csaták során egyes esetekben örülhetek, hogy legalább nem akartak áriát énekelni a csatamezőn mindenki által ignorálva. A sorozat szerzőjének a lánya hatalmas karriert fut be, és bár nem lett túlfényezve a dolog, de halandó emberekkel ellentétben az ő külseje semmit nem változott, csak a személyisége ment át egy tucat változáson. A sérók viszont egyre patentabbak lettek, a Cyberpunk 2077ben lehet csak találni olyan penge hajköltemény és tetkó párosítást mint a Vikingek közt. Míg az első évadban a jarlt is My Lordnak hívja a felesége és jól kiépített hatalmi köre van, úgy a végére buzik, kurvák és egyéb műszakiak sorban váltogatták egymást a király címért, konspiráltak és gyilkoltak minden követkevmény nélkül.

Nem ajánlom annak aki fontolgatta, hogy belenézzen. Legalábbis próbálja megállni, hogy Ragnar halála után engedje el, csalódás a többi.
gyeek
én asszem Ragnar halála utáni egy vagy két évadot néztem még, de egyszerűen annyira tré lett, hogy kaszáltam.
csebi
Szerintem elég könnyű megállni, mert érezhetően akkorát zuhan onnantól a színvonal, hogy mintha már egy másik sorozatot nézne az ember. Nekem is top3-as, top5-ös kedvenc a Ragnaros Vikings, de egy évadig bírtam még pluszban és semmi hiányérzetem nincs. Lassan érik viszont az újranézés, bár még csak a Ted Lasso-nál is most jutottam oda, hogy végre elkezdjem, a mandalorian s02-ről meg nagyjából teljesen lebeszélnek, mire egyáltalán leszedném az új évad első részét 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Befejeztem a The Mandalorian második évadát is. Nekem kifejezetten tetszett, és ha a többi leendő sorozat is hozni fogja ezt a szintet, akkor a végén még SW fan lesz belőlem.
Mikey
Fú, én a 4-5-6-on nőttem fel, utána az 1-2-3 irgalmatlan nagy csalódás volt és aztán az új Disney filmek meg totál elvették a kedvemet, a Rogue One kivételével, a Han Solot meg még nem néztem meg.
Értettem én, hogy mit akart az új Disney széria és voltak benne jó részek, a harmadik meg nem lett volna rossz ha ketté szedik, de ettől függetlenül egy totál katyvasz, fullra lerombolták az egész SW mítoszt.

Ez a sorozat kihozta magából a maximumot a hangulat és helyszínek terén és a fan servicet is remekül szolgálta.
A sztori epizodikus és olyan amilyen, a megvalósítás a lehetőségekhez képest korrekt, de ami az előnye, hogy megadta azt, amit a filmek nemigen tudtak, hogy végre SW-t nézel és hihető.

Hogyha a Disney ebbe a sorozatba tolta volna a csilliárd pénzt...te atyaég, mit kaptunk volna...
Viszont ez a sorozat elérte azt, hogy legyen megint SW, sorozatban is.
Reméljük mostmár nem cseszik el.

A stáblista utáni rész is megvan? 😉
Solymi
Szerintem pedig ez a sorozat hiaba jo (mert jo, tetszett nekem is), nagy bajom vele, hogy a masodik evadtol mar kis tulzassal nem a Mandaloriant lattam, hanem 100 szazalekra nyomott fan service-t, es egy Star Warssa alakitott sorozatot. Mert onnan mar minden arrol szolt. Nem csupan easter eggek sokasaga, de sorban behozva az sw-s arcok, mig a vegen mar a mandalori kb atment mellekszereplobe. Azt erzem, hogy a 2.evadot teljes egeszeben felaldoztak a rajongoknak, hadd nyalazzanak, mintha igy akarnak a fos disney szeria utan kiengesztelni a nezot. Olyannyira, hogy szerintem atbillentek a lo tuloldalara.

Ugyhogy hiaba nyalazok en is, es mondom, hogy tetszett, jo volt, valahogy megis hianyerzetem van. En kaptam egy evad Mandaloriant, es egy evad Star Warst. Csak szerintem ennek a sorozatnak nem errol kellett volna szolnia, vagy legalabbis tulsagosan is atment swbe.

