NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
56
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
25
8
New Orleans Saints - New York Jets
20
10
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
14
7
New York Giants - Minnesota Vikings
14
4
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
13
7
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
10
5
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
4
3
TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Tévedsz, azért kellett leköszönniük, mert a birka nép elhitte, hogy van ingyen ebéd, több munka vagy több adó nélkül tud több pénzt osztani az állam. Azóta néhányan rájöttek arra, hogy ez nincs így. Ha már az euróval példálózol, az alulmúlhatatlan Fidesz alatt 1998 és 2002 között Magyarország minden eurokritériumban javult, azóta ez nem mondható el. (Ja és a szociknak már a 2004-es EU-választáson be lett intve, csak utána jött Gyurcsány, aki trükkökkel és a költségvetésen vágott sokszázmilliárdos lékekkel visszahozta a szarból a kormányzást)ha már nagyon politizálni akarsz itt, akkor megkérdem: tudod hogy ez az ország hol volt hozzánk képest akkor, amikor Orbánék 2002-ben leköszöntek? melyikünk volt pl. sokkal közelebb az eurokritériumokhoz?atapapaTudod miért kellett leköszönniük?
Mert még ez a "birka" nép is látta, hogy annyi faszságot, amit a Fidesz, - kiegészülve Torgyán papával és egyéb nemlétező érdekcsoportokkal - csinált négy év alatt nehéz lehet alulmúlni, és még a teljesen alkalmatlan Medgyessy-Gyurcsány duónak is 8 év kellett mire az istnadta nép elzavarta Őket a picsába. Vagyis ahogy te mondanád leköszöntek.Sobri Jóska
Direkt félreértelmezel, de ismerlek, tőled ez megszokott. Ezzel nem azt mondtam, hogy bezzeg a Feri még szarabb volt, hanem arra céloztam, hogy ha ma ő van hatalmon, vele sincs top10, mert egy ilyen versenyben ez nem tényező. Nagy Imrével vagy Kádárral se lett volna az. Milyen érdekes hogy a minden botránytól mentes Svájc tök utolsó lett, a Berlusconi (nem csak szex)botrányaitól hangos Olaszország meg a 2. helyen végzett.Esetleg ha a konkrét felvetéseimre válaszoltál volna ahelyett, hogy már a 4. formába öntöd ugyanazt a tartalmat. De nem kérek lehetetlent, Orbán miatt lett 22. Wolf, Gyurcsánnyal, Bajnaival top 10 lett volna, vita lezárva, a többiektől bocs az offért.atapapaA Nox vagy Ádok Zoli, esetleg Ruzsa Magdi is a futottak még kategória volt, ha ismernéd az Eurovíziós sztorit.
Vagyis Orbán pajtás ugyanakkora politikai antitálentum (persze csak Európában, az meg ugye kit érdekel) mint Gyurcsány, de persze abban nincs szokatlan, hogyha szeretett vezéred belemarkol a szarba, és hangos kurjongatások közepette összemaszatolja vele kis orcáját, akkor a legfrappánsabb riposzt még mindig az, hogy Feri meg beleesett egy dézsa szarba, és még tempózott is benne párat.Sobri Jóska
Ha egy éve rendezik ezt a versenyt ugyanezekkel a résztvevőkkel és ugyanilyen teljesítményekkel, Wolf akkor se ér el számottevően jobb (ahogy te sugallod, top10-es) helyezést. Ez szvsz teljesen egyértelmű.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
politikát a politika topikból.itt nem orbánozunk gyúrcsányozunk. arra ott a gyülőlködjünk és a politika
több mint 14 éve
Már bocs Sobri, de mitől is kultúr ország Szlovákia? Attól, hogy összevernek egy lányt, mert magyarul mer beszélni, és a "független" vizsgálatok során kihozzák, hogy tulajdonképpen magát verte véresre? Nem vagyok egy Orbán fan, de Gyurcsányék ámokfutását nem fogja tudni alulmúlni, abban biztos vagyok. Az efféle jóindulatú német cikkeket meg meg lehet köszönni hőn szeretett liberális "értelmiségieinknek". Akárhogy is van, az azért mégiscsak gusztustalan dolog, hogy egy egész országot lejáratnak nemzetközi téren, vélt vagy valós sérelmeik miatt. Egyébként ha már itt tartunk, melyik hozzájuk tartozó médiának volt eddig bármiféle problémája a médiatörvény miatt? Ugyanúgy működhetnek, mint eddig. De már telemocskolták pusztán politikai érdekből mindenhol az országot, lenáciztak mindenkit, és akkor csodálkozunk, ha eddig sem túl magas népszerűségünk még tovább csökken mások szemében. Ez amit műveltek, nálam hazaárulás kategória.
