Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 15 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
remélem nem hoznak valami új főnököt a helyére, és valamelyik mostani alkalmazott lesz a boss. mondjuk Dwight 😂shawnka
Én támogatnám, de szerintem Darryl lesz. Már mikor feljött a raktárból erre gondoltam, igaz nem éppen egy olyan kvalitású ember aki átvehetné a posztot. Viszont Tobynak tudnék örülni, a legnagyobb arc az egész sorozatba. 😀 Csak sajnos alig van szerepe. :/süti
persze, mert ő az egyik fő írója a sorozatnak. Kelly-t játszó hölgy a másik, Ryan meg a harmadik.
több mint 15 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
remélem nem hoznak valami új főnököt a helyére, és valamelyik mostani alkalmazott lesz a boss. mondjuk Dwight 😂shawnka
Én támogatnám, de szerintem Darryl lesz. Már mikor feljött a raktárból erre gondoltam, igaz nem éppen egy olyan kvalitású ember aki átvehetné a posztot. Viszont Tobynak tudnék örülni, a legnagyobb arc az egész sorozatba. 😀 Csak sajnos alig van szerepe. :/
több mint 15 éve
a mostani az utolsó évada.shawnka
Köszi. Én sajnálom nagyon, mert jó volt látni egy sorozatban is. Nem tartozik a nagyobb sztárok közé, de szerintem jó színész.süti
remélem nem hoznak valami új főnököt a helyére, és valamelyik mostani alkalmazott lesz a boss. mondjuk Dwight 😂
több mint 15 éve
a mostani az utolsó évada.shawnka
Köszi. Én sajnálom nagyon, mert jó volt látni egy sorozatban is. Nem tartozik a nagyobb sztárok közé, de szerintem jó színész.
több mint 15 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 711 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kicist off; de tegnapi egy amerikai lottósorsoláson kihúztak 4-et a Lost titokzatos 6 számából. A sorosoláson 4 8 15 25 47 + 42 jött tegnap este ki; a sorozatban a 4, 8, 15, 16, 23, 42 komináció játszott prominens szerepet. Jellemző hogy 9078-an tették meg a Lost számait; ők fejenként 150 dolcsival lettek gazdagabbak.
több mint 15 éve
dehogyis, most a sorozatok nagy része a szokásos téli szüneten van. Január 20-án új rész.shawnka
Nem nagyon tudtam kiigazodni rajta, mert előzőnél 11 és 12 részt írt, hogy egybe van, de most látom imdb-n is 20-ára írja a 12. részt. Mondjuk csodálkoztam is, hogy most csak ilyen kevés rész lenne. 😊

Steve Carellről van valami friss hír? Ha jól emlékszem arról volt szó, hogy a 7. vagy 8. évad után otthagyja a sorozatot. :/süti
a mostani az utolsó évada.
több mint 15 éve
Tomeee 753
Ledaráltam a két Misfits évadot, hát új kedvencem van 😊 Ajánlom mindenkinek.

twitter | last.fm | mixcloud
több mint 15 éve
dehogyis, most a sorozatok nagy része a szokásos téli szüneten van. Január 20-án új rész.shawnka
Nem nagyon tudtam kiigazodni rajta, mert előzőnél 11 és 12 részt írt, hogy egybe van, de most látom imdb-n is 20-ára írja a 12. részt. Mondjuk csodálkoztam is, hogy most csak ilyen kevés rész lenne. 😊

Steve Carellről van valami friss hír? Ha jól emlékszem arról volt szó, hogy a 7. vagy 8. évad után otthagyja a sorozatot. :/
több mint 15 éve
Végre sikerült megtalálnom mikortól folytatódik a "V". Mától... Már nagyon várom, pláne hogy az Office-nak ha jól tudom a karácsonyi volt az évad utolsó része.süti
dehogyis, most a sorozatok nagy része a szokásos téli szüneten van. Január 20-án új rész.
több mint 15 éve
Végre sikerült megtalálnom mikortól folytatódik a "V". Mától... Már nagyon várom, pláne hogy az Office-nak ha jól tudom a karácsonyi volt az évad utolsó része.
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
Ez a mother rész eléggé WTF volt.
lehet benne SPOILER
Dráma kategóriában akarnak Golden Globe-ot nyerni? Nem hiszem, hogy ebből vmi poént akarnak kihozni.Bébé
SPOILER

szerintem csak annyi, hogy az élet zajlik, nem minden csupa móka, kacagás, játék, mese, a rossz dolgokkal is együtt kell élni sajnos. kicsiben ez volt Robinnal is. úgy látom megcélozzák azt a réteget, mint amivé én is váltam, hogy a történetet nézik, kíváncsiak a szereplőkre. ha belegondoltok eddig is voltak szomorú végű részek. féktelen kacagásra meg ott a TBBT

maga a rész nekem bejött, tetszettek a visszautalások (érzéktompító, Robin összes). végig azon agyaltam, hogy miképp lehet a gyerektelenség a dráma, hiszen tudjuk, hogy az első kölök fiú lesz, és születni fog. de mikor hívta már tudtam mi leszkonqueror
az amúgy csak nekem tűnt fel hogy a háttérben folyamatos visszaszámlálás volt 50-től? ezt a poén azért a Community jobban sütötte el, hogy a háttérben mindig van vmikisvanek4
visszanéztem pár kockát, és valóban
több mint 15 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
lehet benne SPOILER
Dráma kategóriában akarnak Golden Globe-ot nyerni? Nem hiszem, hogy ebből vmi poént akarnak kihozni.Bébé
SPOILER

szerintem csak annyi, hogy az élet zajlik, nem minden csupa móka, kacagás, játék, mese, a rossz dolgokkal is együtt kell élni sajnos. kicsiben ez volt Robinnal is. úgy látom megcélozzák azt a réteget, mint amivé én is váltam, hogy a történetet nézik, kíváncsiak a szereplőkre. ha belegondoltok eddig is voltak szomorú végű részek. féktelen kacagásra meg ott a TBBT

maga a rész nekem bejött, tetszettek a visszautalások (érzéktompító, Robin összes). végig azon agyaltam, hogy miképp lehet a gyerektelenség a dráma, hiszen tudjuk, hogy az első kölök fiú lesz, és születni fog. de mikor hívta már tudtam mi leszkonqueror
az amúgy csak nekem tűnt fel hogy a háttérben folyamatos visszaszámlálás volt 50-től? ezt a poén azért a Community jobban sütötte el, hogy a háttérben mindig van vmi
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
lehet benne SPOILER
SPOILER

maga a rész nekem bejött, tetszettek a visszautalások (érzéktompító, Robin összes). végig azon agyaltam, hogy miképp lehet a gyerektelenség a dráma, hiszen tudjuk, hogy az első kölök fiú lesz, és születni fog. de mikor hívta már tudtam mi lesz
több mint 15 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
lehet benne SPOILER
Valóban durva volt a vége 😕
RoE ütött, Adamen egyre többet lehet röhögni 😀
Two and a Half Men meg hozta a szokásos 20 perc röhögést.
több mint 15 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 540 — rabszolga
lehet benne SPOILER
Dráma kategóriában akarnak Golden Globe-ot nyerni? Nem hiszem, hogy ebből vmi poént akarnak kihozni.
több mint 15 éve
cs19 New Orleans Saints Purdue Boilermakers 455 — Saints fan
FNL!!!
big up, az most nagyon jó rész volt!
SPOILER Street 😊 külön tetszik, hogy meghagyták Panthers támogatónak, így életszerűbb a dolog SPOILER.brk
kicsi spoiler
Nekem is tetszett, Street meg ugye külön öröm, hogy az egyetlen, aki megmaradt kéknek. 😊 Egyébként jó lenne, ha jönne vissza a régi gárda is, pl. 33 eléggé hiányzik... 😊 Régi ismerősebb Panthers playákat sajnálom, hogy kihagyták.
Mondjuk ez a rész elég sok dolgot megmutatott, bár a telefonhívás után másra gondoltam. De ezzel sokat megtudtunk...
A rész végén meg ez a rövid összevágás nem volt rossz, bár így csak jobban várom a következőt. 😊
kicsi spoiler végecsabi19
Az új részekhez nektek van feliratotok?
Nekem csak a 4. részig van. :SRSG
Angol... A hosszún szokott lenni 1 nappal a rész után. Magyarra nem igazán várok már...