De ez is a bajom peldaul az uj reszekkel, tobbek kozott sosem mertek kockaztatni. Abrams is leszallitotta a tutit, egy uj borbe huzott filmet, aminek az alapja, a jelenetek fele megegyezett kb az egyik regebbivel. Meg az utolso is kockazatmentes anyag volt igazabol, csak ahhoz parosult, hogy a tortenet es egyes dolgok hattere sem lett egyaltalan elmagyarazva, kifejtve.
Stez
Utólag jobban belegondolva ez az évad fixen fan service volt, hiszen tudták h be fogják jelenteni az új SW sorozatokat és ehhez igazították az eseményeket is: | Darksaber hozta Bo-Katant, Grogu kipattintása pár évadig Ahsokát és Luke-ot + Thrawn nevének említését, illetve Bobát is tudjuk már. Fan service dolgot mi sem ábrázolja jobban h Favreau a sorozat után nyilatkozott h a végén eredetileg force ghost jelent volna meg, de utolsó pillanatban változtattak és lett Luke. Szakadjak meg, ha a háttérben már nem Luke saját sorozatát készítik elő ezzel...
Lényeg h minden össze fog fonódni a sok új sorozatban és erre beáldozták a Mandalorian S02-őt.
|
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 960 — Lucas Scott
Végetért a Vikings (végre)! Igazából a Great Heathen Army inváziója után simán le is fújhatták volna az egészet, mert nagyon el-GoTosították az utolsó 3 (6) évadot. Eckbert és Ragnar karaktere zseniálisan volt ábrázolva, az Aethelstan hypeot sosem értettem a részükről, messze a legidegesítőbb szereplő volt -- a sorozat első felében persze, mert utána gombamód kezdtek szaporodni a személyiség nélküli idegesítő karakterek. Motivációk, szövetségek és barátságok egy fingnyi gondolatra változtak, fontos döntések teljesen légbőlkapott módon lettek meghozva, az eleinte nagyon jó skirmish-szerű harcokat armageddon szintű kamu-csaták váltották fel, amik egymás überelésében a totális baromság szintjéig jutottak. | Bjorn Ironside a szláv (!!!) megszállás visszaverése közben hal meg?! | Ezen utóbbi csaták során egyes esetekben örülhetek, hogy legalább nem akartak áriát énekelni a csatamezőn mindenki által ignorálva. A sorozat szerzőjének a lánya hatalmas karriert fut be, és bár nem lett túlfényezve a dolog, de halandó emberekkel ellentétben az ő külseje semmit nem változott, csak a személyisége ment át egy tucat változáson. A sérók viszont egyre patentabbak lettek, a Cyberpunk 2077ben lehet csak találni olyan penge hajköltemény és tetkó párosítást mint a Vikingek közt. Míg az első évadban a jarlt is My Lordnak hívja a felesége és jól kiépített hatalmi köre van, úgy a végére buzik, kurvák és egyéb műszakiak sorban váltogatták egymást a király címért, konspiráltak és gyilkoltak minden követkevmény nélkül.

Nem ajánlom annak aki fontolgatta, hogy belenézzen. Legalábbis próbálja megállni, hogy Ragnar halála után engedje el, csalódás a többi.
gyeek
én asszem Ragnar halála utáni egy vagy két évadot néztem még, de egyszerűen annyira tré lett, hogy kaszáltam.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Befejeztem a The Mandalorian második évadát is. Nekem kifejezetten tetszett, és ha a többi leendő sorozat is hozni fogja ezt a szintet, akkor a végén még SW fan lesz belőlem.
Mikey
Fú, én a 4-5-6-on nőttem fel, utána az 1-2-3 irgalmatlan nagy csalódás volt és aztán az új Disney filmek meg totál elvették a kedvemet, a Rogue One kivételével, a Han Solot meg még nem néztem meg.
Értettem én, hogy mit akart az új Disney széria és voltak benne jó részek, a harmadik meg nem lett volna rossz ha ketté szedik, de ettől függetlenül egy totál katyvasz, fullra lerombolták az egész SW mítoszt.