több mint 14 éve
Esetleg ha a konkrét felvetéseimre válaszoltál volna ahelyett, hogy már a 4. formába öntöd ugyanazt a tartalmat. De nem kérek lehetetlent, Orbán miatt lett 22. Wolf, Gyurcsánnyal, Bajnaival top 10 lett volna, vita lezárva, a többiektől bocs az offért.atapapaA Nox vagy Ádok Zoli, esetleg Ruzsa Magdi is a futottak még kategória volt, ha ismernéd az Eurovíziós sztorit.
Vagyis Orbán pajtás ugyanakkora politikai antitálentum (persze csak Európában, az meg ugye kit érdekel) mint Gyurcsány, de persze abban nincs szokatlan, hogyha szeretett vezéred belemarkol a szarba, és hangos kurjongatások közepette összemaszatolja vele kis orcáját, akkor a legfrappánsabb riposzt még mindig az, hogy Feri meg beleesett egy dézsa szarba, és még tempózott is benne párat.
több mint 14 éve
Esetleg ha a konkrét felvetéseimre válaszoltál volna ahelyett, hogy már a 4. formába öntöd ugyanazt a tartalmat. De nem kérek lehetetlent, Orbán miatt lett 22. Wolf, Gyurcsánnyal, Bajnaival top 10 lett volna, vita lezárva, a többiektől bocs az offért.
több mint 14 éve
Tessék atapapa, Orbán pajtás szereti a gyerekeket, és mindenkit aki őt szereti:
Neked bejönnek az önjelölt diktátorok, nekem nem.
Mivel itt a média a téma, és nem szeretett vezéred, ezért ráutalok, hogy ha lenne szemed a látásra, akkor láttad volna, hogy 25-ből 22-ek lettünk, tehát csűrheted, csavarhatod, rákenheted a Rakonczaiékra, hogy milyen fos dalt írtak, vagy hogy Kati rút volt, és a ruhája előnytelen, de ha láttad a műsort, akkor láthattad, hogy ez mennyiben szakmai és mennyiben szimpátia szavazás, és így a cikkírót igazolják a történtek, de ezt biztos nehéz lehet belátni, így a legegyszerűbb azt mondani: szar a cikk. Of Course, mi más is lehetne? Szerepelt benne Orbán, és nem pozitív értelemben.
Tudod miért kellett leköszönniük?És tudod melyik ország Szlovákia? Amelyik 20 éve még nem volt, szinte semi ipar, mezőgazdaság, és most náluk euró van, elfogadható életszínvonal, és az okos magyar oda megy cégetalapítani.ha már nagyon politizálni akarsz itt, akkor megkérdem: tudod hogy ez az ország hol volt hozzánk képest akkor, amikor Orbánék 2002-ben leköszöntek? melyikünk volt pl. sokkal közelebb az eurokritériumokhoz?atapapa
Sobri Jóska
Mert még ez a "birka" nép is látta, hogy annyi faszságot, amit a Fidesz, - kiegészülve Torgyán papával és egyéb nemlétező érdekcsoportokkal - csinált négy év alatt nehéz lehet alulmúlni, és még a teljesen alkalmatlan Medgyessy-Gyurcsány duónak is 8 év kellett mire az istnadta nép elzavarta Őket a picsába. Vagyis ahogy te mondanád leköszöntek.
több mint 14 éve
Igen, komolyan bele kell rángatni a médiatörvényt, ami egy vicc, és csak a hozzád hasonló elvakult "hívők" hiszik azt, hogy majd jó lesz.Jó lett volna, ha legalább sikerül értelmezned amit írtam. Nem a médiatörvényről van szó, hanem arról, hogy mennyi olyan ember küld sms-t könnyűzenei műsorban bárkire, aki mind a 43 induló ország zajosabb politikai ügyeivel tisztában van.
