NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Rogue Squadron kivételével ezek mind új Star Wars sorozatok!
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
És most pár szó a Marvel részlegről.

több mint 3 éve
A Disney nem kispályázik a Star Wars-szal.

És még jön:

Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 128 — The Mathematician
 youtu.be/MLvnjk0akvQ

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 youtu.be/uDH6tR0s9Yg
több mint 3 éve
Tudtok esetleg mondani a Sex Educationhoz hasonlo feelgood sorozatot? 😀 Valami eszméletlen mód elkapott ennek a hangulata, durván nézette magát. Ha sitcom akkor not interested, sajnos kifutok a világból tőlük. 😀
esanders10
Ha feelgood akkor Ted Lasso!
steelwolf
az nem sitcom valamenniyre?
Negritis
Dramedynek mondanám.
több mint 3 éve
Tudtok esetleg mondani a Sex Educationhoz hasonlo feelgood sorozatot? 😀 Valami eszméletlen mód elkapott ennek a hangulata, durván nézette magát. Ha sitcom akkor not interested, sajnos kifutok a világból tőlük. 😀
esanders10
steelwolf
az nem sitcom valamenniyre?

több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
esanders10
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 454 — #NoStress
esanders10
A Sex Educationt nem láttam, de én amire egy ilyen feelgood sorozatként emlékszem az az HBO GO-s Alkalmi (Casual) volt. Műfajra dramedy, már lezárt sorozat 4 évad kb. 25 perc körüli részekkel. (Szerintem simán jó asszonnyal nézős sorozatnak is, ami mindkét félnek könnyed szórakozást tud nyújtani.)
Gorcsev
Annak első két évada valóban jó, illetve a Girls (Csajok) is teljesen beleillik ebbe a vonulatba.
A Casual LA-ben, a Girls (főleg) NY-ban játszódik.
És jó a Mrs.Fletcher és a már valaki által ajánlott Enlightened (Megvilágosultam) is.
Ez mind van HboGo-n.

több mint 3 éve
Gorcsev Pittsburgh Steelers 500
esanders10
A Sex Educationt nem láttam, de én amire egy ilyen feelgood sorozatként emlékszem az az HBO GO-s Alkalmi (Casual) volt. Műfajra dramedy, már lezárt sorozat 4 évad kb. 25 perc körüli részekkel. (Szerintem simán jó asszonnyal nézős sorozatnak is, ami mindkét félnek könnyed szórakozást tud nyújtani.)

"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 3 éve
esanders10 Denver Broncos 539
több mint 3 éve
tegnap az epipó során már felmerült bennem, de most nézve a nexivm sorozatot is ez a gondolat motoszkál bennem, hogy a témája és a tartalma ellenére a tálalás miatt lehúzható-e egy dokumentum film/sorozat
a Vow témája brutál, ahogy bemutatja az is
viszont annyi felesleges extra van benne és annyira túl van nyújtva hogy az az élvezhetőség kárára megy

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Mandalorian S02E06
| Boba is back... sok mondanivaló nincs ehhez a részhez...
Megalapoztak az utolsó 2 résznek, Boba baszó volt. Jangoról kimondták végre, hogy foundling volt.
Tythonnal sem sokat szórakoztak, de a bolygó magam olyan mehh volt...meg az elpusztult Jedi templon meg "látókő" dolog is, hmm...Grogu elég sokat csücsült a kövön, kíváncsi vagyok mire volt elég a sok idő. Sokat nem szórakozott a 2 stormtropperrel, szépen fojtogatta őket. 😀
Továbbra is tartom, hogy ha sikerül lokalizálni Gideon hajóját, akkor Bo-Katan is előkerül még, de sztem Ahsoka is még (hiszen neki érzékelnie kellett Grokut a Tythonon).

PS: Boba barátunknak jót fog tenni, ha újra nyitnak az edzőtermek lockdownok után. 😛
|
Beki
Mando s2e6
| Nekem az egész bolygó meg fight sceen rettenetesen lowbudget volt. Az az érzésem volt végig, mintha youtubeon néznék egy fan moviet. Ettől eltekintve rendben volt teljesen. Öreg Boba lehet,
hogy már nincs fullos kondiban, de azért még spicy azzal a buckalakó fokossal 😃
|
Hanni
| Picit látszott h igyekeztek spórolni, mikor a stormtropperek harcoltak, de elnézzük nekik mert mellette azért jól összepakolták ezt a részt. 😀
Nagyon remélem h a szezon finálét nem csapták össze Filoni és Favreau, mert magasra tették a lécet azért (értem ezalatt Thrawn nevének elhangzását, Boba, Bo-Katan és Ahsoka bevonását a szezonba + Grogu múltja és h milyen hatása lesz a "látóköves" mutatványnak.
Bár van egy határozott elképzelésem h alakulhat az utolsó rész, majd meglátjuk. 😊
|
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 964 — Lucas Scott
Ledaráltam a The Americans 1. évadát.
Röviden: wow!
empty taxi
Lesz még pár ilyen rész majd (talán összességében egy évad se lesz ennyire jó) nekem a befejezés nagyon tetszett.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Ledaráltam a The Americans 1. évadát.
Röviden: wow!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 311 — Je suis kobranadrág
Mandalorian S02E06
Megalapoztak az utolsó 2 résznek, Boba baszó volt. Jangoról kimondták végre, hogy foundling volt.
Tythonnal sem sokat szórakoztak, de a bolygó magam olyan mehh volt...meg az elpusztult Jedi templon meg "látókő" dolog is, hmm...Grogu elég sokat csücsült a kövön, kíváncsi vagyok mire volt elég a sok idő. Sokat nem szórakozott a 2 stormtropperrel, szépen fojtogatta őket. 😀
Továbbra is tartom, hogy ha sikerül lokalizálni Gideon hajóját, akkor Bo-Katan is előkerül még, de sztem Ahsoka is még (hiszen neki érzékelnie kellett Grokut a Tythonon).

PS: Boba barátunknak jót fog tenni, ha újra nyitnak az edzőtermek lockdownok után. 😛
|
Beki
Mando s2e6
| Nekem az egész bolygó meg fight sceen rettenetesen lowbudget volt. Az az érzésem volt végig, mintha youtubeon néznék egy fan moviet. Ettől eltekintve rendben volt teljesen. Öreg Boba lehet,
hogy már nincs fullos kondiban, de azért még spicy azzal a buckalakó fokossal 😃
|
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 183 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mindeközben Westerosban.

iktriad
Csak aztán nehogy kicsit eltolja őket a korona, mint a vajákot.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Mindeközben Westerosban.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Mandalorian S02E06

|
több mint 3 éve
nézem a supnat 11.évadát és ez az Amara-Chuck beszélgetés elég jóra sikerült
Negritis
Amara nekem felüdülés volt végre.
csebi
Lesz egy Chuck-Metatron párbeszéd ami nagyon jóra sikerült!
steelwolf
vágom, én most kezdtem a 15. évadot, 4. résznél jártam. hát őszintén első három gagyi volt, egy dolognak ágyazott meg, azt mondjuk szépen megcsinálták, viszont a 4. rész megint jó volt, tetszett nagyon.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Negritis
csebi
steelwolf
Az is jó volt, meg a 'cass' Chuck is
De számomra az Amara Chuck ült leginkább

több mint 3 éve
Negritis
csebi
több mint 3 éve
Negritis

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Mandalorian S02E05 #aztakurva
| Ennyi mindenre nem számítottam 40 perc alatt...kicsike fénykardos pittyputtynak már örültem volna, bőven több volt.
Ahogy Mandó kereste Ahsokát, Morai is feltűnt. Kiderült Baby Yoda neve, de az külön érdekes h a legnagyobb mesterek tanították őt Coruscanton, érdekelne h ki mentette őt ki onnan. Baby Yoda félelmével utalt Ahsoka Anakinra is.
Semmi infó nem derült ki mi történhetett Rebels epilógus és Mandó eddigi része között, de a tény h Ahsoka még mindig Thrawn-t keresi, utóbbi így valszeg életben van. Feltűnt egy lothal cat is, ami szerintem erős utalás Ezrára.
Innentől kíváncsi leszek, hogy merrefele megy a sztori: inkább Darksaber vagy a Tythonon levő Jedi templom is belefér. Kettő sztem nem. No meg Baby Yoda mit dönt, próbál-e egyáltalán Jedit keresni és h jön-e bárki a keresésére...
|
Beki
| Van egy olyan érzésem h erőlélek is fog megjelenni a Tythonon. Izgi lenne ahogy Qui-Gon vagy Obi-Wan amellett érvel h Grogu az esély a redemptionre Anakin után. |
empty taxi
| Még annyit hozzátennék az epizód újbóli megtekintése után, hogy Grogu ismerte Yodát. Mihelyst Ahsoka említi, hogy hozzá hasonlót csak Yodát ismerte, Grogu felkapja a fejét azonnal. |
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 755
Ma jött velem szembe hogy dec. 16-án jön a The Expanse 5. évada.

Végre már, ideje volt hogy valamelyik kedvenc sorozatom, ami még megy, folytatódjon.
Mikey
nemtom ezt tudod-e akkor
Ugyanitt Expanse 6.évad és kasza!
steelwolf
Negritis
Szerintem nem tudtam. 😀 S most nem is jut eszembe olyan kedvenc sorozatom, ami még megy és nem is lett elkaszálva, nagyon jó.