Tenisz
15 feliratkozó
5 órája
Tiafoe a sírból visszhozta ezt a meccset és elődöntős!
6 órája
sheltonnak sheltonnak qva jol kellene szervalnia es nem szerval ugy, az hogy gyors az keves lesz. alcaraz mar belekenyszeriti hogy pontos is legyen. 5 szetten keresztul meg nem lattam tole, bar nem nezem sokat mert gyok 2 a jateka. A masik eselye hogy ugy mukodik a fonakja mint canadaban ES alcaraz ellen nem masodvonalasok ellen. Es megint 5 szettben.
szegyen ha egy shelton a 2. legjobb, de fogadok ellene ha tovabb jutna
8 órája
Hajlok rá, hogy a Shelton-Alcaraz meccs előrehozott döntő lesz. Igazából, ha Alcaraz nyer, akkor szerintem a többiek ellen lehozza. Sheltonnál nyilván az benne lehet, hogy nem bírja el hazai pályán azt a terhet, hogy Alcaraz után ő lenne a fő esélyes, de szerintem megoldaná.
Nyilván normál esetben ez egy kötelező Alcaraz W lenne, de Shelton ellen nem férnek bele azok a meccshiányhoz (is) köthető kihagyások adogatóként, amiket eddig láttunk, mert Sheltont nehéz breakelni.
13 órája
Nézegessé Szeles videókat.Ha korábban valóban volt ilyen szabály akkor annyira mégsem 😉Akkor segítek. Azért hülyeség a felvetés, mert kivitelezhetetlen.Nem tudom. Nem is az én dolgom ezzel kezdeni valamit de nekem azt senki nem fogja beadni hogy ez normális és nem az ellenfél kizökkentésére megy. Ha ez lenne a normális akkor minden második játékos üvöltene mint a fába szorult féreg. Ellenben csak ez a tiktok celeb picsa vonyít mint akin 3 busznyi faszi megy àt éppen. Ahogy fáradsz benne van jönnek ki hangok, előfordul másoknál is több órás meccseken, de màr kis túlzással bemelegítésnél visítozik ez a szerencsétlen. Màr Sharapova is kiverte jócskán a biztosítékot de amit ez a nő művel.Ez hülyeség. Hogyan méred és miképp szankcionálod? Ha valakiből X decibelnél hangosabb hang jön ki, akkor azt a pontot az ellenfél kapja? És minden versenyen van egy hangerőmérő stáb? Vagy szubjektíven a játékvezető dönt? Közepes erőkifejtést kísérő nyögés még belefér, sikkantás már nem? És ezt lehetne challengelni? Miképp képzeled a gyakorlatban?Sabalenka másfél szett alatt másodjára üt mellé egy labdának úgy, ahogy én ezen a szinten még sosem láttam.Rohadtul el kellene gondolkodni ezen a visítás betiltásán. Az egy dolog egy idő után jön ki hang egy x órás meccsen de az amit ez a nő letol az már undorító. Shelton a másik..
Kampman
remontada
Őszentsége Sobri Jóska
Az meg hogy hülyesègnek nevezed a betiltását elég vicces. Az hogy hogyan lehetne ezzel valamit kezdeni az valóban a vicces ötleteket szülhetne de maga a jelenség egyáltalán nem az hanem szánalmas.
