TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Mondjuk én pl. egyetlen X-faktor részt sem láttam, de eddig ki nem hagytam volna egy Csillag születiket sem 😊Nézettségben nem hoz rossz számokat, a tv2-t pl simán veri ezzel is az rtl. de 1-1 alekosz-műsor nézettebb, mint a csiga születik, még ha az el is marad a várttól.1, tán 2 részt láttam a csillagszületikböl, valami hihetetlen gyenge a mezöny. nemcsodálom nem nézi senki.Duff
fetomy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Szombaton nem is a szokott sávjában volt az Alekosz műsor, így az akkor mért adatok ebből a szempontból statisztikailag nem is mérvadóak.De mindentől függetlenül büntető egy műsor, ezek a csajok valami félelmetes csapat. Valóban szükség lesz itt Alekosz "minden nőben a szépet meglátó" képességére, valamint fél éve gyűlő spermamennyiségére, hogy ezek közül valaki meg legyen "tisztelve", de úgy istenigazából.
Már várom a kúrós, szopatós, stb részeket, mertahogy az első 2 héten szinte tilos Alekosznak "bezavarni a macit a málnásba", az utolsó héten a végső 3-4 csajnak meg szinte kötelező lesz valamit alkotni. Nagyon durva lesz.
több mint 14 éve
33.2-34.4-30.5-30-25.3-28.7Nézettségben nem hoz rossz számokat, a tv2-t pl simán veri ezzel is az rtl. de 1-1 alekosz-műsor nézettebb, mint a csiga születik, még ha az el is marad a várttól.A legutóbbi nézettségeket láttad? Egyre gyengébb már és pl. a csillag születiktől mérföldekre van. Itt vannak az adatok:
Egyébként a való világgal rekordot döntött az rtl: 141 napon át, minden nap verték a többieket főműsoridőben, ez a kereskedelmi tvk megléte óta a legtöbb.fetomy
http://nezettseg.blog.hu/2011/05/16/19_heti_magyar_nezettsegSchleck
39.8-42.1-33.2-35-22.8-30.5 (fiatalok)
Visszaesett kétségkívül, de az egyetlen igazán alacsony számot az Eurovíziós Dalfesztivál alatt érte el, egyébként szerintem VV levezetésnek ezzel nincs gond, főleg, hogy ha jól látom minden alkalommal megverte a tv2-t, többször elég csúnyán.
Egyébként értelemszerű, hogy nem nézik annyian, mint az első 1-2 adást, ebben nincs meglepő, de a fontos, hogy többen nézik, mint a tv2-t. Szerintem be fog már állni ez a 30 körüli érték.
több mint 14 éve
A CSSZ szombati műsor, Alekosz alapvetően heti, így nem csoda. DE RTL-es műsornak nem RTL-es műsort kell vernie, hanem a sávjában más csatornán futó műsort.Nézettségben nem hoz rossz számokat, a tv2-t pl simán veri ezzel is az rtl. de 1-1 alekosz-műsor nézettebb, mint a csiga születik, még ha az el is marad a várttól.A legutóbbi nézettségeket láttad? Egyre gyengébb már és pl. a csillag születiktől mérföldekre van. Itt vannak az adatok:
Egyébként a való világgal rekordot döntött az rtl: 141 napon át, minden nap verték a többieket főműsoridőben, ez a kereskedelmi tvk megléte óta a legtöbb.fetomy
Valamint rekámozói szempontból fontosabb egy adott sávban hozott standard magas nézettség, mint egy egyszeri kiemelkedő.
A SB nézettsége pl kiemelkedő, de csak véges reklámidő értékesíthető a környezetében, míg egy sorozat alacsonyabb, de állandó nézettséggel médiavásárló cégnek sokkal tervezhetőbb, számíthatóbb, és összességében a tévének is nagyobb bevételt generál sokkal, mint egy egyszeri SB mondjuk.
több mint 14 éve
Ez így van, nemtudom miért kellet ilyen gyökér időpontra tenni, simán főműsoridős minőség. Ráadásul a másfél órás részek eleve ketté vannak vágva és a 45 percet három reklámra bontják még szét. Méltatlan.Pedig Ezel>>>>>>>Seherezádé.A legutóbbi nézettségeket láttad? Egyre gyengébb már és pl. a csillag születiktől mérföldekre van. Itt vannak az adatok:Fúú Ezelt veri a Seherezádé... birka nép!JayB
Ha lesz időm elkezdem elölről, mert az utobbi 1-2 hétben totál lemaradtam.FViktor93
több mint 14 éve
Pedig Ezel>>>>>>>Seherezádé.Fúú Ezelt veri a Seherezádé... birka nép!JayBNézettségben nem hoz rossz számokat, a tv2-t pl simán veri ezzel is az rtl. de 1-1 alekosz-műsor nézettebb, mint a csiga születik, még ha az el is marad a várttól.A legutóbbi nézettségeket láttad? Egyre gyengébb már és pl. a csillag születiktől mérföldekre van. Itt vannak az adatok:
Ha lesz időm elkezdem elölről, mert az utobbi 1-2 hétben totál lemaradtam.
