Bowldog Hálaadást!

Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Úgy tűnik, ennyi volt a Netflixes The haunting of... széria 🙄☹️

www.google.com/amp/s/www.cnet.com/google-amp/news/the-haunting-of-bly-manor-season-3-mike-flanagan-addresses-netflix-shows-future/
warr_b
Kár érte, gondolom elfogyott az ötlet...
Mondjuk a sci-fi horror/thriller nem egy agyonnyúzott téma, azzal lehetett volna hülyíteni a Netflix fejeseket. Pölö: Jason Jetson Google Glass álarcban kisétál egy robot fejével az ajtón, miközben a sejpítő lányt Elon Musk szelleme kísérti 😊
FLZOLI
sorozat terén nem annyira de egyébként kevés dolog van annyira túltelítve mint a horror
más kérdés hogy minőség az nyista
Negritis
Pont ez a lényeg, hogy sorozat legyen, ami folyamatosan tudja tartani a feszültséget. Azt bazi nehéz hozni magas szinten. Ezért volt jó ez a sorozat. Vagy a kezdeti AHS is ilyen volt.

Az az AHS S01 intro még mindig odaver 😊

www.youtube.com/watch?v=JvUofsgMVsU

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 128 — The Mathematician

www.google.com/amp/s/www.cnet.com/google-amp/news/the-haunting-of-bly-manor-season-3-mike-flanagan-addresses-netflix-shows-future/
warr_b
Mondjuk a sci-fi horror/thriller nem egy agyonnyúzott téma, azzal lehetett volna hülyíteni a Netflix fejeseket. Pölö: Jason Jetson Google Glass álarcban kisétál egy robot fejével az ajtón, miközben a sejpítő lányt Elon Musk szelleme kísérti 😊
FLZOLI
sorozat terén nem annyira de egyébként kevés dolog van annyira túltelítve mint a horror
más kérdés hogy minőség az nyista

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve

warr_b

több mint 3 éve

warr_b
 index.hu/kultur/2020/12/29/sorozatok_amiket_elvitt_a_kaszas/
mi a tököm az a facebook watch?:!

több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 757 — StuG Life
the stand sorit nézte már valaki? leszedtem első két részt de még nem jutottam el addig h belenézzek.

könyv nagy kedvenc

több mint 3 éve
 geeklife.hu/2020/12/29/lego-75299-the-mandalorian-trouble-on-tatooine-szett-keszlet-osszeraktuk/

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 180 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 754
Befejeztem a The Mandalorian második évadát is. Nekem kifejezetten tetszett, és ha a többi leendő sorozat is hozni fogja ezt a szintet, akkor a végén még SW fan lesz belőlem.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 963 — Lucas Scott
na akkor Supernatural vége. Jóska elkezdheted darálni a 15 évadot 😊

szívemnek nagyon kedves sorozat, nem kezdtem egyből mikor jöttek az első részek, vmikor 2007 tájékán kapcsolódtam be, és szerencse, hogy az eleje nagyon darálós volt.
ugye Kripke 5 évadra tervezte, és érezhető volt azért, hogy utána nem volt már olyan színvonal.
jó érzés volt "felnőni" Sammel és Deannel, akik már lassan testvéreim voltak 😊 rengeteg jó rész, karakter és párbeszéd/monológ volt benne. nagyon jól játszott érzelmi síkon is.
mind ezek mellett számtalan hibája is volt, egyszer abba is hagytam évekre, és utána is úgy tudtam nézni, hogy nem daráltam, hanem napi 1-2 rész.
szerencsére az utolsó 2-3 évad talán visszatért a jó szintre (de nem olyanra mint az első 5).
egy idő után már annyira nem fogtak meg a töltelék részek, talán ha ezeket kihagyták volna akkor mondjuk 10-12 évad is bőven elég lett volna ebből. zenék is nagyon jók voltak benne, imádtam.
az utolsó rész számomra felesleges volt akár a 19. rész is záró lehetett volna, az utolsó nem nagyon adott pluszt számomra, ha már ilyen típusú befejezést választottak. viszont szép gesztus volt, hogy az utolsó jelenetnél dolgozó összes munkatársat megmutatták dron képen legalább.

