TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Hát igen, mindig is tudtam, hogy Seattle a legfaszább hely 😀 Vártam, hogy lesz itt valami, és hát lehet hogy nem találtuk meg a Next Big Thinget (mondjuk nemtom mekkora volt a csávónak 😀), de legalább emlékezetes marad 😀Egyébként ha megfelelek, én nézem és fogom is a VV-t, írni meg szeretek, úgyhogy majd ha bent lesz mindenki, akkor írok, per pill így 4-5 nap után nincs értelme még komolyabb elemzésnek vagy prnek 😊 Tavaly úgyse írtam pr-t, mivel volt vagy 3 féle, legalább idén kiélhetem magam 😀
több mint 14 éve
Naná, hogy Seattle-be kellett mennie az X Factornak ahhoz, hogy valaki a faszát mutogassa éneklés közben. 😀 Csávó enyhén elmebeteg, nyomja a számot, aztán közben letolja a gatyáját, azt ott himbálja össze-vissza fél óráig. Hozzáteszem Paula Abdul hirtelen olyan nagyon rosszul lett tőle, mint aki még életében nem fogott kukit.Imádom ezt a seattle-i X-Faktort. Mekkora beteg már. 😀
http://www.youtube.com/watch?v=QqIJYXHafXQ
fetomy
több mint 14 éve
nyilván ha érdekelne, megoldanám, de nekem most VV-ből elég lesz a hogyvolt olvasás isHöriPuha vagy.
több mint 14 éve
nyilván ha érdekelne, megoldanám, de nekem most VV-ből elég lesz a hogyvolt olvasás is
több mint 14 éve
Ahha.Höri!- nekem nincs tévém
Csináltok idén is PR-t meg egyéb elemzéseket?Bazzani
- konqueror nem fórumozik
- Sóbri nem fórumozik
más csinálhatna, örömmel olvasnám 😀Höri
Hát akkor nem lesz nagy pörgés errefelé.
Nincs TV-d???
Vigyek egyet Szegedre ha megyek át? 😀
Amúgy meg Sobri fórumozik.
több mint 14 éve
-kapásból tudok neked 3 RTL streamet adni, amik mennek 0-24ben 😀Höri!- nekem nincs tévém
- Sóbri nem fórumozik
más csinálhatna, örömmel olvasnám 😀Höri
-konq nézi egyáltalán? velem csak survivor kibeszélőket tart.
több mint 14 éve
Höri!- nekem nincs tévém
- Sóbri nem fórumozik
más csinálhatna, örömmel olvasnám 😀
több mint 14 éve
ha taktikázós reality-t akarnak, be kell rendelni a survivor hármat, de originál verzióban, tanáccsal a végén.talán Peti újra köztudatba kerülésével van erre esélye.
főleg ha sokáig jut (igen) mert akkor rá lehet sütni, hogy survivor nevelés.
több mint 14 éve
A taktikázásról annyit, hogy nem csak a TV elől lehet fél perc alatt rájönni akárki taktikájára, hanem bent is szinte mindig vágják. Vérvonal - aki mellesleg szerintem szex/faszverés közben is magára gondol (azért amit lenyomott, hogy milyen jól megy a vérvonalához a gyönyörű nagy szeme, hát lefostam a bokám 😀) - taktikai manőverét egy darab ember nem nyalta be, még a 95%-ban totál sötét Veronika sem. Pedig a csávó jézus mekkora taktikus húha. Nem is tudjuk, hogy van-e olyan jó taktikus, mint amennyire szép és okos. Nem tudom ebből a szériából ki tudna minimum ilyen Olivér-Alekosz szintű dolgokat lenyomni, egyszerűen túl homály mindegyik hozzá. Pedig még azért Olivér se feltétlen egy hatalmas taktikus.
több mint 14 éve
Annyira tudtam, hogy ő megy be. Már a Survivorben is utáltam, aztán volt az a Bajkeverők, ott még jobban, bár azt meg kell hagyni, hogy taktikus a srác (amúgy sajnos az 5öt most nem nézem, még egy adást se láttam :/ )tenorxpersze, mindenki tudta, mert az éden hotel sikerén felbuzdulva most az rtl is taktikázós reality-t akar, de ez soha a büdös életbe nem lesz amíg a nézők szavaznak a győztes felől.