Ez a sorozat kihozta magából a maximumot a hangulat és helyszínek terén és a fan servicet is remekül szolgálta.
A sztori epizodikus és olyan amilyen, a megvalósítás a lehetőségekhez képest korrekt, de ami az előnye, hogy megadta azt, amit a filmek nemigen tudtak, hogy végre SW-t nézel és hihető.

Hogyha a Disney ebbe a sorozatba tolta volna a csilliárd pénzt...te atyaég, mit kaptunk volna...

Solymi
Szerintem pedig ez a sorozat hiaba jo (mert jo, tetszett nekem is), nagy bajom vele, hogy a masodik evadtol mar kis tulzassal nem a Mandaloriant lattam, hanem 100 szazalekra nyomott fan service-t, es egy Star Warssa alakitott sorozatot. Mert onnan mar minden arrol szolt. Nem csupan easter eggek sokasaga, de sorban behozva az sw-s arcok, mig a vegen mar a mandalori kb atment mellekszereplobe. Azt erzem, hogy a 2.evadot teljes egeszeben felaldoztak a rajongoknak, hadd nyalazzanak, mintha igy akarnak a fos disney szeria utan kiengesztelni a nezot. Olyannyira, hogy szerintem atbillentek a lo tuloldalara.

Ugyhogy hiaba nyalazok en is, es mondom, hogy tetszett, jo volt, valahogy megis hianyerzetem van. En kaptam egy evad Mandaloriant, es egy evad Star Warst. Csak szerintem ennek a sorozatnak nem errol kellett volna szolnia, vagy legalabbis tulsagosan is atment swbe.

De ez is a bajom peldaul az uj reszekkel, tobbek kozott sosem mertek kockaztatni. Abrams is leszallitotta a tutit, egy uj borbe huzott filmet, aminek az alapja, a jelenetek fele megegyezett kb az egyik regebbivel. Meg az utolso is kockazatmentes anyag volt igazabol, csak ahhoz parosult, hogy a tortenet es egyes dolgok hattere sem lett egyaltalan elmagyarazva, kifejtve.

több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Cobra Kai s3 ledarálva! Színvonal megtartva, más téma, más irány, más finálé! Nem volt önismétlődő, Zabka kurvajó, poénok nagyon jók!
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 754
Mikey

Solymi
Én láttam minden filmet, de sose voltam nagy fan. A nagy nyavalygást, hogy ez a film, meg az a film szar lett, én ezáltal sosem értettem, engem szórakoztatott mindegyik. A Solo filmet is rengetegen szidták, de nekem kifejezetten tetszett. Igaz, amiben Emilia Clarke játszik, az nekem miatta alapból nagyon tetszik, szóval talán nem az én véleményem lesz a mérvadó. 😀

Nekem maga a sorozat formátum jobban passzol a SW világához, a Mandaloriannek is nagyon fekszik. A stáblista utáni részt láttam, és részemről nagyon várós.
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 027
Mikey

Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
A Cobra Kai uj evada elerheto Netflixen.
ulpianus
..és ncore-on 😊

Szerkesztette: steelwolf
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
A Cobra Kai uj evada elerheto Netflixen.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Nemrég találtam rá az Ozarkra és nekem nagyon bejön. 3. Evadnal járok de tok jó kis sorozat
csebi
dicsértük it sokan, tényleg jó

egyedül a kékszűrőt használhatnák kicsit kevesebbet 😀
briareos
A 3. évad nagyon durván jó!
Tom Pelphrey szenzációs, már a Banshee-ban is kurvajó volt 😊
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Sabrina 4
totál becsúszva lovecraftbe, csak sajna a tiniizéből nem tunnak kiugrani

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 757 — StuG Life
Nemrég találtam rá az Ozarkra és nekem nagyon bejön. 3. Evadnal járok de tok jó kis sorozat
csebi
dicsértük it sokan, tényleg jó

egyedül a kékszűrőt használhatnák kicsit kevesebbet 😀

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 960 — Lucas Scott

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.