carry on my wayward son!
csebi
Na akkor befejezem.
Ott maradtam el, hogy visszajött az anyjuk.
Utána voltak még jó evadok?
Toca
Igen voltak. Töltelék részek annyira nem adnak pluszt de talán mindegyikben van egy egy plusz mozaik a nagy történethez.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan

szívemnek nagyon kedves sorozat, nem kezdtem egyből mikor jöttek az első részek, vmikor 2007 tájékán kapcsolódtam be, és szerencse, hogy az eleje nagyon darálós volt.
ugye Kripke 5 évadra tervezte, és érezhető volt azért, hogy utána nem volt már olyan színvonal.
jó érzés volt "felnőni" Sammel és Deannel, akik már lassan testvéreim voltak 😊 rengeteg jó rész, karakter és párbeszéd/monológ volt benne. nagyon jól játszott érzelmi síkon is.
mind ezek mellett számtalan hibája is volt, egyszer abba is hagytam évekre, és utána is úgy tudtam nézni, hogy nem daráltam, hanem napi 1-2 rész.
szerencsére az utolsó 2-3 évad talán visszatért a jó szintre (de nem olyanra mint az első 5).
egy idő után már annyira nem fogtak meg a töltelék részek, talán ha ezeket kihagyták volna akkor mondjuk 10-12 évad is bőven elég lett volna ebből. zenék is nagyon jók voltak benne, imádtam.
az utolsó rész számomra felesleges volt akár a 19. rész is záró lehetett volna, az utolsó nem nagyon adott pluszt számomra, ha már ilyen típusú befejezést választottak. viszont szép gesztus volt, hogy az utolsó jelenetnél dolgozó összes munkatársat megmutatták dron képen legalább.

carry on my wayward son!
csebi
Na akkor befejezem.
Ott maradtam el, hogy visszajött az anyjuk.
Utána voltak még jó evadok?
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 963 — Lucas Scott

carry on my wayward son!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Ledaráltam a The Americans 1. évadát.
Röviden: wow!
empty taxi
Lesz még pár ilyen rész majd (talán összességében egy évad se lesz ennyire jó) nekem a befejezés nagyon tetszett.
csebi
A végére értem. A 2. és a 4. évad volt gyengébb, a többi mind nagyon jó volt a maga nemében.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Csak annak, aki látta (mert nagyon spoileres) de annak nagyon ajánlom a Retroshock Mandalorian videóját!
 www.youtube.com/watch?v=b1ratTwqX4Q

Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 180 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Az Édentől keletre 1981-es minisorozat verzióját (3 részes) nem tudja valaki, honnan lehetne felhajtani? Asszony megnézné. Magon nincs, kalózöblön és hasonlókon se láttam. Iszdb-n sincs szóval szinkron valszeg nem készült hozzá, de feliratot se találtam hozzá...
warr_b
Könyvben tuti jobb, és gyorsabb is végigolvasni.
De persze ha Bruce Boxleitner egykori Bravo posztersztár miatt akarja megnézni, akkor bizony le kell vadásznod. 😊

Sobri Jóska
Kötve hiszem, szerintem életében nem hallott erről az alakról 😀
warr_b
A Babylon 5-ben volt az első évadot leszámítva főszereplő, meg benne volt a 2 TRON-ban.
iktriad
Egyiket se néztem.
Tronnal c64-en játszottam valamikor 10 évesen kb 😂

több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
A Dunán megy esténként az Abigél.
Lehet hogy ciki, de én még most is nagyon szeretem. Klasszik...