több mint 14 éve
Fúú Ezelt veri a Seherezádé... birka nép!Nézettségben nem hoz rossz számokat, a tv2-t pl simán veri ezzel is az rtl. de 1-1 alekosz-műsor nézettebb, mint a csiga születik, még ha az el is marad a várttól.A legutóbbi nézettségeket láttad? Egyre gyengébb már és pl. a csillag születiktől mérföldekre van. Itt vannak az adatok:
több mint 14 éve
Nézettségben nem hoz rossz számokat, a tv2-t pl simán veri ezzel is az rtl. de 1-1 alekosz-műsor nézettebb, mint a csiga születik, még ha az el is marad a várttól.1, tán 2 részt láttam a csillagszületikböl, valami hihetetlen gyenge a mezöny. nemcsodálom nem nézi senki.
fetomy
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=qtQGMdKsdmA&feature=player_embedded#at=120DE. INNI FOGOK. TÖBBET.
több mint 14 éve
Nézettségben nem hoz rossz számokat, a tv2-t pl simán veri ezzel is az rtl. de 1-1 alekosz-műsor nézettebb, mint a csiga születik, még ha az el is marad a várttól.A legutóbbi nézettségeket láttad? Egyre gyengébb már és pl. a csillag születiktől mérföldekre van. Itt vannak az adatok:
http://nezettseg.blog.hu/2011/05/16/19_heti_magyar_nezettseg
több mint 14 éve
Nézettségben nem hoz rossz számokat, a tv2-t pl simán veri ezzel is az rtl. de 1-1 alekosz-műsor nézettebb, mint a csiga születik, még ha az el is marad a várttól. Egyébként a való világgal rekordot döntött az rtl: 141 napon át, minden nap verték a többieket főműsoridőben, ez a kereskedelmi tvk megléte óta a legtöbb.
több mint 14 éve
5 percet láttam véletlenül ebből az alekosz faszságból.Jó nyomon vagy, szó se róla. 😊
hát ilyen rusnya és közönséges ribancokat a keletinél láthat az ember és általában annyit mondanak hogy 2000 a szopás.haromt
És még ott is bepróbálkoznál illendőségből az 1500-al. 😊
Lehet mondani, hogy ez a spinoff nem fog nyerni túl sok nívódíjat.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
5 percet láttam véletlenül ebből az alekosz faszságból.hát ilyen rusnya és közönséges ribancokat a keletinél láthat az ember és általában annyit mondanak hogy 2000 a szopás.
több mint 14 éve
fejjel lefelé van a címeres zászló?😀
több mint 14 éve
a másik se rossz, gondoltam befagyasztják a számlákat - oszt betőkésítik a büdzsét - és golyóóóóóóóóósutianapnem Schlecket szeretném basztatni, de nekem is ilyesmi futott át az agyamon 😀
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
a másik se rossz, gondoltam befagyasztják a számlákat - oszt betőkésítik a büdzsét - és golyóóóóóóóóóIgen arra gondoltam, elnézést.SchleckHa ennyire fontos ez szerintetek amúgy, akkor Svájc már készül a kapitalizációra vagy ott mi a helyzet?Schleckugye kapitulációt akartál írni, vagy ilyesmit, mert ennek így nem sok a mondanivalója :rolleyes:sapka

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Igen arra gondoltam, elnézést.Ha ennyire fontos ez szerintetek amúgy, akkor Svájc már készül a kapitalizációra vagy ott mi a helyzet?Schleckugye kapitulációt akartál írni, vagy ilyesmit, mert ennek így nem sok a mondanivalója :rolleyes:sapka
több mint 14 éve
Ha tényleg úgy van hogy csak a szórakoztatás és a dal számít akkor pláne nem reális a helyezés, az itthoni hype és elfogultág ellenére is az egyik legnépszerűbb dal volt a miénk, a szlovák/lengyel/horvát stb cimbink talán még fel is ment youtubera és meg is nézte de amikor már szavazni kellet akkor biztos hogy ott motoszkált a fejekben az ország jó vagy rossz értelemben egyaránt. Nem véletlen hogy a nyertes mindenhol Azerbajdzsán, nem Ell & Nikki, igenis sokat nyom a lattba az ország.
