NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Nézettségben nem hoz rossz számokat, a tv2-t pl simán veri ezzel is az rtl. de 1-1 alekosz-műsor nézettebb, mint a csiga születik, még ha az el is marad a várttól.
Egyébként a való világgal rekordot döntött az rtl: 141 napon át, minden nap verték a többieket főműsoridőben, ez a kereskedelmi tvk megléte óta a legtöbb.
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 170 — #NoStress
5 percet láttam véletlenül ebből az alekosz faszságból.
hát ilyen rusnya és közönséges ribancokat a keletinél láthat az ember és általában annyit mondanak hogy 2000 a szopás.haromt
Jó nyomon vagy, szó se róla. 😊
És még ott is bepróbálkoznál illendőségből az 1500-al. 😊
Lehet mondani, hogy ez a spinoff nem fog nyerni túl sok nívódíjat.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
5 percet láttam véletlenül ebből az alekosz faszságból.
hát ilyen rusnya és közönséges ribancokat a keletinél láthat az ember és általában annyit mondanak hogy 2000 a szopás.
több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 536 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
fejjel lefelé van a címeres zászló?😀

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 170 — #NoStress
Mi nem stimmel a képen? 😊

több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
a másik se rossz, gondoltam befagyasztják a számlákat - oszt betőkésítik a büdzsét - és golyóóóóóóóóósutianap
nem Schlecket szeretném basztatni, de nekem is ilyesmi futott át az agyamon 😀

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Ha ennyire fontos ez szerintetek amúgy, akkor Svájc már készül a kapitalizációra vagy ott mi a helyzet?Schleck
ugye kapitulációt akartál írni, vagy ilyesmit, mert ennek így nem sok a mondanivalója :rolleyes:sapka
Igen arra gondoltam, elnézést.Schleck
a másik se rossz, gondoltam befagyasztják a számlákat - oszt betőkésítik a büdzsét - és golyóóóóóóóóó

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ha ennyire fontos ez szerintetek amúgy, akkor Svájc már készül a kapitalizációra vagy ott mi a helyzet?Schleck
ugye kapitulációt akartál írni, vagy ilyesmit, mert ennek így nem sok a mondanivalója :rolleyes:sapka
Igen arra gondoltam, elnézést.

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 725
Ha tényleg úgy van hogy csak a szórakoztatás és a dal számít akkor pláne nem reális a helyezés, az itthoni hype és elfogultág ellenére is az egyik legnépszerűbb dal volt a miénk, a szlovák/lengyel/horvát stb cimbink talán még fel is ment youtubera és meg is nézte de amikor már szavazni kellet akkor biztos hogy ott motoszkált a fejekben az ország jó vagy rossz értelemben egyaránt. Nem véletlen hogy a nyertes mindenhol Azerbajdzsán, nem Ell & Nikki, igenis sokat nyom a lattba az ország.
több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
ugye kapitulációt akartál írni, vagy ilyesmit, mert ennek így nem sok a mondanivalója :rolleyes:

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
azért van benne egy adag szimpátia-szavazás is, összeborulás. Majdnem megcsináltam egy szép összefoglalótáblázatot az utolsó tíz év ide-oda szavazósdiból - de végül feladtam. Ami tisztán látccik, hogy a skandik nagyjából egymásra, vagy a közülük lejobbra nyomingatják - tehát, ha még a baltikumból beléjük esik valaki akkor már nyertek is. Szintén nyerő, ha az utódállamok be tudnak állni egy produkció mögé - és már megy is a tarolás. A görög-ciprusi-albán-makedón tengely élő szövet a fémvázon, említsük még meg jugoszlávia darabkáinak összeborulását is és nem nehéz kifőzni a végeredményt. Ha nagyon bejövős a produksön akkor lehetnek döntőek a 4-6 pontok tömkelegei egyébként esélysincs. Svájnak ugyan kivel kéne jóbalennie? szarnak azok mindenkire. Nem értik a kedves Urak, hogy csak nekünk van valamiféle megfelelési kényszerünk, mert be kell igazoltatnunk valahogy, hogy miljen überfaszagyerekek vagyunk, mert magyarember kibaszott nagy arc nélkül márpedig nem létezik.sutianap
pontosan. ahogy öcsém mondta: "én pl soha nem fogok az oroszokra szavazni"

több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Pedig sokmindent le lehet belőle vonni. Ha a népszerűtlenségünk egy ilyen piti szar dologban is megmutatkozik mi lehet ennél lényegesebb dolgokban a helyzet?JayB
ez nem népszerűségről szól, hanem arról hogy kinek a száma szórakoztató és kié nem...

