TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
a 12 pont izlandnak tényleg szánalom kategória.
több mint 14 éve
Én is drukkoltam, most szomorú vagyok de be kell látni hogy ez nem szakmai verseny, itt nem az előadás dönt, több ország szavazatait kb 75%ban az etnikuma, 15-15% meg a tényleges érték és a "rendszerhiba". Ma mi a rendszerhibában voltunk kivéve 2 környező országot + a finneket. El kell fogadni hogy itt a nemzetiség (is) dönt. Ezért is fütyültek annyiszor az arénában mivel lehetett előre tudni sok országnál h ki kitől kap jobb pontokat. Attól még jó a verseny csak szakmaibbá kéne tenni szvsz.davemayerDe miért kéne szakmaibbá tenni?
Ez így jó ahogy van, hiszen a cél nem egy szakmailag tökéletes nóta előkeresése, hanem egy szórakoztató műsor prezentálása.
Egyébként meg dalverseny, tehát elvileg mindegy ki az előadó, a dalok versenyeznek.
Gundi sokszor elmondta, xy-nak volt egy dala, keresett hozzá egy előadót. Csak ez nálunk még nem rögzült, sokan azt hiszik számít, hogy mondjuk Wolf Katit szeretik, ha a dala meg nem átütő siker. Hát mint látjuk, nem számít.
Szakmai versenyre meg nincs szükség, hiszen ebben a műfajban ha a szakma döntene, akkor csak agyonképzett zenészek által előadott jazzimprovizációk versenyeznének, de mivel a popzenében mindig is a pop vagyis a nép döntött, eléggé egyértelmű, hogy semmi szükség szakmai versenyekre.
vannak egyébként drámaíró, vagy versíró versenyek. Szerinted hány embert érdekelnek a rajtuk indulókon és azok szűk környezetén kívül?
Míg egy jó filmet milliók néznek meg, egyjó könyvet milliók olvasnak el szakmai ítészek nélkül is, egy jó dalt (a versek 21.századi parafrázisát) letöltenek milliószor, és aki előadja, az teltházas koncerteket ad.
több mint 14 éve
Ez nem igazi verseny, mert nem a teljesítmény számít. Ilyen típusú számból, amit az azeriek összehoztak évente születik kb tízezer (közte párezer jobb 😊 ), holnap már senki nem fog emlékezni rá.
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
a grúzok jót daráltak a végén, a másik 24 nálam fejfájást érő volt, mivel alapból utálom a zenés műsorokat ( 😀 )a szavazás meg akkor is ugyanez lett volna ha egy nóta se hangzik el 😛
de majd jövőre Ogli G odabasz az asztalra.
több mint 14 éve
Amikor legutoljára lehetett ránk közönségszavazni (Rúzsa), a finnek akkor is a második helyre nyomtak be minket. Mi persze akkor is nullát toltunk nekik 😊
több mint 14 éve
Én biztosra vettem itthon, hogy az azeri nyeri.. meg lehet kérdezni a szüleimet. 😉Benne vannak a SZU-blokkban, volt egy fiatal srác+szőke nő, ami a mediterránoknak bejön... néhány backup táncos, fülbemászó dallam (lehet fújozni, de ezt a véleményem fenntartom.. és ahogy valaki írta korábban ez volt a legkisebb rossz a TOP 5-ből kb), szolid háttér... középutas megoldás mindenhol, a sok utódállammal ez elég volt. Mindig TOP 10-ben vannak amúgy is.
Nekem a görög jött be, most az ilyen most a moldáv/portugál vicceskedést leszámítva.. volt még talán 1 rockernek nevezhető, 2-3 operaénekes... a többi mind pff.. pedig kifejezetten jó hangja volt az énekesek többségének.
A Lordi győzelme óta nem volt itt jó zene 😊
A mögöttünk végzőkből a svájci annyira jellegtelen volt, hogy az már fájt.. a spanyolnál latin limonádépopot csináltak... jah, erről jut eszembe az olasz dalától felállt a szőr a hátamon, az nálam az első 20-ban nem lett volna... akkor ha már lassút választunk, a finn gyereké sokkal jobb volt szvsz.
