NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
86
18
18:30-tól, ARENA4
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 4 éve
Talalkozott. Hologramon. Amikor a megszallast reszleteztek obi wan anakin windu yoda ki-adi-mundiStar WarsNincs rá konkrétum.
Bo-Katan találkozott Yoda-val?
Rózsa Sándor (betyár)
Ugye a Köztársaság "Mandalore-felelőse" Obi-wan, így vele többször is összefutott, plusz a hozzá közelálló jedikkel (Anakin, Ahsoka), ezen kívül az Ezra Bridgerrel való találkozása dokumentált.
empty taxi
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
én lassabban nézem kicsit mer sok egyéb is előkerül menet közbenCsak javasolni tudom. Egy nap alatt kimult, mert abbahagyhatatlan volt.ez Eli Cohen életéről szól és a 1960as évekmost állok neki a The Spy-nakÉn igen kurva jó.Nagyon adja azt a kort.Mondjuk én alapba imádom a kosztümös 18-19századi sorozatokat.
valaki nézte korábban?
Negritis
Majd írd meg mi a véleményed
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis
topin
Cohen brutálisan jó
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
király, egyik legjobb nem orig 3-as karakter sztemKánon: starwars.fandom.com/hu/wiki/Ahsoka_TanoAhsoka most kánon v nem?Star WarsNincs rá konkrétum.
Rózsa Sándor (betyár)
Ugye a Köztársaság "Mandalore-felelőse" Obi-wan, így vele többször is összefutott, plusz a hozzá közelálló jedikkel (Anakin, Ahsoka), ezen kívül az Ezra Bridgerrel való találkozása dokumentált.
empty taxi
kicsit elvesztettem a fonalat
briareos
empty taxi
több mint 4 éve
Kánon: starwars.fandom.com/hu/wiki/Ahsoka_TanoAhsoka most kánon v nem?Star WarsNincs rá konkrétum.
Rózsa Sándor (betyár)
empty taxi
briareos
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Ahsoka most kánon v nem?Star WarsNincs rá konkrétum.
Rózsa Sándor (betyár)
empty taxi
több mint 4 éve
Egy olyan szeméből aki nem nézi a Star wars univerzumot :Star WarsNincs rá konkrétum.
Rózsa Sándor (betyár)
empty taxi
Bo Jackson KATÁ-s ? 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Nekünk eddig kimaradt, de az Enlightened nem egy rossz sorozat. Laura Dern a főszereplő, szóval ott is a mínőség, csak néha kicsit túltolják a szenvedést és a manírt. Talán csak azt a rejtett nyomasztó bár feel good szálat hiányolom ami mondjuk az After Life-ban meg van. www.imdb.com/title/tt1509004/
több mint 4 éve
Star WarsNincs rá konkrétum.
Rózsa Sándor (betyár)
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Star Wars Bo-Katan találkozott Yoda-val?
több mint 4 éve
topin
2 008
Csak javasolni tudom. Egy nap alatt kimult, mert abbahagyhatatlan volt.ez Eli Cohen életéről szól és a 1960as évekmost állok neki a The Spy-nakÉn igen kurva jó.Nagyon adja azt a kort.Mondjuk én alapba imádom a kosztümös 18-19századi sorozatokat.
valaki nézte korábban?
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis
több mint 4 éve
én ajánlottam itt vmikor tavasz elején. 1-2 dologban van tévedés történelmileg, de alapvetően nekem nagyon bejött. ráadásul lesz 1-2 ismerős arc és helyszín, mert egy részét itt forgatták. ha érdekel picit több dolog is esetleg a történetről akkor a sorozat után ajánlom tiboru bolgját a témában.ez Eli Cohen életéről szól és a 1960as évekmost állok neki a The Spy-nakÉn igen kurva jó.Nagyon adja azt a kort.Mondjuk én alapba imádom a kosztümös 18-19századi sorozatokat.
valaki nézte korábban?
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Jó ez etalon, hbo mestermű 😊Rém gyenge sorozat........különbenBarbárok: végre egy sorozat, ahol nincs buzizás, építkezés, felvezetés, időhúzás, karakterfejlődés meg ilyen felesleges marhaságok 😊Berendelték a 2. évadot!
Bele a közepébe, történnek a dolgok, a lómaiak latinul beszélnek (eddig ilyet csak a Romulusnál láttam, pluszpont), nincsenek benne ordas faszságok, logikátlanságok, rendben volt. És csak hat rész, hamar le is lehet darálni 😊
Jól megcsinálták a németek (persze ezt is itt forgatták). A folytatás egyelőre kérdéses, úgy láttam még nincs eldöntve, lesz-e következő évad.
warr_b
steelwolf
(Főleg a benne rejlő potenciál alapján )
De ezt lehet azért mondom mert nekem ebben a témában a top :
hu.m.wikipedia.org/wiki/R%C3%B3ma_(telev%C3%ADzi%C3%B3s_sorozat)
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Sorry megkeveredtem címmelez Eli Cohen életéről szól és a 1960as évekmost állok neki a The Spy-nakÉn igen kurva jó.Nagyon adja azt a kort.Mondjuk én alapba imádom a kosztümös 18-19századi sorozatokat.
valaki nézte korábban?
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis
images.app.goo.gl/312JbqbeX7QkJbxN6
Én erre gondoltam.
több mint 4 éve
ez Eli Cohen életéről szól és a 1960as évekmost állok neki a The Spy-nakÉn igen kurva jó.Nagyon adja azt a kort.Mondjuk én alapba imádom a kosztümös 18-19századi sorozatokat.
valaki nézte korábban?
Negritis
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Mit Romát ?még nem láttam csak olvastam róla több helyenHú, ennyire már nem emlékszem, sok évvel ezelőtt láttam.a végét össze is csapták, nem?A Rómát sajnáltam, hogy nem folytatták 😕Jó, a Róma az kb etalon.
ozibozi
Iszonyat pénz volt megcsinálni ilyen minőségben, azért nem folytatták.
warr_b
Negritis
warr_b
www.gizmodo.com.au/2020/04/5-tv-shows-that-infamously-rushed-their-endings/
Negritis
Szerintem nagyon nincs összecsapva.
Ha még nem láttad sürgősen pótolni tessék kérem szépen a hiányosságot.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
most állok neki a The Spy-nakÉn igen kurva jó.Nagyon adja azt a kort.Mondjuk én alapba imádom a kosztümös 18-19századi sorozatokat.
valaki nézte korábban?
Negritis
több mint 4 éve
Still better than the ending of Dexter...a végét össze is csapták, nem?A Rómát sajnáltam, hogy nem folytatták 😕Jó, a Róma az kb etalon.
ozibozi
warr_b
Negritis
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
még nem láttam csak olvastam róla több helyenHú, ennyire már nem emlékszem, sok évvel ezelőtt láttam.a végét össze is csapták, nem?A Rómát sajnáltam, hogy nem folytatták 😕Jó, a Róma az kb etalon.
ozibozi
warr_b
Negritis
warr_b
www.gizmodo.com.au/2020/04/5-tv-shows-that-infamously-rushed-their-endings/
több mint 4 éve
Hú, ennyire már nem emlékszem, sok évvel ezelőtt láttam.a végét össze is csapták, nem?A Rómát sajnáltam, hogy nem folytatták 😕Jó, a Róma az kb etalon.
ozibozi
warr_b
Negritis
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
most állok neki a The Spy-nakvalaki nézte korábban?
több mint 4 éve
a végét össze is csapták, nem?A Rómát sajnáltam, hogy nem folytatták 😕Jó, a Róma az kb etalon.
ozibozi
warr_b
több mint 4 éve
A Rómát sajnáltam, hogy nem folytatták 😕Jó, a Róma az kb etalon.
ozibozi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Tény és való h ez a 3. rész volt eddig a legjobb viszont kicsit kezd az a fajta Star Wars-betegség begyűrűzni ebbe az évadba h a cameo- és easteregg-orgia közepette a storyline háttérbe szorul.Igen, mondjuk ezeket túltolják rendesen.
empty taxi
| Azt nézem közben, hogy sztem trailert kb első négy részből ollózták talán össze, mert 1-2 jeleneg nem volt csak már. Kövi részen fixen megint vmi mellék küldis rész lesz, aztán az 5. részt Filoni rendezte, gondolom ott kerül elő Ahsoka először. |
több mint 4 éve
ozibozi
17 199
A Rómát sajnáltam, hogy nem folytatták 😕
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Rém gyenge sorozat........különbenBarbárok: végre egy sorozat, ahol nincs buzizás, építkezés, felvezetés, időhúzás, karakterfejlődés meg ilyen felesleges marhaságok 😊Berendelték a 2. évadot!
Bele a közepébe, történnek a dolgok, a lómaiak latinul beszélnek (eddig ilyet csak a Romulusnál láttam, pluszpont), nincsenek benne ordas faszságok, logikátlanságok, rendben volt. És csak hat rész, hamar le is lehet darálni 😊
Jól megcsinálták a németek (persze ezt is itt forgatták). A folytatás egyelőre kérdéses, úgy láttam még nincs eldöntve, lesz-e következő évad.
warr_b
steelwolf
(Főleg a benne rejlő potenciál alapján )
De ezt lehet azért mondom mert nekem ebben a témában a top :
hu.m.wikipedia.org/wiki/R%C3%B3ma_(telev%C3%ADzi%C3%B3s_sorozat)