Sobri Jóska
Komolyan kontraproduktív, hogy Orbán, mint a takony, rákeni magát a mainstreamre ilyeténképp.Szerintem egy miniszterelnöktől elvárható, hogy bármilyen nemzetközi versenyen a saját nemzetét buzdítsa. De ha szerinted nemzetközi hír lett abból, hogy a patás nyíltan Wolf Katinak drukkolt, és erről tudomást szerezve bárki is ignorálta Wolf sms-kódját, akkor inkább most zárjuk le a diskurzust.
Komolyan mérhető a szimpátia/antipátia, lásd ezt a dalversenyt is.
Sobri Jóska
Ettől még valóban ergya dal és produkció volt, de ha szimpatikus kis nép vagyunk, akkor hozzuk a top10-et, mint ahogy mondjuk Azerbajdzsán, aki minden szomszéddjával (Orosz, Grúzia, Örményo.) hadakozik örökké, mégis 4 szereplésből 4szer volt top10esaz örményektől ugyan 0 pontot kaptak, de az oroszoktól 12-t, Grúziától 8 pontot szereztek...
Sobri Jóska
Tudom, neked nehéz feldolgoznod, de amit Orbán, és csatlósai művelnek itt egy éve, az kibaszott ciki.:ásít:
Sobri Jóska
És tudod melyik ország Szlovákia? Amelyik 20 éve még nem volt, szinte semi ipar, mezőgazdaság, és most náluk euró van, elfogadható életszínvonal, és az okos magyar oda megy cégetalapítani.ha már nagyon politizálni akarsz itt, akkor megkérdem: tudod hogy ez az ország hol volt hozzánk képest akkor, amikor Orbánék 2002-ben leköszöntek? melyikünk volt pl. sokkal közelebb az eurokritériumokhoz?
Sobri Jóska
több mint 14 éve
Kicsit elkanyarodtunk a topic témájától, hol vannak már a régi jó én vs mindenki más viták rácz témában 😊
több mint 14 éve
Évikét hazaküldte Alekinho.Sztem Veronika még basznivaló. Legalábbis én szurnám 😂
Nincs izlése 😛Höri
több mint 14 éve
Ki kell ábrándítsalak, de bizony ez egy korrekt cikk, sok telitalálattal. (Én nem ismerem Sebőköt, hvg-t se olvasok)http://hvg.hu/velemeny/20110515_sebok_wolff_eurovizio#utm_source=hirlista&utm_medium=aggregator&utm_campaign=hvgGreengonéha tetszenek Sebők cikkei, de ennyi baromságot egy rakásra régen sikerült összehordania
Most komolyan bele kell rángatni a médiatörvényt a dologba? Mikor szerintem az ilyen dalversenyekre sms-ezők és egy tízmilliós európai állam médiatörvényével bármilyen szinten foglalkozó csoport között kb. az 5%-t se éri el az átfedés (leszámítva mondjuk a németeket meg az osztrákokat).
Most komolyan volt bármilyen kontraproduktív hatása annak, hogy Orbán hivatalban lévő miniszterelnökként a facebookon elejtett egy "hajrákatit"? Pontosan ki nem küldött ezért SMS-t a magyarra tőlünk 1000 kilométerekre? Vagy most derül ki, hogy Dzsudzsák gólját a hollandok ellen azért nem adta meg a bíró, mert Orbán jelen volt a meccsen?
Most tényleg bárki azt hiszi, hogy komolyabban mérhető az a szimpátia vagy ellenszenv, amit az a pötty, amit jelentünk a világtérképen a Föld egyéb tájain kivált? Mi nem az USA, Oroszország, Kína, Palesztina, Izrael, vagy egyéb, évtizedek óta naponta a világhíradókban szereplő állam vagyunk.
Elismerem, 3-4 helyet hozhat pluszban, ha egy ország volt ruszki vagy jugó tagköztársaság, skandináv vagy balti állam, vagy összeköti őket a Földközi-tenger. De ilyenekre fogni azt, hogy nem szerepelt előkelőbb helyen a magyar?! Amikor Wolf egyszer se tudta úgy kiénekelni a refrént, hogy ne égjen a pofámról a bőr? Nem szokásom a "magyarozás", de ez az utózönge meglehetősen jellemző ránk.atapapa
És hogy a kérdéseidre is válaszoljak:
Igen, komolyan bele kell rángatni a médiatörvényt, ami egy vicc, és csak a hozzád hasonló elvakult "hívők" hiszik azt, hogy majd jó lesz.
Komolyan kontraproduktív, hogy Orbán, mint a takony, rákeni magát a mainstreamre ilyeténképp.
Komolyan mérhető a szimpátia/antipátia, lásd ezt a dalversenyt is.
Ettől még valóban ergya dal és produkció volt, de ha szimpatikus kis nép vagyunk, akkor hozzuk a top10-et, mint ahogy mondjuk Azerbajdzsán, aki minden szomszéddjával (Orosz, Grúzia, Örményo.) hadakozik örökké, mégis 4 szereplésből 4szer volt top10es, és gpndolhatod, hogy nem azért, mert ott élnek az új Lennonok és McCartney-k, mivel az ő daluk is ugyanolyan tucatsemmiség, mint szinte az összes többi.
Tudom, neked nehéz feldolgoznod, de amit Orbán, és csatlósai művelnek itt egy éve, az kibaszott ciki. Itthon el lehet adni reformnak vagy megoldásnak a szarcséplést, de egy hozzánk képest kultúrországban (mint pl. Szlovákia, Románia, stb.) csak röhögni tudnak rajtunk. És tudod melyik ország Szlovákia? Amelyik 20 éve még nem volt, szinte semi ipar, mezőgazdaság, és most náluk euró van, elfogadható életszínvonal, és az okos magyar oda megy cégetalapítani.
😂 😂 Hát ez kurvanagy. Vannak jó meglátások a dologban, ez kétségtelen, de hogy azért leszólni Orbánt, mert ki merte írni a facebook adatlapjára, hogy hajrá Kati.... Az az egyik fele, hogy egy nemzetközi versenyről beszélünk, hát mit mondjon Orbán? Írja ki lehetőleg angolul, hogy "Fuck You Wolf Kati"? Akkor majd szavaznak rá? Bazmeg kérdezzék meg bármely induló ország miniszterelnökét, hogy szurkolt-e, szerette-e volna, ha az ő nemzetének gyermeke nyeri meg ezt a versenyt... Aki igent mond, azt az országot azonnal zárjuk is ki, mert undorító náci köcsögök.Most nincs igazad.
Az meg csak tejszínhab a langyos foson, hogy egyáltalán szóba jön, hogy mekkora politikai hatása van az eurovíziós dalversenyen annak, hogy egy miniszterelnök mit ír ki a FÉSZBÚKRA... Bazmeg ez egy fészbúk bejegyzés öcsém.... Annak az embernek a szavazata se kéne, akinek lefut a fejében mondjuk izlandon, hogy "Na ez a magyar csaj egész jó volt. Jajj de várjál most látom facebookon, hogy a miniszterelnöke drukkol neki. A kurva anyját, ilyenre nem szavazok!" Lehet utálni Orbánt, lehet akárkit, de azért ilyen szintű komolytalanságba belemenni szerintem mérhetetlenül nevetséges.