Peti pedig kb az egyetlen veterán volt, aki ebbe a szerepkörbe beleillik, Korleónét mégse lehetett beszervezni, bár getszi nagyot ütött volna 😀
szóval most majd megy az így stratégia meg úgy a felvezető szövegekben, de annyira ki van herélve az egész a nézők (=műsorkészítők) miatt, hogy a gyakorlott tévénéző elég hamar kiszőrja, hogy ez egy lufi.
több mint 14 éve
Annyira tudtam, hogy ő megy be. Már a Survivorben is utáltam, aztán volt az a Bajkeverők, ott még jobban, bár azt meg kell hagyni, hogy taktikus a srác (amúgy sajnos az 5öt most nem nézem, még egy adást se láttam :/ )
több mint 14 éve
Attila Alekosz figurája magával hozta, hogy Kinga kb. úgy használja mint anno Éva Alekot. Persze kb. ugyanúgy be is nyalja. Elképesztő amúgy, hogy folyamatosan amint az egyik csaj valamivel kicsit magára vonja a figyelmet, az összes többi olyan szinten lesz féltékeny, hogy az beszarás. És egyikük sem tudja kontrollálni. Seherezádénak meg egy kis pia kellett, hogy kijöjjön belőle aminek kell, Gergő meg akármennyire hidegen is beszél róla, legalább annyira rá van kattanva. Olivér-Anikó szál az első héten, csak ez nem fog addig húzódni, mert Seherezádé elég hamar meg fog feledkezni a pasijáról. Már ha még van neki persze 😛
több mint 14 éve
Bár sokat ittak tegnap, ennek ellenére nem sokáig bírta ki Seherezádé.
több mint 14 éve
valami olyasmi, hogy ott megküzdenek, és nem az előző párbajról visszajövő lesz a védett, hanem mindig aki ott nyer. De hogy mit csinálnak, és van-e egyéb szerepe azt nem tudom/nem emlékszem.kösz a kielégítő választ! (Y)peacham. az arénának lehet már tudni h mi lesz a szerepe?peachja. olvass vissza.Fake
több mint 14 éve
kösz a kielégítő választ! (Y)am. az arénának lehet már tudni h mi lesz a szerepe?peachja. olvass vissza.Fake
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Az újakba már mindenki valamilyen céllal megy be, régen tényleg csak kalandból mentek az emberek. Mára már csak ugródeszka az egész.
több mint 14 éve
Legjobb VV sztem az 1 volt, ahova tényleg abszolút átlagos emberek kerültek be, na jó, kivéve Oki meg Lorenzo, de Oki-féle srácból is sztem minden baráti társaságban van 1.. de azóta sajnos annyit változott a világ, h ha most ők lennének benn, kb. senki sem nézné... ahogy szokták volt mondani, ma már cirkusz kell a népnek. ezt sajnos el kell fogadni.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
am. az arénának lehet már tudni h mi lesz a szerepe?peachja. olvass vissza.
több mint 14 éve
feltehetőleg rossz megközelítés az előző(k)höz hasonlítani, de mégis akaratlanul is ez van benne az emberben... szóval ebből a fajtából az előzőben volt anikó meg szandika... most már van 5.ez azért akkor is szemetszúró...
pl. láttam 3 meccsét egy francia csapatnak, de ha 3 meccs alatt lejött h jászkarajenői futball istenek játszanak a csapatban, akkor az a csapat 23 forduló után is szar marad...
am. az arénának lehet már tudni h mi lesz a szerepe?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Szerintem annyira nem gáz a crew, még alakul ez. Én szvsz elleszek vele idén is.NewmanJogos, 4nél is mindenki így kezdte, hetek kérdése és ez lesz a legforgalmasabb topic erre mérget vennék 😊
több mint 14 éve
Szerintem annyira nem gáz a crew, még alakul ez. Én szvsz elleszek vele idén is.
több mint 14 éve
anikó is picsa volt mégis rosszkislány néven került be.nincs jelentősége a kategóriáknak, a VV-be csak ribancok jelentkeznek.
a ronda ribancoknak lehet találni külön kategóriát, a többi mellérendelő viszonyban van egymással.
több mint 14 éve
De azért azt te sem gondolod komolyan,hogy 4 tökegyforma (Műmel,nulla IQ,nulla humor,rendszeres sírás) érdekesebb mint négy különböző karakter !?Hol vannak a csinos aranyos magyar csajok,természetes testel???Bazzaniaz egyetemeken 😊
mégis mire számítottatok? nem lehet 8 kategóriát elnevezni ribancnak. azt hittem ezen már túl vagyunk, de még mindig naívak vagytok.
értékelést meg nem kéne még mondani szvsz 😊
"láttam idén 3 francia soccer meccset. sose volt még ennyire szar a bajnokság!"Höri
Anikó egyedül érdekesebb volt mint ezek négyen. Főleg ezt a kacsacsőrűt kár volt visszarakni a villába.