remontada
Őszentsége Sobri Jóska
remontada
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
1 napja
Ha ez így van, ahhoz már nem csak ő kell.Gondolod a kínai csaj bundázik, és 0:5-ig csak szórakozik velük?Igen az is 5-0-ról volt. 1 meccslabda jutott Keysnek 5-0 előnyről.nem azért mondom, Keys is így vesztette el az előző meccsen a döntő szettet, nem?Swiatek 5-0-ra vezetett az első szettben, most 5-45-7
5-6
Kampman
Nekem az életben nem fogják ezt beadni, hogy nem manipulált. 😅
KeyG
slowmotion
KeyG
slowmotion
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 napja
Gondolod a kínai csaj bundázik, és 0:5-ig csak szórakozik velük?Igen az is 5-0-ról volt. 1 meccslabda jutott Keysnek 5-0 előnyről.nem azért mondom, Keys is így vesztette el az előző meccsen a döntő szettet, nem?Swiatek 5-0-ra vezetett az első szettben, most 5-45-7
5-6
Kampman
KeyG
slowmotion
KeyG
1 napja
Igen az is 5-0-ról volt. 1 meccslabda jutott Keysnek 5-0 előnyről.nem azért mondom, Keys is így vesztette el az előző meccsen a döntő szettet, nem?Swiatek 5-0-ra vezetett az első szettben, most 5-45-7
5-6
Kampman
KeyG
slowmotion
1 napja
nem azért mondom, Keys is így vesztette el az előző meccsen a döntő szettet, nem?Swiatek 5-0-ra vezetett az első szettben, most 5-45-7
5-6
Kampman
KeyG
1 napja
Nők...Swiatek 5-0-ra vezetett az első szettben, most 5-45-7
5-6
Kampman
KeyG
Bár Nadal is csinált anno ilyen fordítást 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 napja
Swiatek 5-0-ra vezetett az első szettben, most 5-45-7
5-6
Kampman
1 napja
Dehogynem.Ha korábban valóban volt ilyen szabály akkor annyira mégsem 😉Akkor segítek. Azért hülyeség a felvetés, mert kivitelezhetetlen.Nem tudom. Nem is az én dolgom ezzel kezdeni valamit de nekem azt senki nem fogja beadni hogy ez normális és nem az ellenfél kizökkentésére megy. Ha ez lenne a normális akkor minden második játékos üvöltene mint a fába szorult féreg. Ellenben csak ez a tiktok celeb picsa vonyít mint akin 3 busznyi faszi megy àt éppen. Ahogy fáradsz benne van jönnek ki hangok, előfordul másoknál is több órás meccseken, de màr kis túlzással bemelegítésnél visítozik ez a szerencsétlen. Màr Sharapova is kiverte jócskán a biztosítékot de amit ez a nő művel.Ez hülyeség. Hogyan méred és miképp szankcionálod? Ha valakiből X decibelnél hangosabb hang jön ki, akkor azt a pontot az ellenfél kapja? És minden versenyen van egy hangerőmérő stáb? Vagy szubjektíven a játékvezető dönt? Közepes erőkifejtést kísérő nyögés még belefér, sikkantás már nem? És ezt lehetne challengelni? Miképp képzeled a gyakorlatban?Sabalenka másfél szett alatt másodjára üt mellé egy labdának úgy, ahogy én ezen a szinten még sosem láttam.Rohadtul el kellene gondolkodni ezen a visítás betiltásán. Az egy dolog egy idő után jön ki hang egy x órás meccsen de az amit ez a nő letol az már undorító. Shelton a másik..
Kampman
remontada
Őszentsége Sobri Jóska
Az meg hogy hülyesègnek nevezed a betiltását elég vicces. Az hogy hogyan lehetne ezzel valamit kezdeni az valóban a vicces ötleteket szülhetne de maga a jelenség egyáltalán nem az hanem szánalmas.
remontada
Őszentsége Sobri Jóska
remontada
Hiszen most is "be van tiltva", és elviekben szankcionálható, mégis sikongatnak. Vagyis a gyakorlatban "betilthatatlan".
1 napja
Alapvetoen kivitelezheto hisz betiltjak es nem nyoghetsz es kesz. De a birokon megint sok mulna es meg tobb kivetelezesre adna okot. A birok kezeben van hogy djokot kizartak a UO-rol mig masokat ugyanazert nem. Nadalnak megengedtek hogy meg fogadasnal is o diktalja a szervat es nem az adogato. Alcaraz eseten az orvosi beavatkozast.....Es napestig lehetne sorolni. Regen a "sexualis" hang volt a kifogas, de hogy kit mi izgat sem egyszeru megallapitani. A mostani szabaly is megfoghatatlan, a "hangsulyos, extrem esetekben" nem engedik, de ez az adott biro szubjektivitasatol fugg.
1 napja
Ha korábban valóban volt ilyen szabály akkor annyira mégsem 😉Akkor segítek. Azért hülyeség a felvetés, mert kivitelezhetetlen.Nem tudom. Nem is az én dolgom ezzel kezdeni valamit de nekem azt senki nem fogja beadni hogy ez normális és nem az ellenfél kizökkentésére megy. Ha ez lenne a normális akkor minden második játékos üvöltene mint a fába szorult féreg. Ellenben csak ez a tiktok celeb picsa vonyít mint akin 3 busznyi faszi megy àt éppen. Ahogy fáradsz benne van jönnek ki hangok, előfordul másoknál is több órás meccseken, de màr kis túlzással bemelegítésnél visítozik ez a szerencsétlen. Màr Sharapova is kiverte jócskán a biztosítékot de amit ez a nő művel.Ez hülyeség. Hogyan méred és miképp szankcionálod? Ha valakiből X decibelnél hangosabb hang jön ki, akkor azt a pontot az ellenfél kapja? És minden versenyen van egy hangerőmérő stáb? Vagy szubjektíven a játékvezető dönt? Közepes erőkifejtést kísérő nyögés még belefér, sikkantás már nem? És ezt lehetne challengelni? Miképp képzeled a gyakorlatban?Sabalenka másfél szett alatt másodjára üt mellé egy labdának úgy, ahogy én ezen a szinten még sosem láttam.Rohadtul el kellene gondolkodni ezen a visítás betiltásán. Az egy dolog egy idő után jön ki hang egy x órás meccsen de az amit ez a nő letol az már undorító. Shelton a másik..
Kampman
remontada
Őszentsége Sobri Jóska
remontada
Őszentsége Sobri Jóska
1 napja
Akkor segítek. Azért hülyeség a felvetés, mert kivitelezhetetlen.Nem tudom. Nem is az én dolgom ezzel kezdeni valamit de nekem azt senki nem fogja beadni hogy ez normális és nem az ellenfél kizökkentésére megy. Ha ez lenne a normális akkor minden második játékos üvöltene mint a fába szorult féreg. Ellenben csak ez a tiktok celeb picsa vonyít mint akin 3 busznyi faszi megy àt éppen. Ahogy fáradsz benne van jönnek ki hangok, előfordul másoknál is több órás meccseken, de màr kis túlzással bemelegítésnél visítozik ez a szerencsétlen. Màr Sharapova is kiverte jócskán a biztosítékot de amit ez a nő művel.Ez hülyeség. Hogyan méred és miképp szankcionálod? Ha valakiből X decibelnél hangosabb hang jön ki, akkor azt a pontot az ellenfél kapja? És minden versenyen van egy hangerőmérő stáb? Vagy szubjektíven a játékvezető dönt? Közepes erőkifejtést kísérő nyögés még belefér, sikkantás már nem? És ezt lehetne challengelni? Miképp képzeled a gyakorlatban?Sabalenka másfél szett alatt másodjára üt mellé egy labdának úgy, ahogy én ezen a szinten még sosem láttam.Rohadtul el kellene gondolkodni ezen a visítás betiltásán. Az egy dolog egy idő után jön ki hang egy x órás meccsen de az amit ez a nő letol az már undorító. Shelton a másik..
