Sportfogadás
23 feliratkozó
10 napja
Jó ez a promóció a vegas részéről.- Máshol nem elérhető, a spanyol futballhoz köthető fogadási lehetőségekkel találkozhatsz.
- VIP és normál LALIGA derbi-meccsjegyekért játszhatsz, így könnyen lehet, hogy a következő ElClásico-t már a helyszínen izgulhatod végig.
- Ha mindez nem lenne elég, minden szezonban úgynevezett "Money can't buy experience" lehetőség keretében látogathatsz el az általad kiválasztott LALIGA bajnoki mérkőzésre. Ennek keretében akár elvégezhetsz egy büntetőt a mérkőzés szünetében, vagy a kispad mellől nézheted végig a csapatok bemelegítését.
- Nyereményjátékaink során több tucat LALIGA mezért és aláírt labdákért szállhatsz versenybe!
- Olyan emblematikus, egykori legendás LALIGA játékosokat hozunk el Magyarországra, mint például Guti, a többször Bajnokok Ligája-győztes és spanyol bajnok labdarúgó.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.

25 napja
(Egy kifli pedig még szerencsére nem 170 Huf)* még
zacknorb
26 napja
Logikailag semmi. Szórakozás, vicc, poén. És ha ezt kidobott pénznek tekintjük, akkor minden szórakoztatásra költött pénz az.Heisman és a LaligaMi a logika kilencezres szorzóra 170 forintot tenni?
zacknorb
Egyrészt úgyse jön be, vagyis kidobott pénz.
Másrészt tegyük fel, hogy jó volt a megérzés, és bejön. Akkor meg egy ilyen találat legyen sorsfordító, és ne egy kifli árával várjuk a megváltást, hanem legalább 5 rugóval, hogy ha jön, akkor egy lakás árát hozza, ne egy használt autóét.
Őszentsége Sobri Jóska
Marhára nem várom a meglátást, csak megtetszett egy délutáni agymenés és egy ekkora poént megért nekem.
(Egy kifli pedig még szerencsére nem 170 Huf)
Poloska vagyok.
26 napja
Heisman és a LaligaKhm... bátor.
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
26 napja
Heisman és a LaligaMi a logika kilencezres szorzóra 170 forintot tenni?
zacknorb
Egyrészt úgyse jön be, vagyis kidobott pénz.
Másrészt tegyük fel, hogy jó volt a megérzés, és bejön. Akkor meg egy ilyen találat legyen sorsfordító, és ne egy kifli árával várjuk a megváltást, hanem legalább 5 rugóval, hogy ha jön, akkor egy lakás árát hozza, ne egy használt autóét.

1 hónapja
Basszus, majdnem lemaradtam.Saquon Barkley (PHI) to have 2+ touchdowns and PHI to win
4.54
Barkley-t tuti nem tudják tartani. 😊
Hajrá!
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.

1 hónapja
Minden vegas.hu regisztrált kapott 3000 kreditet a Superbowlra, igényeljétek.Köszi, fel is raktam
zacknorb
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
Pedig felhasználhatóMinden vegas.hu regisztrált kapott 3000 kreditet a Superbowlra, igényeljétek.Sajna outright fogadásra nem használható fel, szóval is muszáj voltam építeni egy fogadást a meccsen belül, pedig az Anti-Hero nevű opció 11-es oddsért nagyon tetszik, mint ahogy elég sok Taylor Swift special
zacknorb
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Minden vegas.hu regisztrált kapott 3000 kreditet a Superbowlra, igényeljétek.Alapból kicsit idegenkedtem a neres kaszinótól, de gondoltam, akkor most vagy soha.
zacknorb
Rögtön lezárolták a számlámat, mert
Egyébként meg egy borzalmas, össze-vissza laggoló szar oldal.

1 hónapja
Minden vegas.hu regisztrált kapott 3000 kreditet a Superbowlra, igényeljétek.Sajna outright fogadásra nem használható fel, szóval is muszáj voltam építeni egy fogadást a meccsen belül, pedig az Anti-Hero nevű opció 11-es oddsért nagyon tetszik, mint ahogy elég sok Taylor Swift special
zacknorb
Poloska vagyok.
