Sportfogadás

23 feliratkozó

10 napja
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 481 — Dolphins fan
Jó ez a promóció a vegas részéről.

- Máshol nem elérhető, a spanyol futballhoz köthető fogadási lehetőségekkel találkozhatsz.

- VIP és normál LALIGA derbi-meccsjegyekért játszhatsz, így könnyen lehet, hogy a következő ElClásico-t már a helyszínen izgulhatod végig.

- Ha mindez nem lenne elég, minden szezonban úgynevezett "Money can't buy experience" lehetőség keretében látogathatsz el az általad kiválasztott LALIGA bajnoki mérkőzésre. Ennek keretében akár elvégezhetsz egy büntetőt a mérkőzés szünetében, vagy a kispad mellől nézheted végig a csapatok bemelegítését.

- Nyereményjátékaink során több tucat LALIGA mezért és aláírt labdákért szállhatsz versenybe!

- Olyan emblematikus, egykori legendás LALIGA játékosokat hozunk el Magyarországra, mint például Guti, a többször Bajnokok Ligája-győztes és spanyol bajnok labdarúgó.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
12 napja
YoungZeeZee 8 882
inkabb kaszino de durva
 www.bbc.com/news/articles/cx2gl2n2n14o
15 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 15 465 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
22 napja
slowmotion Dallas Cowboys 25 346 — Cowboys fan

" class="embed">
danyly
Hát jól indult pedig...
22 napja

" class="embed">

Szerkesztette: danyly

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
25 napja
slowmotion Dallas Cowboys 25 346 — Cowboys fan
(Egy kifli pedig még szerencsére nem 170 Huf)
zacknorb
* még
26 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 15 465 — Kinek mit intézett a kormánya
Heisman és a Laliga

zacknorb
Mi a logika kilencezres szorzóra 170 forintot tenni?
Egyrészt úgyse jön be, vagyis kidobott pénz.
Másrészt tegyük fel, hogy jó volt a megérzés, és bejön. Akkor meg egy ilyen találat legyen sorsfordító, és ne egy kifli árával várjuk a megváltást, hanem legalább 5 rugóval, hogy ha jön, akkor egy lakás árát hozza, ne egy használt autóét.
Őszentsége Sobri Jóska
Logikailag semmi. Szórakozás, vicc, poén. És ha ezt kidobott pénznek tekintjük, akkor minden szórakoztatásra költött pénz az.
Marhára nem várom a meglátást, csak megtetszett egy délutáni agymenés és egy ekkora poént megért nekem.
(Egy kifli pedig még szerencsére nem 170 Huf)

Poloska vagyok.
26 napja
davemayer Chicago Bears 14 986 — "Grammar maci"
Heisman és a Laliga

zacknorb
Khm... bátor.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
26 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 33 350 — #NoStress
Heisman és a Laliga

zacknorb
Mi a logika kilencezres szorzóra 170 forintot tenni?
Egyrészt úgyse jön be, vagyis kidobott pénz.
Másrészt tegyük fel, hogy jó volt a megérzés, és bejön. Akkor meg egy ilyen találat legyen sorsfordító, és ne egy kifli árával várjuk a megváltást, hanem legalább 5 rugóval, hogy ha jön, akkor egy lakás árát hozza, ne egy használt autóét.

26 napja
Heisman és a Laliga

Poloska vagyok.
1 hónapja
Basszus, majdnem lemaradtam.
Saquon Barkley (PHI) to have 2+ touchdowns and PHI to win
4.54

Barkley-t tuti nem tudják tartani. 😊
Hajrá!

1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 10 778
Minden vegas.hu regisztrált kapott 3000 kreditet a Superbowlra, igényeljétek.
zacknorb
Köszi, fel is raktam

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
1 hónapja
r.baggio New Orleans Saints Jacksonville State Gamecocks 63 157 — no es importante
zacknorb
Sajna outright fogadásra nem használható fel, szóval is muszáj voltam építeni egy fogadást a meccsen belül, pedig az Anti-Hero nevű opció 11-es oddsért nagyon tetszik, mint ahogy elég sok Taylor Swift special
zacknorb
Pedig felhasználható

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 29 273
zacknorb
Alapból kicsit idegenkedtem a neres kaszinótól, de gondoltam, akkor most vagy soha.
Rögtön lezárolták a számlámat, mert rájöttek, hogy egy pénzmosó, drogkereskedő oligarcha vagyok nem tetszett nekik a felhasználónevem (ami a saját polgári nevem kisbetűkkel egybeírva) 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Egyébként meg egy borzalmas, össze-vissza laggoló szar oldal.