több mint 14 éve
Ha ennyire fontos ez szerintetek amúgy, akkor Svájc már készül a kapitalizációra vagy ott mi a helyzet?Schleckugye kapitulációt akartál írni, vagy ilyesmit, mert ennek így nem sok a mondanivalója :rolleyes:
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
azért van benne egy adag szimpátia-szavazás is, összeborulás. Majdnem megcsináltam egy szép összefoglalótáblázatot az utolsó tíz év ide-oda szavazósdiból - de végül feladtam. Ami tisztán látccik, hogy a skandik nagyjából egymásra, vagy a közülük lejobbra nyomingatják - tehát, ha még a baltikumból beléjük esik valaki akkor már nyertek is. Szintén nyerő, ha az utódállamok be tudnak állni egy produkció mögé - és már megy is a tarolás. A görög-ciprusi-albán-makedón tengely élő szövet a fémvázon, említsük még meg jugoszlávia darabkáinak összeborulását is és nem nehéz kifőzni a végeredményt. Ha nagyon bejövős a produksön akkor lehetnek döntőek a 4-6 pontok tömkelegei egyébként esélysincs. Svájnak ugyan kivel kéne jóbalennie? szarnak azok mindenkire. Nem értik a kedves Urak, hogy csak nekünk van valamiféle megfelelési kényszerünk, mert be kell igazoltatnunk valahogy, hogy miljen überfaszagyerekek vagyunk, mert magyarember kibaszott nagy arc nélkül márpedig nem létezik.sutianappontosan. ahogy öcsém mondta: "én pl soha nem fogok az oroszokra szavazni"
több mint 14 éve
azért van benne egy adag szimpátia-szavazás is, összeborulás. Majdnem megcsináltam egy szép összefoglalótáblázatot az utolsó tíz év ide-oda szavazósdiból - de végül feladtam. Ami tisztán látccik, hogy a skandik nagyjából egymásra, vagy a közülük lejobbra nyomingatják - tehát, ha még a baltikumból beléjük esik valaki akkor már nyertek is. Szintén nyerő, ha az utódállamok be tudnak állni egy produkció mögé - és már megy is a tarolás. A görög-ciprusi-albán-makedón tengely élő szövet a fémvázon, említsük még meg jugoszlávia darabkáinak összeborulását is és nem nehéz kifőzni a végeredményt. Ha nagyon bejövős a produksön akkor lehetnek döntőek a 4-6 pontok tömkelegei egyébként esélysincs. Svájnak ugyan kivel kéne jóbalennie? szarnak azok mindenkire. Nem értik a kedves Urak, hogy csak nekünk van valamiféle megfelelési kényszerünk, mert be kell igazoltatnunk valahogy, hogy miljen überfaszagyerekek vagyunk, mert magyarember kibaszott nagy arc nélkül márpedig nem létezik.Pedig sokmindent le lehet belőle vonni. Ha a népszerűtlenségünk egy ilyen piti szar dologban is megmutatkozik mi lehet ennél lényegesebb dolgokban a helyzet?JayBez nem népszerűségről szól, hanem arról hogy kinek a száma szórakoztató és kié nem...
éppen ez a lényeg. nem azért szavaznak másra mert magyar vagy, hanem mert nem érdekes amit csinálsz. lehetsz akármekkora énekes, ez a verseny arról szól, hogy külföldiek számára is emészthető és vicces produkciót csinálj.
nem véletlenül nyernek olyanok mint dana international meg a lordi, akik kurvára nem jók, de szórakoztató és fülbemászó volt amit nyomtak.
pedig ha valakik, akkor az izraeli transzvesztiták biztos nem a népszerűség csúcsai európában sem...haromt

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
nemzeti faszhosszúság versenyt csinálni egy vicces vetélkedőből kibaszott ciki...haromtfigyeld, megtudtuk hogy minden valóságshow igazából egy komoly pszichológiai és szociológiai kísérlet (Das Experiment), ehhez képest a dalfesztivál igenis egy modernkori globális ki mit tud, sőt egyben a nációk kapcsolatainak tényleges fokmérője

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Pedig sokmindent le lehet belőle vonni. Ha a népszerűtlenségünk egy ilyen piti szar dologban is megmutatkozik mi lehet ennél lényegesebb dolgokban a helyzet?JayBez nem népszerűségről szól, hanem arról hogy kinek a száma szórakoztató és kié nem...
éppen ez a lényeg. nem azért szavaznak másra mert magyar vagy, hanem mert nem érdekes amit csinálsz. lehetsz akármekkora énekes, ez a verseny arról szól, hogy külföldiek számára is emészthető és vicces produkciót csinálj.
nem véletlenül nyernek olyanok mint dana international meg a lordi, akik kurvára nem jók, de szórakoztató és fülbemászó volt amit nyomtak.
pedig ha valakik, akkor az izraeli transzvesztiták biztos nem a népszerűség csúcsai európában sem...
több mint 14 éve
Ha ennyire fontos ez szerintetek amúgy, akkor Svájc már készül a kapitalizációra vagy ott mi a helyzet?