1 hónapja
Minden vegas.hu regisztrált kapott 3000 kreditet a Superbowlra, igényeljétek.
Poloska vagyok.
1 hónapja
Most a Kendrick fekete hoodie 1.5 körüli oddsért is ajándék.Kedvenc SB fogadásom érdekes módon nem konkrétan a mérkőzésről szólt hanem a halftime showról:Szerintem ez átvett dolog, összeollózták 1-2 USA buki cuccait.vegas.hu/betting#championshipIds=3281&page=championship&eventType=o&outrightGroupId=4051Jó, mondjuk egy picit sok ez a Taylor Swift őrület, a kreatív elmék sokat agyalhattak a Vegasnál.🙄
A Vegas abszolút el tudott menni durvulás irányba, nekem ez tetszik.
És vannak egész jó opciók is a SB speciálisokban.
zacknorb
Tony Adams
Viszont vannak benne nagyon jó opciók.
zacknorb
Akkor Angliában éltem és a betfairnél lehetett fogadni a half time showra is és volt 2 dolog ami felkeltette az érdeklősésem. Katy Perry volt az előadó, és lehetett fogadni arra hogy milyen szamokat fog előadni, nem volt még egy éve hogy a Fireworks száma ment és meglepetésemre 4es oddsal adták - egy ilyen eseményen "egyértelmű" volt hogy a show kedvéèrt ezt is be fogják tenni. A másik hogy lehetett fogadni a hajszínére, ott a rózsaszín volt a favorit mert akkoriban ez volt a hajszine de az unokatesómmal való hosszas (🤣) egyeztetés után arra jutottunk hogy egy ilyen eseményre amit az egész ország néz egy konzervatívabb hajszínt fog választani. Együtt néztük és vicces volt mert szinte vártuk a félidőt, aztán nem értette a társaság miért ordítunk a kezdésnél hogy "FEKETE!!!" 😁😁😁
davemayer
Bár a kedvencem a legrövidebb TD 1.5 yard alatt 1.51-ért
Poloska vagyok.
1 hónapja
Kedvenc SB fogadásom érdekes módon nem konkrétan a mérkőzésről szólt hanem a halftime showról:Szerintem ez átvett dolog, összeollózták 1-2 USA buki cuccait.vegas.hu/betting#championshipIds=3281&page=championship&eventType=o&outrightGroupId=4051Jó, mondjuk egy picit sok ez a Taylor Swift őrület, a kreatív elmék sokat agyalhattak a Vegasnál.🙄
zacknorb
Tony Adams
zacknorb
Akkor Angliában éltem és a betfairnél lehetett fogadni a half time showra is és volt 2 dolog ami felkeltette az érdeklősésem. Katy Perry volt az előadó, és lehetett fogadni arra hogy milyen szamokat fog előadni, nem volt még egy éve hogy a Fireworks száma ment és meglepetésemre 4es oddsal adták - egy ilyen eseményen "egyértelmű" volt hogy a show kedvéèrt ezt is be fogják tenni. A másik hogy lehetett fogadni a hajszínére, ott a rózsaszín volt a favorit mert akkoriban ez volt a hajszine de az unokatesómmal való hosszas (🤣) egyeztetés után arra jutottunk hogy egy ilyen eseményre amit az egész ország néz egy konzervatívabb hajszínt fog választani. Együtt néztük és vicces volt mert szinte vártuk a félidőt, aztán nem értette a társaság miért ordítunk a kezdésnél hogy "FEKETE!!!" 😁😁😁
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
Szerintem ez átvett dolog, összeollózták 1-2 USA buki cuccait.vegas.hu/betting#championshipIds=3281&page=championship&eventType=o&outrightGroupId=4051Jó, mondjuk egy picit sok ez a Taylor Swift őrület, a kreatív elmék sokat agyalhattak a Vegasnál.🙄
zacknorb
Tony Adams
Poloska vagyok.
