TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 15 éve
Nem vagyok egy nagy szakértő, de ez a tegnapi Gomes-Krizbai Teca előadás valami iszonyat jó volt.eaglesmcnabbabszolút ugyanígy látom. Valahogy Gomes tényleg eléggé erőteljes, érezhető táncokat tud produkálni, ehhez jön, hogy Tecának is tudnak olyan előadásai lenni, ami nagyon "érezhető". Meg hát tényleg egyértelmű volt, hogy mindketten nagyon örülnek, hogy egymással csinálják, szóval nem meglepő, hogy nagyon intenzívre sikeredett 😊
Azt sajnálom, hogy Gomesből a műsor után szerintem nem sokat fogunk látni, pedig nem bánnám :/
több mint 15 éve
Nem vagyok egy nagy szakértő, de ez a tegnapi Gomes-Krizbai Teca előadás valami iszonyat jó volt.eaglesmcnabbNekem mindhárom duett tetszett, de különösen az tényleg nagyon jó volt!
több mint 15 éve
Nem vagyok egy nagy szakértő, de ez a tegnapi Gomes-Krizbai Teca előadás valami iszonyat jó volt.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
catattack
3 520
Viszont ez a szemüveges nő egyre gázabb 😀fetomyAz nem kifejezés!
Azok a féltékenységi rohamok és sablon idézetek (...egy csepp a tengerben..blabla)! :/
több mint 15 éve
Alekosz: "Nem árulom el hova megyünk, de két órát biztos fogunk utazni."jó, hát nem ült még vonaton biztos, fogalma sincs mennyit jelent 2 órát utazni. Nem akart hülyeséget mondani, hisz lehet, hogy TGV-vel utaznak és leérnek az Adriára 😀
Veronika: "Úristen, ne már!"
Alekosz: "És fürdeni is fogunk."
Veronika: "Tényleg?!"
Alekosz: "Tippek? Veronika?"
Veronika: "Háát, nekem igazából nincsen..."
V. ismét bizonyította szellemi képességeit 😂gerle
Viszont ez a szemüveges nő egyre gázabb 😀
több mint 15 éve
na meg kapja-e veronka (aka kacsacsőrű emlős) a csodálatos hímvesszőt az éjjel?
több mint 15 éve
De te is őt választanád ebből a 4-ből, nem?Max nem kérdeznél tőle ilyen kúúúúúúrva nehezeket.
több mint 15 éve
Alekosz: "Nem árulom el hova megyünk, de két órát biztos fogunk utazni."Veronika: "Úristen, ne már!"
Alekosz: "És fürdeni is fogunk."
Veronika: "Tényleg?!"
Alekosz: "Tippek? Veronika?"
Veronika: "Háát, nekem igazából nincsen..."
V. ismét bizonyította szellemi képességeit 😂
több mint 15 éve
loool balázs de mekkora geci 😀😀"Tegnap elbúcsúztunk Olgától és Brigittától. Hát, mondanám, hogy nagy kár értük, de... nem akarok hazudni..." 😂
több mint 15 éve
Most hagytam véletlenül a Beugró után a viasaton, de hihetetlen, hogy milyen buta kurvák vannak ebben az ÉH-ben. 😀Schleckkéső, a bandwagon jövő héten beérkezik a célba 😕
több mint 15 éve
Most hagytam véletlenül a Beugró után a viasaton, de hihetetlen, hogy milyen buta kurvák vannak ebben az ÉH-ben. 😀
több mint 15 éve
catattack
3 520
AZ ÉDENEBEN BÁRMI MEGTÖRTÉNHET 😂Szobi22Valami csavarnak kell lennie benne, mert így nagyon egyértelmű Robi távozása! :/
több mint 15 éve
Tulajdonképp bizonyos mértékben a "Pálinkás..." részt is ki lehetett volna emelni az ő esetében 😀Höri: Szerintem biztos is, bár lehet néhányan egyenesen jobbikosnak hitték 😀
több mint 15 éve
lol, Fletó azzal magyarázza, hogy leköpték, hogy biztos azt hitték fideszes 😀
több mint 15 éve

Nem is tudtam, hogy VV Éva Kelet-Magyarországi körútra ment. 😊
több mint 15 éve
ha a csávók ülnek, akkor nyikhajnak nem jut fehérnép, az lenne a legjobb.vagy simán lehet, hogy addig kiesik valaki/valakik napközben, és a párválasztóra már tök mások maradnak. de fölösleges tippelni, hiszen tudjuk: AZ ÉDENEBEN BÁRMI MEGTÖRTÉNHET 😂
vagy a faszom tudja márHöri
több mint 15 éve
ha a csávók ülnek, akkor nyikhajnak nem jut fehérnép, az lenne a legjobb.vagy a faszom tudja már
több mint 15 éve
holnap kiesik gyökér robi 😕mi is erre gondoltunk, csak az előzetesben az látszott, hogy a csávók ülnek, úgyhogy érdekes lesz. De a Pókmajom out király, csak idő kérdése volt, mikor történik ez meg.
aliz - lassubeszédű
niki - pápa
műfog - nyikhaj
robi out 😕Höri
több mint 15 éve
holnap kiesik gyökér robi 😕 aliz - lassubeszédű
niki - pápa
műfog - nyikhaj
robi out 😕
több mint 15 éve
Azért megnézzük mi lesz a bérhajadon sorsa. Jó epizódot várok 😀
több mint 15 éve
ÉH Facebook oldalra sikerült kiírni, hogy kizárják-e Pókmajmot...
több mint 15 éve
Soldi miatt zártak be 😛A kormorános Koltay átvette a hatalmat a Petőfi felett és csak idő kérdése, hogy mikor jön a profilváltás: a Caféval együtt ezzel nagyjából megszűnik a minőségi zenei rádiózás.DzsokijuingSzomorú nap, a tegnapi "hírbeolvasás elmaradás" után sejtettem, hogy vége lesz, de azt nem, hogy máris. 😕marciVárható volt, amikor elkezdett dőlni az Econet, sejteni lehetett, hogy a Radiocafe-nak is befellegzett.Sobri Jóska

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 15 éve
A kormorános Koltay átvette a hatalmat a Petőfi felett és csak idő kérdése, hogy mikor jön a profilváltás: a Caféval együtt ezzel nagyjából megszűnik a minőségi zenei rádiózás.Várható volt, amikor elkezdett dőlni az Econet, sejteni lehetett, hogy a Radiocafe-nak is befellegzett.Sobri Jóskanincs barátom 😕Szomorú nap, a tegnapi "hírbeolvasás elmaradás" után sejtettem, hogy vége lesz, de azt nem, hogy máris. 😕marci
http://quart.hu/cikk.php?id=6255JJ
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 15 éve
Várható volt, amikor elkezdett dőlni az Econet, sejteni lehetett, hogy a Radiocafe-nak is befellegzett.nincs barátom 😕Szomorú nap, a tegnapi "hírbeolvasás elmaradás" után sejtettem, hogy vége lesz, de azt nem, hogy máris. 😕marci
http://quart.hu/cikk.php?id=6255JJ