Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
Fringe vagy Supernatural? Melyiket válasszam?Bruce
Supnat, egyértelmű
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 743 — Salus populi suprema lex esto
Ok, akkor azzal kezdek 😊
De valamiért érdekesebbnek érzem a fringe-t, de mindkettőről jókat olvastam.
több mint 14 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
SupNat szerintem.
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 743 — Salus populi suprema lex esto
Fringe vagy Supernatural? Melyiket válasszam?
több mint 14 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 485
Homelandet nézi valaki rajtam kívül? Terroristás, kémes móka senkit nem érdekel?Shawn84
Jelentem én nézem. Bár a friss epizódot még nem sikerült csekkolnom sajnos. A sorozat nekem nagyon tetszetős, az elején még kicsit kételkedtem benne, de aztán nagyon bejött. Remélem marad a színvonal a következő évadra is majd. 😊Gabesz92
Álítólag lehet, hogy a 24-hez hasonlóan új történet lesz. Bár jelenleg nehéz elképzelnem, hogy le tudják zárni ezt az ügyet 2 részben. (az újat még én sem láttam)Na meg Damien Lewist sem látom mint CIA ügynököt.Shawn84
Szerintem megoldják valahogy és új történet lesz a következő évadban. De azt sem bánnám, ha valahogy folytatnák ezt. Meglátjuk! 😉

több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Homelandet nézi valaki rajtam kívül? Terroristás, kémes móka senkit nem érdekel?Shawn84
Jelentem én nézem. Bár a friss epizódot még nem sikerült csekkolnom sajnos. A sorozat nekem nagyon tetszetős, az elején még kicsit kételkedtem benne, de aztán nagyon bejött. Remélem marad a színvonal a következő évadra is majd. 😊Gabesz92
Álítólag lehet, hogy a 24-hez hasonlóan új történet lesz. Bár jelenleg nehéz elképzelnem, hogy le tudják zárni ezt az ügyet 2 részben. (az újat még én sem láttam)Na meg Damien Lewist sem látom mint CIA ügynököt.
több mint 14 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 485
Jelentem én nézem. Bár a friss epizódot még nem sikerült csekkolnom sajnos. A sorozat nekem nagyon tetszetős, az elején még kicsit kételkedtem benne, de aztán nagyon bejött. Remélem marad a színvonal a következő évadra is majd. 😊

több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
az új Dexter elég faszán felvezette a finálét. Louis szál egyre egyértelműbb, viszont a Deb-féle...didn't see that coming.

a Dexes festmény ütött azért rendesen 😀 😀
több mint 14 éve
amint ledarálom az elmaradásokat, ez lesz az első újonc amit kipróbálok 😊JJ
Jól teszed. Nagyon üt. Nem egy pörgős sorozat, de nagyon jól megírt, és remekül átjön a feszültség is. A SOA után most ezt mondom a második kedvencemnek. Claire Danes Emmy-t fog nyerni hamarosan.
több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 790 — no es importante
amint ledarálom az elmaradásokat, ez lesz az első újonc amit kipróbálok 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Homelandet nézi valaki rajtam kívül? Terroristás, kémes móka senkit nem érdekel?
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 423
Duff

odabasz az avatárod 😀Höri
Kössz, utóbbi időben Quinn lett a példaképem 😀 Csak van egy rossz érzésem, h ő már nem lesz a 7. évadban :/
több mint 14 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Baszki most látom, hogy a Shiva Bowl Shuffleból van extended version is 😀
http://www.facebook.com/video/video.php?v=2493289254030

Nagyon adja, főleg a MJD 😀
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Duff

odabasz az avatárod 😀

több mint 14 éve
xrace77 Denver Broncos 4 663
Megnéztem az első részét a Community-nek 😊 Viszont ti feliratot honnan lőtök hozzá? Mert még most a 2. részhez találtam, de a 3- 6. részig nincsen fentBondi
Itt http://hosszupuskasub.com/ biztos találsz.
több mint 14 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Megnéztem az első részét a Community-nek 😊 Viszont ti feliratot honnan lőtök hozzá? Mert még most a 2. részhez találtam, de a 3- 6. részig nincsen fent

több mint 14 éve
De csúnyán megalázták a Gleet a Communityben 😊 Nagyon szomorú panda leszek, ha nem hozzák vissza a sorozatot.Jakehomer
kint egész szép kis kampány ment a sorozat megmentéséért (sok helyen kezdték el promózni, írtak, beszéltek róla milyen jó sorozat), szóval én nem aggódom

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 655 — Panthers fan
De csúnyán megalázták a Gleet a Communityben 😊 Nagyon szomorú panda leszek, ha nem hozzák vissza a sorozatot.

Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Egyre jobban tetszik ez a Louie,a mai vallásos rész kimondottan jó volt 😊Cowboykarcsi
a kedvencem az egy órás duplarész 😊

---
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Egyre jobban tetszik ez a Louie,a mai vallásos rész kimondottan jó volt 😊Cowboykarcsi
az a baj, hogy mindig elfelejtem nézni, és mivel a comedy centralnál el van csúszva a műsorújság, felvenni sem tudom... pedig sztem nagyon jó egy sorozat 😊
több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Egyre jobban tetszik ez a Louie,a mai vallásos rész kimondottan jó volt 😊

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
A mai Chuck is hatalmas volt. Jókora piros pont Abedért és Shirleyért 😀
több mint 14 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Bazdmeg, tudom, hogy mindig leírom, de zseniális a Community 😀
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
BMS 3.évad 4.részét hol tudnám neten megnézni? mert amin szoktam (filmekaneten) ott nem elérhető a 4.rész videója 😕

JT Daniels fan
több mint 14 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Egyszerűen zseniális ez a sorozat:
http://www.nbc.com/community/video/Troy-and-Abed-Rap-Christmas-Infiltration/1372231