Sportfogadás
23 feliratkozó
több mint 13 éve
Vicc...Nem az egész bankrollt kockáztattam,maradt még 2 NFL szelvény holnapra,de az elhanyagolható 😕 Így maradt az A hitel 😀
több mint 13 éve
Eheti óvatosabb hozzáállás eredménye:San Francisco 49ers at Minnesota Vikings V
Detroit Lions at Tennessee Titans V
Pittsburgh Steelers at Oakland Raiders V
Jacksonville Jaguars at Indianapolis Colts H
Múlt héten a Patriotson buktam,(már nem először) ha megrakom őket, tuti kikapnak, az ellenfél nem számít, lehet Arizona, Cleaveland... 😊
Everybody is useful. Nobody is necessary.
több mint 13 éve
Ha ez nem jön be akkor kereshetem a kötelet és a fát:az bátor, főleg ezekkel a meccsekkel, talán csak a Barcát mondanám tutira. sok szerencsét!
Barca,Chelsea 1X,Debrecen,49ers
2.13-as oddsot sikerült összehozni belőle,várható nyeremény 357,84€JoeyPorter
több mint 13 éve
Ha ez nem jön be akkor kereshetem a kötelet és a fát:azért az egész bankrollodat nem kéne kockáztatni, ilyet én még nem csináltam de hajrá!
Barca,Chelsea 1X,Debrecen,49ers
2.13-as oddsot sikerült összehozni belőle,várható nyeremény 357,84€JoeyPorter
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Ha ez nem jön be akkor kereshetem a kötelet és a fát:Barca,Chelsea 1X,Debrecen,49ers
2.13-as oddsot sikerült összehozni belőle,várható nyeremény 357,84€
több mint 13 éve
bet at home-on 2.50 😊 ment is az egyik szelvényre gondolkodás nélkül 😊 Most azért viszonylag korrekt oddsok vannak fogadói szempontból,nem úgy mint múlt héten
több mint 13 éve
Falcons @ Chargers V 2,35 szerintem egész jó. De +3-as Spreaddel is 2x-es. Newcastle - Norwich H 1.78.
több mint 13 éve
Schalke- Bayern V 1,83, nem tuti de az oddsért sztem megéri+ sztem a Soton is megszerzi az első pontjait (pontját...) Soton- Aston Villa H
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Na mondjatok valami tutit a hétvégére a Samp-Torino H-n kívül. 😊Titans - Lions H 😀 😀 😀
De ne ilyen 1,20asokat.Bazzani
több mint 13 éve
Na mondjatok valami tutit a hétvégére a Samp-Torino H-n kívül. 😊inter X... 😀
De ne ilyen 1,20asokat.Bazzani
|
több mint 13 éve
Na mondjatok valami tutit a hétvégére a Samp-Torino H-n kívül. 😊De ne ilyen 1,20asokat.
több mint 13 éve
Persze,hogy nem tudtak még 1 gólt begyűrni 😕 Legalább a Giants hozott 168eurot 😀
több mint 13 éve
az szép, grat!LOOOL két meccsen is a 90+ után jött az eddigi szelvényem (OM,Udine)mindkettőhöz kellett a két esély,már csak a Bilbao maradt,remélem behúzzák valahogy :rolleyes:JoeyPorterszintén zenész 😀
kepfeltoltes.hu/view/120921/bet365_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
nem jeleníti meg a képet 😕 csak így linkrőlHabi
|
több mint 13 éve
LOOOL két meccsen is a 90+ után jött az eddigi szelvényem (OM,Udine)mindkettőhöz kellett a két esély,már csak a Bilbao maradt,remélem behúzzák valahogy :rolleyes:JoeyPorterszintén zenész 😀
kepfeltoltes.hu/view/120921/bet365_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
nem jeleníti meg a képet 😕 csak így linkről

JT Daniels fan
több mint 13 éve
hú de sima, grat.Köszi!Hát 80 ojrót benyomtam rá a 2.10 miatt+a maradékból még futotta egy EL kombóra is 😀JoeyPorterPont most akartam bekérdezni,hogy mennyire tartjátok esélyesnek a Giants-et,mert egy nagyobb összeget készülök feltenni rájukJoeyPorternem tudom , ez nekem tipikusan az a meccs amikor a a "rutinosabb" vendég csapat behúzza a meccset a sérülések ellenére 😊
és még van +7,5-es 1.45-ért és +10,5-es 1.25-ért.
Szerintem nyerhet a Giants, ha hozzák a jó teljesítményt akkor jobbak a Carolinánál még idegenben is.davemayer
több mint 13 éve
LOOOL két meccsen is a 90+ után jött az eddigi szelvényem (OM,Udine)mindkettőhöz kellett a két esély,már csak a Bilbao maradt,remélem behúzzák valahogy :rolleyes:
több mint 13 éve
Newcastle meg kiállt a C csapatával... erre valahogy nem gondoltam hogy teljesen tartalékolni fognak ezen a meccsenJack Zoltánők inkább a hazai meccseiket fogják megnyomni, idegenben meg rámennek az x-re
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Newcastle meg kiállt a C csapatával... erre valahogy nem gondoltam hogy teljesen tartalékolni fognak ezen a meccsen
több mint 13 éve
de ez a pool meccs lol, 0-1, 1-1, 1-2, 3-2, 3-4...
több mint 13 éve
hát szerintem a két angol elfogja vinni sajnos 😀akkor te jobban állsz, mert a Dnipro vezet 😀kaszoYoung Boys v Liverpool V 2.50Ezt énis megraktam tippmixen, csak a Dnipro-PSV-t hazaira, a többi az egyezik
Hap. Tel Aviv v Atletico V 1.727
Maritimo v Newcastle V 3.00
Dnipro v PSV Eindhoven V 2.25
250 HUF Nyitott Gyűjtő (7.286 HUF)
igen, tudom, túl sok a vendég, de annyira adták magukat szerintem.kaszo
Jack Zoltán
több mint 13 éve
akkor te jobban állsz, mert a Dnipro vezet 😀Young Boys v Liverpool V 2.50Ezt énis megraktam tippmixen, csak a Dnipro-PSV-t hazaira, a többi az egyezik
Jack Zoltán
több mint 13 éve
Young Boys v Liverpool V 2.50Ezt énis megraktam tippmixen, csak a Dnipro-PSV-t hazaira, a többi az egyezik
több mint 13 éve
igen, tudom, túl sok a vendég, de annyira adták magukat szerintem.kaszonem véletlenül volt ekkora rájuk a szorzó, mind a négy vendégcsapatnál hiányzik az eredeti kezdő nagy része (11ből átlagosan 6-7) én X-re tettem őket. 😊
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 13 éve
Mondjuk annyira nem fekszenek nekünk...Mikor összehozták az 1/1-es szezont, új stadion nyitányán elég rendesen megszenvedtünk velük, előtte meg csúnyán kipicsáztak minket. Igaz azóta sok víz lefolyt a Dunán.
több mint 13 éve
Köszi!Hát 80 ojrót benyomtam rá a 2.10 miatt+a maradékból még futotta egy EL kombóra is 😀Pont most akartam bekérdezni,hogy mennyire tartjátok esélyesnek a Giants-et,mert egy nagyobb összeget készülök feltenni rájukJoeyPorternem tudom , ez nekem tipikusan az a meccs amikor a a "rutinosabb" vendég csapat behúzza a meccset a sérülések ellenére 😊
és még van +7,5-es 1.45-ért és +10,5-es 1.25-ért.
Szerintem nyerhet a Giants, ha hozzák a jó teljesítményt akkor jobbak a Carolinánál még idegenben is.davemayer