1 hónapja
zacknorb
Sajna outright fogadásra nem használható fel, szóval is muszáj voltam építeni egy fogadást a meccsen belül, pedig az Anti-Hero nevű opció 11-es oddsért nagyon tetszik, mint ahogy elég sok Taylor Swift special

Poloska vagyok.
1 hónapja

Poloska vagyok.
1 hónapja
 vegas.hu/betting#championshipIds=3281&page=championship&eventType=o&outrightGroupId=4051
A Vegas abszolút el tudott menni durvulás irányba, nekem ez tetszik.
És vannak egész jó opciók is a SB speciálisokban.
zacknorb
Jó, mondjuk egy picit sok ez a Taylor Swift őrület, a kreatív elmék sokat agyalhattak a Vegasnál.🙄
Tony Adams
Szerintem ez átvett dolog, összeollózták 1-2 USA buki cuccait.
Viszont vannak benne nagyon jó opciók.
zacknorb
Kedvenc SB fogadásom érdekes módon nem konkrétan a mérkőzésről szólt hanem a halftime showról:
Akkor Angliában éltem és a betfairnél lehetett fogadni a half time showra is és volt 2 dolog ami felkeltette az érdeklősésem. Katy Perry volt az előadó, és lehetett fogadni arra hogy milyen szamokat fog előadni, nem volt még egy éve hogy a Fireworks száma ment és meglepetésemre 4es oddsal adták - egy ilyen eseményen "egyértelmű" volt hogy a show kedvéèrt ezt is be fogják tenni. A másik hogy lehetett fogadni a hajszínére, ott a rózsaszín volt a favorit mert akkoriban ez volt a hajszine de az unokatesómmal való hosszas (🤣) egyeztetés után arra jutottunk hogy egy ilyen eseményre amit az egész ország néz egy konzervatívabb hajszínt fog választani. Együtt néztük és vicces volt mert szinte vártuk a félidőt, aztán nem értette a társaság miért ordítunk a kezdésnél hogy "FEKETE!!!" 😁😁😁
davemayer
Most a Kendrick fekete hoodie 1.5 körüli oddsért is ajándék.
Bár a kedvencem a legrövidebb TD 1.5 yard alatt 1.51-ért

Poloska vagyok.
1 hónapja
davemayer Chicago Bears 14 986 — "Grammar maci"
 vegas.hu/betting#championshipIds=3281&page=championship&eventType=o&outrightGroupId=4051
zacknorb
Jó, mondjuk egy picit sok ez a Taylor Swift őrület, a kreatív elmék sokat agyalhattak a Vegasnál.🙄
Tony Adams
zacknorb
Kedvenc SB fogadásom érdekes módon nem konkrétan a mérkőzésről szólt hanem a halftime showról:
Akkor Angliában éltem és a betfairnél lehetett fogadni a half time showra is és volt 2 dolog ami felkeltette az érdeklősésem. Katy Perry volt az előadó, és lehetett fogadni arra hogy milyen szamokat fog előadni, nem volt még egy éve hogy a Fireworks száma ment és meglepetésemre 4es oddsal adták - egy ilyen eseményen "egyértelmű" volt hogy a show kedvéèrt ezt is be fogják tenni. A másik hogy lehetett fogadni a hajszínére, ott a rózsaszín volt a favorit mert akkoriban ez volt a hajszine de az unokatesómmal való hosszas (🤣) egyeztetés után arra jutottunk hogy egy ilyen eseményre amit az egész ország néz egy konzervatívabb hajszínt fog választani. Együtt néztük és vicces volt mert szinte vártuk a félidőt, aztán nem értette a társaság miért ordítunk a kezdésnél hogy "FEKETE!!!" 😁😁😁

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
1 hónapja
zacknorb
Tony Adams

Poloska vagyok.
1 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 678 — Colts Fan
zacknorb
1 hónapja

Poloska vagyok.
1 hónapja
De ha elhisszük azon nonsense alapvetést, hogy scripted, és ez már előre fel volt töltve az szerverbe, akkor miért volt ott a Commanders-Bills?
zacknorb
Mert a chemtrail bezavart az alusisak agyvédelmi funkcióiba.
Őszentsége Sobri Jóska
Én azt hittem, hogy most szólt le a gyíkember hátérhatalom, hogy spoilerezzünk a scriptből, de legyen egy kis megtévesztés is.
zacknorb
Személykeskedni lehet egy fórumon, de megértem ha csak fórumon megy. 😆😉
KeyG
OFF, de ebben hol és mi volt személyeskedés?
Reagáltam egy elég ironikius kommentre hasonló iróniával.
Végig csak a felvetésről volt szó, illetve annak kritikájáról.

