TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 431 — Panthers fan
Katasztrófa, hogy milyen jellegtelen, kommersz szar szinte az összes szám. A zenék nagy része is koppintásgyanús.

Négy-öt egyedi előadás volt, de azok között sem alkotott maradandót senki.

Hihetetlen, hogy milyen mélyre esett a színvonal, régen ennek az Eurovisionnek volt rangja és énekeltek ott nagyon komoly nevek is.

Tepper takarodj!
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Köcsög oroszok, még pontot se kaptunk.
Mi a fasz? Bulgária is bekaphatja.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Wolf Kati már az 5. legesélyesebb a bet365 élőfogadásán, és Franciaot beelőzte Azerbajdzsáni szörnyűség.

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Kati viszont jobbnak tűnt,mint legutóbb.
Szvsz az orosz sem rossz,a svájci meg kb lemásolta a tavalyi győztest.
A német viszont tényleg erős.
Olyat am lehet,hogy a tavalyi győztest idén is indítják,persze ez csak költői kérdés,mert látom,hogy lehet 😀

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
ezt épp te csinálod, mivel én leszarom az egészet, nem nézem, nem is foglalkozom vele, ahogy a világ világról sem írtam/olvastam semmit

nézni a fost, majd megrökönyödni rajta, hogy hú, ez tényleg fos, csodálatos dologJJ
Namost akkor vagy mégis nekem van igazam, és csak belém akartál kötni, pontosabban a való világ nézésbe már megint, vagy szimplán szar a szövegértésed. Utóbbit nem hiszem, de nekem 8.

Hogy van az Eurovíziós verseny lebonyolítása? Mármint innentől mi lesz, és hogyan lesz eredményhirdetés?

Egyébként nálam Lena a top. Kibebaszott jó szám...
több mint 14 éve
Hát jobban örültem volna, ha nem pont az egyik fő esélyes előtt éneklünk. Mindegy, nekem tetszett Kati előadása, mögötte a táncosok katasztrófák voltak megin, a top5 simán meglehet.tenorx
lehet,hogy fő esélyes,de ez valami bűnrossz volt
a Blue most tényleg rossz volt,pedig egyik fő esélyesnek tartom őket
a másik meg a francia lenne,csak az ilyen számok nem szoktak elsők lenni
a német csaj viszont elég jónak tűnt

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
Az én sorrendem a dalversenyen:
1. Bosznia
2. Németo.
3. Grúzia

több mint 14 éve
nézni a fost, majd megrökönyödni rajta, hogy hú, ez tényleg fos, csodálatos dologJJ
Eltekintve attól, hogy ennél - mondhatni - kicsit árnyaltabb beszélgetés volt, mégcsak nem is erről volt szó. 😊

több mint 14 éve
király,nem tudtam,hogy mikor kezdődik,így gyönyörűen lemaradtam és néztem Alekoszt,yeah....
remélem fent lesz valahol az egész m1-es adás...

több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 334 — no es importante
Hozzáteszem, mielőtt bárki beszólna, igen én is nézem ezeket, ettől függetlenül még szégyennek tartom az egészet, és imádkozom, hogy soha ne kényszerüljek ilyenekre.fetomy
hogy tarthatod mindazt szégyennek, amit nézel? ez olyan, mintha az égbe köpnél, majd alá állnál... azzal meg, hogy beszélsz róla, pont azt táplálod, ami ellen annyira tiltakozolJJ
szerintem érthetően kifejtettem mit gondolok az egészről és már sokszor elmondtam, hogy miért nézem. Nem fogom újra, csak hogy megpróbáljak meggyőzni valakit, akit képtelenség, mert élből gyűlöli az egészet, és alig várja, hogy ezt újra és újra hangoztathassa. Amit legjobban mutat a mostani sarkításod is. Úgyhogy inkább hagyjuk a témát, köszi.fetomy
ezt épp te csinálod, mivel én leszarom az egészet, nem nézem, nem is foglalkozom vele, ahogy a világ világról sem írtam/olvastam semmit

nézni a fost, majd megrökönyödni rajta, hogy hú, ez tényleg fos, csodálatos dolog

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
a kínai csaj esett ki amúgy

több mint 14 éve
Lena száma k.vára bejön.. Meg úgy általában az itteni dalok nagyobb része is tetszik.
több mint 14 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Hogy tetszett a magyar "tánckar"?

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Jézusom mennyire szar ez a Blue.tenorx
Szörnyű rossz, ebben most egyetértünk.

több mint 14 éve
Hozzáteszem, mielőtt bárki beszólna, igen én is nézem ezeket, ettől függetlenül még szégyennek tartom az egészet, és imádkozom, hogy soha ne kényszerüljek ilyenekre.fetomy
hogy tarthatod mindazt szégyennek, amit nézel? ez olyan, mintha az égbe köpnél, majd alá állnál... azzal meg, hogy beszélsz róla, pont azt táplálod, ami ellen annyira tiltakozolJJ
szerintem érthetően kifejtettem mit gondolok az egészről és már sokszor elmondtam, hogy miért nézem. Nem fogom újra, csak hogy megpróbáljak meggyőzni valakit, akit képtelenség, mert élből gyűlöli az egészet, és alig várja, hogy ezt újra és újra hangoztathassa. Amit legjobban mutat a mostani sarkításod is. Úgyhogy inkább hagyjuk a témát, köszi.
több mint 14 éve
Jézusom mennyire szar ez a Blue.
több mint 14 éve
http://www.eurovisioon.ee/eng/bigpoll2011.php

Ez az oldal összegzi 20 oldal ezzel kapcsolatos szavazatállásait. Összetettben magasan első helyen áll, ráadásul a top5-ből háromszor, a top10-ből egy oldalnál csúszott ki. Emellett 13-nál dobogós (7 első hely).

Ez nyilván nem reprezentatív tényleges szavazók körében, de azért érdekességnek nem rossz. Nem kell győztesként kezelni, de azért "halottként" sem 😊 a 10-be reális esélye van bekerülni, függetlenül attól, hogy kiktől számíthatunk szavazatokra, és mások kiktől.

Egyébként a szomszédos országok szavazataihoz:
2010 Németország nyert. Szomszédainak szavazatai:

Dánia: 12
Lengyelország: 7
Franciaország: 3
Belgium: 10
Átlag 8 a 12-ből

2. Törökország:

Grúzia: 5
Örményország: 0
Görögország: 0
Bulgária: 10
Átlag 3.7 a 12-ből

3. Románia:

Ukrajna: 2
Moldova: 12
Szerbia: 6
Bulgária: 0
Átlag: 5 a 12-ből
több mint 14 éve
Hát jobban örültem volna, ha nem pont az egyik fő esélyes előtt éneklünk. Mindegy, nekem tetszett Kati előadása, mögötte a táncosok katasztrófák voltak megin, a top5 simán meglehet.
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 334 — no es importante
hogy tarthatod mindazt szégyennek, amit nézel? ez olyan, mintha az égbe köpnél, majd alá állnál... azzal meg, hogy beszélsz róla, pont azt táplálod, ami ellen annyira tiltakozol

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 725
Telljesen mindegy hol végez, az emberek megkedvelték. Én nem vagyok Wolf Kati fan de simán büszkék lehetünk rá.
több mint 14 éve
Huh, eddig nekem a bosnyák és a dán is adta nagyon. És ha már ilyen egyedül kiáll egy csaj és énekel, akkor ennek a litvánnak is mérföldekkel jobb hangja van mint Katinak.

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 725
Mit kap a nyertes?
több mint 14 éve
Nem volt túl jó a produkciója a középdöntőben. És azt meg ne felejtsük el, hogy emberek szavaznak, szóval hivatalos fanoldalak szavazati is elég jól mutatják.
több mint 14 éve
Pedig az az igazság, amit tenorx írt, hogy mindig a szomszédok jelentenek nagy sanszot egy adott ország versenyzőinek, és emiatt valóban nem néz ki a top5, de még a top10 se nagyon.
De ne legyen igazam.

több mint 14 éve
Tessék: http://www.oddschecker.com/specials/tv/eurovision/winner
Amint mondtam az középdöntő óta esett egy kicsit, de itt volt top5ben.

Tessék, itt vissza is tudod nézni:
http://www.oddschecker.com/specials/tv/eurovision/winner/bet-history/hungarytenorx
Jól van elhiszem, persze. Csak az esélyességtől még ez messze van szerintem. És az sem túl jó ómen, hogy a döntő felé közeledve egyre nagyobbak az oddsai, de hajrá azért.