éppen ez a lényeg. nem azért szavaznak másra mert magyar vagy, hanem mert nem érdekes amit csinálsz. lehetsz akármekkora énekes, ez a verseny arról szól, hogy külföldiek számára is emészthető és vicces produkciót csinálj.
nem véletlenül nyernek olyanok mint dana international meg a lordi, akik kurvára nem jók, de szórakoztató és fülbemászó volt amit nyomtak.

pedig ha valakik, akkor az izraeli transzvesztiták biztos nem a népszerűség csúcsai európában sem...haromt
azért van benne egy adag szimpátia-szavazás is, összeborulás. Majdnem megcsináltam egy szép összefoglalótáblázatot az utolsó tíz év ide-oda szavazósdiból - de végül feladtam. Ami tisztán látccik, hogy a skandik nagyjából egymásra, vagy a közülük lejobbra nyomingatják - tehát, ha még a baltikumból beléjük esik valaki akkor már nyertek is. Szintén nyerő, ha az utódállamok be tudnak állni egy produkció mögé - és már megy is a tarolás. A görög-ciprusi-albán-makedón tengely élő szövet a fémvázon, említsük még meg jugoszlávia darabkáinak összeborulását is és nem nehéz kifőzni a végeredményt. Ha nagyon bejövős a produksön akkor lehetnek döntőek a 4-6 pontok tömkelegei egyébként esélysincs. Svájnak ugyan kivel kéne jóbalennie? szarnak azok mindenkire. Nem értik a kedves Urak, hogy csak nekünk van valamiféle megfelelési kényszerünk, mert be kell igazoltatnunk valahogy, hogy miljen überfaszagyerekek vagyunk, mert magyarember kibaszott nagy arc nélkül márpedig nem létezik.

több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 335 — no es importante
nemzeti faszhosszúság versenyt csinálni egy vicces vetélkedőből kibaszott ciki...haromt
figyeld, megtudtuk hogy minden valóságshow igazából egy komoly pszichológiai és szociológiai kísérlet (Das Experiment), ehhez képest a dalfesztivál igenis egy modernkori globális ki mit tud, sőt egyben a nációk kapcsolatainak tényleges fokmérője

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Pedig sokmindent le lehet belőle vonni. Ha a népszerűtlenségünk egy ilyen piti szar dologban is megmutatkozik mi lehet ennél lényegesebb dolgokban a helyzet?JayB
ez nem népszerűségről szól, hanem arról hogy kinek a száma szórakoztató és kié nem...

éppen ez a lényeg. nem azért szavaznak másra mert magyar vagy, hanem mert nem érdekes amit csinálsz. lehetsz akármekkora énekes, ez a verseny arról szól, hogy külföldiek számára is emészthető és vicces produkciót csinálj.
nem véletlenül nyernek olyanok mint dana international meg a lordi, akik kurvára nem jók, de szórakoztató és fülbemászó volt amit nyomtak.

pedig ha valakik, akkor az izraeli transzvesztiták biztos nem a népszerűség csúcsai európában sem...
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ha ennyire fontos ez szerintetek amúgy, akkor Svájc már készül a kapitalizációra vagy ott mi a helyzet?

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 725
Pedig sokmindent le lehet belőle vonni. Ha a népszerűtlenségünk egy ilyen piti szar dologban is megmutatkozik mi lehet ennél lényegesebb dolgokban a helyzet?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nemzeti faszhosszúság versenyt csinálni egy vicces vetélkedőből kibaszott ciki...
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Most nézem, hogy a Vízión Kati az elődöntőben 7. lett.

