TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 15 éve
De multkor mondtad, h a kiscsávó miatt elfogult vagy 😛 Úgy még belefér. De én, mint egy átlagos néző megnézem, h na milyen jo énekesek, táncosok vannak benn, s egy se volt. Már elnézést de pl. a vak csaj egyáltalán nem énekel jól, a kisfiunak is csak a Máté Péter áll jól, a Lehetsz Király is borzasztó volt szerintem. A kínai csaj se nagy szám, többre nem emlékszem 😀Mondjuk én pl. egyetlen X-faktor részt sem láttam, de eddig ki nem hagytam volna egy Csillag születiket sem 😊eaglesmcnabbNézettségben nem hoz rossz számokat, a tv2-t pl simán veri ezzel is az rtl. de 1-1 alekosz-műsor nézettebb, mint a csiga születik, még ha az el is marad a várttól.1, tán 2 részt láttam a csillagszületikböl, valami hihetetlen gyenge a mezöny. nemcsodálom nem nézi senki.Duff
fetomy
Volt egy csávó aki elég ügyes volt, de a műfaj amit előadott, nem tudtam behátarolni. SZal nemtudom megfogalmazni melyikre gondolok 😀
több mint 15 éve
De igen, a fiatalok körében egyszer megverte 😛 a második adás nézettebb volt, mint a csillagos. Én azt hittem volt mégegy, de a lényeg, hogy az igazság kettőnk között van 😛fetomyAzt nem figyeltem, ratingben ott valóban verte. Akkor tényleg nincs igaza egyikünknek sem. 😊
több mint 15 éve
De igen, a fiatalok körében egyszer megverte 😛 a második adás nézettebb volt, mint a csillagos. Én azt hittem volt mégegy, de a lényeg, hogy az igazság kettőnk között van 😛
több mint 15 éve
Fetomy állítása: "de 1-1 alekosz-műsor nézettebb, mint a csillag születik"A CSSZ szombati műsor, Alekosz alapvetően heti, így nem csoda. DE RTL-es műsornak nem RTL-es műsort kell vernie, hanem a sávjában más csatornán futó műsort.Nézettségben nem hoz rossz számokat, a tv2-t pl simán veri ezzel is az rtl. de 1-1 alekosz-műsor nézettebb, mint a csiga születik, még ha az el is marad a várttól.A legutóbbi nézettségeket láttad? Egyre gyengébb már és pl. a csillag születiktől mérföldekre van. Itt vannak az adatok:
Egyébként a való világgal rekordot döntött az rtl: 141 napon át, minden nap verték a többieket főműsoridőben, ez a kereskedelmi tvk megléte óta a legtöbb.fetomy
http://nezettseg.blog.hu/2011/05/16/19_heti_magyar_nezettsegSchleck
Valamint rekámozói szempontból fontosabb egy adott sávban hozott standard magas nézettség, mint egy egyszeri kiemelkedő.
A SB nézettsége pl kiemelkedő, de csak véges reklámidő értékesíthető a környezetében, míg egy sorozat alacsonyabb, de állandó nézettséggel médiavásárló cégnek sokkal tervezhetőbb, számíthatóbb, és összességében a tévének is nagyobb bevételt generál sokkal, mint egy egyszeri SB mondjuk.Sobri Jóska
Erre írtam, hogy ez nincs így. Ennyit akartam írni, sem többet, sem kevesebbet.
fetomy: Majd meglátjuk, de én szerintem ez még csökkenni fog. Amúgy az RTL-nél szinte elvárás, hogy verjék abban a sávban a TV2-t, szóval ez kb. a minimum mostanában náluk. Enélkül szerintem kaszálnák is rögtön, ha van valami más még a tarsolyukban.
több mint 15 éve
Mondjuk én pl. egyetlen X-faktor részt sem láttam, de eddig ki nem hagytam volna egy Csillag születiket sem 😊Nézettségben nem hoz rossz számokat, a tv2-t pl simán veri ezzel is az rtl. de 1-1 alekosz-műsor nézettebb, mint a csiga születik, még ha az el is marad a várttól.1, tán 2 részt láttam a csillagszületikböl, valami hihetetlen gyenge a mezöny. nemcsodálom nem nézi senki.Duff
fetomy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Szombaton nem is a szokott sávjában volt az Alekosz műsor, így az akkor mért adatok ebből a szempontból statisztikailag nem is mérvadóak.De mindentől függetlenül büntető egy műsor, ezek a csajok valami félelmetes csapat. Valóban szükség lesz itt Alekosz "minden nőben a szépet meglátó" képességére, valamint fél éve gyűlő spermamennyiségére, hogy ezek közül valaki meg legyen "tisztelve", de úgy istenigazából.