1 hónapja
vegas.hu/betting#championshipIds=3281&page=championship&eventType=o&outrightGroupId=4051Jó, mondjuk egy picit sok ez a Taylor Swift őrület, a kreatív elmék sokat agyalhattak a Vegasnál.🙄
zacknorb
1 hónapja
vegas.hu/betting#championshipIds=3281&page=championship&eventType=o&outrightGroupId=4051A Vegas abszolút el tudott menni durvulás irányba, nekem ez tetszik.
Poloska vagyok.
1 hónapja
OFF, de ebben hol és mi volt személyeskedés?Személykeskedni lehet egy fórumon, de megértem ha csak fórumon megy. 😆😉Én azt hittem, hogy most szólt le a gyíkember hátérhatalom, hogy spoilerezzünk a scriptből, de legyen egy kis megtévesztés is.De ha elhisszük azon nonsense alapvetést, hogy scripted, és ez már előre fel volt töltve az szerverbe, akkor miért volt ott a Commanders-Bills?Mert a chemtrail bezavart az alusisak agyvédelmi funkcióiba.
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
KeyG
Reagáltam egy elég ironikius kommentre hasonló iróniával.
Végig csak a felvetésről volt szó, illetve annak kritikájáról.
Poloska vagyok.
1 hónapja
Személykeskedni lehet egy fórumon, de megértem ha csak fórumon megy. 😆😉Én azt hittem, hogy most szólt le a gyíkember hátérhatalom, hogy spoilerezzünk a scriptből, de legyen egy kis megtévesztés is.Mert a chemtrail bezavart az alusisak agyvédelmi funkcióiba.De ha elhisszük azon nonsense alapvetést, hogy scripted, és ez már előre fel volt töltve az szerverbe, akkor miért volt ott a Commanders-Bills?Nem értem mi alapján számolnak például live oddsokat, gyanítom algoritmus alapján viszont mindig pár másodperccel hamarabb van infójuk bármilyen eredményről mint a fogadónak. Nem értem honnan, és ez lenne a következő kérdés, mert ennek a működése érdekelne? Én úgy gondolom, hogy az összes ilyen iroda, egy központi “szerveren” fut és a Tippmixpro eljinxelte a következő fogadást, ami nem meglepő, mert nem értenek hozzá. 😀De nem ertem, hogy mit szeretnel ezzel pontosan mondani.Szerintem ők azt hitték, lehet bronzmeccsre is fogadni. 😄de melyik párharcot lőtték el?Úgy értettem mint jelen esetben, hogy egy kvázi elődöntő előtt ellövik a Bowl párharcát.Nem létező meccsek hogy tudnának?És azok a mérkőzések, események megvalósultak?Lehetett már náluk fogadni nem létező meccsekre, korábban raktam is be ide ilyeneket.Hehe, írtam az ügyfélszolgálatnak, kíváncsi vagyok mit fognak reagálni. 😀Ha valamelyik összejön szerintem én a sportot engedem el egy életre. 😀Hiányolom a Washington - Kansas City, Buffalo - Philadelphia opciókatPedig itt nincs mit cifrázni, a Tippmixpro már tudja a bronzmeccs és a döntő párosítását is.
Peszinter Ferenc
Kampman
KeyG
KeyG
Szóval ez náluk nem új.
Kampman
KeyG
Kampman
KeyG
mer ott a bills-commanders is
szal bedobtak random kettőt
Negritis, a vajda
KeyG
Azt, hogy egy vilagszinten akkora szervezethez kepest, mint az NFL, egy verébfingnek se nevezheto kis szardarab tippmixpro kozrejatszott abban, hogy toljak a KC-t? Vagy, hogy belsos infokat szereztek az NFL-tol, hogy ez lesz a donto?
En is a Billsnek szurkoltam, meg szerintem is lejt a palya (ahogy mindig is lejtett mindenhol az aktualis sztarnak pl. Barca, Real, Pats, LeBron James stb.), de a tippmixpro, hogy jon ide, azt nem ertem.