12 pont: Finnország (12 a döntőben is)
10 pont: Szerbia (8), Spanyolország (6), UK (0)
8 pont: -
7 pont: Izland (5)
6 pont: Horvátország (0), Törökország (0)
5 pont: Görögország (0), Norvégia (0)
4-2 pont:-
1 pont: Málta (0)
0 pont: Lengyelország (0), Azerbajdzsán (2)...

39 pontot buktunk el csak azoktól, akik az elődöntőben ránk szavaztak...

Magyarország elődöntős pontjai:

12: Izland
6: Finnország
0: Többek között Horvátország, Szerbia
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 608 — a new hope (again)
nemtom, én ősszel voltam krakkóban és az volt a tapasztalat, hogy az emberek sokkal kedvesebbek és érdeklődőbbek voltak amint meghallották v megtudták, hogy magyar vagyok mint a többi nációval szemben, pedig volt ott francia,angol stb. szép számmal...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 541 — Saturday Night Lights
megkérdezem, a magyar szavazók mit is tettek a szarkeverésen kívül, mer ugye mi oda szavazunk, ahova akarunk, nem-e?! mikor mentek tendenciózusan a szomszédok felé, vagy mondjuk a lengyeleknek?? vagy a finneknek? estleg a letteknek?? észteknek??
komolyan - elvárásaink azok aztán vannak mindenkivel szemben, csak a gesztusaink nem stimmelnek sehova. Gondolom egy idő után senki nem nyomingatja a gombot egy bunkóra, aki köszönni se tud.sutianap
Még ha így is van (egyébként így van), komoly esélyeink soha nem lesznek. Kivéve, ha mondjuk a nemszavazást kiterjesztenék régiós szintre: NY-, K-, É-, D- és Közép-Európa egy-egy régió és régión belül nem lehet szavazni egy-egy odatartozó muzsikusra.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
megkérdezem, a magyar szavazók mit is tettek a szarkeverésen kívül, mer ugye mi oda szavazunk, ahova akarunk, nem-e?! mikor mentek tendenciózusan a szomszédok felé, vagy mondjuk a lengyeleknek?? vagy a finneknek? estleg a letteknek?? észteknek??
komolyan - elvárásaink azok aztán vannak mindenkivel szemben, csak a gesztusaink nem stimmelnek sehova. Gondolom egy idő után senki nem nyomingatja a gombot egy bunkóra, aki köszönni se tud.sutianap
+1
több mint 14 éve
komolyan - elvárásaink azok aztán vannak mindenkivel szemben, csak a gesztusaink nem stimmelnek sehova. Gondolom egy idő után senki nem nyomingatja a gombot egy bunkóra, aki köszönni se tud.

több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
A Balkánon nem kiállnak egymás mellett, hanem az egy ország. Húsz éve sincs, hogy feloszlottak, minden szerb családban van egy horvát vagy bosnyák rokon vagy ilyesmi, vagy ha nem is mindbe, sokba. Meg ugye sok bosnyák lakik Szerbiában és sok szerb Boszniában, stb. Azért ha '45 előtt csináltuk volna ezt a szavazósdit mi is jobban végzünk Csehszlovákiában meg Romániában, csak a kommunizmus alatt ilyen szempontból "romlott" a helyzet.

több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
A hvg-s cikkben ami sztem érdekes,hogy: ...."A szavazási eredményekben – sajnos – a jószomszédi viszonynak sem mutatkozott nyoma (a határon túli magyarok szavazatai az adott országban nem mindenhol érték el a pontra jogosító küszöböt), mint ahogy a történelmi hagyományoknak (lengyel „barátok”, osztrák „sógorok”) is kevés befolyása volt a pontosztogatásnál. A döntőről írt cikkek hozzászólásait olvasva sokan el is kezdtek a szokásos módon keseregni, hogy mi egyedül vagyunk, testvértelenek vagyunk, sziget vagyunk a környező szláv és germán tengerben, nincsenek rokonaink, mint a mediterránumban élő latinoknak, vagy az északon élő skandinávoknak, nem szavaznak ránk a volt Jugoszlávia vagy a volt Szovjetunió országaiban élők sem stb."