Már várom a kúrós, szopatós, stb részeket, mertahogy az első 2 héten szinte tilos Alekosznak "bezavarni a macit a málnásba", az utolsó héten a végső 3-4 csajnak meg szinte kötelező lesz valamit alkotni. Nagyon durva lesz.
több mint 15 éve
33.2-34.4-30.5-30-25.3-28.7Nézettségben nem hoz rossz számokat, a tv2-t pl simán veri ezzel is az rtl. de 1-1 alekosz-műsor nézettebb, mint a csiga születik, még ha az el is marad a várttól.A legutóbbi nézettségeket láttad? Egyre gyengébb már és pl. a csillag születiktől mérföldekre van. Itt vannak az adatok:
Egyébként a való világgal rekordot döntött az rtl: 141 napon át, minden nap verték a többieket főműsoridőben, ez a kereskedelmi tvk megléte óta a legtöbb.fetomy
39.8-42.1-33.2-35-22.8-30.5 (fiatalok)
Visszaesett kétségkívül, de az egyetlen igazán alacsony számot az Eurovíziós Dalfesztivál alatt érte el, egyébként szerintem VV levezetésnek ezzel nincs gond, főleg, hogy ha jól látom minden alkalommal megverte a tv2-t, többször elég csúnyán.
Egyébként értelemszerű, hogy nem nézik annyian, mint az első 1-2 adást, ebben nincs meglepő, de a fontos, hogy többen nézik, mint a tv2-t. Szerintem be fog már állni ez a 30 körüli érték.
több mint 15 éve
A CSSZ szombati műsor, Alekosz alapvetően heti, így nem csoda. DE RTL-es műsornak nem RTL-es műsort kell vernie, hanem a sávjában más csatornán futó műsort.Nézettségben nem hoz rossz számokat, a tv2-t pl simán veri ezzel is az rtl. de 1-1 alekosz-műsor nézettebb, mint a csiga születik, még ha az el is marad a várttól.A legutóbbi nézettségeket láttad? Egyre gyengébb már és pl. a csillag születiktől mérföldekre van. Itt vannak az adatok:
Valamint rekámozói szempontból fontosabb egy adott sávban hozott standard magas nézettség, mint egy egyszeri kiemelkedő.
A SB nézettsége pl kiemelkedő, de csak véges reklámidő értékesíthető a környezetében, míg egy sorozat alacsonyabb, de állandó nézettséggel médiavásárló cégnek sokkal tervezhetőbb, számíthatóbb, és összességében a tévének is nagyobb bevételt generál sokkal, mint egy egyszeri SB mondjuk.
több mint 15 éve
Ez így van, nemtudom miért kellet ilyen gyökér időpontra tenni, simán főműsoridős minőség. Ráadásul a másfél órás részek eleve ketté vannak vágva és a 45 percet három reklámra bontják még szét. Méltatlan.Pedig Ezel>>>>>>>Seherezádé.A legutóbbi nézettségeket láttad? Egyre gyengébb már és pl. a csillag születiktől mérföldekre van. Itt vannak az adatok:Fúú Ezelt veri a Seherezádé... birka nép!JayB
Ha lesz időm elkezdem elölről, mert az utobbi 1-2 hétben totál lemaradtam.FViktor93
több mint 15 éve
Pedig Ezel>>>>>>>Seherezádé.Fúú Ezelt veri a Seherezádé... birka nép!JayBNézettségben nem hoz rossz számokat, a tv2-t pl simán veri ezzel is az rtl. de 1-1 alekosz-műsor nézettebb, mint a csiga születik, még ha az el is marad a várttól.A legutóbbi nézettségeket láttad? Egyre gyengébb már és pl. a csillag születiktől mérföldekre van. Itt vannak az adatok:
Ha lesz időm elkezdem elölről, mert az utobbi 1-2 hétben totál lemaradtam.
több mint 15 éve
Fúú Ezelt veri a Seherezádé... birka nép!Nézettségben nem hoz rossz számokat, a tv2-t pl simán veri ezzel is az rtl. de 1-1 alekosz-műsor nézettebb, mint a csiga születik, még ha az el is marad a várttól.A legutóbbi nézettségeket láttad? Egyre gyengébb már és pl. a csillag születiktől mérföldekre van. Itt vannak az adatok:
több mint 15 éve
Nézettségben nem hoz rossz számokat, a tv2-t pl simán veri ezzel is az rtl. de 1-1 alekosz-műsor nézettebb, mint a csiga születik, még ha az el is marad a várttól.1, tán 2 részt láttam a csillagszületikböl, valami hihetetlen gyenge a mezöny. nemcsodálom nem nézi senki.
fetomy
több mint 15 éve
http://www.youtube.com/watch?v=qtQGMdKsdmA&feature=player_embedded#at=120DE. INNI FOGOK. TÖBBET.
