Téli Sportok
6 feliratkozó
3 hónapja
Úgy tűnik nem jött össze ha csak a többiek nagyokat nem hibáznak....
3 hónapja
Műkori VBn a páros szabadprogramba nagyon jó zenèket választanak. A "magyarok" amúgy 4. helyen állnak, mèg van idő mire ők jönnek.
3 hónapja
Nem történt meg a csoda, Shifrrin maradt az összetett élén.Braathen pedig kiesett szlalomban, így McGrath nyerte az utolsó szakágit.
3 hónapja
Braathen nyerte a férfi GS, Shiffrin a női szlalomot, utóbbi viszont nem összetett győztes még, mert Aicher 3. lett.
3 hónapja
Láttam egy rövid videót most a menetéről, eléggé szét volt esve.Braathen 1, Odermatt DNF, lehet brazil szakági nyertes.Nem lepődnék meg, hogyha kiderülne sérült vagy valami családi gondja van
zacknorb
🤘 gaben 🤘
3 hónapja
Braathen 1, Odermatt DNF, lehet brazil szakági nyertes.Nem lepődnék meg, hogyha kiderülne sérült vagy valami családi gondja van
zacknorb
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
3 hónapja
Braathen 1, Odermatt DNF, lehet brazil szakági nyertes.
3 hónapja
Szóval 10 verseny alatt 2 db 3. hely, 3 db 2. hely és zsinórban 5 W.Jó kérdés, de ha ez kell akkor az első opció, mert ez mostmár a 3. W.Laegreid az egyébként szánalmas vallomása óta újra formába lendült.Félrekúrással és egyből vallomással, vagy a félrebaszás elkerülésével? 😅
7 verseny alatt 2 W, 3 db 2. hely és 2 db 3. hely.
Idén egyébként ezt vártam, hogy ledominálja a Biathlont, de úgy néz ki kellett hozzá ez a “felszabadulás”. 😀 Jövőre ezzel kell kezdeni.
Jughead
zacknorb
Jughead
Azt hiszen Perrot hálás lehet a sorsnak, hogy Laegreid magánélete nem volt rendezett az Olimpia előtt.
3 hónapja
dawyd728
4 270
Tombáét ugyan nem übereli, de Pellegrino is stílusosan vonul vissza. 😊Paris is győzött a vk döntőn. Nagy napja van az olaszoknak.
Ja és alpine snowboardban is végül két kristálygömböt ma vitték el, összesen így 6-ból 4 lett olaszoké. Csak a női összetett és PGS lett Mikié.
Szerkesztette: dawyd728
3 hónapja
Embachernek is összejött az első vk győzelem
3 hónapja
Ez a Sturla-Perrot is lehet ilyen, bár köztük van 4.5 secLaegreid egy fél cipőnyivel nyeri kb
zacknorb
3 hónapja
Ez az Oeberg-Simon harc a mai versenyen zseni.Ez a Sturla-Perrot is lehet ilyen, bár köztük van 4.5 sec
zacknorb
3 hónapja
Oeberg nem sok helyet hagyott 😕
3 hónapja
Ez az Oeberg-Simon harc amai versenyen zseni.Sturla meg úgy nyerte a sprint szakágit, hogy verseny előtt 4. volt, és pontazonosságnál több nyert versennyel húzta be.
3 hónapja
dawyd728
4 270
Kvitfjell is hasonló.Komoly ez az időjárás Lake PlacidbenCserébe Vikersund március közepén úgy néz ki, mint egy legelő…
eaglesmcnabb
somoskovig
3 hónapja
dawyd728
4 270
Pirovano szakági kristálygömbjének tán jobban örülök, mint Fede aranyainak Cortinán. 😀Ha még Goggia behúzza holnap az SG-t is, az lesz a korona az olaszok idei szezonjára.
3 hónapja
Komoly ez az időjárás Lake PlacidbenCserébe Vikersund március közepén úgy néz ki, mint egy legelő…
eaglesmcnabb
3 hónapja
Komoly ez az időjárás Lake Placidben
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
Az komoly, Raimund bemondta hogy Kapjátok be gyíkok én leléptem, és nem ugrik
3 hónapja
Ez nem semmi:index.hu/sport/telisport/2026/03/15/sifutas-oslo-norvegia-vilagkupa-gabriel-gledhill-egyesult-kiralysag-reszeg/
Csoda, hogy túlélte.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
3 hónapja
azta a rohadt, mekkora betlit tolnak ma a franciákszombat-vasárnap nagy dili volt a széllel
NB2
és jövőre itt lesz a vb
3 hónapja
azta a rohadt, mekkora betlit tolnak ma a franciák
3 hónapja
Wow, Deschwanden győzelem!Aztarohadt milyen köd van az 50 kilin Osloban.Simán lett verseny, igaz elég dili.
Hát, hogy ott ebből ma hogy lesz síugrás, azt nem tudom.
zacknorb
zacknorb