NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 170 — #NoStress
De ez a lealázza kábé olyan leaázás, mintha te meg én sakkoznánk a tévében mondjuk, és bár mindig én nyerek, de a győztes 1 milát, míg a vesztes 950ezret kap meccsenként. csak játszunk még egy menetet, nem? 😊

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Bocs, fiatalok alatt 18-49-et értettem 😊 ha rámész a linkre, arra vonatkoznak az adatok. (ahogy Schleck is írta 😊 csak így egyszerűbbnek tűnt leírni 😛) meg különben is, egy 40es még fiatal 😊

A JR-t meg félkomolyan értettem csak. Ha ennyi ideje húzzák, nyilván nem lehetdeficites, csak vicces, hogy X éve megy, és az rtl akármit indít, lealázza mindig 😊
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
fetomy, az, hogy a fiatalok körében mik a százalékok eléggé kevéssé számít.
Reklámozói szempontból a 18-49 korosztály számít szinte csak.
Ezért volt tök mindegy a nyugdíjasok közül hányan nézték Lagzi Lajcsit anno, vagy a fiatalok közül hányan néznek sportot, popzenét, nem képviselnek érdemi vásárlóerőt, csak nagyon specifikus termékeknél, pl protkóragasztó, bizonyos gyógyhatású készítmények, élelmiszerek, üdítők, fesztiválok, ilyesmi. 😊Sobri Jóska
fetomy a 18-49-es korosztályt értette fiatalok alatt, ebben biztos vagyok.

több mint 14 éve
Nekem Gomes tetszik nagyon egyébként. Vannak még so-so kategóriák, de ő az, akinek végigélvezem a produkcióit.

Én azt nem értem a tv2 a jóban rosszbannal hova erőlködik, szerintem karrierje során soha még csak meg se közelítette az rtlt 😀fetomy
De most mit csináljon?
Ismerje ezt be, és ne készítsen műsort?
Hidd el, mondjuk a JR környékén évente így is több száz millió forintos reklámbevételből származó haszonra tesz szert a TV2.
A kertévé nem egy verseny, ahol az első mindent visz.
Sok reklámvásárló cék tutira megy, és mindkét csatornán bevásárol, így szinte megduplázva az elért emberek számát.
Tehát itt arról van szó, hogy míg az RTL a VV-vel mondjuk adott időszak alatt kaszált 100 milliót, addig a TV2 a celebalázó műsorral ugyanazon időszak alatt 95milliót.
Jó biznisz ez másodikként is, hidd el. 😊

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Szerintem a harmónikás csávó, és a székely kisgyermek közül valaki fog nyerni.
A vak kislány hangja is bejön, bár ez az utolsó nem volt jó.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 725
TV2 már lenyilatkozta hogy nem kíván versenyezni az RTL-el ami így nyilván nem igaz de kicsit visszább vettek most, mondhatni feladták. 3-4 éve még egészen paliban volt de most már egyértelmű az RTL fölény.
több mint 14 éve
A legutóbbi nézettségeket láttad? Egyre gyengébb már és pl. a csillag születiktől mérföldekre van. Itt vannak az adatok:
http://nezettseg.blog.hu/2011/05/16/19_heti_magyar_nezettsegSchleck
A CSSZ szombati műsor, Alekosz alapvetően heti, így nem csoda. DE RTL-es műsornak nem RTL-es műsort kell vernie, hanem a sávjában más csatornán futó műsort.
Valamint rekámozói szempontból fontosabb egy adott sávban hozott standard magas nézettség, mint egy egyszeri kiemelkedő.
A SB nézettsége pl kiemelkedő, de csak véges reklámidő értékesíthető a környezetében, míg egy sorozat alacsonyabb, de állandó nézettséggel médiavásárló cégnek sokkal tervezhetőbb, számíthatóbb, és összességében a tévének is nagyobb bevételt generál sokkal, mint egy egyszeri SB mondjuk.Sobri Jóska
Fetomy állítása: "de 1-1 alekosz-műsor nézettebb, mint a csillag születik"
Erre írtam, hogy ez nincs így. Ennyit akartam írni, sem többet, sem kevesebbet.

fetomy: Majd meglátjuk, de én szerintem ez még csökkenni fog. Amúgy az RTL-nél szinte elvárás, hogy verjék abban a sávban a TV2-t, szóval ez kb. a minimum mostanában náluk. Enélkül szerintem kaszálnák is rögtön, ha van valami más még a tarsolyukban.Schleck
Ja oké. Erre tökéletesen passzol így.

fetomy, az, hogy a fiatalok körében mik a százalékok eléggé kevéssé számít.
Reklámozói szempontból a 18-49 korosztály számít szinte csak.
Ezért volt tök mindegy a nyugdíjasok közül hányan nézték Lagzi Lajcsit anno, vagy a fiatalok közül hányan néznek sportot, popzenét, nem képviselnek érdemi vásárlóerőt, csak nagyon specifikus termékeknél, pl protkóragasztó, bizonyos gyógyhatású készítmények, élelmiszerek, üdítők, fesztiválok, ilyesmi. 😊

több mint 14 éve
Részemről a harmonikás gyerek 😀FViktor93
ja igen, ő is még elég jó
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Részemről a harmonikás gyerek 😀
több mint 14 éve
Nekem Gomes tetszik nagyon egyébként. Vannak még so-so kategóriák, de ő az, akinek végigélvezem a produkcióit.

Én azt nem értem a tv2 a jóban rosszbannal hova erőlködik, szerintem karrierje során soha még csak meg se közelítette az rtlt 😀
több mint 14 éve
Amúgy az RTL-nél szinte elvárás, hogy verjék abban a sávban a TV2-t, szóval ez kb. a minimum mostanában náluk. Enélkül szerintem kaszálnák is rögtön, ha van valami más még a tarsolyukban.Schleck
Ez mondjuk nem olyan nehéz nekik. Gyakorlatilag nem megy értelmes műsor mostanában a TV2ön.
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
Nézettségben nem hoz rossz számokat, a tv2-t pl simán veri ezzel is az rtl. de 1-1 alekosz-műsor nézettebb, mint a csiga születik, még ha az el is marad a várttól.
fetomy
1, tán 2 részt láttam a csillagszületikböl, valami hihetetlen gyenge a mezöny. nemcsodálom nem nézi senki.Duff
Mondjuk én pl. egyetlen X-faktor részt sem láttam, de eddig ki nem hagytam volna egy Csillag születiket sem 😊eaglesmcnabb
De multkor mondtad, h a kiscsávó miatt elfogult vagy 😛 Úgy még belefér. De én, mint egy átlagos néző megnézem, h na milyen jo énekesek, táncosok vannak benn, s egy se volt. Már elnézést de pl. a vak csaj egyáltalán nem énekel jól, a kisfiunak is csak a Máté Péter áll jól, a Lehetsz Király is borzasztó volt szerintem. A kínai csaj se nagy szám, többre nem emlékszem 😀

Volt egy csávó aki elég ügyes volt, de a műfaj amit előadott, nem tudtam behátarolni. SZal nemtudom megfogalmazni melyikre gondolok 😀
több mint 14 éve
De igen, a fiatalok körében egyszer megverte 😛 a második adás nézettebb volt, mint a csillagos. Én azt hittem volt mégegy, de a lényeg, hogy az igazság kettőnk között van 😛fetomy
Azt nem figyeltem, ratingben ott valóban verte. Akkor tényleg nincs igaza egyikünknek sem. 😊

több mint 14 éve
De igen, a fiatalok körében egyszer megverte 😛 a második adás nézettebb volt, mint a csillagos. Én azt hittem volt mégegy, de a lényeg, hogy az igazság kettőnk között van 😛
több mint 14 éve
Nézettségben nem hoz rossz számokat, a tv2-t pl simán veri ezzel is az rtl. de 1-1 alekosz-műsor nézettebb, mint a csiga születik, még ha az el is marad a várttól.
Egyébként a való világgal rekordot döntött az rtl: 141 napon át, minden nap verték a többieket főműsoridőben, ez a kereskedelmi tvk megléte óta a legtöbb.fetomy
A legutóbbi nézettségeket láttad? Egyre gyengébb már és pl. a csillag születiktől mérföldekre van. Itt vannak az adatok:
A CSSZ szombati műsor, Alekosz alapvetően heti, így nem csoda. DE RTL-es műsornak nem RTL-es műsort kell vernie, hanem a sávjában más csatornán futó műsort.
Valamint rekámozói szempontból fontosabb egy adott sávban hozott standard magas nézettség, mint egy egyszeri kiemelkedő.
A SB nézettsége pl kiemelkedő, de csak véges reklámidő értékesíthető a környezetében, míg egy sorozat alacsonyabb, de állandó nézettséggel médiavásárló cégnek sokkal tervezhetőbb, számíthatóbb, és összességében a tévének is nagyobb bevételt generál sokkal, mint egy egyszeri SB mondjuk.Sobri Jóska
Fetomy állítása: "de 1-1 alekosz-műsor nézettebb, mint a csillag születik"
Erre írtam, hogy ez nincs így. Ennyit akartam írni, sem többet, sem kevesebbet.

fetomy: Majd meglátjuk, de én szerintem ez még csökkenni fog. Amúgy az RTL-nél szinte elvárás, hogy verjék abban a sávban a TV2-t, szóval ez kb. a minimum mostanában náluk. Enélkül szerintem kaszálnák is rögtön, ha van valami más még a tarsolyukban.

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
fetomy
1, tán 2 részt láttam a csillagszületikböl, valami hihetetlen gyenge a mezöny. nemcsodálom nem nézi senki.Duff
Mondjuk én pl. egyetlen X-faktor részt sem láttam, de eddig ki nem hagytam volna egy Csillag születiket sem 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Szombaton nem is a szokott sávjában volt az Alekosz műsor, így az akkor mért adatok ebből a szempontból statisztikailag nem is mérvadóak.
De mindentől függetlenül büntető egy műsor, ezek a csajok valami félelmetes csapat. Valóban szükség lesz itt Alekosz "minden nőben a szépet meglátó" képességére, valamint fél éve gyűlő spermamennyiségére, hogy ezek közül valaki meg legyen "tisztelve", de úgy istenigazából.
Már várom a kúrós, szopatós, stb részeket, mertahogy az első 2 héten szinte tilos Alekosznak "bezavarni a macit a málnásba", az utolsó héten a végső 3-4 csajnak meg szinte kötelező lesz valamit alkotni. Nagyon durva lesz.

több mint 14 éve
Egyébként a való világgal rekordot döntött az rtl: 141 napon át, minden nap verték a többieket főműsoridőben, ez a kereskedelmi tvk megléte óta a legtöbb.fetomy
33.2-34.4-30.5-30-25.3-28.7
39.8-42.1-33.2-35-22.8-30.5 (fiatalok)

Visszaesett kétségkívül, de az egyetlen igazán alacsony számot az Eurovíziós Dalfesztivál alatt érte el, egyébként szerintem VV levezetésnek ezzel nincs gond, főleg, hogy ha jól látom minden alkalommal megverte a tv2-t, többször elég csúnyán.
Egyébként értelemszerű, hogy nem nézik annyian, mint az első 1-2 adást, ebben nincs meglepő, de a fontos, hogy többen nézik, mint a tv2-t. Szerintem be fog már állni ez a 30 körüli érték.
több mint 14 éve
A SB nézettsége pl kiemelkedő, de csak véges reklámidő értékesíthető a környezetében, míg egy sorozat alacsonyabb, de állandó nézettséggel médiavásárló cégnek sokkal tervezhetőbb, számíthatóbb, és összességében a tévének is nagyobb bevételt generál sokkal, mint egy egyszeri SB mondjuk.

több mint 14 éve
Fúú Ezelt veri a Seherezádé... birka nép!JayB
Pedig Ezel>>>>>>>Seherezádé.
Ha lesz időm elkezdem elölről, mert az utobbi 1-2 hétben totál lemaradtam.FViktor93
Ez így van, nemtudom miért kellet ilyen gyökér időpontra tenni, simán főműsoridős minőség. Ráadásul a másfél órás részek eleve ketté vannak vágva és a 45 percet három reklámra bontják még szét. Méltatlan.
több mint 14 éve
Fúú Ezelt veri a Seherezádé... birka nép!JayB
Pedig Ezel>>>>>>>Seherezádé.
Ha lesz időm elkezdem elölről, mert az utobbi 1-2 hétben totál lemaradtam.
több mint 14 éve
Fúú Ezelt veri a Seherezádé... birka nép!
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
fetomy
1, tán 2 részt láttam a csillagszületikböl, valami hihetetlen gyenge a mezöny. nemcsodálom nem nézi senki.
több mint 14 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
http://www.youtube.com/watch?v=qtQGMdKsdmA&feature=player_embedded#at=120

DE. INNI FOGOK. TÖBBET.

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 14 éve
http://nezettseg.blog.hu/2011/05/16/19_heti_magyar_nezettseg