A politikai kapcsolataink biztos, hogy számítottak valamilyen mértékben, de hogy Orbán kiírta fészbúkra, hogy hajrá Kati, azt le merem fogadni, hogy egy tized pont se múlt rajta.fetomy
Igenis vérciki, ha egy (Európában) ennyire rühellt, lenézett, kishitlernek gondolt miniszterelnök dörgöli magát a mainstreamhez.
Orbán ha okos lenne tudhatná, ha ő hajrákatizik, azzal többet árt, mint használ.
A Facebookos kiírás pedig nem Izlandra vonatkozott, hanem az volt az a közeg, ami maximálisan elfogadott mára, nem rétegspecifikus felület, hanem teljesen kommersz.
Azt pedig te sem értelmezhetted bele a cikkbe, hogy egyértelmű szögegyenes összefüggést von a szerző Orbán dörgölőzése és Kati eredménye között. Ez csak egyfajta szempont, ami súlyánál jobban van kibontva, ami egy politikai újságírónál gondolom belefér.
Egyébként a cikknek ez nem a végkövetkeztetése, csak egy aspektusa a véleményalkotáshoz.
Az hogy az Orbán-fan atapapa felfújta még oké, de ha olvastad a cikket, akkor ezt így kiragadni részedről meglepő, és mulatságos. 😊
több mint 14 éve
😂 😂 Hát ez kurvanagy. Vannak jó meglátások a dologban, ez kétségtelen, de hogy azért leszólni Orbánt, mert ki merte írni a facebook adatlapjára, hogy hajrá Kati.... Az az egyik fele, hogy egy nemzetközi versenyről beszélünk, hát mit mondjon Orbán? Írja ki lehetőleg angolul, hogy "Fuck You Wolf Kati"? Akkor majd szavaznak rá? Bazmeg kérdezzék meg bármely induló ország miniszterelnökét, hogy szurkolt-e, szerette-e volna, ha az ő nemzetének gyermeke nyeri meg ezt a versenyt... Aki igent mond, azt az országot azonnal zárjuk is ki, mert undorító náci köcsögök.Az meg csak tejszínhab a langyos foson, hogy egyáltalán szóba jön, hogy mekkora politikai hatása van az eurovíziós dalversenyen annak, hogy egy miniszterelnök mit ír ki a FÉSZBÚKRA... Bazmeg ez egy fészbúk bejegyzés öcsém.... Annak az embernek a szavazata se kéne, akinek lefut a fejében mondjuk izlandon, hogy "Na ez a magyar csaj egész jó volt. Jajj de várjál most látom facebookon, hogy a miniszterelnöke drukkol neki. A kurva anyját, ilyenre nem szavazok!" Lehet utálni Orbánt, lehet akárkit, de azért ilyen szintű komolytalanságba belemenni szerintem mérhetetlenül nevetséges.
A politikai kapcsolataink biztos, hogy számítottak valamilyen mértékben, de hogy Orbán kiírta fészbúkra, hogy hajrá Kati, azt le merem fogadni, hogy egy tized pont se múlt rajta.
több mint 14 éve
Vágó: A jobboldali és a szélsőjobboldali retorikában halljuk, hogy a kereskedelmi televíziók szorítják le a nézők igényeit. Nem értek ezzel egyet, mert ma már a legtöbb háztartásban nyolcvan féle magyar adóból lehet válogatni, ezek között vannak például történelmi-, tudományos-, hír-, sport-, zene-, film- és gyerekcsatornák, tehát mindenki azt nézhet, amit akar. Rengetegen mégis a két nagy kereskedelmi tévé műsorait választják. Szerintem inkább az a helyzet, hogy a kereskedelmi televíziózás próbál alkalmazkodni a közönség igényeihez.Ezt mondom én is mindig itt a fórumon, hogy nem a média igényteleníti el azt a rettentően kulturált népet, hanem azt adja pusztán gazdasági megfontolásból, profitmaximalizálási céllal, amire igény van.
