Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
befejeződött az utolsó rész forgatása.

több mint 12 éve
nagyon szép rész volt.

több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Bansheeeeee!!! az Utopia után egy újabb remek újonc sorozat.
Proctor óriási figura.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
egy részt láttam a Veronica Marsból, de hátha más szerette
 www.kickstarter.com/projects/559914737/the-veronica-mars-movie-projectjjncaa
akarom hinni!
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 790 — no es importante
egy részt láttam a Veronica Marsból, de hátha más szerette
 www.kickstarter.com/projects/559914737/the-veronica-mars-movie-project

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
vasárnap megyek The Selection pilot forgatásra. a CW kérte be, remélem berendelik minimum 1 évadra, én pedig túlélem a 4 forgatási napot 😀shawnka
hát ha a CW statisztája leszel az nem akármilyen megerősítés hogy milyen szép fijú vagy

több mint 12 éve
vasárnap megyek The Selection pilot forgatásra. a CW kérte be, remélem berendelik minimum 1 évadra, én pedig túlélem a 4 forgatási napot 😀
több mint 12 éve
a legutóbbi Spartacus rész rátett egy lapáttal hogy mennyire szomorú pillanat lesz mikor a végén [minden bizonnyal] Julius Caesar megöli | Gannicust | . 😕Höri
sokkot is fogok kapni, ha pont az buzi fortélyos öli meg, pedig sajnos nagyon úgy készítik elő...de addig is 2-0 az istenek istenének! 😊

amúgy csak én reménykedek, h "sikeresek" lesznek végül? 😀Divat
Mivel a Spartacusban papírforma és az előző évadok alapján is mindenkit megölnek a végére, az lenne a cliffhanger a sorozat végén ha megúsznák 😊 én is bízom benne, hogy valami álruhába öltöztetett megégegetett hullákkal kiszúrják Crassus szemét aztán boldogan élnek míg meg nem halnak. Mondjuk az meglepne ha tömeges keresztrefeszítés lenne a vége, nem pedig harcban buknának el a főszereplők. Spartacus megpattanására mondjuk látok esélyt, de hogy mindenki túlélje, az eléggé longshot. Hozzátéve hogy Crixus újkori viselkedésével egyre kevésbé lehet sajnálni, már Agron is előtte jár szvsz a szimpátiarangsorban.

több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
a legutóbbi Spartacus rész rátett egy lapáttal hogy mennyire szomorú pillanat lesz mikor a végén [minden bizonnyal] Julius Caesar megöli | Gannicust | . 😕Höri
sokkot is fogok kapni, ha pont az buzi fortélyos öli meg, pedig sajnos nagyon úgy készítik elő...de addig is 2-0 az istenek istenének! 😊

amúgy csak én reménykedek, h "sikeresek" lesznek végül? 😀

|
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Sikeresen "leküzdöttem" a Trónok harcának első két részét.Nem volt nagy küzdelem, mert nagyon tetszik!Ha a többi rész is ilyen lesz, akkor szerintem új kedvencet fogok avatni.😊laccoo74
egyre jobb 😉 4., 6., v 7.rész vége pl istenkirály
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Sikeresen "leküzdöttem" a Trónok harcának első két részét.Nem volt nagy küzdelem, mert nagyon tetszik!Ha a többi rész is ilyen lesz, akkor szerintem új kedvencet fogok avatni.😊
több mint 12 éve
a legutóbbi Spartacus rész rátett egy lapáttal hogy mennyire szomorú pillanat lesz mikor a végén [minden bizonnyal] Julius Caesar megöli | Gannicust | . 😕

több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 224 — No one likes us, cause no one like us
Sorozatajánlás:

Már befejeződött sorozatok nyári, vizsgaidőszakbeli, munka melletti, vagy csak sima darálásra, ha véletlen valaki nem látta még őket:

Entourage (feelgood kategória) - én imádtam

The Wire (dráma) - a legjobb dráma ami valaha készült, szépen felépített karakterekkel, high concept sorozat, talán az én legnagyobb kedvencem (imdb buziknak mondom, hogy ez a legmagasabbra értékelt ott)

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Hogy érdemes-e...? Nekem speciel a kedvenc sorozatom 😊Rataxes
Cimborám úgy adta oda, hogy, ha szeretem a Gyűrűk urát, már pedig szeretem, akkor be fog jönni ez is.Kíváncsi vagyok.laccoo74
Gyanusan nem fogod bírni letenni 😀Toca
van 21 napod a 3. évad premierjéig. szerintem 10 elég lesz.
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 239 — Vikings fan
Cimborám úgy adta oda, hogy, ha szeretem a Gyűrűk urát, már pedig szeretem, akkor be fog jönni ez is.Kíváncsi vagyok.laccoo74
Gyanusan nem fogod bírni letenni 😀
több mint 12 éve
Cimborám úgy adta oda, hogy, ha szeretem a Gyűrűk urát, már pedig szeretem, akkor be fog jönni ez is.Kíváncsi vagyok.
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Utopia valaki?? 6 részes brit nagyon állat az is!!!

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
Hogy érdemes-e...? Nekem speciel a kedvenc sorozatom 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Most kaptam meg a Trónok harcát.Érdemes időt szánni rá?
több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Ha van még javaslat valami szerintetek nekem bejövős sorozatra, szívesen meghallgatok tippeket.GRAFI
ha szereted a popcornt, nézd a Banshee-t, tán a legnépszerűbb újonc az Arrow után és ilyesfajta akciósorozat nem nagyon van a kínálatban momentán.

Manust 15 év után kiengedik a sittről ahová egy gyémántrablás után került, de a cuccost a csaja vitte el, és ő meg is lépett, így nyilvánvaló hogy első dolga megkeresni. Meg is találja, de nem épp úgy alakulnak a dolgok, hogy happy end legyen 20 perc után. Meg hát a szerb maffia is tudja hogy jön ki és már kedvesen várják a kapuban.Höri
+
nyers bunyók (azért nem The Raid: Redemption szint) de vannak guszta dolgok, meg csöcsök

több mint 12 éve
Ha van még javaslat valami szerintetek nekem bejövős sorozatra, szívesen meghallgatok tippeket.GRAFI
ha szereted a popcornt, nézd a Banshee-t, tán a legnépszerűbb újonc az Arrow után és ilyesfajta akciósorozat nem nagyon van a kínálatban momentán.

Manust 15 év után kiengedik a sittről ahová egy gyémántrablás után került, de a cuccost a csaja vitte el, és ő meg is lépett, így nyilvánvaló hogy első dolga megkeresni. Meg is találja, de nem épp úgy alakulnak a dolgok, hogy happy end legyen 20 perc után. Meg hát a szerb maffia is tudja hogy jön ki és már kedvesen várják a kapuban.

több mint 12 éve
bogjosi New England Patriots 2 012
Sorozatajánló, ha még eddig nem lett volna róla szó: SUITS.
2 évad ment le eddig belőle, egyik kedvenc sorozatom lett..

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Ha van még javaslat valami szerintetek nekem bejövős sorozatra, szívesen meghallgatok tippeket. 2 Broke Girls felkerült a toplistára a TBBT mellé, és az Arrow is nagyon bejövős még mindig. A Communityvel már csak szenvedek. Vannak számomra teljesen nézhetetlen részek, de azért vannak olyanok is, amik bejönnek. Vacilálok, hogy abbahagyom.
több mint 12 éve
Jah, jónak tűnik, én is felvettem a listámra (nem sok sorozatot követek úgyhogy ez nagy szó 😊 )Rataxes
én a most futók közül 19-et nyomok, perszonál rekord

több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
Jah, jónak tűnik, én is felvettem a listámra (nem sok sorozatot követek úgyhogy ez nagy szó 😊 )

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes