Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 13 éve
Megnéztem ezt a Do no harmot, mert persze nem elég amit épp nézek.. 😀A pilot 100%-ban nem győzött meg, főleg az első fele volt kicsit lapos, de a második fele rávett még 1-2 részre. Remélem sikerül izgalmassá, érdekessé csinálniuk, mert marha jó arc a faszi, szívesen nézném 😊
Valaki megnézte rajtam kívül?
több mint 13 éve
pedig a főhős elég sok időt eltölt a félmeztelen gyúrással 😀Annyi évadot biztos nem él majd meg, nem nézi elég nő, szomorú a CW ettől.HöriUgyanolyan réteg sorozat lesz mint a smallville. Megy majd valamelyiken egyszer délutánonként hétvégén vagy késő este aztán jól van.TocaAz Arrow-t elkezdi adni a retekklub? mi a fene? Heti két résszel hamar be fogják érni az eredetit 😀pc_xcsak ma lesz 2, amúgy heti 1 de szerintem a 4. körül leveszik a műsorról 😀Höri
több mint 13 éve
Annyi évadot biztos nem él majd meg, nem nézi elég nő, szomorú a CW ettől.Ugyanolyan réteg sorozat lesz mint a smallville. Megy majd valamelyiken egyszer délutánonként hétvégén vagy késő este aztán jól van.TocaAz Arrow-t elkezdi adni a retekklub? mi a fene? Heti két résszel hamar be fogják érni az eredetit 😀pc_xcsak ma lesz 2, amúgy heti 1 de szerintem a 4. körül leveszik a műsorról 😀Höri
több mint 13 éve
Ugyanolyan réteg sorozat lesz mint a smallville. Megy majd valamelyiken egyszer délutánonként hétvégén vagy késő este aztán jól van.Az Arrow-t elkezdi adni a retekklub? mi a fene? Heti két résszel hamar be fogják érni az eredetit 😀pc_xcsak ma lesz 2, amúgy heti 1 de szerintem a 4. körül leveszik a műsorról 😀Höri
több mint 13 éve
Az Arrow-t elkezdi adni a retekklub? mi a fene? Heti két résszel hamar be fogják érni az eredetit 😀pc_xcsak ma lesz 2, amúgy heti 1 de szerintem a 4. körül leveszik a műsorról 😀
több mint 13 éve
A Raising Hope még mindig zseniális, könnyesre röhögtem magam az esküvős részen (is).Az Officeban | meg nagyon úgy tűnik, hogy Kelly és Pete lesz az új Pam&Jim. Mondjuk annak örülök, hogy Andy keveset szerepel, mert általában rohadtul irritál. |
több mint 13 éve
Az Arrow-t elkezdi adni a retekklub? mi a fene? Heti két résszel hamar be fogják érni az eredetit 😀

több mint 13 éve
Kidmannek milyen jó segge van...
több mint 13 éve
Jó is hogy felhoztad, így nem kellett gondolkodnom kire hasonlít kurvára a mai családi titkokban a nő 😀 Kb. mintha meghívták volna Sarah Silvermant vendégszerepelni 😀
több mint 13 éve
ha még nem láttátok volna 😂Az évekig nyúló gag:
A visszavágás:
A visszavágás visszavágása:
Végül az egész csúcspontja:
indavideo.hu/video/Matt_Damon__Jimmy_Kimmel_Sucks_-_24012013
zseniális minden másodperce 😀
több mint 13 éve
Egy ideje már én is áttértem a sorozatokra.Az OUaT miatt minek a bocsánatkérés? Az egyik legjobb országos sorozat. Bár kicsit visszaesett az első évad óta, de azért simán kötelező heti még nálam.
