NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
kimaradt a német (labdarúgó) válogatott és a Kispest Honvéd iránti fanatizmuskonqueror
ezért lett levezetve a zdf pontig 😛

több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
kimaradt a német (labdarúgó) válogatott és a Kispest Honvéd iránti fanatizmus
több mint 13 éve
és igen, ez az Inteligent Knowledge Tracking Internet Alien Device rövidítésebriareos
R? 😀barney
hiába későn van 😀

több mint 13 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
és igen, ez az Inteligent Knowledge Tracking Internet Alien Device rövidítésebriareos
R? 😀

több mint 13 éve
iktriad szokott aludni, mégpedig leginkább akkor, mikor valami olyasmit lehetne nézni, amire hetek, hónapok óta vár.Höri
szerintem ez csak híresztelés, szerintem ilyenkor updatelik egymást a különbőző tudatok amelyek az I.K.T.R.I.A.D. részei.

és igen, ez az Inteligent Knowledge Tracking Restless Internet Alien Device rövidítése

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
iktriad szokott aludni, mégpedig leginkább akkor, mikor valami olyasmit lehetne nézni, amire hetek, hónapok óta vár.

több mint 13 éve
nekem van egy elméletem, amit eddig nem akartam megosztani veletek, de F.Schleck hsz-e után úgy érzem ideje megosztani.

Szóval:
Miután több csatornán keresztül követem iktriad online tevékenységét, több mint egy éve, úgy érzem, hogy valójában egy mesterséges inteligencia konglomerátussal van dolgunk, amely arra specializálódott, hogy a lehető legtöbb témában minden lehetséges információt összegyűjtsön, és az egyéb területeket elárrassza.

Az a feltételezés hogy iktriad valóban egy darab létező ember, addig állt meg, amíg számunkra (bowl.hu) csak a jaguars iránti rajongás volt nyilvánvaló. Számításaim szerint már ez is nehezen elfogadható volt, de hajlandó voltam elfogadni, ha feltételezzük, hogy iktriad egy speciálisan módosított székben éli életét, amely többek között szondás tápláltató rendszerrel, katéteres ürítéssel, és titán vagy carbon szemhéj kimerevítő berendezéssel rendelkezik. Nyilván valamiféle, felettébb fejlett stimuláló kábítószert injektáló rendszer is kell, hogy szerepeljen a szék berendezései között, hiszen az mindnyájunk számára már nyilvánvaló , hogy iktriad nem alszik.
Még egyszer megismétlem, az előbbi állításom még azon a premisszán alapult, hogy iktriad:
a) humanoid
b) egy darab a)

Nos viszont, itt jön a csavar; miután kiderült számomra, hogy iktriad a jaguarshoz hasonló fanatizmussal követi:
a)natalie portman életét
b) Olivia Wilde életét
c) Grant Hill-t
d) Kim Clijsters életét
e) Yelena Isinbajeva életét
.
.
.
.
Zdf) SAG awardsot

egyértelművé vált számomra, hogy valójában egy kollektív intelligenciáról van szó, amely véleményem szerint legalább 48 világszerte szétosztott tudatszerverrel rendelkezik, és másodpercenként 2,3 TB információt képes analizálni, kategorizálni, és tweetek, hsz-ek, kommentek, e-mailek formájában disztributálni.

A nagy kérdés ezek után már csak annyi, hogy:
Honnan jöttek, és vajon békések-e a szándékaik?

ui: ha ez után a HSZ után eltűnnék a virtuális világból ( és az IRL világból is) bosszuljatok meg.

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Milyen kicsi a világ. Valamiért elolvastam az on the spot facebook oldalára írt kommenteket, erre iktriaddal találkozom. 😊
Egyébként egyetértek veled maximálisan, egyre jobban tetszenek a részek.

több mint 13 éve
azért a mai Chuck is elég jóra sikerült, mondjuk mikor nem 😀Chevy
Én várok halamitára. De már nagyon kíváncsi vagyok. Nekem a kedvenc sorozatom amúgy, szinte minden részt végig mosolyogva nézek végig. 😊F.Schleck
Nekem is a kedvencem, ezért aznap amikor kijön az új rész, mindííg, minden körülmények között megnézem.

Más: A szinkron szerintem elég fos(fordítási hibák, karakterhez nem illő szinkronhangok), szóval én mindenképpen angolul nézném felirattal.Chevy
Már csak Casey morgásai miatt is érdemes angolul nézni 😀

több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Most megy a cmen eza azok a '70es évek show című sorozat.Egész jó.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Én várok halamitára. De már nagyon kíváncsi vagyok. Nekem a kedvenc sorozatom amúgy, szinte minden részt végig mosolyogva nézek végig. 😊F.Schleck
Nekem is a kedvencem, ezért aznap amikor kijön az új rész, mindííg, minden körülmények között megnézem.

Más: A szinkron szerintem elég fos(fordítási hibák, karakterhez nem illő szinkronhangok), szóval én mindenképpen angolul nézném felirattal.
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 268 — Saturday Night Lights
Visszatérek a Dallasba. Már ezért érdemes volt felkelni.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
Annyian dicséritek már ezt a Chuckot, lehet belekostolok pár részbe! Végülis ez ilyen akcióvígjáték?zavi27
ráadásul a minőségibb fajtából.shawnka
magyar szinkron milyen? Vagy érdemes valami speckó kiejtés miatt a külföldit hallgatni inkább?zavi27
Nem rossz, de az eredeti az igazi 😊 , ha jól tudom csak az első 2 évad van meg szinkronosan.
több mint 13 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 910 — Amerikai sportok rajongója
Annyian dicséritek már ezt a Chuckot, lehet belekostolok pár részbe! Végülis ez ilyen akcióvígjáték?zavi27
ráadásul a minőségibb fajtából.shawnka
magyar szinkron milyen? Vagy érdemes valami speckó kiejtés miatt a külföldit hallgatni inkább?
több mint 13 éve
feliratok.hu helyett miért az sg.hu jön be egyből?Zsoca
Itt a magyarázat: http://feliratok.na.tl/index.php?ablak=kozlemeny
Nem szoktam gyakran használni, de tipikus magyaros sztori. Ráadásul mostanában a hosszú puska is szarakodik.

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Mert már nem működik az a mirror, ezt használd:
http://feliratok.hs.vc/

Egyébként sokkoló, hogy nem biztos, hogy lesz Chuck S5
több mint 13 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
feliratok.hu helyett miért az sg.hu jön be egyből?

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
ráadásul a minőségibb fajtából.
több mint 13 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 910 — Amerikai sportok rajongója
Annyian dicséritek már ezt a Chuckot, lehet belekostolok pár részbe! Végülis ez ilyen akcióvígjáték?
több mint 13 éve
Én várok halamitára. De már nagyon kíváncsi vagyok. Nekem a kedvenc sorozatom amúgy, szinte minden részt végig mosolyogva nézek végig. 😊

több mint 13 éve
azért a mai Chuck is elég jóra sikerült, mondjuk mikor nem 😀
több mint 13 éve
😀 Remélem.

Most Yvonne Strahovski miatt játszhatom újra a Mass Effect 2t 😀tenorx
Jó játék az amúgy is 😊
Saran kívül szerintem benne van Casey is. Esküdni mernék, hogy az egyik quarian az ő hangján szólal meg.
több mint 13 éve
😀 Remélem.

Most Yvonne Strahovski miatt játszhatom újra a Mass Effect 2t 😀
több mint 13 éve
Facepalm 😀

Előre örülök, hogy lesz még egy ilyen fasz benne 😕tenorx
Shaw azért viccesebb fasz, nyugi. 😀

több mint 13 éve
Facepalm 😀