Mivel szimpátia szavazásról van szó így meg sem leptek az eredmények ami viszont ebben az összefüggésben szemet szúrt,hogy a horvátok,szlovének,macedónok (talán még a szerbek is)mennyire kiállnak egymás mellett.Ami dicséretes és példamutató.Nem láttam a teljes közvetítést,de amire egyből felfigyeltem,hogy Gundi sokszor elmondta,hogy Magyarországról nem lehet Katira szavazni ....ÉS PONT!Sztem simán hozzátehette vna,hogy bizony a finnekre lehet.(mert mindig figyelnek ránk)azt már le sem merem írni,hogy nyugodtan mondhatta vna,hogy bizony figyeljünk oda a környező országok produkcióira is és bátran nyomjuk az sms-eket rájuk.(akkor talán erről a szigetről lennének hidak minden irányba)

..... és csak ez után jöhet el a másik idézet a cikkből:
"...Kétségtelen, Wolf Kati a dala és előadása alapján bőven befért volna a mezőny első felébe, mégis hátulról lett a negyedik. S ennek több oka volt. Az ilyenkor szokásos és ezúttal is bő teret kapó önsajnálat, önámítás és politikai ostobaság csupán a lényeget elkenő üres fecsegés, mert az alapproblémát inkább itthon kellene keresni: egyrészt a politikában, másrészt a médiában, s ennek nyomán a magyar mentalitásban, az önértékelési zavarainkban, a helyzetértékelésünkben."

Politikát én nem keverném bele.(sajnos nem lehet nem bele keverni)

Ja finneknek respect!Ők nagyon érzik a ritmust: http://www.youtube.com/watch?v=ZJj6d5QSYaE 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 335 — no es importante
😂 😂 Hát ez kurvanagy. Vannak jó meglátások a dologban, ez kétségtelen, de hogy azért leszólni Orbánt, mert ki merte írni a facebook adatlapjára, hogy hajrá Kati.... Az az egyik fele, hogy egy nemzetközi versenyről beszélünk, hát mit mondjon Orbán? Írja ki lehetőleg angolul, hogy "Fuck You Wolf Kati"? Akkor majd szavaznak rá? Bazmeg kérdezzék meg bármely induló ország miniszterelnökét, hogy szurkolt-e, szerette-e volna, ha az ő nemzetének gyermeke nyeri meg ezt a versenyt... Aki igent mond, azt az országot azonnal zárjuk is ki, mert undorító náci köcsögök.

Az meg csak tejszínhab a langyos foson, hogy egyáltalán szóba jön, hogy mekkora politikai hatása van az eurovíziós dalversenyen annak, hogy egy miniszterelnök mit ír ki a FÉSZBÚKRA... Bazmeg ez egy fészbúk bejegyzés öcsém.... Annak az embernek a szavazata se kéne, akinek lefut a fejében mondjuk izlandon, hogy "Na ez a magyar csaj egész jó volt. Jajj de várjál most látom facebookon, hogy a miniszterelnöke drukkol neki. A kurva anyját, ilyenre nem szavazok!" Lehet utálni Orbánt, lehet akárkit, de azért ilyen szintű komolytalanságba belemenni szerintem mérhetetlenül nevetséges.

A politikai kapcsolataink biztos, hogy számítottak valamilyen mértékben, de hogy Orbán kiírta fészbúkra, hogy hajrá Kati, azt le merem fogadni, hogy egy tized pont se múlt rajta.fetomy
ez az általam idézett indexes cikkre és arra utal vissza, ahol az eredeti vitánk kezdődött: az eurovíziós dalfesztiválnak egy egyszerű szórakoztató műsornak kellene lennie, és igenis visszataszító (lehet), ha egyesek politikai és hazafias kérdéseket fabrikálnak a szavazósdiból

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal