NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
Sorozatok
"We are an unusual couple." Marvel Studios' @WandaVision, an Original Series, starts streaming Jan. 15 on #DisneyPlus. pic.twitter.com/rBIygqUGsw
— Marvel Studios (@MarvelStudios) December 11, 2020
“The legacy of that shield is complicated.” Marvel Studios’ The Falcon and the Winter Soldier, an Original Series, starts streaming Mar. 19 on #DisneyPlus. pic.twitter.com/iJaquJEUGy
“Glorious.”
Loki, an Original Series from Marvel Studios, is coming May 2021 to #DisneyPlus. @lokiofficial pic.twitter.com/gqT7AKur2y
"Space. Time. Reality. It's more than linear path."
WHAT IF…?, an Original Series from Marvel Studios, is coming Summer 2021 to #DisneyPlus. pic.twitter.com/P8VDm2rhXJ
Ahsoka, a new Original Series, starring @RosarioDawson and set within the timeline of @TheMandalorian, is coming to @DisneyPlus. pic.twitter.com/ZojpCkhPS7
— Disney (@Disney) December 10, 2020
“Everything I did, I did for the Rebellion.” Andor, an Original Series set in the Star Wars universe, is streaming in 2022 on #DisneyPlus. pic.twitter.com/q2IT2qzEeR
— Star Wars (@starwars) December 10, 2020
Hayden Christensen returns as Darth Vader, joining Ewan McGregor in OBI-WAN KENOBI. The Original Series begins 10 years after the dramatic events of Revenge of the Sith, and is coming to #DisneyPlus. pic.twitter.com/9WR2npRUkk
— Star Wars (@starwars) December 10, 2020
És még jön:
Leslye Headland brings a new @StarWars series to @DisneyPlus with The Acolyte. “The Acolyte” is a mystery-thriller that will take viewers into a galaxy of shadowy secrets and emerging dark-side powers in the final days of the High Republic era.
— Disney (@Disney) December 10, 2020
Szerkesztette: iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Dramedynek mondanám.az nem sitcom valamenniyre?Tudtok esetleg mondani a Sex Educationhoz hasonlo feelgood sorozatot? 😀 Valami eszméletlen mód elkapott ennek a hangulata, durván nézette magát. Ha sitcom akkor not interested, sajnos kifutok a világból tőlük. 😀Ha feelgood akkor Ted Lasso!
esanders10
steelwolf
Negritis
az nem sitcom valamenniyre?Tudtok esetleg mondani a Sex Educationhoz hasonlo feelgood sorozatot? 😀 Valami eszméletlen mód elkapott ennek a hangulata, durván nézette magát. Ha sitcom akkor not interested, sajnos kifutok a világból tőlük. 😀Ha feelgood akkor Ted Lasso!
esanders10
steelwolf
Tudtok esetleg mondani a Sex Educationhoz hasonlo feelgood sorozatot? 😀 Valami eszméletlen mód elkapott ennek a hangulata, durván nézette magát. Ha sitcom akkor not interested, sajnos kifutok a világból tőlük. 😀Ha feelgood akkor Ted Lasso!
esanders10
Annak első két évada valóban jó, illetve a Girls (Csajok) is teljesen beleillik ebbe a vonulatba.Tudtok esetleg mondani a Sex Educationhoz hasonlo feelgood sorozatot? 😀 Valami eszméletlen mód elkapott ennek a hangulata, durván nézette magát. Ha sitcom akkor not interested, sajnos kifutok a világból tőlük. 😀A Sex Educationt nem láttam, de én amire egy ilyen feelgood sorozatként emlékszem az az HBO GO-s Alkalmi (Casual) volt. Műfajra dramedy, már lezárt sorozat 4 évad kb. 25 perc körüli részekkel. (Szerintem simán jó asszonnyal nézős sorozatnak is, ami mindkét félnek könnyed szórakozást tud nyújtani.)
esanders10
Gorcsev
A Casual LA-ben, a Girls (főleg) NY-ban játszódik.
És jó a Mrs.Fletcher és a már valaki által ajánlott Enlightened (Megvilágosultam) is.
Ez mind van HboGo-n.
Tudtok esetleg mondani a Sex Educationhoz hasonlo feelgood sorozatot? 😀 Valami eszméletlen mód elkapott ennek a hangulata, durván nézette magát. Ha sitcom akkor not interested, sajnos kifutok a világból tőlük. 😀A Sex Educationt nem láttam, de én amire egy ilyen feelgood sorozatként emlékszem az az HBO GO-s Alkalmi (Casual) volt. Műfajra dramedy, már lezárt sorozat 4 évad kb. 25 perc körüli részekkel. (Szerintem simán jó asszonnyal nézős sorozatnak is, ami mindkét félnek könnyed szórakozást tud nyújtani.)
esanders10
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
a Vow témája brutál, ahogy bemutatja az is
viszont annyi felesleges extra van benne és annyira túl van nyújtva hogy az az élvezhetőség kárára megy
| Picit látszott h igyekeztek spórolni, mikor a stormtropperek harcoltak, de elnézzük nekik mert mellette azért jól összepakolták ezt a részt. 😀Mandalorian S02E06Mando s2e6
| Boba is back... sok mondanivaló nincs ehhez a részhez...
Megalapoztak az utolsó 2 résznek, Boba baszó volt. Jangoról kimondták végre, hogy foundling volt.
Tythonnal sem sokat szórakoztak, de a bolygó magam olyan mehh volt...meg az elpusztult Jedi templon meg "látókő" dolog is, hmm...Grogu elég sokat csücsült a kövön, kíváncsi vagyok mire volt elég a sok idő. Sokat nem szórakozott a 2 stormtropperrel, szépen fojtogatta őket. 😀
Továbbra is tartom, hogy ha sikerül lokalizálni Gideon hajóját, akkor Bo-Katan is előkerül még, de sztem Ahsoka is még (hiszen neki érzékelnie kellett Grokut a Tythonon).
PS: Boba barátunknak jót fog tenni, ha újra nyitnak az edzőtermek lockdownok után. 😛 |
Beki
| Nekem az egész bolygó meg fight sceen rettenetesen lowbudget volt. Az az érzésem volt végig, mintha youtubeon néznék egy fan moviet. Ettől eltekintve rendben volt teljesen. Öreg Boba lehet,
hogy már nincs fullos kondiban, de azért még spicy azzal a buckalakó fokossal 😃 |
Hanni
Nagyon remélem h a szezon finálét nem csapták össze Filoni és Favreau, mert magasra tették a lécet azért (értem ezalatt Thrawn nevének elhangzását, Boba, Bo-Katan és Ahsoka bevonását a szezonba + Grogu múltja és h milyen hatása lesz a "látóköves" mutatványnak.
Bár van egy határozott elképzelésem h alakulhat az utolsó rész, majd meglátjuk. 😊 |
Ledaráltam a The Americans 1. évadát.Lesz még pár ilyen rész majd (talán összességében egy évad se lesz ennyire jó) nekem a befejezés nagyon tetszett.
Röviden: wow!
empty taxi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Röviden: wow!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Mandalorian S02E06Mando s2e6
Megalapoztak az utolsó 2 résznek, Boba baszó volt. Jangoról kimondták végre, hogy foundling volt.
Tythonnal sem sokat szórakoztak, de a bolygó magam olyan mehh volt...meg az elpusztult Jedi templon meg "látókő" dolog is, hmm...Grogu elég sokat csücsült a kövön, kíváncsi vagyok mire volt elég a sok idő. Sokat nem szórakozott a 2 stormtropperrel, szépen fojtogatta őket. 😀
Továbbra is tartom, hogy ha sikerül lokalizálni Gideon hajóját, akkor Bo-Katan is előkerül még, de sztem Ahsoka is még (hiszen neki érzékelnie kellett Grokut a Tythonon).
PS: Boba barátunknak jót fog tenni, ha újra nyitnak az edzőtermek lockdownok után. 😛 |
Beki
| Nekem az egész bolygó meg fight sceen rettenetesen lowbudget volt. Az az érzésem volt végig, mintha youtubeon néznék egy fan moviet. Ettől eltekintve rendben volt teljesen. Öreg Boba lehet,
hogy már nincs fullos kondiban, de azért még spicy azzal a buckalakó fokossal 😃 |
Mindeközben Westerosban.Csak aztán nehogy kicsit eltolja őket a korona, mint a vajákot.
Dragons are coming.#HouseoftheDragon begins production in 2021. pic.twitter.com/Bxl763FVdY
— Game of Thrones (@GameOfThrones) December 3, 2020
iktriad
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Dragons are coming.#HouseoftheDragon begins production in 2021. pic.twitter.com/Bxl763FVdY
— Game of Thrones (@GameOfThrones) December 3, 2020
vágom, én most kezdtem a 15. évadot, 4. résznél jártam. hát őszintén első három gagyi volt, egy dolognak ágyazott meg, azt mondjuk szépen megcsinálták, viszont a 4. rész megint jó volt, tetszett nagyon.Lesz egy Chuck-Metatron párbeszéd ami nagyon jóra sikerült!nézem a supnat 11.évadát és ez az Amara-Chuck beszélgetés elég jóra sikerültAmara nekem felüdülés volt végre.
Negritis
csebi
steelwolf
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Az is jó volt, meg a 'cass' Chuck isLesz egy Chuck-Metatron párbeszéd ami nagyon jóra sikerült!nézem a supnat 11.évadát és ez az Amara-Chuck beszélgetés elég jóra sikerültAmara nekem felüdülés volt végre.
Negritis
csebi
steelwolf
De számomra az Amara Chuck ült leginkább
Lesz egy Chuck-Metatron párbeszéd ami nagyon jóra sikerült!nézem a supnat 11.évadát és ez az Amara-Chuck beszélgetés elég jóra sikerültAmara nekem felüdülés volt végre.
Negritis
csebi
nézem a supnat 11.évadát és ez az Amara-Chuck beszélgetés elég jóra sikerültAmara nekem felüdülés volt végre.
Negritis
| Még annyit hozzátennék az epizód újbóli megtekintése után, hogy Grogu ismerte Yodát. Mihelyst Ahsoka említi, hogy hozzá hasonlót csak Yodát ismerte, Grogu felkapja a fejét azonnal. |Mandalorian S02E05 #aztakurva| Van egy olyan érzésem h erőlélek is fog megjelenni a Tythonon. Izgi lenne ahogy Qui-Gon vagy Obi-Wan amellett érvel h Grogu az esély a redemptionre Anakin után. |
| Ennyi mindenre nem számítottam 40 perc alatt...kicsike fénykardos pittyputtynak már örültem volna, bőven több volt.
Ahogy Mandó kereste Ahsokát, Morai is feltűnt. Kiderült Baby Yoda neve, de az külön érdekes h a legnagyobb mesterek tanították őt Coruscanton, érdekelne h ki mentette őt ki onnan. Baby Yoda félelmével utalt Ahsoka Anakinra is.
Semmi infó nem derült ki mi történhetett Rebels epilógus és Mandó eddigi része között, de a tény h Ahsoka még mindig Thrawn-t keresi, utóbbi így valszeg életben van. Feltűnt egy lothal cat is, ami szerintem erős utalás Ezrára.
Innentől kíváncsi leszek, hogy merrefele megy a sztori: inkább Darksaber vagy a Tythonon levő Jedi templom is belefér. Kettő sztem nem. No meg Baby Yoda mit dönt, próbál-e egyáltalán Jedit keresni és h jön-e bárki a keresésére... |
Beki
empty taxi
Szerintem nem tudtam. 😀 S most nem is jut eszembe olyan kedvenc sorozatom, ami még megy és nem is lett elkaszálva, nagyon jó.Ma jött velem szembe hogy dec. 16-án jön a The Expanse 5. évada.nemtom ezt tudod-e akkor
Végre már, ideje volt hogy valamelyik kedvenc sorozatom, ami még megy, folytatódjon.
Mikey
Ugyanitt Expanse 6.évad és kasza!Negritis
steelwolf