Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 3 éve
Azt azért helyrehúzta Alain Delon.sztem ezt már a csendőr filmek óta tudjuk 😀Lupin (Netflix)A Taxi széria óta tudjuk, hogy a francia rendőrök nem túl fényesek 😀 😀
Na meg a rendőrök dilettáns, IQ nuku nyomozási technikája...
Chargers LT
Hanni
Negritis
Ő a legcoolabb zsaru alltime.
több mint 3 éve
sztem ezt már a csendőr filmek óta tudjuk 😀Lupin (Netflix)A Taxi széria óta tudjuk, hogy a francia rendőrök nem túl fényesek 😀 😀
Chargers LT
Hanni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Lupin (Netflix)A Taxi széria óta tudjuk, hogy a francia rendőrök nem túl fényesek 😀 😀
Chargers LT
több mint 3 éve
Lupin (Netflix)Nekem is tetszett, de érdekes abból a szempontból, hogy kb a feléig amolyan csavaros, szórakoztató sorozat, aztán a végére átcsap egy erős krimibe.
Ráadásul 5 rész alatt akár lezárt is lehetett volna ugye, de egy totál gagyi baromság dologgal elodázzák. | Ugye a kaziról feltették twitterre (csak képet elsőre), digitalizálták a leleplező vidit, de nem volt róla másolat utána? Csak a kazi XD |
De ettől a 2 amatőr hibától eltekintve jó történet.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
supernatural is ilyen volt, 10 v 12 évad volt a vége után 😀Én miért gondoltam azt, hogy a Vikingsnek vége volt azzal, hogy Ivar leszúrja Björnt? Ma vettem észre Netflixen, hogy új epizódok, mondom: mi van? 😮 😮 😮vannak sorik amik végetérnek, de még mennek pár évadot.
shagi0206
vikings tipik ilyen
briareos
több mint 3 éve
ozibozi
17 193
Walking dead
több mint 3 éve
Én miért gondoltam azt, hogy a Vikingsnek vége volt azzal, hogy Ivar leszúrja Björnt? Ma vettem észre Netflixen, hogy új epizódok, mondom: mi van? 😮 😮 😮vannak sorik amik végetérnek, de még mennek pár évadot.
shagi0206
vikings tipik ilyen
több mint 3 éve
shagi0206
10 959
Én miért gondoltam azt, hogy a Vikingsnek vége volt azzal, hogy Ivar leszúrja Björnt? Ma vettem észre Netflixen, hogy új epizódok, mondom: mi van? 😮 😮 😮
több mint 3 éve
na, WandaVision? nyilván ez a két rész semmit nem árult el, de én kiválóan szórakoztam rajta. készen állok a mindfuckeryreEz már felvezeti a multiversumot?
shawnka
több mint 3 éve
És ezt miért érezted fontosnak megosztani úgy, hogy nem is nézed? Főleg, hogy én direkt nem néztem trailereket sem.na, WandaVision? nyilván ez a két rész semmit nem árult el, de én kiválóan szórakoztam rajta. készen állok a mindfuckeryreén megvárom egybe, haver olvasta hogy kb mire lehet számítani és nekem a trailer is adott hinteket
shawnka
a 2 baba | akit a sitcom világba hozott létre Scarlet Witch varázs ereje, de meghalnak és reinkarnálódnak Wiccan és Speed képében majd akiket szépen belehet kötni az MCU-ba |
eleve Wanda olyan brutál erős amivel nehéz mit kezdeni főleg ha elborul
Negritis
több mint 3 éve
na, WandaVision? nyilván ez a két rész semmit nem árult el, de én kiválóan szórakoztam rajta. készen állok a mindfuckeryreKellően furcsa, hogy felcsigázza az érdeklődésemet. Plusz pont a részekbe ágyazott 1-1 igencsak érdekes reklám. Kathryn Hahn (itt is) isteni. Elizabeth Olsennek meg jól áll/állt az 50-es évek világa. No meg a bűvész asszisztens ruha.
shawnka
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
na, WandaVision? nyilván ez a két rész semmit nem árult el, de én kiválóan szórakoztam rajta. készen állok a mindfuckeryreén megvárom egybe, haver olvasta hogy kb mire lehet számítani és nekem a trailer is adott hinteket
shawnka
a 2 baba | akit a sitcom világba hozott létre Scarlet Witch varázs ereje, de meghalnak és reinkarnálódnak Wiccan és Speed képében majd akiket szépen belehet kötni az MCU-ba |
eleve Wanda olyan brutál erős amivel nehéz mit kezdeni főleg ha elborul
több mint 3 éve
na, WandaVision? nyilván ez a két rész semmit nem árult el, de én kiválóan szórakoztam rajta. készen állok a mindfuckeryre
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
erről lehet tudni valamit, hogy mikor érkezik? engem is nagyon elkapott. 😀Lupin: nekem nagyon ül az adaptáció, bejövős.Baromi jó, kár h csak 5 részes. Várom a folytatást.
empty taxi
steelwolf
több mint 3 éve
Lupin: nekem nagyon ül az adaptáció, bejövős.Baromi jó, kár h csak 5 részes. Várom a folytatást.
empty taxi
több mint 3 éve
IRL leszbikus, ahogy Charlotte is.Remélem Miranda itt is indul a New York-i kormányzó posztért, mint Cythina Nixon IRL. 😊hvg.hu/kultura/20210111_szex_es_new_york_folytatasKicsit lehangoló lesz "kiscsajokat" öregasszonyként látni szerencsétlenkedni.
Sobri örülhet 😊
Mondjuk pont az egyetlen értékelhető szereplő (Samantha) nem lesz benne...
warr_b
Én a csajokat is csípem, de nem nézném szívesen Dunhamet 20 év múlva.
Lehet jó lesz, de inkább a "nem lesz jó"ra szavazok.
Sobri Jóska
iktriad
Míg a sorozatban ugye nem igazán.
több mint 3 éve
Lupin: nekem nagyon ül az adaptáció, bejövős.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Remélem Miranda itt is indul a New York-i kormányzó posztért, mint Cythina Nixon IRL. 😊hvg.hu/kultura/20210111_szex_es_new_york_folytatasKicsit lehangoló lesz "kiscsajokat" öregasszonyként látni szerencsétlenkedni.
Sobri örülhet 😊
warr_b
Én a csajokat is csípem, de nem nézném szívesen Dunhamet 20 év múlva.
Sobri Jóska
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
hvg.hu/kultura/20210111_szex_es_new_york_folytatasKicsit lehangoló lesz "kiscsajokat" öregasszonyként látni szerencsétlenkedni.
Sobri örülhet 😊
warr_b
Én a Csajokat is csípem, de nem nézném szívesen Dunhamet 20 év múlva.
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
hvg.hu/kultura/20210111_szex_es_new_york_folytatasDe újra felnyeríthet SJP jeee...
Sobri örülhet 😊
warr_b
több mint 3 éve
hvg.hu/kultura/20210111_szex_es_new_york_folytatasSobri örülhet 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Queen's Gambit (Netflix)Gyere a lichess-re (ha még nem vagy fent), meg a sakk topikba!
Már lecsengett a hype kicsit, de ajánlom, aki még nem nézte meg. Mint sorozat, nem hoz újat általánosságban véve, de a történet remek, a sakk, mint középpontba állítás pedig zseniális. Ahogy egy kritikában olvastam, sakk még soha nem volt ennyire izgalmas...és ez igaz. Bár én alapból szeretem a sakkot, sakkoztam is korábban néha, de tényleg ül a dolog.
Viszont ami a legnagyszerűbb, az Anya Taylor-Joy! 😊 Lenyűgöző a csaj, a kisugárzása, a játéka, teljességgel átadja a karaktert. Sok kritika dicsérte, meg is érdemelte.
Chargers LT
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
ozibozi
17 193
Pont ez történt.És ettől még nem lehet jobb?A Fauda szvsz kb reggelire megeszi a Homeland majd összes évadát, a vörös akasztása óta tuti... ha jóindulattal nézzük, akkor addig meg legyen mondjuk kb laza egál. 😊Ne már, ez micsoda elfogultság, a Homeland a maga nemében bazi nagyot virított.
ozibozi
Oké volt 1-2 nagyon gyér évad, de szépen visszajött megint az utolsó évadokra.
FLZOLI
Mondjuk nyilván könnyebb ha van alapod ami a Homeland volt valszeg.
De ha kiveszik a rinyát belőle akkor bőven lehet.
Toca
több mint 3 éve
Queen's Gambit (Netflix)Már lecsengett a hype kicsit, de ajánlom, aki még nem nézte meg. Mint sorozat, nem hoz újat általánosságban véve, de a történet remek, a sakk, mint középpontba állítás pedig zseniális. Ahogy egy kritikában olvastam, sakk még soha nem volt ennyire izgalmas...és ez igaz. Bár én alapból szeretem a sakkot, sakkoztam is korábban néha, de tényleg ül a dolog.
Viszont ami a legnagyszerűbb, az Anya Taylor-Joy! 😊 Lenyűgöző a csaj, a kisugárzása, a játéka, teljességgel átadja a karaktert. Sok kritika dicsérte, meg is érdemelte.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