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az Édentől keletre 1981-es minisorozat verzióját (3 részes) nem tudja valaki, honnan lehetne felhajtani? Asszony megnézné. Magon nincs, kalózöblön és hasonlókon se láttam. Iszdb-n sincs szóval szinkron valszeg nem készült hozzá, de feliratot se találtam hozzá...
warr_b
Könyvben tuti jobb, és gyorsabb is végigolvasni.
De persze ha Bruce Boxleitner egykori Bravo posztersztár miatt akarja megnézni, akkor bizony le kell vadásznod. 😊

Sobri Jóska
Kötve hiszem, szerintem életében nem hallott erről az alakról 😀
warr_b
A Babylon 5-ben volt az első évadot leszámítva főszereplő, meg benne volt a 2 TRON-ban.
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 17 194
Utána mehet a Suburra. 😉
több mint 3 éve
Elkezdtük a Gomorrah sorozatot, jó, de kevés a pozitív karakter. Konkrétan 0 az első évadban 😊

Én amúgy egyedül ezt a nagyon tróger proli divatot nem bírom, amit a ruhákban meg a lakásokban nyomnak. Ez a mindenhol arany, fux, alja tréning.. Komolyan mint itt egy C vitaminnal dúsított falunap 😊

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Mandalorian S03 csak 2022-ben érkezik. 2021-ben SW fronton a The Bad Batch és a The Book of Boba Fett lesz csak.
több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 218 — Egyéb témák lakó
The Book of Boba Fett sorozat hivatalosan megerősítve, 2021. decemberében jön majd Disney+-ra. Favreau, Filoni rendezik és Temuera és Morrison Ming-Na Wen a főszereplők.
Beki
+ Robert Rodriguez is ott van a készítők között
Gyurma Pappa
és ez pozitív? 😀
Negritis
Maximálisan. Attól hogy csinált egy csomó dolgot, ami igen nagy kreténség volt, még nem lett teljesen hülye. Ha vezetve van, és van felette egy erős show runner (Favreau), akkor nem fog átmenni kémkölykökbe.
Gyurma Pappa
én imádom a machete filmeket is, de az se biztos hogy jól állna boba fettnek
Negritis
Machete után kértem meg a feleségem kezét 😀 tökéletes párosítás, fogalma nem volt 😊 és még a filmet is imádom
Gyurma Pappa
Zsír 😀

Tényleg, a Machete kills again... in space-ről van valami infó? Évek óta húzódik...
warr_b
Rodriguez nekiállt pénzt keresni (Alita), nem volt ideje a petprojektekre. (Irónia)

Mondjuk Trejo sincs már hatalmas formában, meg ő is inkább 🌮-ban utazik.

több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
The Book of Boba Fett sorozat hivatalosan megerősítve, 2021. decemberében jön majd Disney+-ra. Favreau, Filoni rendezik és Temuera és Morrison Ming-Na Wen a főszereplők.
Beki
Gyurma Pappa
és ez pozitív? 😀
Negritis
Maximálisan. Attól hogy csinált egy csomó dolgot, ami igen nagy kreténség volt, még nem lett teljesen hülye. Ha vezetve van, és van felette egy erős show runner (Favreau), akkor nem fog átmenni kémkölykökbe.
Gyurma Pappa
Negritis
Machete után kértem meg a feleségem kezét 😀 tökéletes párosítás, fogalma nem volt 😊 és még a filmet is imádom
Gyurma Pappa
Zsír 😀

Tényleg, a Machete kills again... in space-ről van valami infó? Évek óta húzódik...
warr_b
Biztos a Covid miatt még nem tudtak kimenni azűrbe forgatni!
több mint 3 éve
Beki
Gyurma Pappa
és ez pozitív? 😀
Negritis
Gyurma Pappa
Negritis
Gyurma Pappa
Zsír 😀

több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 218 — Egyéb témák lakó
Beki
Gyurma Pappa
és ez pozitív? 😀
Negritis
Gyurma Pappa
Negritis

több mint 3 éve
Beki
Gyurma Pappa
és ez pozitív? 😀
Negritis
Gyurma Pappa

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Beki
Gyurma Pappa
Szándékosan hagytam le, mert nem hiszem h sok beleszólása lenne Favreau és Filoni mellett és nem is kellene h legyen.