TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 335 — no es importante
JJ, de miért baj az, ha másnak más az érték, mint neked? vagy mint adott esetben a közvélekedés?
Ha majd lesz gyereked, akkor neked az ő öröme, mosolya igazán értékes lesz, miközben én meg mondhatom, hogy mi benne az érték, mi benne a nagy szám, hiszen minden kisgyerek mosolyog, semmi extra nincs benne.
Ugyanígy van a sporttal, zenével, irodalommal, és szinte minden mással.
Ami nekem értékes, lehet neked semmi, és fordítva.
Valamint ott van még az a szitu, és jelen esetben például ez van, hogy ugyan már miért kéne egy szombat esti esztrádműsorban az értékeket keresni?!
Van több ezer könyvem, cd-m, dvd-m, azok tele vannak értékekkel. Tudom használni a netet, régebben a könyvtárakat, stb. van kialakult világképem, stb, miért szükséges, hogy egy időtöltés értékes legyen?
Attól több leszek? be is baszna ha azon múlna.
Én nem szégyellem élvezni mindazt, amit élvezek (legyen szó vv-ről, bigmac-ről, kurvákról, stb), miért gondolod, hogy ez bármiképp is összefügg az értékekkel? Vagy , hogy össze kell függenie?Sobri Jóska
elképzelek egy világot, ahol a komolyzene a sláger, a Treme az emberek kedvenc sorozata, és nem születnek trash mozik, mert nincs rá igény
majd elképzelek egy másikat, melyben mindenki vv-t néz és a blikk magyarország első számú napilapja... ja, hogy ebben a szarban élünk most, mindent értek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
VVn, X-faktoron nem húzom fel magam, de nehogy már azért legyek lebaszva, mert Magyarországnak szurkoltam.
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 170 — #NoStress
JJ, de miért baj az, ha másnak más az érték, mint neked? vagy mint adott esetben a közvélekedés?
Ha majd lesz gyereked, akkor neked az ő öröme, mosolya igazán értékes lesz, miközben én meg mondhatom, hogy mi benne az érték, mi benne a nagy szám, hiszen minden kisgyerek mosolyog, semmi extra nincs benne.
Ugyanígy van a sporttal, zenével, irodalommal, és szinte minden mással.
Ami nekem értékes, lehet neked semmi, és fordítva.
Valamint ott van még az a szitu, és jelen esetben például ez van, hogy ugyan már miért kéne egy szombat esti esztrádműsorban az értékeket keresni?!
Van több ezer könyvem, cd-m, dvd-m, azok tele vannak értékekkel. Tudom használni a netet, régebben a könyvtárakat, stb. van kialakult világképem, stb, miért szükséges, hogy egy időtöltés értékes legyen?
Attól több leszek? be is baszna ha azon múlna.
Én nem szégyellem élvezni mindazt, amit élvezek (legyen szó vv-ről, bigmac-ről, kurvákról, stb), miért gondolod, hogy ez bármiképp is összefügg az értékekkel? Vagy , hogy össze kell függenie?

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Miért lenne szar?
Mitől szarabb mondjuk egy playoff meccsnél? Nagymuterom (és gondolom Európában még pár millió ember) ezt jobban érti, jobban szereti, ez jobban leköti, jobban szórakoztatja.
Vagy mitől szarabb egy random Linkin Park, Rihanna, Coldplay, Mazz Swift, David Guetta vagy Lajkó Félix koncertnél?
Van akinek ez tetszik jobban, van akinek a felsoroltak. Ízlésről nem lehet vitázni.
Az meg tagadhatatlan, hogy a lebonyolítás, a színpadkép, a műsor szervezettsége, stb egyáltalán nem volt szar, épp ellenben.
Komolyan azt hiszed, hogy össze lehet ezt mérni mondjuk egy atlétikai GP-vel vagy egy balettelőadással? ehhSobri Jóska
Csak egy balettelőadásra, vagy egy 10 másodpercen belüli 100 m eléréséhez évek munkája, edzések sokasága kell amellett, hogy kiemelkedő tehetséggel is kell rendelkezni. De itt szerinted ezek közül melyik volt meg mondjuk az azerieknél vagy bármelyik top produkciónál? Biztos vagyok benne, hogy ezt még zenészek ezrei is el tudnák játszani, és zeneírók ezrei is tudnának írni ilyen szöveget.Schleck
Ez igaz, de meg kell kérdeznem: és? Ettől szar? Ettől maximum nem zseniális, de még nem szar.
Valamint van megannyi dolog, ami a teljesítményről, belerakott munkáról szól, és van ami nem. Hát ez olyan, ami nem.
Csakhogy topicazonos legyek egy Barátok közt, egy Való Világ vagy egy Éden Hotel, de akár egy X-faktor vagy Megasztár a teljesítményekről, évek munkájáról szól? Nem. De attól még lehet szórakoztató, és ha olyan a formátuma, akkor versenyeztetni is lehet a dolgokat.
Egyszerűen amiket leírsz ezen kiírás keretében nem kritérium. Kábé mint egy szépségverseny. Aki azt megnyeri se csinál zseniális dolgokat, nincs benne 10 év munkája, csak egy bizonyos szempontrendszerben ő a nyerő. De ő sem szar.Sobri Jóska
Ha már felhoztad a példákat, szerintem egy VV-ben, vagy X-faktorban sem normális dolog ha felbassza magát egy ember. Itt sem azzal volt bajom, hogy valaki nézte, én is néztem, szórakoztatott, de valahogy érthetetlennek tartom, hogy ez valakiből komoly érzelmi reakciókat váltson ki.

több mint 14 éve
Miért lenne szar?
Mitől szarabb mondjuk egy playoff meccsnél? Nagymuterom (és gondolom Európában még pár millió ember) ezt jobban érti, jobban szereti, ez jobban leköti, jobban szórakoztatja.
Vagy mitől szarabb egy random Linkin Park, Rihanna, Coldplay, Mazz Swift, David Guetta vagy Lajkó Félix koncertnél?
Van akinek ez tetszik jobban, van akinek a felsoroltak. Ízlésről nem lehet vitázni.
Az meg tagadhatatlan, hogy a lebonyolítás, a színpadkép, a műsor szervezettsége, stb egyáltalán nem volt szar, épp ellenben.
Komolyan azt hiszed, hogy össze lehet ezt mérni mondjuk egy atlétikai GP-vel vagy egy balettelőadással? ehhSobri Jóska
Csak egy balettelőadásra, vagy egy 10 másodpercen belüli 100 m eléréséhez évek munkája, edzések sokasága kell amellett, hogy kiemelkedő tehetséggel is kell rendelkezni. De itt szerinted ezek közül melyik volt meg mondjuk az azerieknél vagy bármelyik top produkciónál? Biztos vagyok benne, hogy ezt még zenészek ezrei is el tudnák játszani, és zeneírók ezrei is tudnának írni ilyen szöveget.Schleck
Ez igaz, de meg kell kérdeznem: és? Ettől szar? Ettől maximum nem zseniális, de még nem szar.
Valamint van megannyi dolog, ami a teljesítményről, belerakott munkáról szól, és van ami nem. Hát ez olyan, ami nem.
Csakhogy topicazonos legyek egy Barátok közt, egy Való Világ vagy egy Éden Hotel, de akár egy X-faktor vagy Megasztár a teljesítményekről, évek munkájáról szól? Nem. De attól még lehet szórakoztató, és ha olyan a formátuma, akkor versenyeztetni is lehet a dolgokat.
Egyszerűen amiket leírsz ezen kiírás keretében nem kritérium. Kábé mint egy szépségverseny. Aki azt megnyeri se csinál zseniális dolgokat, nincs benne 10 év munkája, csak egy bizonyos szempontrendszerben ő a nyerő. De ő sem szar.Sobri Jóska
az, hogy szerintem szar, az egy egyéni vélemény, ízlés dolga
viszont mikor azt mondom, hogy ugyan egy VV vagy egy dalfeszt eredményhirdetésen ne húzza már fel magát az ember, mert szimplán nevetségesen fest, az társadalomkritika

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
De ez egy szar. Schleck
Miért lenne szar?
Egyszerűen amiket leírsz ezen kiírás keretében nem kritérium. Kábé mint egy szépségverseny. Aki azt megnyeri se csinál zseniális dolgokat, nincs benne 10 év munkája, csak egy bizonyos szempontrendszerben ő a nyerő. De ő sem szar.

több mint 14 éve
egy sportcsapatért azért lehet szorítani, mert tudod a mögötte levő küzdést, áldozatot és munkátJJ
Nyilván az énekesek 5 perccel előtte tudják meg a dalt, meg amúgy is random választanak ki embereket, akik nem is gyakoroltak napi órákat azért, hogy elérhessék a célukat.
Sőt, a dalt is 10 perccel a fellépés előtt írják meg, meg a koreográfiát is.tenorx
kereslet - kínálat
a sportolóknál, vagy a másik példához igazodva a balettozóknál tudhatod, hogy azt rajtuk kívül igen kevesen, vagy épp senki nem tudná megcsinálni, míg a showbiznisz pont azt mutatta meg, hogy bárkiből lehet sztár szerencsével

---
több mint 14 éve
egy sportcsapatért azért lehet szorítani, mert tudod a mögötte levő küzdést, áldozatot és munkátJJ
Nyilván az énekesek 5 perccel előtte tudják meg a dalt, meg amúgy is random választanak ki embereket, akik nem is gyakoroltak napi órákat azért, hogy elérhessék a célukat.
Sőt, a dalt is 10 perccel a fellépés előtt írják meg, meg a koreográfiát is.
több mint 14 éve
van az a megfoghatatlan fogalom, hogy érték... nyilván ez már semmit jelent a mai világban, és aki kicsit is megpróbálja ezt behatárolni, az persze ugyanolyan primitív paraszt, mint akit a tv-ben szánakozva (nem) néz

egy sportcsapatért azért lehet szorítani, mert tudod a mögötte levő küzdést, áldozatot és munkát, jó esetben azt is tudhatod, hogy ott helyben, a pályán dől el a győzelem, test-test ellen
míg a megrendezett tv-műsoroknak max tapsikolhatsz, mert épp kikapcsolja az agyadat arra az időtartamra, míg bámulod

ameddig nem kerül be a tanagyagba a dalfeszt győzteseinek névsora, én nem izgulok, és nem vizionálok világvégét, de azt azért meg már én unom, hogy mindig ugyanazokkal az ellenérvekkel kell jönni az egyes kritikákra

---
több mint 14 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
mindenképp büntetne,ezzel egy idei svéd helyezést simán elérnénk
gyerünk Fluor Tomi! 😀Newman
RÁGÓGUMIHöri
az nagyon bebaszna 😀Joci
Komolytalankodtok itt. Johnny Gold a nyerő.

több mint 14 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Én jövőre simán elindítanék mondjuk egy Kárpátiát, már csak drága szomszédainknak fricskaként is. Úgy is utálnak minket, nem osztana, nem szorozna. 😊
több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 259 — #neverpunt
Azért a szlovák 0 pont nagyon gyanús, főleg a román szavazatokhoz képest. Romániában van 6-7% magyar, Szlovákiában meg majdnem 10.

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
De ez egy szar. Schleck
Miért lenne szar?
Csak egy balettelőadásra, vagy egy 10 másodpercen belüli 100 m eléréséhez évek munkája, edzések sokasága kell amellett, hogy kiemelkedő tehetséggel is kell rendelkezni. De itt szerinted ezek közül melyik volt meg mondjuk az azerieknél vagy bármelyik top produkciónál? Biztos vagyok benne, hogy ezt még zenészek ezrei is el tudnák játszani, és zeneírók ezrei is tudnának írni ilyen szöveget.

több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Hey little girl, oh hy, hello! We should come together like two little Lego!tenorx
RÁGÓGUMIHöri
az nagyon bebaszna 😀

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Hey little girl, oh hy, hello! We should come together like two little Lego!tenorx
RÁGÓGUMIHöri
tuti 1.hely 😛

több mint 14 éve
Sobri: azeriek, mióta az eurovízión részt vesznek: 8. hely (2008), 3. hely (2009), 5. hely (2010), 1. hely (2011)Igor
Tudom. Vagyis csak akkor nyertek amikor jó daluk volt. A többi esetben csak szimpatikusak voltak.
Vagy mi mást jelent ez?
Utolsó 3 győztes:
Norvégia, Németo., Azerbajdzsán.
Vagyis nem lehet azt mondani, hogy dalok se kellenek, úgyis ugyanazok nyernek.
Sőt, idén ugyanaz a német lány indult, aki tavaly nyert, nem volt top5-ben. Dana, mint volt győztes 25-be se jutott.
Szóval azért számít a dal.

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
RÁGÓGUMI

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
gyerünk Fluor Tomi! 😀

több mint 14 éve
Insta 12 pont Dániától.

több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 599 — No 1 Lijiao Gong fan
Sobri: azeriek, mióta az eurovízión részt vesznek: 8. hely (2008), 3. hely (2009), 5. hely (2010), 1. hely (2011)

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Hey little girl, oh hy, hello! We should come together like two little Lego!
több mint 14 éve
A stégre már nem mehet akárki. Származási igazolás, fekete mellény, 2 ajánló, etc.

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Jövőre Fluor Tomival odacsapunk, bár ez a dalfesztivál olyan távol áll tőlem, mint Azerbajdzsán Európától.
Egzotikus lesz a jövő évi Eurovízió, kíváncsi leszek az azeri rendezésre.shawnka
Mc Zsolax, Ötutcaiak, Speak

vannak tehetségeink, előző fórum topikja bizonnyítja. Ki is megyek a stégre

több mint 14 éve
a szavazás meg akkor is ugyanez lett volna ha egy nóta se hangzik el 😛
Höri
Azért ez messze nem igaz.
A tavalyi satelite, és az azt megelőző Fairytale igazi slágerek lettek/voltak, és most egy teljesen harmadik országból nyertek, vagyis ha csak az országszimpátia számítana, akkor mindig ugyanaz lenne a sorrend, de nincs így.
Igenis a dalok versenyeznek, megspékelve különböző szimpátiákkal, de nagyjából mindenki a helyére kerül mindig.

több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 583 — Tyrone Creek
Jövőre Fluor Tomival odacsapunk, bár ez a dalfesztivál olyan távol áll tőlem, mint Azerbajdzsán Európától.
Egzotikus lesz a jövő évi Eurovízió, kíváncsi leszek az azeri rendezésre.