Walking Dead 3. évad
AHS 2. évad
Nikita 2. évad
Once upon a Time 2. évad (bocs, de nekem tetszik)
Hell on Wheels 2. évad (a western rajongóknak nagyon ajánlom, a szokottnál jóval kevesebb benne a klisé)
Ezek futnak.garrett27
több mint 13 éve
Egy ideje már én is áttértem a sorozatokra.Walking Dead 3. évad
AHS 2. évad
Nikita 2. évad
Once upon a Time 2. évad (bocs, de nekem tetszik)
Hell on Wheels 2. évad (a western rajongóknak nagyon ajánlom, a szokottnál jóval kevesebb benne a klisé)
Ezek futnak.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Szülőföld , Anyaország esetleg Otthonföld sokkal jobb cím lett volna mindegy.Homeland - A belső ellenség - RTL IIVáltani kell Homeland - Az ellen belsőség címre, hasonlóan sokat mondóHöri
Last Resort - A belső ellenség - Pro4shawnka
több mint 13 éve
Homeland - A belső ellenség - RTL IIVáltani kell Homeland - Az ellen belsőség címre, hasonlóan sokat mondó
több mint 13 éve
Az HBO-n 😛Homeland - A belső ellenség - RTL IIA "Spartacus - A belső ellenség" melyik csatornán fog menni? 😊jjncaa
Egyébként holnap tér vissza a Dallas - A belső ellenség, teljesen várom már 😀
több mint 13 éve
Homeland - A belső ellenség - RTL IIA "Spartacus - A belső ellenség" melyik csatornán fog menni? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
😀 nem nézek szinkronosan már semmitmúltkor a Fringe-be is belefutottam a Coolon háát nem volt jó élmény
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 13 éve
Homeland - A belső ellenség - RTL IILast Resort - A belső ellenség - Pro4
több mint 13 éve
Igen, érdekes én is kb hasonló arányban olvastam a véleményeket. Mondjuk az első évad si bejött tényleg, de valahogy a 2. mégjobban. Remélem tartják majd a színvonalat.Van vagy 4 ismerősöm, akik látták mind a két évadot. Asszem 2-2 az állás, hogy kinek melyik évad tetszett jobban. 😀 Mert annyira más a kettő, mind a 2-ben megvannak azok a dolgok, amiért azt szeretni lehet. Mind a két évad nagyon igényes volt, a 2. évadban volt 1-2 üresjárat, amit nem tudtam hova tenni, de ez kábé totál lényegtelen, nem ront az összképen. 😀VrijbloedNo,hát véget ért az Asylum, vegyes érzéseket hagyva bennem.Nekem is nagyon tetszett ez az évad, sokkal összerakottabb volt mint az első. Évadzáró is bejött, néha meglepően érzelmesen, szépen varrták el a szálakat, színészek végig brillíroztak tényleg. Nekem Lana Winters és Sister Jude volt a legjobb.zavi27
Marha jó évad volt, nekem végig tetszett, de volt 1-2 WTF rész, jelenet, aminek így utólag nem sok értelme volt.
No de, ez könnyen lehet, hogy direkt, hiszen Asylum, ott aztán nem az értelem a fő mozgatórugó. 😀
Kellően beteges, morbid, romlott, groteszk volt ez az évad, a karakterek zseniálisak voltak, a színészek remekül alakítottak. A finálé is úgy ahogy tetszett, lehetett volna rosszabb is. 😀
Októberben 3. évad, természetesen várós. 😀
AHS-t a népnek!Vrijbloed
több mint 13 éve
Van vagy 4 ismerősöm, akik látták mind a két évadot. Asszem 2-2 az állás, hogy kinek melyik évad tetszett jobban. 😀 Mert annyira más a kettő, mind a 2-ben megvannak azok a dolgok, amiért azt szeretni lehet. Mind a két évad nagyon igényes volt, a 2. évadban volt 1-2 üresjárat, amit nem tudtam hova tenni, de ez kábé totál lényegtelen, nem ront az összképen. 😀No,hát véget ért az Asylum, vegyes érzéseket hagyva bennem.Nekem is nagyon tetszett ez az évad, sokkal összerakottabb volt mint az első. Évadzáró is bejött, néha meglepően érzelmesen, szépen varrták el a szálakat, színészek végig brillíroztak tényleg. Nekem Lana Winters és Sister Jude volt a legjobb.zavi27
Marha jó évad volt, nekem végig tetszett, de volt 1-2 WTF rész, jelenet, aminek így utólag nem sok értelme volt.
No de, ez könnyen lehet, hogy direkt, hiszen Asylum, ott aztán nem az értelem a fő mozgatórugó. 😀
Kellően beteges, morbid, romlott, groteszk volt ez az évad, a karakterek zseniálisak voltak, a színészek remekül alakítottak. A finálé is úgy ahogy tetszett, lehetett volna rosszabb is. 😀
AHS-t a népnek!Vrijbloed
több mint 13 éve
valószínűleg én vagyok az egyetlen aki a misfitset igen gyengének találta 😀 az első évadot végigszenvedtem, de a másodikat 3 rész után muszáj volt abbahagynom. egyszerűen nem érdekelt a szereplők sorsaHörinekem az első évad tetszett, de a s2e1 után abba is hagytam, a horroparódia már nem az én stílusom

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
valószínűleg én vagyok az egyetlen aki a misfitset igen gyengének találta 😀 az első évadot végigszenvedtem, de a másodikat 3 rész után muszáj volt abbahagynom. egyszerűen nem érdekelt a szereplők sorsa
több mint 13 éve
utállak titeket, most épp a Misfits miatt!! mennyi órát elvesznek ezek a sorozatok az életemből, és sose fogy el, mert hiába lesz vége vmeik aktuális kedvencemnek, feljövők ide és kapásból találok helyette másikat (jobbat)... 😊darálás ON! köszi 😀
|
több mint 13 éve
No,hát véget ért az Asylum, vegyes érzéseket hagyva bennem.Nekem is nagyon tetszett ez az évad, sokkal összerakottabb volt mint az első. Évadzáró is bejött, néha meglepően érzelmesen, szépen varrták el a szálakat, színészek végig brillíroztak tényleg. Nekem Lana Winters és Sister Jude volt a legjobb.
AHS-t a népnek!Vrijbloed