Az, meg hogy Izlandnak meg 12 pontot adtunk.... kik szavaztak, a nyugdíjasok? No comment.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
De ez egy szar. SchleckMiért lenne szar?
Mitől szarabb mondjuk egy playoff meccsnél? Nagymuterom (és gondolom Európában még pár millió ember) ezt jobban érti, jobban szereti, ez jobban leköti, jobban szórakoztatja.
Vagy mitől szarabb egy random Linkin Park, Rihanna, Coldplay, Mazz Swift, David Guetta vagy Lajkó Félix koncertnél?
Van akinek ez tetszik jobban, van akinek a felsoroltak. Ízlésről nem lehet vitázni.
Az meg tagadhatatlan, hogy a lebonyolítás, a színpadkép, a műsor szervezettsége, stb egyáltalán nem volt szar, épp ellenben.
Komolyan azt hiszed, hogy össze lehet ezt mérni mondjuk egy atlétikai GP-vel vagy egy balettelőadással? ehh
több mint 14 éve
Én is drukkoltam, most szomorú vagyok de be kell látni hogy ez nem szakmai verseny, itt nem az előadás dönt, több ország szavazatait kb 75%ban az etnikuma, 15-15% meg a tényleges érték és a "rendszerhiba". Ma mi a rendszerhibában voltunk kivéve 2 környező országot + a finneket. El kell fogadni hogy itt a nemzetiség (is) dönt. Ezért is fütyültek annyiszor az arénában mivel lehetett előre tudni sok országnál h ki kitől kap jobb pontokat. Attól még jó a verseny csak szakmaibbá kéne tenni szvsz.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
azért azt is furcsállom, hogy Svájc lett az utolsó, nekem tetszett az övéké is.
több mint 14 éve
De ez egy szar. Ezen nem eredmény top5-ösnek vagy bárminek lenni. Semmi értéke nincs a szememben. Most ez az azeri olyan nagy dolog volt? Faszt, ők adták legemészthetőbben le a gagyit.Nemzetközi verseny Magyarország részvételével. Hihetetlen, hogy ennyire meglepő, hogy az ember szurkol, majd felhúzza magát, mikor messze elmarad az eredmény a várt, és főleg a remélt eredménytől.Szánalom ez a fos. Kb. 5 éve nézem folyamatosan, de a kurva anyjukat, ez volt az utolsó amit néztem.tenorxHihetetlen, hogy ilyen szaron hogy lehet ennyire felhúznotok magatokat.
Jah, és nem akarok "nem megmondtam?" guy lenni, de nem megmondtam? 😀Schleck
Nyilván semmi tétje nem volt, de attól még lehet szurkolni. Mellesleg szerintem senki nem vágott otthon eret, csak kidühöngi magát itt egy kicsit. Kb. ugyanennyire nevetséges, hihetetlen dolog felhúzni magadat bármilyen sport, vagy egyéb verseny kimenetelén. Vagy van bármi különbség? De azért jó tudni, hogy lassan már minden gáz, amit az ember a tvben néz, vagy esetleg még komolyabban foglalkozik is vele (értsd szurkol, felhúzza magát, hasonlók)...fetomy
Ellenben ugyanezen emberek sok valóban nagy eredményt elérő magyar sportolót nem is ismernek, nem hogy nem szurkolnának.
több mint 14 éve
jólvan,kb utolsók lettünk,niceJoci43-ból 22 asszem.
Nem olyan rossz az, figyelembe véve az európai népszerűségünket, jó kapcsolatainkat szomszédainkkal, és hogy maga a produkció finom szólva is ergya volt.
Valamint: mennyivel lenne jobb ha másodikak vagyunk?
Csak elsőnek lenni éri meg, akkor rendezhetnénk mi a következő kontesztet, de még az is lehet, hogy a verseny történetében először kihoznánk mínuszosra.
De azért jó tudni, hogy lassan már minden gáz, amit az ember a tvben néz, vagy esetleg még komolyabban foglalkozik is vele (értsd szurkol, felhúzza magát, hasonlók)...fetomyJa, légy laza, és csak egyél, igyál, basszál, ne bonyolítsd túl a dolgokat. Ha meg mégis csainálsz mást, akkor csakis a mélykultúrában merítkezz, mert az az igazán cooooool.
több mint 14 éve
Húszon kívül,gyönyörű 😀jövőre -12 pont,mert ugye többet a finnektől se kapunk egy k*rva pontot se,az tuti 😀
legalább nem a svédek nyertek,az azeriek a legkisebb rossz,én azt mondom...
több mint 14 éve
Nemzetközi verseny Magyarország részvételével. Hihetetlen, hogy ennyire meglepő, hogy az ember szurkol, majd felhúzza magát, mikor messze elmarad az eredmény a várt, és főleg a remélt eredménytől.Szánalom ez a fos. Kb. 5 éve nézem folyamatosan, de a kurva anyjukat, ez volt az utolsó amit néztem.tenorxHihetetlen, hogy ilyen szaron hogy lehet ennyire felhúznotok magatokat.
Jah, és nem akarok "nem megmondtam?" guy lenni, de nem megmondtam? 😀Schleck
Nyilván semmi tétje nem volt, de attól még lehet szurkolni. Mellesleg szerintem senki nem vágott otthon eret, csak kidühöngi magát itt egy kicsit. Kb. ugyanennyire nevetséges, hihetetlen dolog felhúzni magadat bármilyen sport, vagy egyéb verseny kimenetelén. Vagy van bármi különbség? De azért jó tudni, hogy lassan már minden gáz, amit az ember a tvben néz, vagy esetleg még komolyabban foglalkozik is vele (értsd szurkol, felhúzza magát, hasonlók)...
több mint 14 éve
Szánalom ez a fos. Kb. 5 éve nézem folyamatosan, de a kurva anyjukat, ez volt az utolsó amit néztem.tenorx+1, teljesen felesleges elindulnunk is ezen a szaron.
több mint 14 éve
Szánalom ez a fos. Kb. 5 éve nézem folyamatosan, de a kurva anyjukat, ez volt az utolsó amit néztem.tenorxHihetetlen, hogy ilyen szaron hogy lehet ennyire felhúznotok magatokat.
Jah, és nem akarok "nem megmondtam?" guy lenni, de nem megmondtam? 😀
több mint 14 éve
Szánalom ez a fos. Kb. 5 éve nézem folyamatosan, de a kurva anyjukat, ez volt az utolsó amit néztem.
több mint 14 éve
jólvan,kb utolsók lettünk,nice
több mint 14 éve
Két nagy csalódás: nullázás a lengyelektől, nulla pont a finneknek. És nem a dal miatt. Jövőre már tőlük se kapunk 😀

több mint 14 éve
pedig biztosra vettem hogy izraeltől kapunk 😀
több mint 14 éve
Amúgy Izrael mióta tartozik Európához?
több mint 14 éve
na, a finnek se szavaznak többet ránk 😀Legalább nem a svédek.
amúgy az igazi szégyen az, hogy Azerbajdzsán nyerni fog ezzel az iszonyú szar semmivel...fetomy
több mint 14 éve
http://index.hu/velemeny/menonemmeno/2011/05/14/eurovizios_dalfesztival_meno/én elhiszem hogy valaki élvezi a műsort, de hogy a francba tudjátok ezen felhúzni magatokat? meg lehet hallgatni Ruzsa Magdi pár évvel ezelőtti számát, azzal se ért el semmit, ami jól belövi a célközönséget
http://www.youtube.com/watch?v=GAhouvVeqcg
hazafias kérdést csinálni a dalfesztből pedig nem menő
+ egy kis Bayer Friderika
http://www.youtube.com/watch?v=F1RoQAwgAvg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
spanyolok is faszák 😛 de azért a 20. hely az baromi kiábrándító... hogy meg se közelítjük a 10-et..
több mint 14 éve
na, a finnek se szavaznak többet ránk 😀amúgy az igazi szégyen az, hogy Azerbajdzsán nyerni fog ezzel az iszonyú szar semmivel...
több mint 14 éve
10 pont a svédeknek?buzi magyarok 😛btw,az azeriek a legkisebb rossz...
ja,szegény finneket megint lenulláztuk,még köcsögök is vagyunk 😀