Poloska vagyok.
1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 10 778
Hiányolom a Washington - Kansas City, Buffalo - Philadelphia opciókat

Peszinter Ferenc
Pedig itt nincs mit cifrázni, a Tippmixpro már tudja a bronzmeccs és a döntő párosítását is.
Kampman
Ha valamelyik összejön szerintem én a sportot engedem el egy életre. 😀
KeyG
Hehe, írtam az ügyfélszolgálatnak, kíváncsi vagyok mit fognak reagálni. 😀
KeyG
Lehetett már náluk fogadni nem létező meccsekre, korábban raktam is be ide ilyeneket.
Szóval ez náluk nem új.
Kampman
És azok a mérkőzések, események megvalósultak?
KeyG
Nem létező meccsek hogy tudnának?
Kampman
Úgy értettem mint jelen esetben, hogy egy kvázi elődöntő előtt ellövik a Bowl párharcát.
KeyG
de melyik párharcot lőtték el?
mer ott a bills-commanders is
szal bedobtak random kettőt
Negritis, a vajda
Szerintem ők azt hitték, lehet bronzmeccsre is fogadni. 😄
KeyG
De nem ertem, hogy mit szeretnel ezzel pontosan mondani.

Azt, hogy egy vilagszinten akkora szervezethez kepest, mint az NFL, egy verébfingnek se nevezheto kis szardarab tippmixpro kozrejatszott abban, hogy toljak a KC-t? Vagy, hogy belsos infokat szereztek az NFL-tol, hogy ez lesz a donto?

En is a Billsnek szurkoltam, meg szerintem is lejt a palya (ahogy mindig is lejtett mindenhol az aktualis sztarnak pl. Barca, Real, Pats, LeBron James stb.), de a tippmixpro, hogy jon ide, azt nem ertem.
Duff
Nem értem mi alapján számolnak például live oddsokat, gyanítom algoritmus alapján viszont mindig pár másodperccel hamarabb van infójuk bármilyen eredményről mint a fogadónak. Nem értem honnan, és ez lenne a következő kérdés, mert ennek a működése érdekelne? Én úgy gondolom, hogy az összes ilyen iroda, egy központi “szerveren” fut és a Tippmixpro eljinxelte a következő fogadást, ami nem meglepő, mert nem értenek hozzá. 😀
KeyG
De ha elhisszük azon nonsense alapvetést, hogy scripted, és ez már előre fel volt töltve az szerverbe, akkor miért volt ott a Commanders-Bills?
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Én azt hittem, hogy most szólt le a gyíkember hátérhatalom, hogy spoilerezzünk a scriptből, de legyen egy kis megtévesztés is.
zacknorb
Személykeskedni lehet egy fórumon, de megértem ha csak fórumon megy. 😆😉

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
1 hónapja

Peszinter Ferenc
Pedig itt nincs mit cifrázni, a Tippmixpro már tudja a bronzmeccs és a döntő párosítását is.
Kampman
KeyG
KeyG
Lehetett már náluk fogadni nem létező meccsekre, korábban raktam is be ide ilyeneket.
Szóval ez náluk nem új.
Kampman
KeyG
Kampman
Úgy értettem mint jelen esetben, hogy egy kvázi elődöntő előtt ellövik a Bowl párharcát.
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG

Azt, hogy egy vilagszinten akkora szervezethez kepest, mint az NFL, egy verébfingnek se nevezheto kis szardarab tippmixpro kozrejatszott abban, hogy toljak a KC-t? Vagy, hogy belsos infokat szereztek az NFL-tol, hogy ez lesz a donto?

En is a Billsnek szurkoltam, meg szerintem is lejt a palya (ahogy mindig is lejtett mindenhol az aktualis sztarnak pl. Barca, Real, Pats, LeBron James stb.), de a tippmixpro, hogy jon ide, azt nem ertem.
Duff
Nem értem mi alapján számolnak például live oddsokat, gyanítom algoritmus alapján viszont mindig pár másodperccel hamarabb van infójuk bármilyen eredményről mint a fogadónak. Nem értem honnan, és ez lenne a következő kérdés, mert ennek a működése érdekelne? Én úgy gondolom, hogy az összes ilyen iroda, egy központi “szerveren” fut és a Tippmixpro eljinxelte a következő fogadást, ami nem meglepő, mert nem értenek hozzá. 😀
KeyG
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska

Poloska vagyok.
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 33 350 — #NoStress

Peszinter Ferenc
Kampman
KeyG
KeyG
Szóval ez náluk nem új.
Kampman
KeyG
Kampman
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG

Duff
KeyG
zacknorb