JJ
És ha napestig magaskultúrát adna, arra a kutya nem lenne kiváncsi, míg Alekosz über alles.
több mint 14 éve
http://hvg.hu/velemeny/20110515_sebok_wolff_eurovizio#utm_source=hirlista&utm_medium=aggregator&utm_campaign=hvgGreengonéha tetszenek Sebők cikkei, de ennyi baromságot egy rakásra régen sikerült összehordania
Most komolyan bele kell rángatni a médiatörvényt a dologba? Mikor szerintem az ilyen dalversenyekre sms-ezők és egy tízmilliós európai állam médiatörvényével bármilyen szinten foglalkozó csoport között kb. az 5%-t se éri el az átfedés (leszámítva mondjuk a németeket meg az osztrákokat).
Most komolyan volt bármilyen kontraproduktív hatása annak, hogy Orbán hivatalban lévő miniszterelnökként a facebookon elejtett egy "hajrákatit"? Pontosan ki nem küldött ezért SMS-t a magyarra tőlünk 1000 kilométerekre? Vagy most derül ki, hogy Dzsudzsák gólját a hollandok ellen azért nem adta meg a bíró, mert Orbán jelen volt a meccsen?
Most tényleg bárki azt hiszi, hogy komolyabban mérhető az a szimpátia vagy ellenszenv, amit az a pötty, amit jelentünk a világtérképen a Föld egyéb tájain kivált? Mi nem az USA, Oroszország, Kína, Palesztina, Izrael, vagy egyéb, évtizedek óta naponta a világhíradókban szereplő állam vagyunk.
Elismerem, 3-4 helyet hozhat pluszban, ha egy ország volt ruszki vagy jugó tagköztársaság, skandináv vagy balti állam, vagy összeköti őket a Földközi-tenger. De ilyenekre fogni azt, hogy nem szerepelt előkelőbb helyen a magyar?! Amikor Wolf egyszer se tudta úgy kiénekelni a refrént, hogy ne égjen a pofámról a bőr? Nem szokásom a "magyarozás", de ez az utózönge meglehetősen jellemző ránk.
több mint 14 éve
politikai szemléletétől függetlenül Vágót mindig is kedveltem 😊hvg.hu: Láthatjuk még Önt a tévé képernyőjén?
Vágó István: Szándékaim szerint nem, mert nem nagyon látok olyan médiumot, ahol arra lenne igény, amit én képviselek, amit tudok. A két nagy kereskedelmi televízióban szerintem rám már nincs szükség. Alekosz megelőzött, mellette én aligha rúghatok labdába.
hvg.hu: Ez nem gondolhatja komolyan… de ha már Alekoszt említette, mi a véleménye arról, hogy a valóságshow-kban feltűnt „sztárocskák” uralják a kereskedelmi adókat és a bulvársajtót? Van ennél még lejjebb?
V.I.: Egészen addig van, ameddig ez találkozik a nézők igényeivel. A jobboldali és a szélsőjobboldali retorikában halljuk, hogy a kereskedelmi televíziók szorítják le a nézők igényeit. Nem értek ezzel egyet, mert ma már a legtöbb háztartásban nyolcvan féle magyar adóból lehet válogatni, ezek között vannak például történelmi-, tudományos-, hír-, sport-, zene-, film- és gyerekcsatornák, tehát mindenki azt nézhet, amit akar. Rengetegen mégis a két nagy kereskedelmi tévé műsorait választják. Szerintem inkább az a helyzet, hogy a kereskedelmi televíziózás próbál alkalmazkodni a közönség igényeihez. Amikor a 70-es évek közepén jelentkeztem televíziósnak, nem erről álmodtam. Mára rájöttem, hogy akkor voltam tévedésben. Az igazi televíziózás az, amit most látunk, ez az ő természetes állapota. Én ebbe már nem jelentkeztem volna.
hvg.hu: Ezek szerint nagyon rossz véleménye van a széles közönség ízléséről, igényéről. Ennek ellenére optimista, hogy politikai meggyőződésének tud elegendő hívet szerezni?
