NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 3 éve
Végére értem a The Flight Attendantnek.Maga módján műfajteremtő, mert igyekszik keverni a thrillert Cuoco komikusi képességeivel.
Not great, not terrible.
A zenéje tetszett, színészi játék is jó, a storyline elég mű, de mégis élvezhető.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Alice in Borderlandgamereknek kötelező
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
The Mandalorian S02 finálé #tipp| Korábban még azt írtam, hogy határozott elképzelésem van a fináléról, hát az utóbbi rész után kicsit konzervatívabban látom a dolgokat. 😀
Kb ott tartunk, hogy bármi lehet a 2. évad vége. Meglátásom szerint (hála az újonnan bejelentett SW sorozatoknak) a történések azért erősen lefektetik majd az alapjait, hogy a kövi évadok összefonódhassanak az Ahsoka és Rangers of the New Republic-kal. Abban majdnem biztos vagyok, hogy valakit kinyírnak a részben és számítok Bo-Katan megjelenésére. Vajon Grogu sorsa mi lesz, kihez ért el az "üzenete" passz... Mindenhol azt olvasom, hogy mindenképpen egy Jedi fog Grogu segítségére sietni. Ebben sem vagyok biztos egyáltalán, plusz nálam Luke-ra és Ezrára szűkült azoknak köre, akik szóba jöhetnek. Luke-nál ezen időszakáról keveset tudunk, csak h járja a galaxist Jedi ereklyéket keresve, tudását mélyíteni stb. Így őt akkor érdemes bevonni, ha többet is meg akarnak ismertetni velünk arról mit is csinált ekkortájt.
Kérdéses az is hova tart Gideon...megeshet h Thrawn flottájához akar csatlakozni és előtte rajta ütnek Din-ék, majd a végén megérkezik Thrawn. Bár ekkor Ezra vagy vele van, vagy neki is fel kell bukkannia. No meg Ahsoka is képbe kerül így. |
több mint 3 éve
archer s11?sajnáltam h aránylag gyorsan feloldották az évad eleji statuszt és sajnos rövid évad volt, de azért még mindig megér mindig egy gyors darát
több mint 3 éve
Az Industry-t nézi vki rajtam kívül? Kellően beteg.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
s12e6 | a Mom saga kurvajóahogy haladok a supnattal úgy szeretem egyre inkább, hiába wtf a sztori sokszorhol jársz?
simán csak a monster of the week + feel good jólesik
és a sam-dean kapcsolat is tök jó
mondjuk ebből a szempontból valszeg még mindig a Fringe a kedvenc sorozatom
Negritis
csebi
viszont a brittish man of letters meg masszív retcon ez számomra |
a héten lehet befejezem a 12. évadot
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
ahogy haladok a supnattal úgy szeretem egyre inkább, hiába wtf a sztori sokszorhol jársz?
simán csak a monster of the week + feel good jólesik
Negritis
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
ahogy haladok a supnattal úgy szeretem egyre inkább, hiába wtf a sztori sokszorsimán csak a monster of the week + feel good jólesik
több mint 3 éve
Mennyire csodálatos volt ez a sorozat!Minden hétfőn mély depresszióba kényszerített!
Justin Theroux és Carrie Coon életük színészkedésével!
A 2.évad talán a legjobb sorozat évad, amit valaha csináltak!
Köszönöm!
www.youtube.com/watch?v=mwLm4UoBdqw
több mint 3 éve
Köszi az infót akkor a 8. Évadot nboltbol szerzem beHomeland mennyire hozta végig a magas szintet . Én azt hiszem 2.-3.évadban hagytam abba, gondolkodom megnézzem-eNyilván ízlés kérdése, de nekem a mai napig az ultimate kedvenc sorim. Persze van 1-2 gyengébb évad, de szerintem aki csípi ezt a témát, az szeretni fogja a végét.
Toca
@csebi bár netflixen vannak furcsaságok, de 8 évados a sztori, és asszem netflixen csak 7 van 🙂
Hanni
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Homeland mennyire hozta végig a magas szintet . Én azt hiszem 2.-3.évadban hagytam abba, gondolkodom megnézzem-eNyilván ízlés kérdése, de nekem a mai napig az ultimate kedvenc sorim. Persze van 1-2 gyengébb évad, de szerintem aki csípi ezt a témát, az szeretni fogja a végét.
Toca
@csebi bár netflixen vannak furcsaságok, de 8 évados a sztori, és asszem netflixen csak 7 van 🙂
több mint 3 éve
Homeland mennyire hozta végig a magas szintet . Én azt hiszem 2.-3.évadban hagytam abba, gondolkodom megnézzem-e
több mint 3 éve
Ha vlk szerette aHomeland /24 stb kategóriát akkor simán nézze a Teheránt. Teljesen fogyasztható, jó szereplőkkel. Ugyanazok a klisék persze megvannak, de egy jó B+~ os A -. Rendben van.most darálom netflixen az utolsó Homeland évadot. | ami érdekes, hogy a Carries részek annyira nem hoznak lázba, de az O'Keefe és Saul beszélgetései tök jók |
ozibozi
Szerkesztette: csebi
több mint 3 éve
To the lake- jo kis orosz sorozat, jarvanyos, egy evad 8 resz, eredeti orosz hanggal meg inkabb atjon az orosz telben valo harc, ajanlom. | a fertozotteket nemigen viszik korhazba, hanem katonak agyonlovik oket, eleg megrazo, egy csoport menekul. |
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
ozibozi
17 194
Ha vlk szerette aHomeland /24 stb kategóriát akkor simán nézze a Teheránt. Teljesen fogyasztható, jó szereplőkkel. Ugyanazok a klisék persze megvannak, de egy jó B+~ os A -. Rendben van.
több mint 3 éve
Valaki esetleg tudja hogy hol lehet megnézni a Mandalorian 2.évad 7.részét?disney+
Jack Zoltán
| ncore |
több mint 3 éve
Jack Zoltán
1 049
Valaki esetleg tudja hogy hol lehet megnézni a Mandalorian 2.évad 7.részét?
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Mandalorian S02E07| Hát sokat nem haladt a sztori ahhoz képest, hogy Mayfeldet milyen gyorsan kiszabadították. 😀 Emellett még kiemelném h Mandó arcán h látszott h mennyire kényelmetlen volt számára a maszk levétele, valamint Boba által ledobott szeizmikus bomba vagy mi.
Sok nyitott kérdést hagytak szezon fináléra, amihez min 1 órás rész dukálna. Ha jelenlegi csapattal vágnak neki Grogu kiszabadításának, oda kelleni fog vmi Jedi belépése a végén. 😀 |
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
én azért tartok, hogy ennyi tartalomban túl sok kompromisszumot kell kötni. már múlt heti részben is érezni lehetett low-budget hatást, akkor mi lesz ennyi sorozatnál?Felesleges aggódnia emiatt, főleg h kb egy pár jelenetnél volt ez csak érzékelhető.
csebi
Nyilván a Kenobi sorozatnál nem fognak kockáztatni, ha már McGregor mellett Hayden Christensent is visszahozzák Dárt Vödörként.
Bad Batch trailere alapján meg mintha CW season 8-at látnánk jobb animációval sztem.
Ahsokán meg tutira nem fognak spórolni és nem lepődnék meg, ha az amolyan Rebels sequel lesz, ahol Sabine, Ezra és Thrawn is előkerül (ha már tudjuk h összefonódik a Mandalorian idővonalával). Rangers of New Republicról még sokat nem tudunk.
Így elsőre a sorozatok közül a Kenobi, Ahsoka, The Acolyte tűnik a legfontosabbnak (Bad Batch meglátjuk mennyire fog belemenni Order 66-be, pl mintha Bracca feltűnne még trailerben emellett csak Cal miatt említem).
több mint 3 éve
én azért tartok, hogy ennyi tartalomban túl sok kompromisszumot kell kötni. már múlt heti részben is érezni lehetett low-budget hatást, akkor mi lesz ennyi sorozatnál?sztem elég gyorsan ki fog derülni
csebi
pl a She Hulk sorozatnál
több mint 3 éve
én azért tartok, hogy ennyi tartalomban túl sok kompromisszumot kell kötni. már múlt heti részben is érezni lehetett low-budget hatást, akkor mi lesz ennyi sorozatnál?
több mint 3 éve
pár extra információ a bejelentésekrőlgeeklife.hu/2020/12/11/marvel-disney-plus-sorozatok-filmek-bejelentesek/
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Illetve Mandalorian S03 első részét 2021. karácsonyára ígérték.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
...iktriadNem szaroztak az fix...Lando sorozattól nem vagyok oda...
Ahsoka és Rangers of the New Republic-ot szintén a Favreau-Filoni duó rendezi és átfedésben lesznek a Mandalorian eseményeivel.
The Acolyte meg ha jól értelmezem animációs sorozat lesz High Republic korában.
Bad Batch trailer:
www.youtube.com/watch?v=L8JfN_g1PnA