Duff
KeyG
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
Én azt hittem, hogy most szólt le a gyíkember hátérhatalom, hogy spoilerezzünk a scriptből, de legyen egy kis megtévesztés is.Mert a chemtrail bezavart az alusisak agyvédelmi funkcióiba.De ha elhisszük azon nonsense alapvetést, hogy scripted, és ez már előre fel volt töltve az szerverbe, akkor miért volt ott a Commanders-Bills?Nem értem mi alapján számolnak például live oddsokat, gyanítom algoritmus alapján viszont mindig pár másodperccel hamarabb van infójuk bármilyen eredményről mint a fogadónak. Nem értem honnan, és ez lenne a következő kérdés, mert ennek a működése érdekelne? Én úgy gondolom, hogy az összes ilyen iroda, egy központi “szerveren” fut és a Tippmixpro eljinxelte a következő fogadást, ami nem meglepő, mert nem értenek hozzá. 😀De nem ertem, hogy mit szeretnel ezzel pontosan mondani.Szerintem ők azt hitték, lehet bronzmeccsre is fogadni. 😄de melyik párharcot lőtték el?Úgy értettem mint jelen esetben, hogy egy kvázi elődöntő előtt ellövik a Bowl párharcát.Nem létező meccsek hogy tudnának?És azok a mérkőzések, események megvalósultak?Lehetett már náluk fogadni nem létező meccsekre, korábban raktam is be ide ilyeneket.Hehe, írtam az ügyfélszolgálatnak, kíváncsi vagyok mit fognak reagálni. 😀Ha valamelyik összejön szerintem én a sportot engedem el egy életre. 😀Hiányolom a Washington - Kansas City, Buffalo - Philadelphia opciókatPedig itt nincs mit cifrázni, a Tippmixpro már tudja a bronzmeccs és a döntő párosítását is.
Peszinter Ferenc
Kampman
KeyG
KeyG
Szóval ez náluk nem új.
Kampman
KeyG
Kampman
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
Azt, hogy egy vilagszinten akkora szervezethez kepest, mint az NFL, egy verébfingnek se nevezheto kis szardarab tippmixpro kozrejatszott abban, hogy toljak a KC-t? Vagy, hogy belsos infokat szereztek az NFL-tol, hogy ez lesz a donto?
En is a Billsnek szurkoltam, meg szerintem is lejt a palya (ahogy mindig is lejtett mindenhol az aktualis sztarnak pl. Barca, Real, Pats, LeBron James stb.), de a tippmixpro, hogy jon ide, azt nem ertem.
Duff
KeyG
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
1 hónapja
Mert a chemtrail bezavart az alusisak agyvédelmi funkcióiba.De ha elhisszük azon nonsense alapvetést, hogy scripted, és ez már előre fel volt töltve az szerverbe, akkor miért volt ott a Commanders-Bills?Nem értem mi alapján számolnak például live oddsokat, gyanítom algoritmus alapján viszont mindig pár másodperccel hamarabb van infójuk bármilyen eredményről mint a fogadónak. Nem értem honnan, és ez lenne a következő kérdés, mert ennek a működése érdekelne? Én úgy gondolom, hogy az összes ilyen iroda, egy központi “szerveren” fut és a Tippmixpro eljinxelte a következő fogadást, ami nem meglepő, mert nem értenek hozzá. 😀De nem ertem, hogy mit szeretnel ezzel pontosan mondani.Szerintem ők azt hitték, lehet bronzmeccsre is fogadni. 😄de melyik párharcot lőtték el?Úgy értettem mint jelen esetben, hogy egy kvázi elődöntő előtt ellövik a Bowl párharcát.Nem létező meccsek hogy tudnának?És azok a mérkőzések, események megvalósultak?Lehetett már náluk fogadni nem létező meccsekre, korábban raktam is be ide ilyeneket.Hehe, írtam az ügyfélszolgálatnak, kíváncsi vagyok mit fognak reagálni. 😀Ha valamelyik összejön szerintem én a sportot engedem el egy életre. 😀Hiányolom a Washington - Kansas City, Buffalo - Philadelphia opciókatPedig itt nincs mit cifrázni, a Tippmixpro már tudja a bronzmeccs és a döntő párosítását is.
Peszinter Ferenc
Kampman
KeyG
KeyG
Szóval ez náluk nem új.
Kampman
KeyG
Kampman
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
Duff
KeyG
zacknorb