több mint 15 éve
Nézettségben nem hoz rossz számokat, a tv2-t pl simán veri ezzel is az rtl. de 1-1 alekosz-műsor nézettebb, mint a csiga születik, még ha az el is marad a várttól.A legutóbbi nézettségeket láttad? Egyre gyengébb már és pl. a csillag születiktől mérföldekre van. Itt vannak az adatok:
http://nezettseg.blog.hu/2011/05/16/19_heti_magyar_nezettseg
több mint 15 éve
Nézettségben nem hoz rossz számokat, a tv2-t pl simán veri ezzel is az rtl. de 1-1 alekosz-műsor nézettebb, mint a csiga születik, még ha az el is marad a várttól. Egyébként a való világgal rekordot döntött az rtl: 141 napon át, minden nap verték a többieket főműsoridőben, ez a kereskedelmi tvk megléte óta a legtöbb.
több mint 15 éve
5 percet láttam véletlenül ebből az alekosz faszságból.Jó nyomon vagy, szó se róla. 😊
hát ilyen rusnya és közönséges ribancokat a keletinél láthat az ember és általában annyit mondanak hogy 2000 a szopás.haromt
És még ott is bepróbálkoznál illendőségből az 1500-al. 😊
Lehet mondani, hogy ez a spinoff nem fog nyerni túl sok nívódíjat.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
5 percet láttam véletlenül ebből az alekosz faszságból.hát ilyen rusnya és közönséges ribancokat a keletinél láthat az ember és általában annyit mondanak hogy 2000 a szopás.
több mint 15 éve
fejjel lefelé van a címeres zászló?😀
több mint 15 éve
a másik se rossz, gondoltam befagyasztják a számlákat - oszt betőkésítik a büdzsét - és golyóóóóóóóóósutianapnem Schlecket szeretném basztatni, de nekem is ilyesmi futott át az agyamon 😀
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 15 éve
a másik se rossz, gondoltam befagyasztják a számlákat - oszt betőkésítik a büdzsét - és golyóóóóóóóóóIgen arra gondoltam, elnézést.SchleckHa ennyire fontos ez szerintetek amúgy, akkor Svájc már készül a kapitalizációra vagy ott mi a helyzet?Schleckugye kapitulációt akartál írni, vagy ilyesmit, mert ennek így nem sok a mondanivalója :rolleyes:sapka

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 15 éve
Igen arra gondoltam, elnézést.Ha ennyire fontos ez szerintetek amúgy, akkor Svájc már készül a kapitalizációra vagy ott mi a helyzet?Schleckugye kapitulációt akartál írni, vagy ilyesmit, mert ennek így nem sok a mondanivalója :rolleyes:sapka
több mint 15 éve
Ha tényleg úgy van hogy csak a szórakoztatás és a dal számít akkor pláne nem reális a helyezés, az itthoni hype és elfogultág ellenére is az egyik legnépszerűbb dal volt a miénk, a szlovák/lengyel/horvát stb cimbink talán még fel is ment youtubera és meg is nézte de amikor már szavazni kellet akkor biztos hogy ott motoszkált a fejekben az ország jó vagy rossz értelemben egyaránt. Nem véletlen hogy a nyertes mindenhol Azerbajdzsán, nem Ell & Nikki, igenis sokat nyom a lattba az ország.
több mint 15 éve
Ha ennyire fontos ez szerintetek amúgy, akkor Svájc már készül a kapitalizációra vagy ott mi a helyzet?Schleckugye kapitulációt akartál írni, vagy ilyesmit, mert ennek így nem sok a mondanivalója :rolleyes:
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 15 éve
azért van benne egy adag szimpátia-szavazás is, összeborulás. Majdnem megcsináltam egy szép összefoglalótáblázatot az utolsó tíz év ide-oda szavazósdiból - de végül feladtam. Ami tisztán látccik, hogy a skandik nagyjából egymásra, vagy a közülük lejobbra nyomingatják - tehát, ha még a baltikumból beléjük esik valaki akkor már nyertek is. Szintén nyerő, ha az utódállamok be tudnak állni egy produkció mögé - és már megy is a tarolás. A görög-ciprusi-albán-makedón tengely élő szövet a fémvázon, említsük még meg jugoszlávia darabkáinak összeborulását is és nem nehéz kifőzni a végeredményt. Ha nagyon bejövős a produksön akkor lehetnek döntőek a 4-6 pontok tömkelegei egyébként esélysincs. Svájnak ugyan kivel kéne jóbalennie? szarnak azok mindenkire. Nem értik a kedves Urak, hogy csak nekünk van valamiféle megfelelési kényszerünk, mert be kell igazoltatnunk valahogy, hogy miljen überfaszagyerekek vagyunk, mert magyarember kibaszott nagy arc nélkül márpedig nem létezik.sutianappontosan. ahogy öcsém mondta: "én pl soha nem fogok az oroszokra szavazni"