V.I.: Elsősorban a magam lelkiismeretére hallgatok, amikor ezért küzdök. Ha nem tenném, nem tudnék reggelente a tükörbe nézni. De azzal is tisztában vagyok, hogy ez hosszú, állhatatos kiállást, türelmes érvelést igényel.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
http://hvg.hu/velemeny/20110515_sebok_wolff_eurovizio#utm_source=hirlista&utm_medium=aggregator&utm_campaign=hvgGreengokirály cikk, és nem csak a dalfesztivál miatt
több mint 14 éve
http://hvg.hu/velemeny/20110515_sebok_wolff_eurovizio#utm_source=hirlista&utm_medium=aggregator&utm_campaign=hvg

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Molnár Mátyás mekkora debil vagy!!! #3. félidő

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Na megnéztem az eurovízióst így utólag.Azért durva hogy csak a franciáknak sikerült képviselniük a minőséget 😉
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
catattack
3 520
Ha igen, akkor elég furcsa, hogy az utolsó napokban bekerült egyén nagyobb eséllyel pályázik a 25 millióra, mint aki 40 napja küzd!Tudja valaki, hogy az Édenbe mi alapján jutnak be a párok a döntőbe?catattackgondolom akik a végén megmaradnak párként finalisták.... :/peach
több mint 14 éve
JJ, szerintem te is liberális vagy, csak azt hiszed ez egyfajta aktuálpolitikai kategória, miközben nem az, inkább egyfajta szemléletmód, de még csak az sem vegytisztán, mert vannak olyan témák, amelyekben lehet én vagy fetomy konzervatívabbak vagyunk nálad, míg másokban te liberálisabb, elnézőbb, vagy csak érdektelenebb vagy még John Graynél is.A kritikáiddal részemről semmi gond, ha a kritika kritikája is belefér, hiszen ez egy fórum legfőbb attribútuma, az érdemi kommunikáció.
Viszont a kritikáiddal egyfajta képet állítasz fel magadról is. Én lehetőség szerint igyekszem minden általad, és más fórumtársaink által a focival (legyen NFL, NCAA) kapcsolatban létrehozott értéket követni (draftközvetítés, podcastek, cikkeid, bejegyzéseid, mindenféle írásaid, írásaitok, és a amiről beszéltünk, hogy pl. az egyetemi ismertetőket hogy lehetne könyvé konvertálni is itt van az agyamban a megoldást keresve), viszont pont tőled esik egyszerűen rosszul a felületes megközelítésed, vagy hogy azt hiszed bármelyikünk is aki VV néző ugyanazon kategóriában indítja ezeket a teljesen különböző dolgokat.
A VV a bugyuta szórakozás kategória, ami viszont pusztán a világba való beékelődöttsége folytán igenis hordozhat olyan témákat, szitukat melyeket érdemes megnézni, majd róla beszélni, vitatkozni. Mondhatnám plasztikus hasonlattal élve, hogy a szar is fontos, mert hozzá képest tudod értékelni a kellemes illatokat, de persze ez sántító hasonlat.
Itt a fórumon amennyire követem, és követem az elejétől fogva ezt a topicot, senkise agyhalott VV-rajongó, mindenki irónikusan áll a dologhoz, mondhatni normál kritikai éllel, és egy Alekosz bakker! beírás az adott helyzetben pont annyira releváns, mint mondjk egy college témában egy olyan topicban, ahol mindenki szinte mindent tud, egy Pistol Offense, muhaha!, vagy Triple Option, peeersze!
Visszatérve a rólad felállított képhez, azt gondolom, hogy egyfajta kultursznobizmusból (fenntartva, hogy nem ez a helyes kifejezés, de talán érzékelteti amit jelenteni szándékozik) eleve meg se nézed a VV-t mondjuk (ami önmagában nem baj) de mégis buta, sztereotip általánosításokkal lebunkózod. Szinte mintegy buta homofób mondjuk, aki egy kalap alá veszi az összes meleget, te az ilyen általad fosnak tartott műsorokat. Mondjuk az igaz, hogy könnyebb úgy buzizni, hogy egy meleget se ismersz jól, de ha megismernél egyet és szimpatikusnak találnád, azárt már nehezebb lenne úgy buzizni.