Kampman
remontada
Őszentsége Sobri Jóska
remontada
1 napja
Baszki, elég rég láttam Alcarazt, mi a tököm ez a haj meg szakáll? Meg se ismertem 🤣😂😆Dettó.
warr_b
Bár szerintem jól áll neki. A kopasznál mindenképp. 😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
1 napja
Volt a nyoges regen "tiltva", de ugye nem egeszseges benttartani es mara kb a biro dontese hogy ezt tulzotnak iteli es bunteti-e vagy sem. 1000 eve nem lattam ilyet. Djoko-nak volt amikor a nyeronek szantnal nagyobbat kialtott. Ha nyero is lesz akkor szabalyos ha vissza tudta adni az ellenfel akkor buntetes. Egyre biztos emlekszem.
Mondjuk en noit nem nezek egyaltalan, neha a tobbi GS-en beleszaladok mig varok valamit, de az egy masik sport. A UO-t meg nem is nezem csak elcsusztatva, mert az amerikai tv-s kozvetites undorito ugy ahogy van es inkabb nem nezem eloben. Cserebe a sok retek meccset rogton ki is hagyom, nem ugy mint a tobbi tornan ami nem amerikai.
1 napja
Nem tudom. Nem is az én dolgom ezzel kezdeni valamit de nekem azt senki nem fogja beadni hogy ez normális és nem az ellenfél kizökkentésére megy. Ha ez lenne a normális akkor minden második játékos üvöltene mint a fába szorult féreg. Ellenben csak ez a tiktok celeb picsa vonyít mint akin 3 busznyi faszi megy àt éppen. Ahogy fáradsz benne van jönnek ki hangok, előfordul másoknál is több órás meccseken, de màr kis túlzással bemelegítésnél visítozik ez a szerencsétlen. Màr Sharapova is kiverte jócskán a biztosítékot de amit ez a nő művel.Ez hülyeség. Hogyan méred és miképp szankcionálod? Ha valakiből X decibelnél hangosabb hang jön ki, akkor azt a pontot az ellenfél kapja? És minden versenyen van egy hangerőmérő stáb? Vagy szubjektíven a játékvezető dönt? Közepes erőkifejtést kísérő nyögés még belefér, sikkantás már nem? És ezt lehetne challengelni? Miképp képzeled a gyakorlatban?Sabalenka másfél szett alatt másodjára üt mellé egy labdának úgy, ahogy én ezen a szinten még sosem láttam.Rohadtul el kellene gondolkodni ezen a visítás betiltásán. Az egy dolog egy idő után jön ki hang egy x órás meccsen de az amit ez a nő letol az már undorító. Shelton a másik..
Kampman
remontada
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: remontada
2 napja
Medve minimum 2 eve kutyauto, zero meglepetes. Ha IW-ben lenne ami tokeletesen fekszik neki a gyorsasag, akkor lehetne eselye, de meg igazan akkor sem 5 szettes tornan. Konnyu sorsolasa volt es az elso teniszezo elverte, persze mar csoda hogy nem kapott ki eddig. Es tiafoe sem jo igazan, de mar az a szint ahol nem sok eselye van. Medve talan sanghai-ban meg jo lesz ha erdekes o, de ott sem tennem ra a hazat.
2 napja
Medvének is ennyi volt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 napja
Baszki, elég rég láttam Alcarazt, mi a tököm ez a haj meg szakáll? Meg se ismertem 🤣😂😆Azt hiszem még VB-n ült valamelyik spanyol meccsen a lelátón amikor ebbe én is belefutottam 😀
warr_b
csak ne tolja le fullosbaBaszki, elég rég láttam Alcarazt, mi a tököm ez a haj meg szakáll? Meg se ismertem 🤣😂😆Szerintem az eddigi legjobb stílus, de szeret ezzel szórakozni. 😀
warr_b
Jughead
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 napja
Baszki, elég rég láttam Alcarazt, mi a tököm ez a haj meg szakáll? Meg se ismertem 🤣😂😆Szerintem az eddigi legjobb stílus, de szeret ezzel szórakozni. 😀
warr_b
2 napja
Baszki, elég rég láttam Alcarazt, mi a tököm ez a haj meg szakáll? Meg se ismertem 🤣😂😆

2 napja
Kár hogy Kostyuk idegbeteg