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
FNL!!!
big up, az most nagyon jó rész volt!
SPOILER Street 😊 külön tetszik, hogy meghagyták Panthers támogatónak, így életszerűbb a dolog SPOILER.brk
kicsi spoiler
Nekem is tetszett, Street meg ugye külön öröm, hogy az egyetlen, aki megmaradt kéknek. 😊 Egyébként jó lenne, ha jönne vissza a régi gárda is, pl. 33 eléggé hiányzik... 😊 Régi ismerősebb Panthers playákat sajnálom, hogy kihagyták.
Mondjuk ez a rész elég sok dolgot megmutatott, bár a telefonhívás után másra gondoltam. De ezzel sokat megtudtunk...
A rész végén meg ez a rövid összevágás nem volt rossz, bár így csak jobban várom a következőt. 😊
kicsi spoiler végecsabi19
Az új részekhez nektek van feliratotok?
Nekem csak a 4. részig van. :S
több mint 15 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 662 — Panthers fan
Botrány, hogy a Rubicon utolsó két részében mennyire elkúrták az egészen kiváló évadot. Ráadásul a kasza miatt már helyre se hozhatják.

Tepper takarodj!
több mint 15 éve
Épp most fejeztem be a Wire 3. évadot... Nyár elején lejött, végére befejeztem az elsőt, ősszel a másodikat, most 2 nap alatt meg lement a 3.... Remélem minél gyorsabban megnézem mind az ötöt.
A lényeg, hogy nagyon jó. Tremé miatt/után kezdtem el nézni, hasonló stílus, a lényeg, hogy zsír. Comedyket kivéve (az teljesen más...) ez a két sorozat az, amit tényleg bejött, és nem csak egy-két rész/évad volt nézhető belőle (nekem)...

Tremé második évadról egyébként lehet tudni, mikor indul?
Ja, és a másik két (nem régi) David Simon minisorozatot, a The Corner-t és a Generation Kill-t érdemes elkezdeni nézni, ha ezek bejöttek?csabi19
generation kill nekem bejöttbriareos
Köszkösz, király, akkor a Drót után nyomatom azt...
Mondjuk lehet, hogy az már a nyáron lesz... 😕

több mint 15 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
californication s04e01-02 kikerült a netre
hivatalosan jan. 9-én jön
több mint 15 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
január 27.-én debutál a Skins ötödik évadja. Vegyesek az érzelmeim efelé már most...
több mint 15 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Épp most fejeztem be a Wire 3. évadot... Nyár elején lejött, végére befejeztem az elsőt, ősszel a másodikat, most 2 nap alatt meg lement a 3.... Remélem minél gyorsabban megnézem mind az ötöt.
A lényeg, hogy nagyon jó. Tremé miatt/után kezdtem el nézni, hasonló stílus, a lényeg, hogy zsír. Comedyket kivéve (az teljesen más...) ez a két sorozat az, amit tényleg bejött, és nem csak egy-két rész/évad volt nézhető belőle (nekem)...

Ja, és a másik két (nem régi) David Simon minisorozatot, a The Corner-t és a Generation Kill-t érdemes elkezdeni nézni, ha ezek bejöttek?csabi19
generation kill nekem bejött

több mint 15 éve

Ja, és a másik két (nem régi) David Simon minisorozatot, a The Corner-t és a Generation Kill-t érdemes elkezdeni nézni, ha ezek bejöttek?

több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
képeket nézzétek meg.
http://www.pvillepanthers.com/
kemény 😊.brk
LOL
több mint 15 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
képeket nézzétek meg.
http://www.pvillepanthers.com/
kemény 😊