Zárásképp ahhoz, hogy pl. miért ugatok be a cigányozás ellen, és el kéne fogadni, tolerálni kéne más ilyetén megnyilvánulásait, azt gondolom, hogy : lófaszt!
És ha ezek szerint nem vagyok következetes liberális a te logikád szerint, hát nem vagyok.
Én írtam másutt is, nem vagyok betiltósdi, legyen kurucinfó, legyen Gárda, és egyébb megtestesült agyhalál, amíg nem kötelező azt olvasni, vagy belépni.
De az, hogy elfogadom a létezésüket nem azt jelenti, hogy egyet is értek velük.
Elfogadom, hogy pl haromt-t, apeszos-t, meg akikkel beszéltem erről sérelmek érték cigányok által, elfogadom, hogy ők emiatt általánosítanak, de nem értek egyet vele, és ha úgy alakul, hát ennek hangot is adok.
Látszatra pici különbség, de valójában pont ez az értelmes liberalizmus lényege.
Valamint az, hogy azért, amit az ember tudatosan tesz , tehát pl véleményt alkot, cselekszik, stb. azért maximálisan felelősségre vonható, míg amiről nem tehet, pl cigánynak, románnak zsidónak születik, fogyatékkal születik, melegnek születik, stb, amiatt tökéletesen nem basztatható.
Nekem ezt nagyon kis koromban megtanították, és bár sok év eltelt azóta, helyénvalónak érzem.
több mint 14 éve
Tudja valaki, hogy az Édenbe mi alapján jutnak be a párok a döntőbe?catattackgondolom akik a végén megmaradnak párként finalisták.... :/
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
én nem is vagyok liberális, számos általuk támogatott ponton elnéző vagyok (fűlegalizáció, melegházasság, nem cigányozok, zsidózok soha), de főleg konzervatív elveket valloka liberálisnak egyetlen feladata van, hogy mindent jól összemosson és egységesnek látasson, miközben ilyen nincsLátod, ebben nagyobbat nem is tévedhetnél. Az, hogy a liberális mindenféle különbözőséget elfogad (olyan dolgokat is, amit esetleg a többség nem), nem azt jelenti, hogy ezeket összemossa. Sőt, még csak nem is feltétlenül támogatja, csak elfogadja.
JJ
Az elfogadás pedig nem olyan könnyű dolog, mint hiszed, ezt a kirohanásaid is igazolják 😊Jakehomer
a kirohanást meg kikérem magamnak, mert az, hogy egy témáról beírom a szerintem egyáltalán nem alpári stílusban megfogalmazott vélemenyemet, majd próbálom azt megvédeni, nem számít annak, még a kirohanásokra jellemző agresszív szemlélet nyomát sem lehet mondataimban felfedezni... elutasító igen, de nem agresszív. ne kelljen már példát mutatnom a kettő közti különbségre

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
a liberálisnak egyetlen feladata van, hogy mindent jól összemosson és egységesnek látasson, miközben ilyen nincsLátod, ebben nagyobbat nem is tévedhetnél. Az, hogy a liberális mindenféle különbözőséget elfogad (olyan dolgokat is, amit esetleg a többség nem), nem azt jelenti, hogy ezeket összemossa. Sőt, még csak nem is feltétlenül támogatja, csak elfogadja.
JJ
Az elfogadás pedig nem olyan könnyű dolog, mint hiszed, ezt a kirohanásaid is igazolják 😊
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
És a kritikára érkező ellenreakció nem tartozik a szólásszabadságba? Nem értem mit van felháborodva mindenki, aki ha valamire kritikát mond, akkor találkozik ellenvéleményekkel, olyanoktól akik meg szeretik azt, és szeretnék "megvédeni"..fetomySobri vagy a te érvelésedbe ezen a ponton nem lehet belekötni, ha nem is értek vele egyet, értelmesen, jól kifejtett válaszok
Bazzanié viszont minden, csak nem ellenreakció, hanem fröcsögés, a "való világ szaar, mert alekosz buziii" színvonal ellenpárjaként

---